FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 762.777
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 15
Sova kaže...

Ako imate neki dobar tutorijal za 1 na 1 situacije, slobodno podjelite. Golman mi sve finte brani i totalni sam antitalent za zabiti gol {#}

Ja imam par finti kad idem sam na golmana:

1. finesse šut, odmah nakon što uđem u šesnaesterac te napravim prvo jedan korak u bilo koju stranu (bolje na onu stranu gdje je jača noga)

2. finesse šut kada golman počne trčat prema meni, tada nema balans i puno lakše je zabit gol, također se može jedan korak u stranu napravit

3. ako imaš mjesta i siguran si da ti neće uletit branič - trčiš prema golmanu i kada vidiš da se priprema krenut na tebe samo blago skreneš u stranu i nastaviš trčat sve dok ga skroz ne zaobiđeš i pukneš loptu, nešto ko što messi zna radit. Golman se obično bezveze baci nakon što skreneš i napraviš par koraka i ostane ti prazan gol, par puta provježbaj na lakšoj težini.

4. dođeš u šesnaesterac, prestaneš trčat i stisneš i držiš L2+R2 i kada vidiš da golman ide prema tebi samo odeš u nazad pa u stranu i pucaš na prazan gol, to još nisam usavršio. Na istu foru možeš zadržat loptu na kratko vrijeme i kad ti uleti igrač samo je prosljediš njemu. Probaj se igrat sa L2+R2, jako puno sam to počeo sad koristit i L2, jako puno mi pomaže kod zadržavanja lopte, davanja golova i zarađivanja penala i faulova, odlično je kad te skljači s leđa đubre dok držiš te tipke i dobije crveni :D

5. kad cpu ima po 6+ igrača u šesnaestercu probam se dodavat i/ili koristim L2+R2 samo se mičem lijevo, desno, napred i nazad da ih raspršim, uglavnom treba koncentracije i strpljenja i obično ti se otvori malo prostora u tom bunkeru i samo pukneš na gol

Sa fake shot-om nisam imao sreće baš, to ću morat isto uvježbat.

Danas sam s benzemom izvan šesnaesterca uspio zabit i to iz finog kuta i to u dalju stativu, nisam uopće očekivao da će ući u gol jer to gotovo u 100% slučajeva golmani obrane. Morat ću više pucat iz daljine, većina golova su mi finesse unutar šesneaesterca.

Fortune favours the brave
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ljudi imam jedan problem.Uvijek kad u karijeri odigram utakmicu me izbaci van (Fifa has stopped working").Simulirati utakmicu mogu ali ne mogu odigrati.Jel zna možda netko u čemu je problem?

I always tell the truth.Even when I lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
playjob kaže...

Ljudi kak da riješim ovo?
Idem updateat FIFU 15 na originu i izbaci mi ovo

PLEASE CHECK YOUR OPERATING SYSTEM
We're sorry, FIFA 15 will not run on your current operating system. You'll need to upgrade to Windows Vista(6.0) or newer to play.

A ja imam windows 7 64bit.

Netko?

16 godina
playjob kaže...
playjob kaže...

Ljudi kak da riješim ovo?
Idem updateat FIFU 15 na originu i izbaci mi ovo

PLEASE CHECK YOUR OPERATING SYSTEM
We're sorry, FIFA 15 will not run on your current operating system. You'll need to upgrade to Windows Vista(6.0) or newer to play.

A ja imam windows 7 64bit.

Netko?

http://answers.ea.com/t5/Battlefield-3/quot-PLEASE-CHECK-YOUR-OPERATION-SYSTEM-quot-Help-me-D/td-p/3313191

Imaš ovdje , probaj za početak driver za grafu ponovno instalirati, ako to ne ide ; probaj origin (spremi si game folder i neka ti kasnije prepozna da netrebaš downloadati) , a ako niti to ne ide windows reinstall {#}

10 godina
FIFA 15

Ma da ju ne bih j***
Win 7 imam već godinama i sad mi neka tu FIFA nadje jest go*** da imam windows vistu i ako zelim nastavit igrat morat cu nadogradit windows 

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Mozda nisu original...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
playjob kaže...

Ma da ju ne bih j***
Win 7 imam već godinama i sad mi neka tu FIFA nadje jest go*** da imam windows vistu i ako zelim nastavit igrat morat cu nadogradit windows 

A jeb*ga , kod mene je točno tako i bilo prošlu fifa-u, na kraju ponovno windowse instalirao (isto 7 64)

Još napiši komponente koje imaš, procesor, grafičku i RAM-e.

10 godina
FIFA 15

RAM 4GB DDR3 1333MHz
Procesor Athlon II x3 445 3.1GHz uskoro mijenjam u AMD Phenom II x4 960T
Matična GIGABYTE GA-MA74GMT-S2 idući tjedan mijenjam u ASUS M5A97 R2.0
Grafička AMD R9 270X OC 2GB GDDR5 256bitna 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
playjob kaže...

RAM 4GB DDR3 1333MHz
Procesor Athlon II x3 445 3.1GHz uskoro mijenjam u AMD Phenom II x4 960T
Matična GIGABYTE GA-MA74GMT-S2 idući tjedan mijenjam u ASUS M5A97 R2.0
Grafička AMD R9 270X OC 2GB GDDR5 256bitna 

Osim mogućeg scenarija da procesor koči grafičku (ali to bi bilo vidljivo unutar igre i naravno da bi mogao u igru), ne vidim problem u komponentama. 
Probaj latest driver AMD-a opet instalirat i origin uninstalirat pa opet instalirat pa javi dal je ok. 

10 godina
FIFA 15

Što je najjače, procesor i koči grafulju, dosta trza unutar same igrice odnosno utakmice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
playjob kaže...

Ma da ju ne bih j***

Ne kužim u čemu je problem pa jednom će doći trenutak kada ćeš morat nadograditi windowse kao i sve ostalo. I ja sam dugo vremena imao XP i nisam htio ništa drugo imati, ali kvragu, kad vidiš da je jednostavno njegovo vrijeme prošlo i da ti treba nešto novo jer su to današnji zahtjevi moraš se prebaciti. Imaš dobru konfu koliko mi se čini, bacio sam pogled samo, graficka je jako dobra, i sve ostalo je vrlo dobro.

11 godina
odjavljen
FIFA 15

Treba li mjenjati procesor za bolji ako igrica trza, i koliko košta?

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

napisi konfu ovdje pa ti kažemo

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...

Novi rekord. Ujednoj tekmi ozlijedila mi se 4 igrača. Tri se primila za nogu a četvrtom otišlo rame...svašta..

http://gyazo.com/ec76a744a181b8609497047b3daacf09

Ja sam na prošloj fifi znao po dvije utakmice odigrat bez da ikoga mijenjam, nakon prve tekme fitnes bi im bio otprilike na 96-97, i onda još jednu su mogli bez problema izdržat.

A sad samo jednu tekmu odigram i i fitnes im je na otpr. 93-94, nema šanse odigrat dvije u komadu jer se ozlijede.

To su valjda tako i htjeli ova govna EA. Pazim da je uvijek fitnes na 99, jer su i meni znali stalno bit u bolnici.

I još nešto, mislim da jako treba pazit na sprintanje i pravilno ga raspodijelit jer je to u ovoj Fifi najizraženije do sada...

Igrao sam protiv mnogo frajera koji se bunkerišu, i cijelo vrijeme forsiraju dvojicu napadača, i onda dođe 65 minuta, a ovoj dvojici problem štopat loptu a kamoli trčat.

14 godina
FIFA 15

Pa hvala bogu da ne mogu više svi igrači šprintati svih 90 minuta bez ikakvih posljedica.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Pa hvala bogu da ne mogu više svi igrači šprintati svih 90 minuta bez ikakvih posljedica.

Da baš gledam zadnju tekmu chelsea i arsenala. Došla 60 min, 6 ozlijeđenih a oni ostali što više nisu imali pravo zamjene polijegali po travi. Tekma se jedva privela kraju.. Kakve gluposti. Normalno da igrač izdrži 90 min. Kakav je to problem? Drugo je ako ga netko ozlijedi i slično. Uopće nisam tip igrača koji primi jednog igrača pa s njim šprinta po cijelom terenu tako da je ovo stvarno pretjerano i bezveze.

U zadnje dvije fife nisam imao ozlijeđenih igrača koliko sada u jednom danu. Kupim sturridgea, prva tekma, 5 min i primi se za nogu i aut 4 tekme?

Kako rekoh, ova igra nema balans. Ide se iz krajnosti u krajnost... Čudim se s obzirom koliko recimo olić šprinta da je još među živima. Po fifi odavno je trebao krepat..

edit: evo, upravo igram, 10 min, lik ukliže willianu sa strane, pobere ga, ovaj leži i drži se za nogu i gotovo je... izmjena..

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 18:40 (movie).
13 godina
Niti jedan igrac ne izdrzi 90min sprinta. Ajde molim te kao da neznam da vecina ovdje samo drzi sprint.
Kako meni traje igrac po 3.4 tekme a nekome nemoze dvije.
O cemu pricamo... Pusti tipku za sprint i sve ce biti ok...

Ozpjedu ce dobit svaki koji je ispod 85% stamine... I to je to. Nista cusno za nelog tko ne pusta sprint.
17 godina
SimeKZ kaže...
Niti jedan igrac ne izdrzi 90min sprinta. Ajde molim te kao da neznam da vecina ovdje samo drzi sprint.
Kako meni traje igrac po 3.4 tekme a nekome nemoze dvije.
O cemu pricamo... Pusti tipku za sprint i sve ce biti ok...

Ozpjedu ce dobit svaki koji je ispod 85% stamine... I to je to. Nista cusno za nelog tko ne pusta sprint.

Ajmo još jednom ako već ne možeš čitati s razumijevanjem. Ne držim šprint niti šprintam s jednim igračem. 80% ozlijeda mi se događa nakon uklizavanja protivničkog igrača i to nije normalno. Nikad ne igram s igračem koji ima fit manji od 95.

15 godina
PREKINI lagat ovaj napaceni narod
One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
Citam s razumjevanjem i nigdje nisi napisao da ne dzis sprint. Mozda drzis ali nisi svjestan. Kako god... Ne znam... Onda igramo drugaciju fifu.

Imo sam svije ozljede kroz 20 tekmi. Huntellar kad ga je protivnicki golman ubio u 16m i Jansen DL kad je iso ubacivat... Zamahno i fulo loptu..
15 godina
ma lik trolla sam sebe, možda igra s 65 fitnessom
17 godina
SimeKZ kaže...
Citam s razumjevanjem i nigdje nisi napisao da ne dzis sprint. Mozda drzis ali nisi svjestan. Kako god... Ne znam... Onda igramo drugaciju fifu.

Imo sam svije ozljede kroz 20 tekmi. Huntellar kad ga je protivnicki golman ubio u 16m i Jansen DL kad je iso ubacivat... Zamahno i fulo loptu..

Napomenio sm u prošlom postu pa si mogao pročitati, no nema veze. Ajmo ovako, igrači koji kod mene najviše trče su krilni a oni se najmanje ozlijeđuju? Schurrle niti jednom do sada, willian jednom i to maloprije. No već je za sljedeću tekmu bio fit.  Stalno je ozlijeđen recimo fabregas. Kaj s njim možeš šprintati? Napadači su mi najviše ozlijeđeni i to uglavnom nakon skoka ili uklizavanja. Malo je to pretjerano...

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 19:27 (movie).
12 godina
FIFA 15

fabregas ima injury prone trait tako da ništa čudno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Unforgiven kaže...

Da, nemam fitness kartica pa moram silovat igrače..

http://gyazo.com/233786df5ed50e7ae2136d10b8348906

13 godina
Malo smanji sa pointsima... Jer zbog toga market nije u banani... Zbog toga je brutalno super...
12 godina
neaktivan
movie kaže...
The Unforgiven kaže...

Da, nemam fitness kartica pa moram silovat igrače..

http://gyazo.com/233786df5ed50e7ae2136d10b8348906

Pa koliko ti pointsa kupuješ na dan ?? Ima se para. . .neka...

17 godina
barcaINTER kaže...

Pa koliko ti pointsa kupuješ na dan ?? Ima se para. . .neka...

Sve kaj sam kupio, kupio sam u prvom tjednu. Zavrtio ispočetka nekoliko puta RVP i kompanya te nakupovao che i fitness kartica i to je to. Složio ekipu i nemam namjeru ove godine trejdati niti išta mijenjati. Ovaj mjesec nisam još pogledao market s ciljem kupovine niti imam želju..

11 godina
neaktivan
FIFA 15

kada igram online sezonu i odaberem neki klub (npr. chelsea) onda mi server trazi protivnika koji je u istoj diviziji i klub slicne snage (npr. real madrid)

gdje bi mogao pronaci te jakosne skupine po kojim su podjeljeni klubovi?

npr. sa Valenciom mi je nasao kao proitivnika A. Bilbao a s Lyonom Ajaxa itd...

voli bi znati te jakosne podjele na klubove ako netko zna dal postoji neka lista il nes slicno.

pitanje br. 2:

znaci kupio sam onaj "budjet booster" kofer s novcima. i sad me zanima jel to iskoristivo vise puta il samo jednom
.
ko za vraga igram sezonu sa chelsea-om i dobio sam od nikud dodatnih 100mil eura koji mi nisu prijeko potrebni jer sam imo vec 82 na raspolaganju. e sad nisam ja nista specijalno ukljucivao u career modu tj. kupio sam u shopu i pojavilo mi se na racunu u zasad jedinoj carjeri koju igram.

kako ubuduce planiram igrat s slabijim klubovima gdje ce mi koji euro vise dobro doci voli bi znati na koji nacin mogu iskristit "kufer" ako ga nisam vec sad izgubio tj. potrosio na Chelsea.

hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 21:49 (njok2).

0 0 hvala 0
15 godina
klubovi se dijele prema zvijezdicama koje imaju, a ti još dodatno možeš kontrolirati to u MM postavakama u kojima biraš dal' hoš igrat klubvsklub i repr.vs.repr, te dal da te spaja baš s jakosnom skupinom u kojoj je tvoj izabrani klub ili te može spajati s jačim/slabijim (u pravilu jačim)
14 godina

Vi koji igrate FIFU na PS4, imate li hrvatski ili američki account na psn-u ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice