FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.665.528
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
izvone kaže...
SimeKZ kaže...
izvone kaže...
barcaINTER kaže...

Taliani su ti u sredini slabi  ???   ???   ???

na papiru ne,ali ovako da,dost su spori i tromi,nikako da štopaju loptu kako se spada,da se okrenu treba nim 3 dana a da uzmu zalet za dodavanje 3 gladne godine

Zapata out Chiellini in... Mid nemoj mjenjati, ali ja bi umjesto Guarina, Pogbu Kaku ostavi, odlican je samo ima los sut. Ostale ekipe su odlicne. 

Hvala na savjetu,vidio sam da zapatu svi spominju pa sam ga probal,ako ima još netko neka slobodno reće :D

E da i kakav je tevez? da ga probam skup s balotelijem.

ja sam ga imo jedno vrijeme, uglavnom na klupi, brzo sam ga se rijesio. di natalea probaj... meni je ok 

i da sime je svakako u pravu.... muriel mi je jako dobar... sa ibarbom nisam bio zadovoljan...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 22:00 (karlo666).
13 godina
FIFA 14

Teveza sam i ja kupio i ocajan je, nizak, slab... jedino kad imas 1vs1 tu je opak. 

Vucinic i Ibarbo su premije za napadaca u seriji A, ili Muriel. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 1 hvala 1
16 godina
FIFA 14

Hvala dečki,probat ću,vučinića nisam još,muriela jesam,brz je al u finišu mi slab,ti mi bolji sau,ubija,al sad mi balo bolji 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo imam potrebu se opet javit, pošto sam se prepiral s nekim papčićima nepotrebno....

FIFA 14 na PS4 je bolja od PES-a 2014, i nije me sram priznat makar sam stari igrač PES-a, ali ovaj put je zbilja EA napravil dobar futbal... ona fifa na PS3 i PC-u 2014 isto ne valja qurca, ali danas sam igral na PS4 i da, to je to...ima fifin štih ali je definitivno najbolji nogomet trenutno, žao mi je kaj je to samo na PS4. 

Uživajte {#}

Fifa 14 rulz {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

kakav divan osjecaj kad pobijedis lika koji ima ronalda, mesija i ibru u timu... ronaldo i mesi neprimjetni pored onih silnih pacera... Aubameyang, Błaszczykowski, koji me jako ugodno iznenadio, sve zaustavlja na tom boku, samo drzis containing i gledas kako lakocom oduzima lopte ronaldu, Piszczek odlican na RB... a reus u 90' s centra gađa raslje toty neueru za pobjedu...

samo se bojim da ce to bit kratkog vijeka, kao i sa svakim frisko napravljanim timom...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
izvone kaže...

Meni najjači par napadača kod talijana di natale i balotelli... njih dva su mi lektira.. bez njih ne mogu zamisliti talijane. Odmah poslije njih su mi muriel i ibarbo.. Tevez mi nije bio nešto prošle godine a nije niti ove. Jednostavno mi ne odgovara..

17 godina
karlo666 kaže...

kakav divan osjecaj kad pobijedis lika koji ima ronalda, mesija i ibru u timu... ronaldo i mesi neprimjetni pored onih silnih pacera... Aubameyang, Błaszczykowski, koji me jako ugodno iznenadio, sve zaustavlja na tom boku, samo drzis containing i gledas kako lakocom oduzima lopte ronaldu, Piszczek odlican na RB... a reus u 90' s centra gađa raslje toty neueru za pobjedu...

samo se bojim da ce to bit kratkog vijeka, kao i sa svakim frisko napravljanim timom...

Meni to nije nikakav osjećaj jer znam da u 90% takvih slučajeva fifa radi za mene a protiv tako dobrog protivnika.. klasika...

12 godina
neaktivan
izvone kaže...

Ja se slazem s ostalima, meni je isto bio katastrofa, niti brzina nekakva niti igra glavom, a udarci solidni no nista specijalno, Ibarbo, Gomez, Sau i Muriel su mi svi redom bolji od njega bili

13 godina
karlo666 kaže...

Takve najlakse dobit... to niti taj noobovsku contain nije problem...

ROnaldo, Lewa, sve su to nula bodova igrac kad je Mame Biram Diouf najjaca uboga spica za sta god hoces. Lik izvadi Lewu stavi ovoga i utrpa mi 3 komada ko iz sale. Ja sam slozio neke francuze, odlicno igraju, samo mi je sredina niska i slaba.

