Tko bi bio najbolji izbor za CAM, Nasri, Eriksen ili Dembele?
ovisi za sto ti treba. eriksen mi je bio katastrofa... pogotovo zbog suta. Nasri mi je od ta 3 bio najbolji.
ovisi za sto ti treba. eriksen mi je bio katastrofa... pogotovo zbog suta. Nasri mi je od ta 3 bio najbolji.
Kako sam mogao lijepu paru zardit ulaganjem u de breuyna umjesto onog .ebaca iz barce b..
Coutinho
Coutinho
De Bruyne, Demba Ba pretvoren u cam-a, Jovetić pretvoren u cam-a, Nasri... Coutinho je po meni premalen i preslab za cam-a.
Da li su za moddingway patch potrebni prethodni delovi patcha ?
Da li su za moddingway patch potrebni prethodni delovi patcha ?
ovisi... ako ima all in one onaj zadnji onda nisu potrebni. ako nema, trazi all in one i onda stavi one koji su izasli poslije all in one verzije.
ako volis suteve iz daljine onda je rooney rjesenje,zvijer
u div 1 "uzivam",zelim probat odigrati utakmicu i nađe me s nekim,bronze igraci,golmani u napadu i napadaci na golu,mislim si svako malo se desi idem dalje i tako 2 put pa i 3,pa me spoji sa covjekom koji je tek poceo igrati i ima momcad od 74 overall i tako meni odu 4 contracta na svim igracima,a nisam ni u utakmicu usao
ako volis suteve iz daljine onda je rooney rjesenje,zvijer
E pa nesto da ima izmedu stats sa sutevima, igru glavom i kakvu takvu brzinu, Nasri se pokazao kao solidno rjesenje, ima dobar sut, dok mi je Rooney preskup ipak pa njega necu bit u mogucnosti tako skoro probat :D
I da, hvala svima na savjetima :)
Uh, ubrzo bih mogao ostvariti neki profiti, imam De Bruynea već dugo kupljenog u klubu za 400 coinsa, mislim da će mu cijena sad kad se osuši market njegovim Chelsea kartica debelo podići.
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team vasa misljenja, nekoga prodati, dovesti, misljenja o nekim igracima ?
Najbolje rijesenje za CDM u Premiershipu? Ramires, Fellaini, Paulinho, netko cetvrti?
Uh, ubrzo bih mogao ostvariti neki profiti, imam De Bruynea već dugo kupljenog u klubu za 400 coinsa, mislim da će mu cijena sad kad se osuši market njegovim Chelsea kartica debelo podići.
Ja imam 3 komada i vec je bila 5k kad sam gledo znaci mogla bi biti kartica kao Armero iz Udina u Napoli
Najbolje rijesenje za CDM u Premiershipu? Ramires, Fellaini, Paulinho, netko cetvrti?
za mene je sandro bio :D ..i fellaini nije los
Po meni Ramires. Nevjerovatan igrač...
Toure pa fellaini pa ramires pa paulinho pa ostali..
u postavkama igre
pod defence sekciji
sta znaci jockey
i sa L2 +kocka krug ko kako ima namjesteno za pucati
cemu služi taj L2 ili LT
imam xbox360 win gamepad
Pa citaj sta ti pise sta znaci. Imas i na joysticku fino napisano LT, RT, RB, LB... jer nije kod svih isto. Kod mene je L2 + B lob, R2 + B fels i tako dalje... slozi si kako ti pase.
Ja imam 3 komada i vec je bila 5k kad sam gledo znaci mogla bi biti kartica kao Armero iz Udina u Napoli
Kaj ste se raspisali... vrag mi nije dao mira pa sam kupio 25 kartica de bruyna... imat ću kaj prodavati do kraja godine.. ako bude sreće možda ne budem pušač..
Rodwell ili N'zonzi, čuda od igrača na anchoru. Ramires je po meni preslab i slabašan u skoku za cdma, paulinho ima loš w/r za cdma, a fellaini bi trebao bit ok, makar mi se nikad nije pretjerano sviđao
Fellaini je takva mrtva trutina da je to tesko za gledat uopce.
Javi Garcia!
felaini je toliko jadan kad krene bacat one svoje dugacke nogice da je to uzas, totalno trut kako je sime reko. ali zato je odlican u skoku, s njime sam se toliko nadavao golova glavom, a nekim cudom onako krakat znao je cesto i skaricama potegnut... kad je lopta na zemlji, najbolje izbjegavat pasove prema njemu ako mu je igrac na leđima, jer je to gotovo sigurno poklon lopta protivniku...
Ramires je po meni preslab i slabašan u skoku za cdma
Ja mislim da je on preslab i slabašan u skoku samo na papiru...Koliko sam puta rekao bravo Eto'o, kada tamo "Mi Compadre" Ramires zakucao glavom. Čovjek koji se od jednom ukaže na pravom mjestu i prekine protivnički napad. Bio mi je neizostavan, jer je podjednako bio koristan, kako u odbrani, tako i u napadu. Mislim da su ga fantastično odradili, baš onako kao u stvarnosti.
A ako baš želiš destruktivca za siću coinsa, tu je (kao što je kolega Encyanix već predložio) Javi Garcia.
De Bruyne je jos prikazan na kartici pod Chelsea, sta ne prebacuju oni sve kartice kad igrac predje u novi klub?
I bit će prikazan na Chelsea kartici , samo u packovima više nemožeš dobit Chelsea karticu.. Znači - manje na tržištu , viša cijena automatski.
Coutinho
De Bruyne, Demba Ba pretvoren u cam-a, Jovetić pretvoren u cam-a, Nasri... Coutinho je po meni premalen i preslab za cam-a.
Meni je Coutinho odlican na cam-u.Imao sam i Silvu ali mi je Coutinho bio bolji.
kagawa na camu, nasri i slicni mi nisu odgovarali
Opet mi vrag ne da mira, opet otvorim par ovih prigodnih packova i opet dobijem karu...
Opet mi vrag ne da mira, opet otvorim par ovih prigodnih packova i opet dobijem karu...
Sve ce te pare vratit De Bruyne nego imas kojeg za posudit :D ?