FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.695.431
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FIFA 14

Hoću, idem već sad u subotu u tom smjeru...hvala, takav odg mi puno više znači, a ne ono gore i7drk4v4nje...eto da sam barem prije pital, ušpral bi 250kn...{#}

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 14
aquaevivae kaže...

A ti vidim jako produktivno koristiš svoje vrijeme provedeno na forumu, vjerojatno ni loptu ne znaš pravilno lupit, a kamo li trčat...odi se šepurit tamo klincima iz kvarta nemoj meni maglu prodavat, ja ne znam kaj tebi i sličnima FIFA plača da se durite po forumima u njezinu korist..jer ja mogu živeti s tim da je napokon FIFA 2014 nakon svih tih verzija barem u jednoj bolja, a pod bolja podrazumijevam sličnija stvarnom nogometu, a ne kak je bila do sad, jedina dodirna točka sa stvarnim nogometom je bila licensa...

Meni dosta, kad uhvatim priliku uzet ću FIFU14, nadam se da će mi se svidit, a hoće ako je tolko dobra kao kaj pričate! Živeli!

Kad buš ti kao ja igrao natjecateljski nogomet 30 godina onda ćeš moći komentirati moje umijeće pucanja lopte i trčanja. Kao drugo, kako si zaključio da se ovdje itko šepuri? Jedino što nije normalno je tvoj bezobrazluk. Tražiš neki savjet a u startu pljuješ po tom istome o čemu tražiš savjet?. Ovdje nitko nikad nije rekao da je fifa savršen nogomet.

To je nogomet prepun frustracija i podosta mana ali i kao takav je trenutno najbolji na tržištu što ti u startu ne možeš prihvatiti. Svi mi koji više ili manje igramo fifu već smo davnih dana iznijeli svoje zamjerke i one su poznate. No to je nepoznato padobrancima koji ulete, posvađaju se i odu. Čemu tražiš savjet ako ga ne možeš prihvatiti.

Zato sam i rekao igraj pes i sve pet. Nije sramota ako netko voli plavu a netko crnu picu. Svi imamo svoje želje, ukuse i očekivanja. Većina ovdje preferira fifu i zbog toga ih ne možeš vrijeđati..

11 godina
neaktivan
FIFA 14
Može pitanje Bpl squad ili Serie A Imam 20000 coinsa

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zasjeda000 kaže...

Bpl...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
zasjeda000 kaže...

onda seria a jer su talijani povoljniji, no svakako će biti na knap..

edit: šteta kaj nije stavio tri mogućnosti pa da dobije tri različita odgovora..

evo da ti pomognem ako ti je to prva momčad koju sklapaš i ako se odlučiš za engleze. Imam na marketu 4 BPL igrača koja ti poklonim ako ti trebaju. Smalling, Chadli, Gibson, Moses..

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 23:14 (movie).
15 godina
FIFA 14

Evo mog update-a  ubacio traore-a i njegovu ekipu u squad.. prva liga su.. samo igram single match.. vec oko 15 pobjeda za redom sa ovim squadom..

Squad

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...
aquaevivae kaže...

A ti vidim jako produktivno koristiš svoje vrijeme provedeno na forumu, vjerojatno ni loptu ne znaš pravilno lupit, a kamo li trčat...odi se šepurit tamo klincima iz kvarta nemoj meni maglu prodavat, ja ne znam kaj tebi i sličnima FIFA plača da se durite po forumima u njezinu korist..jer ja mogu živeti s tim da je napokon FIFA 2014 nakon svih tih verzija barem u jednoj bolja, a pod bolja podrazumijevam sličnija stvarnom nogometu, a ne kak je bila do sad, jedina dodirna točka sa stvarnim nogometom je bila licensa...

Meni dosta, kad uhvatim priliku uzet ću FIFU14, nadam se da će mi se svidit, a hoće ako je tolko dobra kao kaj pričate! Živeli!

Kad buš ti kao ja igrao natjecateljski nogomet 30 godina onda ćeš moći komentirati moje umijeće pucanja lopte i trčanja. Kao drugo, kako si zaključio da se ovdje itko šepuri? Jedino što nije normalno je tvoj bezobrazluk. Tražiš neki savjet a u startu pljuješ po tom istome o čemu tražiš savjet?. Ovdje nitko nikad nije rekao da je fifa savršen nogomet.

To je nogomet prepun frustracija i podosta mana ali i kao takav je trenutno najbolji na tržištu što ti u startu ne možeš prihvatiti. Svi mi koji više ili manje igramo fifu već smo davnih dana iznijeli svoje zamjerke i one su poznate. No to je nepoznato padobrancima koji ulete, posvađaju se i odu. Čemu tražiš savjet ako ga ne možeš prihvatiti.

Zato sam i rekao igraj pes i sve pet. Nije sramota ako netko voli plavu a netko crnu picu. Svi imamo svoje želje, ukuse i očekivanja. Većina ovdje preferira fifu i zbog toga ih ne možeš vrijeđati..

Citiraj di sam nekoga vrijeđal, ili da sam pljuval po nečemu...a alergičan sam na takve koji odmah pikaju na prvu a da nisu ni razmislili kaj se pita i koja je svrha pitanja, ali glavno da se radiš manga...a daj zamisli radi se o dvije igrice. I ja igram, ali nije to bitno...

Zapravo čuo sam kaj sam trebal, i probat ću fifu, i ni na kraju pameti mi nije ulazit u konflikte s nekim radi igrice, tak ni s tobom...ali eto malo sam tražio i našao jedan dobar video, koji je ja mislim realan...al velim realan kaj se PES-a tiće, za fifu ne znam jer nisam igral, onolko kolko sam vidio na DEMO.

Da ne uništavamo temu i dalje...LP

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 23:30 (aquaevivae).
13 godina
neaktivan

znaci ,cekam fifu 15 pa tek onda kada vidim sta su za nju uradili za PS4, onda cu se tada odluciti za kupovinu konzole, do tada peglam pc, mozda bude identicna za sve platforme fifa 15, a to sto se vidi trava i da leprsaju dresovi jermi to nije  ni nalik next gen igri jer to sam oko dresova da se guzvaju,znoja i tih stvari ima u 2k14 i da ovi malo iz EA kompanije mallo pogledaju videli bi zaista kako treba da izgleda izguzvan dres a ne ona smejurija sta su napravili u fifi 14 nex gen al zato kazem cekam fifu 15.

17 godina
aquaevivae kaže...

Citiraj di sam nekoga vrijeđal, ili da sam pljuval po nečemu...a alergičan sam na takve koji odmah pikaju na prvu a da nisu ni razmislili kaj se pita i koja je svrha pitanja, ali glavno da se radiš manga...a daj zamisli radi se o dvije igrice. I ja igram, ali nije to bitno...

Zapravo čuo sam kaj sam trebal, i probat ću fifu, i ni na kraju pameti mi nije ulazit u konflikte s nekim radi igrice, tak ni s tobom...ali eto malo sam tražio i našao jedan dobar video, koji je ja mislim realan...al velim realan kaj se PES-a tiće, za fifu ne znam jer nisam igral, onolko kolko sam vidio na DEMO.

Da ne uništavamo temu i dalje...LP

Naravno tvoja rečenica nije uvredljiva već afirmativna i sorry kaj to nisam prepoznao

"vjerojatno ni loptu ne znaš pravilno lupit, a kamo li trčat"..

Ne znam o kakvim mangama pričaš ali na fifa temi glasno misliš pa kažeš kako je fifa nerealan nogomet i da s nogometom ima veze samo zbog licenci. Čudno trče itd...tko god uživa u fifi ovo je za njega uvredljivo.

Ja ti ljepo odgovorim da ako tako misliš nema smisla uopće probati fifu niti ikoga zamarati da te uvjerava u suprotno. Igraj i dalje pes i sve pet. Tvoj odgovor na to je ona gore afirmativna rečenica.. i sad sam sebe uvjeravaš kako se nemaš namjeru prepucavati i svađati? Pa zašto si krenio ako nemaš namjeru?

I za kraj, kaj misliš koga interesira na fifa temi pes film?

I da, kaj to znači, čuo sam kaj sam trebao čuti? I na plotu piše znaš kaj pa ga nitko nije išao karati niti povjerovao u to. Nikada nisam kužio ljude koji su tražili savjet koju igru da igraju, koji tv da kupe, koji film da pogledaju.

Kako sam već rekao, netko voli ovo netko ono i dok sam ne probaš nećeš znati što je za tebe bolje jer je vidljivo iz tvojih postova da ono što je meni bolje nije i tebi tako da su bilo kakve sugestije suvišne..

Aj bok, odoh malo do istre na par dana...

15 godina
neaktivan
FIFA 14

evo igram fut na ps3 2 dana.. 

ekipa mi je : http://www.futhead.com/14/squads/5016515/

vasa misljenja... bi li trebao skupljat mozda za jovetica ili da uzmem kvalitetno lijevo krilo mjesto jarvisa?

LOL NICK : 2dollaB
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Kolarov out - Clichy ili Evra unutra. Jarvisa ostavi a kompletnija spica od Negreda ti ne treba. 

Ja sad radim jedan mix Brazilaca i Rusa... trebalo bi izgledati ovako nekako.

Sirigu, Maicon - Thiago Silva - Boccheti - Kombarov, Hulk - Ronaldinho - Witsel - Jurado ( IF ), Pato - Movsisiyan ( IF ).

Posto nitko ne zelis account, malo cemo se igrat :D

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
movie kaže...
zasjeda000 kaže...

onda seria a jer su talijani povoljniji, no svakako će biti na knap..

edit: šteta kaj nije stavio tri mogućnosti pa da dobije tri različita odgovora..

evo da ti pomognem ako ti je to prva momčad koju sklapaš i ako se odlučiš za engleze. Imam na marketu 4 BPL igrača koja ti poklonim ako ti trebaju. Smalling, Chadli, Gibson, Moses..

Ok,igraš li na ps3 ili...
16 godina

Još uvijek smo u potražnji za igračima na pro clubs , zasad smo dvojica, ja sam CAM i frend ST , došli smo do 4. divizije i počinje lagano biti teže u dvoje samo igrati. 

Ako je netko zainteresiran neka pošalje request u klub na slici , moj origin : Separathor. 
Uz par probnih utakmica uzimamo ljude. Cheers!

Stats kluba Stats kluba
Stats igrača Stats igrača
12 godina

prebacite na 35 sekundu lol 

15 godina
2dollaB kaže...

evo igram fut na ps3 2 dana.. 

ekipa mi je : http://www.futhead.com/14/squads/5016515/

vasa misljenja... bi li trebao skupljat mozda za jovetica ili da uzmem kvalitetno lijevo krilo mjesto jarvisa?

http://www.futhead.com/14/squads/5023154/ Napravi si ovako i kad skupis pare kupi si david luiza umjesto aggera i to je to.. Sto se tice chemistry stalova.. svima ostavi basic, a adebayoru stavi Hawk i assaidiu Engine.. 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
11 godina
neaktivan
Čovječe,hvala puno si mi pomogao
13 godina
neaktivan

http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=h6fY8U7OnKJZy:pc

Ovo je jedan od mojih timova,samo ako moze neka sugestija da li nekog da menjam i koga?hvala

13 godina
FIFA 14

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=igwucWGqnKJ1m:pc

Vec dugo nisam imao Hybrid koji funkcionira kako treba. Movsisayan je ubojica, samo to imam za rec :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

KUPUJEM COINSE !

PONUDE U PM !!!

Bump

13 godina
neaktivan
NAjdebilnija igra ove godine je fifa 14 dal se radilo o pc verziji ili next gen..........kao satro popravili skok igru pa manje padaju golovi posle centarsuta ili kornera a on lopti preko odbrane da i ne pricam..............mislio sam da uzmem PS$ ali ono sto sam igrao malo pre jedna velika sramota od strane fife 14 i same nex gen konzole a da ne pricam sto su debilni gamepad-ovi...najbolji i najjaci gamepad je od PS2 i xbox 360.
13 godina
neaktivan
FIFA 14
O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 20:51 (Bruno_K!ng).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
NAjdebilnija igra ove godine je fifa 14 dal se radilo o pc verziji ili next gen..........kao satro popravili skok igru pa manje padaju golovi posle centarsuta ili kornera a on lopti preko odbrane da i ne pricam..............mislio sam da uzmem PS$ ali ono sto sam igrao malo pre jedna velika sramota od strane fife 14 i same nex gen konzole a da ne pricam sto su debilni gamepad-ovi...najbolji i najjaci gamepad je od PS2 i xbox 360.

Najgora nogometna igrica ikad jer padaju golovi s glavom. Strašno nešto. Fora mi je kako je Mandzukic u igrici označen kao lik koji je samo za heading i ništa drugo, a upravo zbog toga ga se slavi u nogometnom svijetu, baš zbog toga jer je jedan od najboljih napdača u igri glavom. 

Plus, ako se naučiš branit kako treba, neces primat toliko golova glavom. 

13 godina
neaktivan

nije samo heading u pitanju, ima tu jos stvari su krajnje debilne, al da sad iznosim mrzi me, sve smo vec rekli a za next gen do malo pre sam pikao sa drugom i lik nema ni dva meseca i vec je odustao od igre i totalno se razocarao. A nisam ni znao tj nisam ga ja ni pitao on je platio 5000 dinara za neku pretplatu PS+ da bi igrao online, ma vazi sto cu da jos i za to da dam pare. Znaci isti golovi na foru prolaze da li na fifi 14 pc i li na PS4 a kod mene sam (fifa 14 PC) u diviziji 1 bio pa sam sada u div 3 i nemam neku posebnu vise zelju da igram jer me ne vuce kao ranijih sezona tipa fifa 12 koja je bila brutalna po pitanju igranja ,jer sam se sa njom odvaljivao,a ovo je sada postalo krajnje kriminalno posle nekog izvesnog vremena igranja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 21:23 (Red_Star_Forever).
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja i Hexfire počeli co-op seasons danas. Odigrali 3 tekme i sve 3 dobili, zasada nam je igra solidna, ali brzo ćemo preći u potpunu dominaciju :D

Nego ima jedan problem, ali ovo se događa samo u co-op seasonsu, konstantno svake sekunde mi onako na trenutak zaledi i odledi, zna netko do čega bi to moglo bit?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Ej ljudi, tek sam danas kupio igricu i izgleda da mi malo i stopka u meniju glavnom, teze prebacujem stranice (ono kick off,settings). sve sam odjednom danas uradio, update cijelu verziju igre, download squad, akaunt, pa jeste li vi imali takvih problema i do cega moze biti ? hvala unaprijed :) 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Ej ljudi, tek sam danas kupio igricu i izgleda da mi malo i stopka u meniju glavnom, teze prebacujem stranice (ono kick off,settings). sve sam odjednom danas uradio, update cijelu verziju igre, download squad, akaunt, pa jeste li vi imali takvih problema i do cega moze biti ? hvala unaprijed :) 

Slaba ti je konfiguracija,ako nisi dirao nista u postavkama,ako jesi smanji zahtjeve.

Btw.iz one slike tj sjene vidi se da ce bit za TOTY Vidal,Alaba,Kompany,Bale i Neuer

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 1:17 (drakula789).
11 godina
neaktivan
FIFA 14

znam da je tema PC igre, ali igram na PS3 pa ako je neko igrao ili zna bio bi zahvalan ako bi pomogao i btw. sta znaci to TOTY :D

0 0 hvala 0
13 godina
miikaa77 kaže...

znam da je tema PC igre, ali igram na PS3 pa ako je neko igrao ili zna bio bi zahvalan ako bi pomogao i btw. sta znaci to TOTY :D

Team of the Year... to su najbolji igraci izabrani od strane svoje lige i stavljeni u FIFU ako najjace kartice koje mozes dobiti. Sve lige petice dobiju svoj TOTY ekipu.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
miikaa77 kaže...

Team of the Year... to su najbolji igraci izabrani od strane svoje lige i stavljeni u FIFU ako najjace kartice koje mozes dobiti. Sve lige petice dobiju svoj TOTY ekipu.

Malo krivo :) TOTY ti je ekipa koja ce bit izabrana za najboljih 11 protekle godine, a TOTS je najboljih 11 svake lige. I nisu nužno samo lige petice

13 godina
Istina... Pomijesao sam... Zato se i ceka zlatna lopta koliko mi se cini...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice