Ako imate neki dobar tutorijal za 1 na 1 situacije, slobodno podjelite. Golman mi sve finte brani i totalni sam antitalent za zabiti gol
Ja imam par finti kad idem sam na golmana:
1. finesse šut, odmah nakon što uđem u šesnaesterac te napravim prvo jedan korak u bilo koju stranu (bolje na onu stranu gdje je jača noga)
2. finesse šut kada golman počne trčat prema meni, tada nema balans i puno lakše je zabit gol, također se može jedan korak u stranu napravit
3. ako imaš mjesta i siguran si da ti neće uletit branič - trčiš prema golmanu i kada vidiš da se priprema krenut na tebe samo blago skreneš u stranu i nastaviš trčat sve dok ga skroz ne zaobiđeš i pukneš loptu, nešto ko što messi zna radit. Golman se obično bezveze baci nakon što skreneš i napraviš par koraka i ostane ti prazan gol, par puta provježbaj na lakšoj težini.
4. dođeš u šesnaesterac, prestaneš trčat i stisneš i držiš L2+R2 i kada vidiš da golman ide prema tebi samo odeš u nazad pa u stranu i pucaš na prazan gol, to još nisam usavršio. Na istu foru možeš zadržat loptu na kratko vrijeme i kad ti uleti igrač samo je prosljediš njemu. Probaj se igrat sa L2+R2, jako puno sam to počeo sad koristit i L2, jako puno mi pomaže kod zadržavanja lopte, davanja golova i zarađivanja penala i faulova, odlično je kad te skljači s leđa đubre dok držiš te tipke i dobije crveni :D
5. kad cpu ima po 6+ igrača u šesnaestercu probam se dodavat i/ili koristim L2+R2 samo se mičem lijevo, desno, napred i nazad da ih raspršim, uglavnom treba koncentracije i strpljenja i obično ti se otvori malo prostora u tom bunkeru i samo pukneš na gol
Sa fake shot-om nisam imao sreće baš, to ću morat isto uvježbat.
Danas sam s benzemom izvan šesnaesterca uspio zabit i to iz finog kuta i to u dalju stativu, nisam uopće očekivao da će ući u gol jer to gotovo u 100% slučajeva golmani obrane. Morat ću više pucat iz daljine, većina golova su mi finesse unutar šesneaesterca.