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=fhwyjCFunKPim:pc

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
SimeKZ kaže...
karlo666 kaže...

Takve najlakse dobit... to niti taj noobovsku contain nije problem...

ROnaldo, Lewa, sve su to nula bodova igrac kad je Mame Biram Diouf najjaca uboga spica za sta god hoces. Lik izvadi Lewu stavi ovoga i utrpa mi 3 komada ko iz sale. Ja sam slozio neke francuze, odlicno igraju, samo mi je sredina niska i slaba.

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=fhwyjCFunKPim:pc

Diouf je zvijer,kad mi lewa il manđo zahrđaju diouf trpa ko lud. 

Hvala na savjetima {#}

I još nešto di postavim costum tactics,u igri u futu nemogu,di moram ić,da si passing,crossing i te stvari poriktam i spremim?

17 godina
FIFA 14

Ako koga interesira, PS4 kontroler radi bez ikakvih problema na računalu. Čak je u funkciji i touchpad. Ima jedan programčić koji se skine, instaliraju se driveri i on pokrene i sve radi milina. Konačno mogu igrati s jednim gamepadom i na računalu i na PS. To je dobra vijest. Loša je da nisam na PSN našao opciju nadogradnje fife po sniženoj cijeni te sam je morao kupiti još jednom? Baš ću sutra nazvati da vidim u čemu je problem. Može biti da za našu regiju nije podržana ta mogućnost ili da mi jednostavno PS nije prepoznao da imam fifu za PS3 iako koristim isti acc.

No znakovito je kako na PSN piše kako je nadogradnja igri s PS3 na PS4 vremenski ograničena te se ne bih čudio da smo zakasnili. No dobro, kupio, skinio, instalirao i uredno za fut prebacio sve s PS3 na PS4 tako da nastavljam gdje sam stao. Nisam previše igrao, dvije tri tekme i mogu ponoviti kaj sam već rekao a to je da fifa 14 za PS4 grafički izgleda najbolje do sada. Čudim se da neki nisu vidjeli razliku u grafici? Sama igra je fluidnija, dodavanja preciznija, igrači prirodniji... sve nekako bolje leži i zgleda. Samom ugođaju prodonosi i izvrstan gamepad. Vidljivo je da se u nekim već viđenim situacijama igrači drukčije ponašaju. Isto tako vidljivo je da će opet biti onih situacija s kojima nismo sretni kad se dogode nama već samo protivniku. Menii su više manje isti ali intezivnijih boja.

Dosta novih animacija i situacija koji podižu nogometnu atmosferu. Za nogomet koji je paralerno rađen sa starom verzijom na nekoliko platformi mogu dati sasvim solidnu ocjenu. Po viđenom mislim da nas krajem ove godine očekuje jedan jako dobar nogomet. Mogu misliti kako će sve to izgledati godinu dana kasnije na višestruko jačim računalima. Samim time i loša vijest za vlasnike starijih  konfiguracija koji će sasvim sigurno imati problema s pokretanjem ovako detaljne igre. Kako sam već napomenio, sama igra ima 12GB, gotovo duplo više nego ova sadašnja za računala..

Što se samog PS4 tiče, nisam oduševljen izvedbom i vizualnim dojmom. Konzola izgleda prosjećno. Živcira me kaj nema lampice on off već one brije preko cijele konzole za koju tek trebam pohvatati sve boje i skužiti kaj znače. Meni na prvu ne izaziva simpatije ali nije niti na PS3 a poslije mi bio sasvim ok. Opcija s postavkama izgleda ima nešto manje nego na PS3 ali ima i nekih novih. Vrijeme prilagodbe dobro će doći. Da ne davim, to bi bilo onako, na prvu..

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Vec dvije utakmice zaredom ja pobjedujem i na kraju utakmice, vec je suden kraj i u onom meniju sam, i izbaci me i kaze da Ultimate team ne reagira i izbaci me u glavni meni FIFE, i pise mi oba puta da sam DNF i pisu se porazi.. wtf?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...

Ako koga interesira, PS4 kontroler radi bez ikakvih problema na računalu. Čak je u funkciji i touchpad. Ima jedan programčić koji se skine, instaliraju se driveri i on pokrene i sve radi milina. Konačno mogu igrati s jednim gamepadom i na računalu i na PS. To je dobra vijest. Loša je da nisam na PSN našao opciju nadogradnje fife po sniženoj cijeni te sam je morao kupiti još jednom? Baš ću sutra nazvati da vidim u čemu je problem. Može biti da za našu regiju nije podržana ta mogućnost ili da mi jednostavno PS nije prepoznao da imam fifu za PS3 iako koristim isti acc.

No znakovito je kako na PSN piše kako je nadogradnja igri s PS3 na PS4 vremenski ograničena te se ne bih čudio da smo zakasnili. No dobro, kupio, skinio, instalirao i uredno za fut prebacio sve s PS3 na PS4 tako da nastavljam gdje sam stao. Nisam previše igrao, dvije tri tekme i mogu ponoviti kaj sam već rekao a to je da fifa 14 za PS4 grafički izgleda najbolje do sada. Čudim se da neki nisu vidjeli razliku u grafici? Sama igra je fluidnija, dodavanja preciznija, igrači prirodniji... sve nekako bolje leži i zgleda. Samom ugođaju prodonosi i izvrstan gamepad. Vidljivo je da se u nekim već viđenim situacijama igrači drukčije ponašaju. Isto tako vidljivo je da će opet biti onih situacija s kojima nismo sretni kad se dogode nama već samo protivniku. Menii su više manje isti ali intezivnijih boja.

Dosta novih animacija i situacija koji podižu nogometnu atmosferu. Za nogomet koji je paralerno rađen sa starom verzijom na nekoliko platformi mogu dati sasvim solidnu ocjenu. Po viđenom mislim da nas krajem ove godine očekuje jedan jako dobar nogomet. Mogu misliti kako će sve to izgledati godinu dana kasnije na višestruko jačim računalima. Samim time i loša vijest za vlasnike starijih  konfiguracija koji će sasvim sigurno imati problema s pokretanjem ovako detaljne igre. Kako sam već napomenio, sama igra ima 12GB, gotovo duplo više nego ova sadašnja za računala..

Što se samog PS4 tiče, nisam oduševljen izvedbom i vizualnim dojmom. Konzola izgleda prosjećno. Živcira me kaj nema lampice on off već one brije preko cijele konzole za koju tek trebam pohvatati sve boje i skužiti kaj znače. Meni na prvu ne izaziva simpatije ali nije niti na PS3 a poslije mi bio sasvim ok. Opcija s postavkama izgleda ima nešto manje nego na PS3 ali ima i nekih novih. Vrijeme prilagodbe dobro će doći. Da ne davim, to bi bilo onako, na prvu..

Potvrđujem, DS4 radi čak i bez ikakvih drivera na PC-u, treba samo spojit kablom, pričekat par sekundi i možeš igrat!

Softver za punu funkcionalnost DS4 je u beta verziji, kad bude finalna DS4 će radit isto kao i na plejki, ukoliko to igra dozvoljava! Napokon jedan kontroler za sve!

15 godina
neaktivan
movie kaže...
karlo666 kaže...

Meni to nije nikakav osjećaj jer znam da u 90% takvih slučajeva fifa radi za mene a protiv tako dobrog protivnika.. klasika...

blago tebi... zavidim ti. nista vise necu komentirat...

11 godina
neaktivan
movie kaže...

Ako koga interesira, PS4 kontroler radi bez ikakvih problema na računalu. Čak je u funkciji i touchpad. Ima jedan programčić koji se skine, instaliraju se driveri i on pokrene i sve radi milina. Konačno mogu igrati s jednim gamepadom i na računalu i na PS. To je dobra vijest.  

Sjajna vijest...Pogotovo za nas koji preferiramo PS-ov kontroler. Još to malo istestiraj i ako bilo što primjetiš da štuca javi jbt., jer sam  opasno zagrizao da ga nabavim...

El CapitanO
17 godina
karlo666 kaže...
movie kaže...

Nemaš mi kaj zaviditi kad je to tako kod svih. Nisi nikad primjetio kako lik s takvoim ekipom igra za karu, kako se ne može dodati niti išta suvislo napraviti a ti letiš terenom i sve ti ide od ruke i misliš kako si najbolji na svijetu? Nije ti se to nikad dogodilo ili samo pamtiš kad te ebe momentum i prokleti ea sports?

14 godina
FIFA 14

Dosad sam čuo dosta negativne komentare na DS4 u odnosu na prethodni kontroler pa nemojte odmah skakati u zrak od veselja.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Dosad sam čuo dosta negativne komentare na DS4 u odnosu na prethodni kontroler pa nemojte odmah skakati u zrak od veselja.

Ti si čuo a ja ga držim u ruci?

S obzirom da ga u ruci držim dva dana, možeš mi reći kaj si čuo a da ja nisam primjetio?  Jedina prava mana je trajanje baterije a ni to nije mana. U odnosu na DS3 koji mi je trajao po 7-8 dana do novog punjenja ovaj ću morati puniti nakon 2 do 3 dana. I druga stvar koju sam primjetio a koja mi se ne sviđa je veličina gljive. Sad su je smanjili na veličinu one u xboxu ( možda za nijansu veća) a to mi se ne sviđa. Ljepše mi je kad je veća pa je palac zahvati cijelom površinom nego kad mi se gubi pod palcem. Sve ostalo je neusporedivo s DS3. Vidno kvalitetnija izrada, općenito precizniji u svakom pogledu, trigeri neusporedivo bolji, veći pa samim time bolje sjeda u ruke, pogotovo onima kojima je DS3 bio premalen..

Da sad ne pričam koliko mi je ugodnije, preciznije i jednostavnije igrati fifu s DS4 preko računala. Konačno onaj ugođaj identičan PS3 ili PS4, kako hoćeš..

edit: koliko vidim, ljudi se uglavnom bune na nemogućnost iskapčanja svjetlosti s prednje strane gamepada koje je napravljeno radi bolje komunikacije više gamepada ispred kamere. Igrao sam sinoć u mraćnoj sobi i mene osobno to ne smeta. Koga smeta neka si nalijepi crnu traku preko svjetlosti dok ne izaće patch  nakon kojeg će se svjetlost gasiti ako nije spojena kamera na PS4..

http://o.canada.com/technology/gaming/xbox-one-vs-ps4-which-consoles-controller-is-better/

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 11:43 (movie).
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...
Hexfire kaže...

Ti si čuo a ja ga držim u ruci?

S obzirom da ga u ruci držim dva dana, možeš mi reći kaj si čuo a da ja nisam primjetio?  Jedina prava mana je trajanje baterije a ni to nije mana. U odnosu na DS3 koji mi je trajao po 7-8 dana do novog punjenja ovaj ću morati puniti nakon 2 do 3 dana. I druga stvar koju sam primjetio a koja mi se ne sviđa je veličina gljive. Sad su je smanjili na veličinu one u xboxu ( možda za nijansu veća) a to mi se ne sviđa. Ljepše mi je kad je veća pa je palac zahvati cijelom površinom nego kad mi se gubi pod palcem. Sve ostalo je neusporedivo s DS3. Vidno kvalitetnija izrada, općenito precizniji u svakom pogledu, trigeri neusporedivo bolji, veći pa samim time bolje sjeda u ruke, pogotovo onima kojima je DS3 bio premalen..

Da sad ne pričam koliko mi je ugodnije, preciznije i jednostavnije igrati fifu s DS4 preko računala. Konačno onaj ugođaj identičan PS3 ili PS4, kako hoćeš..

edit: koliko vidim, ljudi se uglavnom bune na nemogućnost iskapčanja svjetlosti s prednje strane gamepada koje je napravljeno radi bolje komunikacije više gamepada ispred kamere. Igrao sam sinoć u mraćnoj sobi i mene osobno to ne smeta. Koga smeta neka si nalijepi crnu traku preko svjetlosti dok ne izaće patch  nakon kojeg će se svjetlost gasiti ako nije spojena kamera na PS4..

http://o.canada.com/technology/gaming/xbox-one-vs-ps4-which-consoles-controller-is-better/

Meni su sad baš gljive po mjeri, one na DS3 su mi bile prevelike, a to me posebno smetalo kod igranja UFC-a, nikak je nisam mogel u potpunosti zahvatit kad asm stiskal ili se branil od poluge.

Sad su mi gljive savršene.

A još veći + su R2+L2...ne zato kaj su veće ili manje tipke nego kaj nemjau zaobljen rub, i sad nema šanse da prst klizne preko tipke.

DS3 nije po ničemu bolji od DS4, nema šanse...možda jedino po izdržljivosti gumice na gljivama...ali sa ebaya su naručene one zaštite pa me ni to ne brine!

FIFA14+DS4= hebena uživancija.

15 godina
neaktivan
movie kaže...
karlo666 kaže...
movie kaže...

Nemaš mi kaj zaviditi kad je to tako kod svih. Nisi nikad primjetio kako lik s takvoim ekipom igra za karu, kako se ne može dodati niti išta suvislo napraviti a ti letiš terenom i sve ti ide od ruke i misliš kako si najbolji na svijetu? Nije ti se to nikad dogodilo ili samo pamtiš kad te ebe momentum i prokleti ea sports?

ok, samo kazem, blago tebi... ja to nisam primjetio... ne kazem da mene igra nikad ne pogura, ali vecinom u zadnje vrijeme nalecem na takve i slicne momcadi i uglavnom sam ja taj kojeg igra iz nekog razloga mrzi... od 7 dana u tjednu 5 dana me hebe, 1 dan malo pogura, a jedan bude normalno...

17 godina
aquaevivae kaže...

DS3 nije po ničemu bolji od DS4, nema šanse...možda jedino po izdržljivosti gumice na gljivama...ali sa ebaya su naručene one zaštite pa me ni to ne brine!

FIFA14+DS4= hebena uživancija.

Dovoljno je staviti ih jednog pored drugog. DS3 izgleda kao trabant pored DS4 glede kvalitete izrade...

Kaj se fife tiče sada mi je i na računalu za stepenicu bolja s DS4...

Meni je ovo trenutno gamepad bez konkurencije kaj se tiče ležanja u ruci i funkcionalnosti..

S obzirom na neke promjene, period privikavanja će dobro doći.

Već sam sad prezadovoljan a kaj bu bilo nakon nekih mjesec dana..

Do sad me ubijalo igranje s jednim gamepadom  za PS3 pa isprobavanje raznih koji su najsličniji DS3 za PC.

Pa jedan dan igraj s ovim, pa drugi dan s onim... sada je samo jedan i sve pet..

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Neka se goni i EA i njihov web app kad nemožeš niti stranicu okrenut da te ne izbaci.  Nesposobna gamad.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Zadnja utakmicu u diviziji, moram pobjedit da bih ostao u njoj, 2:2, 50 minuta, i mene izbaci s Origin servera, i ode ja diviziju dolje, *ebote vise serveri EA i Origina ili do cega je vec

0 0 hvala 0
17 godina
barcaINTER kaže...

Neka se goni i EA i njihov web app kad nemožeš niti stranicu okrenut da te ne izbaci.  Nesposobna gamad.

Slažem se, ovo danas nije normalno. No ništa bolje nije niti iz igre.. govorim o PC verziji igre.. pratim If luisa jer sam ih već nekoliko preprodao i ne mogu otvoriti treću stranu da stojim na glavi. Ujutro jedno vrijeme nije imao nikakvu pretragu za njega, kao da ne postoji.. pa kaj je to atomska fizika dopeljati u red?

15 godina
neaktivan
FIFA 14

e momci treba mi prijedlog.. 

http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=kXQuB02VnKKgN:ps3

da li da kupim cecha i ramiresa, 

malo sam kombiniro s brazilcima pa sam se s****, sad se ponovo vracam na bpl.. sta bi mi preporucili

LOL NICK : 2dollaB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
2dollaB kaže...

malo sam kombiniro s brazilcima pa sam se s****, sad se ponovo vracam na bpl.. sta bi mi preporucili

Kaj fali brazilcima? Meni su prva liga. Koju si formaciju s njima igrao? Njihova prirodna je 4-3-3 i tu su najjači..

15 godina
neaktivan
a nesvidja mi se.. valjda sam naviko na BPL...
puno bolje igram s njima
LOL NICK : 2dollaB
17 godina
2dollaB kaže...
a nesvidja mi se.. valjda sam naviko na BPL...
puno bolje igram s njima

Koju si formaciju s brazilcima igrao?  Ma ja sam skužio da je to sve ista kara. Jedan tjedan jedni lete, drugi tjedan drugi lete, a ovi kaj su prošli tjedan letjeli ovaj ne mogu hodati.. tako da treba imati dvije tri momčadi i mijenjati ih kako padaju...

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 17:50 (movie).
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Tko bi bio najbolji izbor za CAM, Nasri, Eriksen ili Dembele?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice