FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.664.883
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
carmichael kaže...

Tko bi bio najbolji izbor za CAM, Nasri, Eriksen ili Dembele?

ovisi za sto ti treba. eriksen mi je bio katastrofa... pogotovo zbog suta. Nasri mi je od ta 3 bio najbolji.

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Kako sam mogao lijepu paru zardit ulaganjem u de breuyna umjesto onog .ebaca iz barce b..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
carmichael kaže...

Coutinho

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
carmichael kaže...

Coutinho

De Bruyne, Demba Ba pretvoren u cam-a, Jovetić pretvoren u cam-a, Nasri... Coutinho je po meni premalen i preslab za cam-a. 

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Da li su za moddingway patch potrebni prethodni delovi patcha ? {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

Da li su za moddingway patch potrebni prethodni delovi patcha ? {#}

ovisi... ako ima all in one onaj zadnji onda nisu potrebni. ako nema, trazi all in one i onda stavi one koji su izasli poslije all in one verzije.

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
12 godina
karlo666 kaže...
carmichael kaže...

ovisi za sto ti treba. eriksen mi je bio katastrofa... pogotovo zbog suta. Nasri mi je od ta 3 bio najbolji.

ako volis suteve iz daljine onda je rooney rjesenje,zvijer

12 godina
neaktivan
FIFA 14

u div 1 "uzivam",zelim probat odigrati utakmicu i nađe me s nekim,bronze igraci,golmani u napadu i napadaci na golu,mislim si svako malo se desi idem dalje i tako 2 put pa i 3,pa me spoji sa covjekom koji je tek poceo igrati i ima momcad od 74 overall i tako meni odu 4 contracta na svim igracima,a nisam ni u utakmicu usao

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The_K kaže...
karlo666 kaže...
carmichael kaže...

ako volis suteve iz daljine onda je rooney rjesenje,zvijer

E pa nesto da ima izmedu stats sa sutevima, igru glavom i kakvu takvu brzinu, Nasri se pokazao kao solidno rjesenje, ima dobar sut, dok mi je Rooney preskup ipak pa njega necu bit u mogucnosti tako skoro probat :D
I da, hvala svima na savjetima :) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 19:53 (carmichael).
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Uh, ubrzo bih mogao ostvariti neki profiti, imam De Bruynea već dugo kupljenog u klubu za 400 coinsa, mislim da će mu cijena sad kad se osuši market njegovim Chelsea kartica debelo podići.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team vasa misljenja, nekoga prodati, dovesti, misljenja o nekim igracima ? {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Najbolje rijesenje za CDM u Premiershipu? Ramires, Fellaini, Paulinho, netko cetvrti?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
junkieHD kaže...

Uh, ubrzo bih mogao ostvariti neki profiti, imam De Bruynea već dugo kupljenog u klubu za 400 coinsa, mislim da će mu cijena sad kad se osuši market njegovim Chelsea kartica debelo podići.

Ja imam 3 komada i vec je bila 5k kad sam gledo znaci mogla bi biti kartica kao Armero iz Udina u Napoli

14 godina
carmichael kaže...

Najbolje rijesenje za CDM u Premiershipu? Ramires, Fellaini, Paulinho, netko cetvrti?

za mene je sandro bio :D ..i fellaini nije los

11 godina
neaktivan
carmichael kaže...

Po meni Ramires. Nevjerovatan igrač...

El CapitanO
17 godina
carmichael kaže...

Toure pa fellaini pa ramires pa paulinho pa ostali..

14 godina
neaktivan
FIFA 14

u postavkama igre

pod defence sekciji

sta znaci jockey

i sa L2 +kocka krug ko kako ima namjesteno za pucati

cemu služi taj L2 ili LT 

imam xbox360 win gamepad

~^iGoR~
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Pa citaj sta ti pise sta znaci. Imas i na joysticku fino napisano LT, RT, RB, LB... jer nije kod svih isto. Kod mene je L2 + B lob, R2 + B fels i tako dalje... slozi si kako ti pase.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
drakula789 kaže...

Ja imam 3 komada i vec je bila 5k kad sam gledo znaci mogla bi biti kartica kao Armero iz Udina u Napoli

Kaj ste se raspisali... vrag mi nije dao mira pa sam kupio 25 kartica de bruyna... imat ću kaj prodavati do kraja godine.. ako bude sreće možda ne budem pušač..

13 godina
neaktivan
carmichael kaže...

Rodwell ili N'zonzi, čuda od igrača na anchoru. Ramires je po meni preslab i slabašan u skoku za cdma, paulinho ima loš w/r za cdma, a fellaini bi trebao bit ok, makar mi se nikad nije pretjerano sviđao

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 2:34 (antiljano27).
13 godina
FIFA 14

Fellaini je takva mrtva trutina da je to tesko za gledat uopce.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Javi Garcia!

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

felaini je toliko jadan kad krene bacat one svoje dugacke nogice da je to uzas, totalno trut kako je sime reko. ali zato je odlican u skoku, s njime sam se toliko nadavao golova glavom, a nekim cudom onako krakat znao je cesto i skaricama potegnut... kad je lopta na zemlji, najbolje izbjegavat pasove prema njemu ako mu je igrac na leđima, jer je to gotovo sigurno poklon lopta protivniku...

Moj PC  
0 1 hvala 1
11 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
carmichael kaže...

Ramires je po meni preslab i slabašan u skoku za cdma 

Ja mislim da je on preslab i slabašan u skoku samo na papiru...Koliko sam puta rekao bravo Eto'o, kada tamo "Mi Compadre" Ramires zakucao glavom. Čovjek koji se od jednom ukaže na pravom mjestu i prekine protivnički napad. Bio mi je neizostavan, jer je podjednako bio koristan, kako u  odbrani, tako i u napadu. Mislim da su ga fantastično odradili, baš onako kao u stvarnosti.

A ako baš želiš destruktivca za siću coinsa, tu je (kao što je kolega Encyanix već predložio) Javi Garcia.

El CapitanO
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 11:52 (Anchor Man).
13 godina
neaktivan
FIFA 14

De Bruyne je jos prikazan na kartici pod Chelsea, sta ne prebacuju oni sve kartice kad igrac predje u novi klub?

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

I bit će prikazan na Chelsea kartici , samo u packovima više nemožeš dobit Chelsea karticu.. Znači - manje na tržištu , viša cijena automatski.

13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
Hexfire kaže...
carmichael kaže...

Coutinho

De Bruyne, Demba Ba pretvoren u cam-a, Jovetić pretvoren u cam-a, Nasri... Coutinho je po meni premalen i preslab za cam-a. 

Meni je Coutinho odlican na cam-u.Imao sam i Silvu ali mi je Coutinho bio bolji.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 9:34 (trolljegeren).
13 godina
neaktivan
FIFA 14

kagawa na camu, nasri i slicni mi nisu odgovarali

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
FIFA 14

Opet mi vrag ne da mira, opet otvorim par ovih prigodnih packova i opet dobijem karu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Opet mi vrag ne da mira, opet otvorim par ovih prigodnih packova i opet dobijem karu...

Sve ce te pare vratit De Bruyne nego imas kojeg za posudit :D ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice