FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 777.868
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Pa ne bih da rušim sneška, ali ovo nije gol...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozz,koga da izbacim iz tima ,koga da ubacim ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2015 6:55 (genius_).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Re: FIFA 15
genius_ kaže...

De Rossi van i nutra Pogba CAM , Ribery chem 8 , Tevez 10, Higuain 8, Candreva 8 i Vidal 10 

17 godina
neaktivan
matekws kaže...
genius_ kaže...

De Rossi van i nutra Pogba CAM , Ribery chem 8 , Tevez 10, Higuain 8, Candreva 8 i Vidal 10 

Ok,imam Pogbu ,sta sa ostalima koje si nabrojao ?!Dobro ili lose ?! :)

16 godina
genius_ kaže...
matekws kaže...

To sam samo spomenuo da će ti Pogba puno bolje kliknuti na chemistry u momčadi, sve ostalo izgleda ok. 

17 godina
neaktivan
matekws kaže...
genius_ kaže...
matekws kaže...

To sam samo spomenuo da će ti Pogba puno bolje kliknuti na chemistry u momčadi, sve ostalo izgleda ok. 

Kad izbacim Ribery i stavim " Talijana " chem. skoci na 100 % ,sad gdje da izbacim nekog sa ocjenom 88 !? :)

16 godina

Nemoj biti lud,  Riberya maximalno iskoristi lijevo.. Garant ide ko lud , imao par protivnika i znam da me naživcirao kolko je dobar.

Jučer imao baš zanimljivu tekmu , skoro pa vaterpolo susret, 4:4 završilo, imao stvarno momčad za divljenje ; Ibru, Aguera, Rooneya, Yayu Tourea, Thiago Silvu itd. Ulovio zaostatak od 1:4 , ajde da se taj momentum i na mene okrenuo, zadnji gol kad sam zabio u 95. minuti skoro krepao od smijeha. Danas meni, sutra, preksutra njima , hbg

17 godina
neaktivan
matekws kaže...

Nemoj biti lud,  Riberya maximalno iskoristi lijevo.. Garant ide ko lud , imao par protivnika i znam da me naživcirao kolko je dobar.

Jučer imao baš zanimljivu tekmu , skoro pa vaterpolo susret, 4:4 završilo, imao stvarno momčad za divljenje ; Ibru, Aguera, Rooneya, Yayu Tourea, Thiago Silvu itd. Ulovio zaostatak od 1:4 , ajde da se taj momentum i na mene okrenuo, zadnji gol kad sam zabio u 95. minuti skoro krepao od smijeha. Danas meni, sutra, preksutra njima , hbg

Ma da,vise se ne nerviram, dobijao ili gubio ,ko je bolji bolji je sta da se radi ,ne mogu ja koji sam juce poceo da igram da se nosim sa nekim ko ima 20 000 online utakmica i koji je ispratio ko zna koliko Fifa ?!Steta sto nema head to head friendly moda ,ovako mi je zao da ispadnem iz divizije pa zato ne smijem da igram ! hahahahha

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2015 10:59 (genius_).
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Geniuse dali si ti to bio u fut turniru protiv mene?

0 1 hvala 0
11 godina
prcko_croatia kaže...

nisam siguran,ali koliko me pamcenje sluzi mislim da me cak jednom spojilo protiv tebe,ako si na pc-u

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Da, pc je u pitanju.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
genius_ kaže...

Posveti sto vise momcad oko Riberya,tu kao LM  nece puno pomoc sa 29 defending,ali govorim ti iz vlastitog iskustva jer ga i ja sada imam,i koristi ga sto blize golu jer je strasno brz,strasan dribling,vrhunski proigrava lopte i veoma kvalitetan udarac.Vjerojatno najopasniji igrac po meni poslje(ibre,ronalda i messia koje jos nisam imao priliku probati)

17 godina
genius_ kaže...

I svi imaju ful, che...

http://gyazo.com/005ce8f5f95b541b843864ff7b5a933c

10 godina
FIFA 15

evo jedan moj tim slozen za 160k pa ako imate kakve prijedloge za nadogradnju imam jos u sebe 50k ili ako ima ko zelje i volje da slozi na futheadu jedan tim od 200k ali s ovima ide dosta dobro neymar je cudoviste :)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

U nedjelju igram finale FUT rođendanskog kupa (online) i u 2. poluvremenu Čeh mi se zaglavi na reklami i šiba na mjestu i tako sve do 90 min. pa čak i nakon toga. Na kraju registrirano da sam osvojio ali nigdje packa i 15k, jer bit će da je u međuvremenu isteklo vrijeme.

Origin ID: gunmetal_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 1:33 (gunmetal).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prcko_croatia kaže...

Nisam to ja druze ! :)

17 godina
neaktivan
Mic_zap kaže...
genius_ kaže...

Posveti sto vise momcad oko Riberya,tu kao LM  nece puno pomoc sa 29 defending,ali govorim ti iz vlastitog iskustva jer ga i ja sada imam,i koristi ga sto blize golu jer je strasno brz,strasan dribling,vrhunski proigrava lopte i veoma kvalitetan udarac.Vjerojatno najopasniji igrac po meni poslje(ibre,ronalda i messia koje jos nisam imao priliku probati)

Sad jedino da prodam Italijane i da skupljam Nijemce ?!

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 6:57 (genius_).
17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

I svi imaju ful, che...

http://gyazo.com/005ce8f5f95b541b843864ff7b5a933c

Skup Pogba ,nemam toliko para ,kad sam kupio Vidala i potrosio lovu ! :(

10 godina
FIFA 15

jeli jos kome ovo da se neda spojit na origin?

EDIT: Jel to mozda moze bit zato sta mi je brat logiran na originu na fifi 15 na ps3-u ali nevjerujem bas

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 10:16 (MaciStyle).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Ljudi imam jedno pitanje slazem hybrid brazila i portugalske lige i slozio sam ovo,ali mi je cudno sto je samo 93 chemistry nebi trebalo biti vise?

http://www.futhead.com/15/squads/28748633/ mogu i vasi prijedlozi

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
genius_ kaže...
Mic_zap kaže...
genius_ kaže...

Sad jedino da prodam Italijane i da skupljam Nijemce ?!

Ovisi koja ti liga pase,meni osobno daleko vise Njemacka,ali mozes i ti tu Francuze napraviti,mozes napraviti pola bundes pola seria A,zaigraj se malo,slozi nesto sto tebi pase.

17 godina
Doca15 kaže...

Ljudi imam jedno pitanje slazem hybrid brazila i portugalske lige i slozio sam ovo,ali mi je cudno sto je samo 93 chemistry nebi trebalo biti vise?

http://www.futhead.com/15/squads/28748633/ mogu i vasi prijedlozi

Kako više? Pa imaš dva igrača s che 6... problem ti je na LW i CM poziciji. No meni je tu problem kaj ti i kompletna sredina ima def u prosjeku 40. Nit visine, nit čvrstine nit kvalitetne igre u fazi obrane...

11 godina
neaktivan
MaciStyle kaže...

evo jedan moj tim slozen za 160k pa ako imate kakve prijedloge za nadogradnju imam jos u sebe 50k ili ako ima ko zelje i volje da slozi na futheadu jedan tim od 200k ali s ovima ide dosta dobro neymar je cudoviste :)

http://www.futhead.com/15/players/40949/jefferson/

Sa boljim lijevim bekom nisam igrao u 15 ici, ako će ti pomoći,

Usput ak ti nije bed daj mi molim te reci custom tactics za tu svoju 4-3-2-1 formaciju. 

Kad igram sa trojicom usko naprijed tada mi je i protivničku obranu teško probit.

aj bok!

Idem si složit portugalce, ne ligu, već naciju.

13 godina
neaktivan
FIFA 15

pozdrav, trazim ljude koji bi igrali ligu i turnire na pc fifa 15 na stranici di sam moderator pa eto ako ima nekoga ko bi to volio nek dode na ovaj link http://www.fifa-expert.com/forum/index.php

i pod rubrika pc liga ostavi svoj origin id.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

ŠIMEKŽ 

Kakva je to opet banda?

Daš banditu gol u 90. minuti i izbaci te iz Futa s onim poznatim "..... Sorry....".

Već sam jednom prošao tako kod rezultata 3:1 na pola drugog poluvremena. 

Ma nabijem ja njih na klinac.

Neka podnesu poraz muški kao i svi mi drugi.

Da Bog da ga vrtili na ražnju!

Ne zna on da je s ovim portugalcima umjetnost zabit gol.

Čvrsti u obrani, al brate zabit više od dva, e to je već nuklearna fizika.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 18:21 (prcko_croatia).

0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 15

ako netko hoce co op season nek me doda na origin tomakmet

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
prcko_croatia kaže...

ŠIMEKŽ 

Kakva je to opet banda?

Daš banditu gol u 90. minuti i izbaci te iz Futa s onim poznatim "..... Sorry....".

Već sam jednom prošao tako kod rezultata 3:1 na pola drugog poluvremena. 

Ma nabijem ja njih na klinac.

Neka podnesu poraz muški kao i svi mi drugi.

Da Bog da ga vrtili na ražnju!

Ne zna on da je s ovim portugalcima umjetnost zabit gol.

Čvrsti u obrani, al brate zabit više od dva, e to je već nuklearna fizika.

Od kud da ja znam... FUT ne igram, tu dok sam na faksu joystick nemam... samo dok sam doma odigram Seasons.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
SimeKZ kaže...
... FUT ne igram...

Izgleda da je kod tebe terapija uspjela!

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 19:34 (movie).
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Dolazi mi rodjak u goste ,ima 10 god ako hoce ko prijateljsku koju da baci !

PC : alagor2000

P.S Nemoj ko da ga odere slucajno,razbio mi je jedan gamepad ,sad treba da mi razbije F310 pa da se vjesam  ! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice