FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 762.707
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FIFA 15

Jel bi mogo neko napisat gdje da kupim fifu za PC

Naravno, di je najjeftinija, a da je opet pouzdan sajt :)

Hvala

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 15
Hazar kaže...

Vi koji igrate FIFU na PS4, imate li hrvatski ili američki account na psn-u ?

američki, engleski, hrvatski...

13 godina
nul-3 kaže...

Jel bi mogo neko napisat gdje da kupim fifu za PC

Naravno, di je najjeftinija, a da je opet pouzdan sajt :)

Hvala

meksicki origin, upute nadi trazilicom.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
FIFA 15

Pozdrav decki :)

Igram fifu vec neko vrijeme i redovno pratim ovu temu, ali tek sad mi je zatrebala pomoc pa sam se prijavio na bug forum..

Od sinoc se mucim sa konekcijom na fut unutar igre, i preko web appa mi javlja da su serveri down, i preko aplikacije me izbaci cim probam nesto potraziti na marketu. Zadnjih par dana sam trazio na marketu jeftine ugovore, player healinge i konacno poceo zarađivati neke coinse,mislim da su mi zbog toga zakljucali racun ili tako nesto... Preko mobilne aplikacije me nekoliko puta izbacio i pitao ono pitanje izracunaj 15 + 16 i takve gluposti, i od sinoc mi je poceo javljat netocan odgovor svaki put, a naravno tocno odgovorim :/ Danas sam probao nekoliko puta uc na fut (unutar igre), 99 posto ne uspijem ni uc, nekad me pita da izracunam zbroj 2 broja i uvijek mi pise neispravan odgovor, a kada nekim cudom udem izbaci me nakon 10-20 sekundi.

Uglavnom stvarno me zivcira i stvarno je odvratan taj EA! Autobuyeri unistavaju igru, a ja koji se mucim ko idiot da pi zaradio 50k na marketu, upadnem u sranja ni kriv ni duzan... Molim pomoc decki... Hvala unaprijed ;)

0 0 hvala 0
14 godina
Marijooo kaže...

Pozdrav decki :)

Igram fifu vec neko vrijeme i redovno pratim ovu temu, ali tek sad mi je zatrebala pomoc pa sam se prijavio na bug forum..

Od sinoc se mucim sa konekcijom na fut unutar igre, i preko web appa mi javlja da su serveri down, i preko aplikacije me izbaci cim probam nesto potraziti na marketu. Zadnjih par dana sam trazio na marketu jeftine ugovore, player healinge i konacno poceo zarađivati neke coinse,mislim da su mi zbog toga zakljucali racun ili tako nesto... Preko mobilne aplikacije me nekoliko puta izbacio i pitao ono pitanje izracunaj 15 + 16 i takve gluposti, i od sinoc mi je poceo javljat netocan odgovor svaki put, a naravno tocno odgovorim :/ Danas sam probao nekoliko puta uc na fut (unutar igre), 99 posto ne uspijem ni uc, nekad me pita da izracunam zbroj 2 broja i uvijek mi pise neispravan odgovor, a kada nekim cudom udem izbaci me nakon 10-20 sekundi.

Uglavnom stvarno me zivcira i stvarno je odvratan taj EA! Autobuyeri unistavaju igru, a ja koji se mucim ko idiot da pi zaradio 50k na marketu, upadnem u sranja ni kriv ni duzan... Molim pomoc decki... Hvala unaprijed ;)

Kupi si kalkulator :P

A gle, teško da će ti netko moći baš pomoći. EA serveri su stalno u banani i nekad se baš potrefi da ti ne možeš ući uopće u FUT, a svi drugi normalno igraju. Moguće je da ti je account suspendiran ili šta već jer se EA grčevito "bori" protiv coin sellera. Jedino što možeš je poslati ticket supportu i nadati se da će riješiti problem što prije.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
FIFA 15

Nisi jedini bez problema, ja već 4-5 dana ne dobivam XP i FCC coine, čak ima i tema na EA forumu sa preko 35 stranica te još jedna tema sa 4 stranice u vezi istog problema gdje se ljudi žale preko tjedan dana i nisu ništa do sad napravili u vezi tog:

Link:

http://answers.ea.com/t5/FIFA-15/No-XP-or-FCC-after-games/td-p/3601729/page/36

http://answers.ea.com/t5/FIFA-15/not-earning-XP-and-FCC-on-fifa-15/m-p/3653219#U3653219

Evo i tema koja ima veze s tvojim problemom i piše da je "solved":

http://answers.ea.com/t5/FIFA-15/UNABLE-to-access-FUT-for-the-past-12-days-X1/m-p/3651149#U3651149

Uglavnom tako sam osuđen na 40 itema kada biddam, npr. danas sam u 3-4 ujutro biddao na 40 rare gold contracta na svakog 350-400 coina i neki lik je dodatno povisio cijenu s biddanjem na 450-500 coina i na kraju nisam niti jednog osvojio.

Ne mogu dobit ni onaj 15x 1000 ili 10x 1000 coin boost jer ne mogu level up-at.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 9:28 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
FIFA 15

Je li i vama na checkoutu na meksičkom originu (nakon što ste isključili VPN) ostao meksički jezik?

Možda sam smješan, al sigurno je sigurno :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sova kaže...

Upravo otvorio paket za 7500 coinsa, a kad tamo Lewandowski {#}

A kod mene Van Persie haha

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
17 godina
Hyperion kaže...

Nisi jedini bez problema, ja već 4-5 dana ne dobivam XP i FCC coine, čak ima i tema na EA forumu sa preko 35 stranica te još jedna tema sa 4 stranice u vezi istog problema gdje se ljudi žale preko tjedan dana i nisu ništa do sad napravili u vezi tog:

Link:

http://answers.ea.com/t5/FIFA-15/not-earning-XP-and-FCC-on-fifa-15/m-p/3653219#U3653219

http://answers.ea.com/t5/FIFA-15/UNABLE-to-access-FUT-for-the-past-12-days-X1/m-p/3651149#U3651149

Uglavnom tako sam osuđen na 40 itema kada biddam, npr. danas sam u 3-4 ujutro biddao na 40 rare gold contracta na svakog 350-400 coina i neki lik je dodatno povisio cijenu s biddanjem na 450-500 coina i na kraju nisam niti jednog osvojio.

U ovoj igri jedino problema nema onaj tko ne igra...

13 godina
nul-3 kaže...

Je li i vama na checkoutu na meksičkom originu (nakon što ste isključili VPN) ostao meksički jezik?

A koji bi trebo bit ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
SimeKZ kaže...
nul-3 kaže...

A koji bi trebo bit ? 

Mislio sam da se vrača na engleski ako vratim VPN.

Hvala :)

12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
nul-3 kaže...

A koji bi trebo bit ? 

Pa španjolski, naravno!

12 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Link:

A ja sam osuđen na 30 transfer targeta, iako imam mnogo više jer sam kupio sve one gluposti iz kataloga, ali i dalje stoji 30. To me užasno nervira, ima li još netko sa takvim problemom ??

Jbt, gledao neki dan Sturridge-50k, a sad ga nema ispod 75k. Opet ista sranja ko i lani...

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 14:09 (barcaINTER).
17 godina
barcaINTER kaže...

A ja sam osuđen na 30 transfer targeta, iako imam mnogo više jer sam kupio sve one gluposti iz kataloga, ali i dalje stoji 30. To me užasno nervira, ima li još netko sa takvim problemom ??

Jbt, gledao neki dan Sturridge-50k, a sad ga nema ispod 75k. Opet ista sranja ko i lani...

Baš sam počeo pratit sturridge-a da vidim jel se može zaradit na njemu no cijena mu se već 2 dana drži na 75,000 (min BIN) gotovo da i nema varijacija u cijeni.

Šta nije default 40 itema u transfer listi?

Bar dobivamo onaj gold pack svaki tjedan, neki imaju problema i s tim XD

Na Tevezu TOTW se moglo zaradit oko 100k po komadu, cijena mu je porasla za par dana sa 163k na 278k (od 3.10 do 9.10).

Sergio Ramos također sa 115k na 217k (4.10 - 10.10)

Onaj tko je uložio u džeku npr. je gadno popušio, a i većinu ostalih TOTW osim pacera (Robben, Tevez, Messi, Ronaldo...)

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 14:25 (Hyperion).
14 godina

Kako imam ps4 ovo je pitanje za njih, ali vjerujem da ste možda doživjeli ili barem čuli o ovom problemu i kao pc igrači. Krenuo sam taj famozni fut i reko idem kupit jedan pack i prvo mi je pisalo there has been an error with the fifa checkout store, please try again later. I tako sam probao par puta, ali svaki put je to pisalo i kad sam nakon nekog vremena opet išao probati pisalo je samo no content. Inače mi se igra jako svidjela. Odigrao sam par utakmica na proffesional, nakon par utakmica postane prelagano, ali sve skupa gameplay i to mi se jako sviđa, atmosfera i komentator su fantastični, sve skupa bolesno, ali eto počne te zanima i taj dio koji je tako popularan i na tako dobrom glasu, i odmah u početku te dočeka taj problem. Nadam se da ću ga uspijet riješiti.

13 godina
Hazar kaže...

Kako imam ps4 ovo je pitanje za njih, ali vjerujem da ste možda doživjeli ili barem čuli o ovom problemu i kao pc igrači. Krenuo sam taj famozni fut i reko idem kupit jedan pack i prvo mi je pisalo there has been an error with the fifa checkout store, please try again later. I tako sam probao par puta, ali svaki put je to pisalo i kad sam nakon nekog vremena opet išao probati pisalo je samo no content. Inače mi se igra jako svidjela. Odigrao sam par utakmica na proffesional, nakon par utakmica postane prelagano, ali sve skupa gameplay i to mi se jako sviđa, atmosfera i komentator su fantastični, sve skupa bolesno, ali eto počne te zanima i taj dio koji je tako popularan i na tako dobrom glasu, i odmah u početku te dočeka taj problem. Nadam se da ću ga uspijet riješiti.

trenutno nesto sonyevi serveri zezaju al meni inace sve normalno radi..
inace paketice mozes uzet i prek web appa tam bi trebalo radit.. 

17 godina
barcaINTER kaže...

Od prije par dana mogu staviti odjednom na market više od 30 kartica, tako da mi sad to funkcionira. Jedini je problem kad ih hoću sve automatski produžiti, produži mi 30 a ostale moram ručno. No do neki dan nisam niti to mogao pa ajd da ne budem prezahtjevan...

11 godina
neaktivan
movie kaže...
barcaINTER kaže...

Od prije par dana mogu staviti odjednom na market više od 30 kartica, tako da mi sad to funkcionira. Jedini je problem kad ih hoću sve automatski produžiti, produži mi 30 a ostale moram ručno. No do neki dan nisam niti to mogao pa ajd da ne budem prezahtjevan...

daj se više okanite tog FUT-a i tih coinsa,kartica i gluposti i napravite temu FIFA 15 ULTIMATE TEAM!!! fakat ste dosadni više s tim po kolko je ko kupio kog igrača i i.t.d...

12 godina
FIFA 15

zašto bi, po meni je UT glavni mod igre, napravi ti temu za offline mode ako imaš kakav problem

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 19:55 (Del_Boy97).
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
stulezg kaže...
movie kaže...
barcaINTER kaže...

daj se više okanite tog FUT-a i tih coinsa,kartica i gluposti i napravite temu FIFA 15 ULTIMATE TEAM!!! fakat ste dosadni više s tim po kolko je ko kupio kog igrača i i.t.d...

Pošto je 95% poruka vezano za ultimate team, više logike bi imalo da napravis temu Fifa 15 NonUT, koja bi do kraja godine mozda skupila 5 strana

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
11 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

zašto bi, po meni je UT glavni mod igre, napravi ti temu za offline mode ako imaš kakav je,glavni mod za djecu {#}

14 godina
FIFA 15

Ima li koga za razmjenu Coin Boost (1000 x 10 i 15)  giftova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

također ista stvar na PS3, da si pomognemo malo :D

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
17 godina
KiCo77 kaže...

Sad sam probao s prijateljem izmijenjati ali neće? Hoće gluposti ali coinse i proširenje trade pilea neće slati? U čemu je problem? Možda da napomenem kako je riječ o PS4

edit: evo sad sam ti probao poslati 1000x10x15 i neće?

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 22:33 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Odlučio sam malo odmoriti od UT dok cijene ne dropaju, i od FIWC do idućih kvalifikacija..
Pa reko da krenem karijeru, šta predlažete od timova?

1 Porto
2 Dortmund
3 Nešto treće?
PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Sad sam probao s prijateljem izmijenjati ali neće? Hoće gluposti ali coinse i proširenje trade pilea neće slati? U čemu je problem? Možda da napomenem kako je riječ o PS4

edit: evo sad sam ti probao poslati 1000x10x15 i neće?

Imas pravo, ne moze se slat.. šteta..

11 godina
neaktivan
FIFA 15

U istoj tekmi mu 2x prelazim vrtara i prvi put mašim čitav gol (pokraj vretnice), a drugi put pogađam vratnicu, a imao sam mogućnost da se ušetam u gol. Da se na glavu nasadim neće u mrežu da ga je**š... Kombiniram, šutiram, vozam ga tamo-vamo ali neće...i na kraju Ramos poslije jednog ispucavanja osvane pred mojim vratarom, i onako u četri oka ga hladno matira u 90. min..

Ima tu još mnogo situacija koje  sam doživio igrajuči FUT i kada bi krenuo redom, izašlo bi me 2-3 str. Žalosno je da ja moram trpiti zbog toga što EA ne želi da mu neki klinac izgubi moral igrajuči navedeni mod, kao i ovi sa lošim chem., pa imam osjećaj da je bolje imati crvene nego zelene chem. crte. Trudiš se da ti fitnes nepada ispod 93-95 a igrači ti se vuku kao prebijene mačke po terenu i to u 1. poluvremenu. Tragikomčno je gledati neke stvari i unaprijed znati što ti se sprema...

Zato budući FUTOVICI, obavezno pokraj računara pripremite tablete za smirenje ili litar neke žeće jer "believe me", trebat će vam... {#}

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick Origin ID: interblueNick8
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 22:56 (interblueNick).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Jel moze neko napisat kako trebaju ic postavke da bi me spojilo s jacim klubom ako uzmem slabiji ? Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
stulezg kaže...

slazem se s ovim, vise ni ne otvaram temu jer znam da se pise o futu.. nema nista o igri, bugovima, updatovima. samo spamate s fut-om

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 23:19 (maxy0).
15 godina
neaktivan
ja sam odahnuo otkad igram karijeru.. dosao sam bio do preko 800k u futu, i sve sprzio na packove. nikad gori packovi.prosle godine me je sreca mazila.ove nista. netko je pitao savjet za karijeru: QPR, pa onaj novi klub u Bundesligi 1 , a ako hoces na easy uzmi real. evo htio sam isprobati zavrtiti par sezona sa mladim nadama nogometa, zasad svi jako dobro napreduju: golman simone scufet, cb lapoŕte, de sciglio rb, r. rodriguez lb, cm tielemans, cdm mandada, cm pogba, lm(rm) januzaj, st richairo zivkovic, lw DEPAY.. i jos cam meyer iz schalkea. zasad mi je prezabavno..
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice