FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.662.542
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 14

evo ona citercina sa Millwall logom i sa ekipom FREE SEX je napokon prestao citati ali sad ima ekipu sa IF Ibra, Cristinao, TOTY Thiago Silva... igra 5-3-2 i siluje sve sa Ultra Def i ostalo. Nema smisla... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Jeli vrijedi ovaj igrač išta? Ovo je pitanje upućeno ponajviše kolegi Antiljanu jer znam da je se on bavio sa ovakvim igračima. Znam da neki engleski bronze paceri idu i preko 20.000 coinsta a zanima me realna cijena ovoga. U transfer market sam naišao samo na jednog sa start cijenom od 2400, ja sam stavio 1400 al sumnjam da i toliko mogu za njega dobit.

EUNE: RayzCRO

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Ako ga na marketu nema iznad 10000 onda znas da nista ne vrijedi :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
Rayz00 kaže...

Jeli vrijedi ovaj igrač išta? Ovo je pitanje upućeno ponajviše kolegi Antiljanu jer znam da je se on bavio sa ovakvim igračima. Znam da neki engleski bronze paceri idu i preko 20.000 coinsta a zanima me realna cijena ovoga. U transfer market sam naišao samo na jednog sa start cijenom od 2400, ja sam stavio 1400 al sumnjam da i toliko mogu za njega dobit.

Ove godine bronze englezi ne vrijede ni upola koliko su vrijedili prošle godine. To mi je praktički uništilo tradeanje kad sam to najviše radio, no dobro. Ovaj igrač i nije nešto, užasno je slab i sve je loše osim pacea i 4*. Po mom mišljenju, vrijedi 1k. A u igri ima puno boljih bronze rm engleza kad smo već kod toga. 

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Ekipa, da li i vas zeza market? Mene stalno izbaciva, kak o u igri tako i preko web app-a. Jbt, jedva da mogu kupiti 3 ugovora a da ne izgubim živce...

El CapitanO
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Ove godine su i web app i market unutar igre žešće smeće. Odbilo me od FUT-a skroz. Ajd i prošlih web app nije bio bajan, ali je barem u igri bilo sve ok. Sad em ne pronađe nešto, em me usred searcha izbaci van FUT-a, em ovo em ono, ma marš.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

market zeza jos od toty-ja... za poludit...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

jeli itko igra u futu offline season? ja igram i online i offline season. i kad nekad npr igram offline season nemozes dobit i gotovo. onda i u online seasonu nemogu nikoga dobit i odma ispadnem u 3 ligu. i spajam e samo s nekim lagerima i abuserima. a kad je lagano dobit u offline seasonu onda odma udjem u drugu ligu i sve zivo dobijam. to ea nesto namista ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
orim0909 kaže...

jeli itko igra u futu offline season? ja igram i online i offline season. i kad nekad npr igram offline season nemozes dobit i gotovo. onda i u online seasonu nemogu nikoga dobit i odma ispadnem u 3 ligu. i spajam e samo s nekim lagerima i abuserima. a kad je lagano dobit u offline seasonu onda odma udjem u drugu ligu i sve zivo dobijam. to ea nesto namista ili?

To ti je jednostavno tako. Ja sam uvjeren da nas EA zeza, zato svako malo, kao budala prodajem i kupujem istu ekipu. Moram priznati da mi je sve to dosadilo, jer je market u totalnom "K"-u.

El CapitanO
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 14:48 (Anchor Man).
13 godina
Anchor Man kaže...
orim0909 kaže...

To ti je jednostavno tako. Ja sam uvjeren da nas EA zeza, zato svako malo, kao budala prodajem i kupujem istu ekipu. Moram priznati da mi je sve to dosadilo, jer je market u totalnom "K"-u.

Ja imam talijane od pocetka FUT.a - nedavno kupljen IF Lichtsteiner i Tevez i ne vidim nikakvo zezanje od strane EA. Izgubim jer je lik bolji ili ima vise srece...

15 godina
neaktivan
orim0909 kaže...

offline seasons ne volim igrat jer onaj glupi AI nema blage veze s nogometom. jedan igrac uzme loptu i onda se na sredini terena 15 minuta vrti u krug dok se sjeti odigrat loptu. par puta sam tako namjerno probavao faulirat igraca, uklizavao sam nenormalno i gotovo je nemoguce napravit faul. moze se lako uzet lopta ali nije uopce zanimljivo na taj nacin trcat za igracima.

a ta "namjestanja".... nekad jednostavno ide bolje a nekad ne mozes posteno pas odigrat. neznam do cega je al zna bit jako frustrirajuce kad ti igra jednostavno neda da pobjedis... jucer imam 30 suteva, 25 u okvir, 72% posjed lopte, protivnik jednom pređe centar i uputi udarac na gol. golman obrani i kad sam ispuco loptu sudac mu je dosudio penal... neznam na koju foru, kad nisam kontrolirao niti jednog igraca, samo golmana koji ima loptu u ruci. kad sam pregledo snimku, vidio sam da se njegov napadac doslovno zaletio u mog chielinija i razljepio ga namlju ko da je od papira. on dobije penal, a ja eto, ispade grubijan :( 

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Ja imam talijane od pocetka FUT.a - nedavno kupljen IF Lichtsteiner i Tevez i ne vidim nikakvo zezanje od strane EA. Izgubim jer je lik bolji ili ima vise srece...

Sime ima određeni period kada se osjeti onaj grč, a protivnički igrači piče po terenu...Da se razumijemo, meni je to OK jer dešava se u stvarnosti, ali me zato smeta kada me igra sabotira jer mi ubaci potez viška. Nemojte mi reči da to niste primjetili niti jednom???

El CapitanO
15 godina
neaktivan
Anchor Man kaže...
SimeKZ kaže...

Sime ima određeni period kada se osjeti onaj grč, a protivnički igrači piče po terenu...Da se razumijemo, meni je to OK jer dešava se u stvarnosti, ali me zato smeta kada me igra sabotira jer mi ubaci potez viška. Nemojte mi reči da to niste primjetili niti jednom???

istina.... nekad mi uopce neda da odigram na prvu pas, nego mora ustopat loptu... ili kad se pripremam za udarac, umjesto da sutne loptu odmah on prvo jos napravi korak-dva... taman toliko da protivnik blokira udarac ili oduzme loptu...

a najzesce su mi one fore kad protivnik da loptu u for a moji obrambeni dizu ruke, pokazuju linijskom da je offside i nemaju namjeru trcat prema nazad ma kolko god ja stisko sprint i drzo gljivu da se vrate... a kad dođe kriza pasova, to je nenormalno. igrac stoji 5m ispred mene i stisnem da mu lagano doda loptu, ali ne, on je vidio nekog igraca koji stoji 20m od mene bez ikakvog izgleda da dođe do lopte, i bas je njemu odlucio dat loptu... sut ponekad, ma kolko god lagano stisnem, ode u zadnji red tribine... mozete vi rec sta hocete, ali tu ima ono nesto u određenom periodu, kad jednostavno ne mozes dat gol...

17 godina
Anchor Man kaže...

Ili recimo imam igrača u gol šansi i hoću mu dodati ali igra odluči da će dodati nekom sasvim drugom igraču i lik ti presjeće dodavanje i sijevne kontra koju više ne možeš spriječiti. Ili protivnik ide prema mom golu a moj stoper ne želi trčati već lagano trčkara za njim. Za popisdhiti.. to mi se često događa u zadnje vrijeme.. jednostavno neće trčati već lagano trčkara..

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Anchor Man kaže...

Ili recimo imam igrača u gol šansi i hoću mu dodati ali igra odluči da će dodati nekom sasvim drugom igraču i lik ti presjeće dodavanje i sijevne kontra koju više ne možeš spriječiti. Ili protivnik ide prema mom golu a moj stoper ne želi trčati već lagano trčkara za njim. Za popisdhiti.. to mi se često događa u zadnje vrijeme.. jednostavno neće trčati već lagano trčkara..

e to... baca lagano nogice, a ne mice s mijesta... i jos mi se precesto događa da kad hocu dat loptu na bok, on iz nekog razloga stalno daje u sredinu...

12 godina
neaktivan
FIFA 14

e da i jos jedno ako sam dobro shvatia ako je trener iz iste lige onda chemistry +1, jos ako je i iz iste drzave opet +1 i nakon 10 odigranih utakmica opet +1, jesam to dobro shvatia?

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Ljudi molim vas jedan dobar napadac brz igrac a da je dobar u skoku, molim vas :)  preporuke, Španjolac, Aduriz mi je jednostavno ubijao i davao golove ko mahnit i glavom i bio je brz, sad je isto mrtav ne moze da zasprinta, Soldado isto truba, moze neka preporuka nekog napadaca i zna li iko zasto se ovo desava?

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 19:37 (miikaa77).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Mangala ima jumping 90 a u igri 75.. katastrofa skace, jos nijednom nije dobio u skoku, bilo u obrani bilo u napadu, stvarno ne znam zasto je tako, a normalno se postavim s njim, cak i kad lopta pada okomito njemu na glavu i ispred njega Cazorla i naravno Cazorla odnese loptu u skoku i to je gol

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Ljudi molim vas jedan dobar napadac brz igrac a da je dobar u skoku, molim vas :)  preporuke, Španjolac, Aduriz mi je jednostavno ubijao i davao golove ko mahnit i glavom i bio je brz, sad je isto mrtav ne moze da zasprinta, Soldado isto truba, moze neka preporuka nekog napadaca i zna li iko zasto se ovo desava?

jel im dajes fitnesse redovno?

jel ima neko recept kako odolit ovim packovima... to je cudo kako te navlace cim imas nesto coinsa... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 20:16 (karlo666).
13 godina
neaktivan
carmichael kaže...

Mangala ima jumping 90 a u igri 75.. katastrofa skace, jos nijednom nije dobio u skoku, bilo u obrani bilo u napadu, stvarno ne znam zasto je tako, a normalno se postavim s njim, cak i kad lopta pada okomito njemu na glavu i ispred njega Cazorla i naravno Cazorla odnese loptu u skoku i to je gol

Meni je Mangala jedan od najboljih igrača u igri glavom. Pa sad neznam do čega je. 

13 godina
FIFA 14

IF Matri - Ubojica u napadu !!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

IF Matri - Ubojica u napadu !!

Inzaghi 2.0...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
FIFA 14

Za 12-14k odlicna spica... Mada ja utakmice upravo ne mogu dobit da se postavim na trepavice..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antiljano27 kaže...

Meni je Mangala jedan od najboljih igrača u igri glavom. Pa sad neznam do čega je. 

Bio sam skeptičan glede mangale na LB jer su recenzije bile redom loše. No na tvoj nagovor sam probao i posložio ga u liniju s de maio-m, sif benation i sif maiconom i mogu reći da nisam vidio ove godine bolju, čvršću i u skoku nenadhebivu obranu od ove. Jednostavno ubijaju. Mangali sam zakačio che karticu catalyst kako bih mu podigao kvalitetu dodavanja i pace te mogu reći da je lik jako upotrebljiv i u napadu.

Krasno probija i lijepo centrira. Meni kompletan LB i jedan od najdražih ove godine.. kad dođe žuta minuta od strane ea sportsa tako je svejedno kakve igrače i kavu momčad imaš... jednostavno te dane ili ne igraš ili probaš neku drugu momčad ili se prisjetiš suzane mančić i legendarne rečenice: dragi igrači, više sreće u sljedećem izvlačenju.. da se vratimo mangali, čista desetka..

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Nije mi jasno zasto u seasonsu stalno dobivam klubove s pet zvjezdica, i to redom uvijek isti, Juventus, PSG, Borussia Dortmund, a ja imam klub s 4.5 zvjezdice, Liverpool. Ima li netko objasnjenje zasto je to tako? Probao sam i ja s PSGom i Dortmundom onda da vidim, pa mi je protivnik bio Real Madrid i Chelsea, a ne neki klub s manje zvjezdica

0 1 hvala 0
13 godina
carmichael kaže...

Nije mi jasno zasto u seasonsu stalno dobivam klubove s pet zvjezdica, i to redom uvijek isti, Juventus, PSG, Borussia Dortmund, a ja imam klub s 4.5 zvjezdice, Liverpool. Ima li netko objasnjenje zasto je to tako? Probao sam i ja s PSGom i Dortmundom onda da vidim, pa mi je protivnik bio Real Madrid i Chelsea, a ne neki klub s manje zvjezdica

Pa slozi si s kim hoces da te povezuje, imas postavke dok biras klub u seasonu. Uostalom pa Liverpool je tu negdje sa svim tima sta si nabrojo.

12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
carmichael kaže...

Pa slozi si s kim hoces da te povezuje, imas postavke dok biras klub u seasonu. Uostalom pa Liverpool je tu negdje sa svim tima sta si nabrojo.

Liverpool ima samo tri igrača overall 82 ili više, dok Juventus ima 9, Dortmund 8, a PSG 5, pa sad tu negdje je vrlo relativan pojam

13 godina
FIFA 14

Overvall nicemu ne znaci osim kolicini ocjena sta ima igrac. Eno ti Pogbe 79 a medu najjacim veznim igracima u igri... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
carmichael kaže...

Da , Liverpool je klub sa ratingom od 4.5*, ali ipak nekako djeluje da se može nositi sa ovima koje si naveo. Probaj sa Romom ili Schalkeom 04 pa ćeš vidjeti raznovrsnosti. Da nepričam o tome, ako npr. uzmeš Lyon ili neki sličan klub od 4*. Uživancija...

El CapitanO
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 8:09 (Anchor Man).
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel se ikad ikome dogodilo da mu je protivnik išao u situaciju 1v1 s vašim golmanom, opuca i razbije se sam od sebe i dobije penal?

Eh, jučer se meni to dogodi u utakmici za titulu i zbog toga genijalnog poteza impact enginea ja izgubim title. 

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice