FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.666.726
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 14
Sif Lahm Cdm, zar je zaista tako dobar u igri. 480 000 novčića???

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 14
Encyanix kaže...

Ja to ne kužim? Otvorim 18 packova na PS4 i dobijem dva rare igrača. Richardsa i sancheza.  Sve ostalo smeća. Nisam sve zajedno dobio 20k coinsa...

kakvo njesra, ne mogu vjerovati...

edit: bio sam preoptimističan. Kad sam sve pobrisao i zbrojio, dobit ću nekih 12k... kaj to nije smiješno?

edit 2:  otvarao sam packove od 7500 coinsa. sad ću još otvoriti one od 15k i za ovu sezonu to bi bilo to od packova..

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 20:39 (movie).
12 godina
neaktivan
FIFA 14

stavia sam reusa za 2.3 milijuna  želim ga opet poslje kupit kad pojeftini ali želio bi i robbena za 350k nabavit.za koliko bi reus maksimalno mogao pojeftinit do sljedeće srijede?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Aj i ja odrjesio kesu pa si kupio 800k coinsa... otvorio 300k i dobio šipak... sad sam stavio na prodaju TOTS Kompany, Gerrard i Lallana pa mozda nesto i zaradimo od prodaje. Hebo mater kako sam ushran, Ramos najbolji igrac.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

ahahahahahahahahahahaahahahah

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

nitko ne kupuje reusa stvarno sam mislija da će bolje ići

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

neka se ne žali {#}

15 godina
neaktivan
FIFA 14

Ovo sam sad slozio ide na testiranje.. :P mozda bacim neki giveaway ipak sam tots robbena upikno :P http://prntscr.com/3h3izr

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
kerobob kaže...

Gerrard na toj poziciji je sve samo ne dobar i koristan.

14 godina
FIFA 14

Puyoooooooooooooooooooooooool

ode 90k u vjetar hahaha

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Otvorio sam sad onih 10 packova po 15k na PS4 i najjači igrač mi je Nani kojeg sam dobio u packu? Znači, otvorio sam zajedno 28 packova za Nania? I onda nek banaju ekipu kaj okolo kupuje coinse... Fakat je ovo malo žešći bezobrazluk.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...

Otvorio sam sad onih 10 packova po 15k na PS4 i najjači igrač mi je Nani kojeg sam dobio u packu? Znači, otvorio sam zajedno 28 packova za Nania? I onda nek banaju ekipu kaj okolo kupuje coinse... Fakat je ovo malo žešći bezobrazluk.

Meni u tih 10 packova po 15k najbolji onaj dudszak pa si mislim mora nekaj sad doć kad me ovde oderali i idem one 7k otvarat,kad ono u 10 packova dobim najbolji mitchu i diego za poludit

Movie ti si neki vladar marketa,kaj misliš kolko će mandži past cijena? sad je 400k silno ga želim,i kroosa...al ST je prioritet. Bi li mogla past? kad je najbolje uzet? Vidim da u packovima neće doć ništa pa skupljam za njega i riberya koji je od jutrašnjih 950k pao na 850k.

17 godina
izvone kaže...

Movie ,kaj misliš kolko će mandži past cijena? sad je 400k silno ga želim,i kroosa...al ST je prioritet. Bi li mogla past? kad je najbolje uzet? Vidim da u packovima neće doć ništa pa skupljam za njega i riberya koji je od jutrašnjih 950k pao na 850k.

Past će sigurno. najbolja cijena će biti oko utorka ili srijede. Mogao bi bito oko 250/300k coinsa. sad sam potrošio dosta toga na PS4 i ostao sam na 200k. Imam fore nekoliko dana probat toći do 300k no bit će teško, nije to PC gdje u jednom danu uz malo sreće možeš zaradi za mandžu. . nešto će se prodati no sve su to igrači koje sam izvukao do 1000 coinsa. Nikakva zarada.

Na PC imam nekoliko igrača na marketu i trebao bih bez problema skupiti za mandžu... još njega piknem i više me ne interesira ni market ni coinsi do jeseni i nove fife...

14 godina
FIFA 14

Hocel ovaj TOTS Aguero sta poskupit il sam ja bacio pare haha

Valjda ce sutra krenut gore

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...
izvone kaže...

Movie ,kaj misliš kolko će mandži past cijena? sad je 400k silno ga želim,i kroosa...al ST je prioritet. Bi li mogla past? kad je najbolje uzet? Vidim da u packovima neće doć ništa pa skupljam za njega i riberya koji je od jutrašnjih 950k pao na 850k.

Past će sigurno. najbolja cijena će biti oko utorka ili srijede. Mogao bi bito oko 250/300k coinsa. sad sam potrošio dosta toga na PS4 i ostao sam na 200k. Imam fore nekoliko dana probat toći do 300k no bit će teško, nije to PC gdje u jednom danu uz malo sreće možeš zaradi za mandžu. . nešto će se prodati no sve su to igrači koje sam izvukao do 1000 coinsa. Nikakva zarada.

Na PC imam nekoliko igrača na marketu i trebao bih bez problema skupiti za mandžu... još njega piknem i više me ne interesira ni market ni coinsi do jeseni i nove fife...

Upravo pikuo tots golmana,130k zarada,probao tekmu popio 6 komada a kao bolji po statsima od neuera,bolje da sam paletu na gol stavil nego njega...ide na TL dok još nekaj vrijedi

13 godina
FIFA 14

Sokratis TOTS, barem nesto :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Sokratis TOTS, barem nesto :D 

ha, ha... bar nešto... ja otvorim 18 packova po 7500 coinsa i dobijem dva rare igrača koji zajedno ne vrijede 3000 coinsa i dobijem u tim packovima nekih 10 silver igrača koji svaki vrijedi 100 coinsa? Pazi, u 18 packova dva rare igrača? Pa je li to moguće?  Otvorim nakon pola sata 10 packova po 15k i najjači igrač nani kojeg ne mogu prodati za 5k coinsa... Sve ostalo sam pobrisao. Ostavio fitness i contract kartice i to je to.. pošto je sve to bilo na PS4 gdje se usherem da zaradim coinse bilo mi žao trošiti na lutriju iste pa sam kupio fifa pointse. Za te novce sam mogao kupiti bar milju coinsa a ovako nisam sve zajedno dobio 25k coinsa...stvarno poticajno od ea gdje bi ljudi trebali trošiti svoje novce, na pointse ili coinse. Izbor nije težak.. smradovi...

13 godina
FIFA 14

Imam igrace i coinse, sve skupa vrijedi oko milju i sto... tako negdje po sadasnjem ratingu :D Ako je netko zainteresiran neka mi se javi pa cemo se dogovorit. TOTS Kompany i Gerrard + Lallana ako se ne proda i tako... ima svega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Sad sam odigrao jednu vrlo cudnu utakmicu...
Lloris je zabio nevjerojatan autogol, znaci protivnik je dobio slobodni udarac na njegovoj strani, izveo ga je s Luizom i izleda da je htio ravno nabaciti tocno ispred mog šesnaesterca ali nitko nije dosao do te lopte i lopta je isla prema Llorisu, odbijala se po podu i ušla u šesnaesterac i taman kad ju je Lloris isao uhvatiti ona ga pogodi u prsa, padne na pod, on ju nabije nogom i lopta ode u gol koji je bio iza njega...

Utakmica je završila 6:5 za njega i poslje utakmice nije bilo highlighta od tog pogotka i kad sam gledao u statsima od igrača pisalo je da Lloris primio 5 golova umjesto 6 o.O

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 1:49 (bRNZ_CRO).

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
movie kaže...
Anchor Man kaže...

Dovoljno da se sjetim tekme između Liverpool-a i Man City-a i gola za 3-2, kome je prethodila tragikomična reakcija Kompany-a, jednog od boljih stopera u BPL, zatim "Gerrinog" proklizavanje u tekmi između Liverpool-a i Chelsea, a ovu protiv C. Palace-a da ne spominjem, pa da se ponovo vratim konzumiranju droge koja trenutno nema alternativu.

Nisam shvatio, ovim primjerima želiš opravdati očitu skriptu u igri ili...?

Činjenica je da bez "skriptinga" ne može, te ga stoga treba znati što bolje "zamaskirati". Primjerima nisam želio opravdati očiti i pretjerani "skripting" u FIFI, nego sam samo želio reći DA..., kada vidim što se dešava u stvarnom nogometu, dođe mi kao utjeha i razlog da se ponovo vratim i zaigram FIFU, iako sam sebi rekao "DOSTA JE BILOO!"

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 8:33 (Anchor Man).
17 godina
bRNZ_CRO kaže...

Sad sam odigrao jednu vrlo cudnu utakmicu...
Lloris je zabio nevjerojatan autogol, znaci protivnik je dobio slobodni udarac na njegovoj strani, izveo ga je s Luizom i izleda da je htio ravno nabaciti tocno ispred mog šesnaesterca ali nitko nije dosao do te lopte i lopta je isla prema Llorisu, odbijala se po podu i ušla u šesnaesterac i taman kad ju je Lloris isao uhvatiti ona ga pogodi u prsa, padne na pod, on ju nabije nogom i lopta ode u gol koji je bio iza njega...

Utakmica je završila 6:5 za njega i poslje utakmice nije bilo highlighta od tog pogotka i kad sam gledao u statsima od igrača pisalo je da Lloris primio 5 golova umjesto 6 o.O

Ne može u isto vrijeme primiti i zabiti... no meni je najbolje kad na kraju tekme ili poluvremenu stoji da mi je protivnik uputio 1 udarac u okvir gola a ja gubim recimo 2-1? Kako je zabio dva gola iz jednog udarca?

14 godina
neaktivan
FIFA 14

gol od stativu se u fifi ne racuna ka udarac u okvir

Som la gent blaugrana

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Ovo sam sad slozio ide na testiranje.. :P mozda bacim neki giveaway ipak sam tots robbena upikno :P http://prntscr.com/3h3izr

ovo je ja mislim jedan od najboljih timova koje sam vidio u zadnje vrijeme,jak je jednostavno na svih 11 pozicija

11 godina
neaktivan
Mic_zap kaže...
Encyanix kaže...

ovo je ja mislim jedan od najboljih timova koje sam vidio u zadnje vrijeme,jak je jednostavno na svih 11 pozicija

Gledano sa "offensive side" OK, ali ne bi baš bio toliko siguran kada je u pitanju defanziva. Jbg., meni je prioritet odbrana pa sve ostalo, te stoga u ovoj momčadi vidim najmanje tri slabe točke koje bi pokušao iskoristiti, kada bi igrao protiv ovog tima.

12 godina
neaktivan
Anchor Man kaže...
Mic_zap kaže...
Encyanix kaže...

Gledano sa "offensive side" OK, ali ne bi baš bio toliko siguran kada je u pitanju defanziva. Jbg., meni je prioritet odbrana pa sve ostalo, te stoga u ovoj momčadi vidim najmanje tri slabe točke koje bi pokušao iskoristiti, kada bi igrao protiv ovog tima.

jedine 3 slabije,ne slabe tocke su lahm(pace) i david luiz(workrates) i krila se isto zbog workratesa ne vracaju u obranu,ali po meni TOTS baines je bog i batina i ne treba pomoc hazard,a lahm je jedini problem ako netko ide ubacivat al u sredini su dante,david luiz a i vjerojatno matic(kojeg ja koristim sa davidom luizom i savrseno se pokrivaju).sve ovisi kako osoba igra

17 godina
FIFA 14

Očekujem u fifi15 istu mogućnost namještanja živog zida...

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

A da, imas pravo za to, nije mogao primiti i zabiti 1 pogodak :D
ali nakon tog pogotka pisalo je da je Luiz zabio a ne Lloris autogol...
a sto se tice tog brojača udaraca, to je najveca glupost, totalno je netočan iako je moguce da ti je lobovao golmana jednom, mislim da se lob cak i ne broji kao udarac

15 godina
neaktivan
Mic_zap kaže...
Anchor Man kaže...
Mic_zap kaže...
Encyanix kaže...

jedine 3 slabije,ne slabe tocke su lahm(pace) i david luiz(workrates) i krila se isto zbog workratesa ne vracaju u obranu,ali po meni TOTS baines je bog i batina i ne treba pomoc hazard,a lahm je jedini problem ako netko ide ubacivat al u sredini su dante,david luiz a i vjerojatno matic(kojeg ja koristim sa davidom luizom i savrseno se pokrivaju).sve ovisi kako osoba igra

Ovaj squad je vise napravljen samo da probam Robben-a.. Matić je solidan iako je toure bolji ovaj moze proc.. al dve stvari koje mi se nesvidjaju su RVP i lahm..  Sto se tice TOTS Robben-a neznam kako da ga ocjenim haha nakon svih ovih totsa svi ti igraci postanu slicni.. Sve u svemu IF Robben i TOTS Robben su tu negdje tots je mozda mrvicu jaci u duelima i ima bolji udarac.. al 2mil vise vrijedno sigurno nije.. tako da vjerojatno ide na prodaju i onda se ceka kraj totsa da se proda cijela bpl tots ekipa i da se pokusa uzet TOTY Ibra.. vidit cemo kkav ce jos bit TOTS :)

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
12 godina
neaktivan
FIFA 14

moze pomoc. u futu cim pocnem utakmicu pokaze ekipe i onda me samo izbaci iz igre. tako u seasonu tako i u offline seasonu i u turnirima. nije bitno sta igram u futu. jednostavno me prije pocetka utakmice vrati na desktop i ugasi se fifa sama. wtf?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice