Jer je polu los i ne vrijedi ni 100k
Mislim da je Neymar puno bolji IG
Jer je polu los i ne vrijedi ni 100k
Mislim da je Neymar puno bolji IG
ljudi kad ce bit winter upgrade? i recimo ako pogba dobije boost,hoce li mi i onaj u squadu dobit boost?
ljudi kad ce bit winter upgrade? i recimo ako pogba dobije boost,hoce li mi i onaj u squadu dobit boost?
Nece ti dobit nista, samo ce se pojaviti novi Pogba u paketima a tvoj ce i dalje ostat stari.
Nece ti dobit nista, samo ce se pojaviti novi Pogba u paketima a tvoj ce i dalje ostat stari.
znaci bolje da prodam i kupim novog haha:D
znaci bolje da prodam i kupim novog haha:D
Za kaj buš ga prodao? 2000 coinsa? Kojeg novog? Sumnjam da će ići novi s obzirom da imaš IF varijantu. Potvrđeno je da će u prijelaznom roku izaći nova kartica el shaarawya s poboljšanim skillom.
Za pogbu nisam nigdje ništa pročitao..no nikad ne znaš kaj ovima u ea padne na pamet..
zanima me jeli ima veze chemistry na kvalitetu igranja igraca u futu? znaci ako je chemistry jako mal jeli igraci onda losije igraju ili u cemu je fora chemistrya?
Chemistry poboljšava atribute igrača http://www.futhead.com/14/consumables/chemistrystyles/
Evo, prva utakmica u diviziji 1, vodim 2:1, i izbaci me sa servera. Odu contracti, fitness, pise se da sam izgubio utakmicu. Sto reci..
Upravo sam napravio hybrid squad, naravno Mandžukić kao lone-striker. Zanimaju me vaša mišljenja o squadu, hvala.
http://www.futhead.com/14/squads/4934487/
To meni nebi nikako funkcioniralo. Sissoko ti je High/med. Za cdm-a nebih to nikako preporučio, a uz to imaš i LB/Rb koji ti isto tako idu možda previše naprijed. Ostatak je po meni ok. Ako imaš para nabavi llorisa, ako ne, nije ni ovaj loš.
I ekipa, imam par ronaldinha u trade pileu, i ove špekulacije oko transfera me ubijaju, dal da ga prodam sad za 3-4k po kartici ili da čekam?
Počeo sam malo više igrati FIFA-u, pa bi molio da mi kažete šta da skidam i gdje...znači neke update za FIFU ili patcheve neke ako postoje.
Koji su najbolji,da mi odradi sve znači popravi bugove neke,odradi sve transfere itd.itd. molio bi pomoć,pošto nisam nešto toliko upućen,nisam igrao FIFA-u toliko do sad. HVALA :)
I ekipa, imam par ronaldinha u trade pileu, i ove špekulacije oko transfera me ubijaju, dal da ga prodam sad za 3-4k po kartici ili da čekam?
Čekaj, ako pljugamo da pljugamo zajedno pošto si me nafukao na kupovinu...
edit: vidim da nisi čekao i većina ti je već na bidanju... bolje vrabac u ruci nego golub na grani.. ha, ha..
Čekaj, ako pljugamo da pljugamo zajedno pošto si me nafukao na kupovinu...
Tvojih 5 naspram mojih xy :D
Tvojih 5 naspram mojih xy :D
Nisam ih sve stavio, samo isprobavam puls. Bojim se da ću imati brazilsku ekipu u kojoj će na svih 11 pozicija igrati ronaldinho..
Evo neki dan opet poceo malo fut igrat, iz dosade napravio ovaj team i ajmo rec da unistavaju.. igram samo single matches i od 15 tekmi dobio sma ih oko 13 cirka imam osjecaj da nema momentuma u tom modu a i sto je najbolje spaja te sa igracima slicnog rating team-a tako da je gust ja sa ovima protiv nekih slabijih goldova ili silver stvarno je gust za igrat :)
Evo neki dan opet poceo malo fut igrat, iz dosade napravio ovaj team i ajmo rec da unistavaju.. igram samo single matches i od 15 tekmi dobio sma ih oko 13 cirka imam osjecaj da nema momentuma u tom modu a i sto je najbolje spaja te sa igracima slicnog rating team-a tako da je gust ja sa ovima protiv nekih slabijih goldova ili silver stvarno je gust za igrat :)
Ako je tako počet ću samo single matches i nastavit kupove. Ovaj momentum mi je pokidao sve živce haha, stvarno ubija volju za igrom, jer već u prvih 15 minuta tekme možeš skužiti hoćeš dobiti ili izgubiti.
Btw. Ibra zabio hat-trick u 45min. Nadam se da će dobiti TIF. Zamislite kakav će biti njegov TOTS, otprilike nešto ovakvo
Ali znajući EA dat će mu 97 ili 98 shooting haha.
Pa od kad igram FUT su single match puno zabavniji od ičega drugog, ali nema toliko para ko u seasons.
Propo...Price fixo neku budalu bronze iz Barce b st kamerun 90 pac i 70 heading..mislio sam da ce bit dovoljno...za price fixing...
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Brijem da cu se rjesiti ove fife... ima Brazilian full squad i Talijane full... sigurno vrijede skupa oko 400k... Ako netko zeli taj acc jos gore ima gluposti neka mi se javi pa cemo se dogovorit.
onda ronalu triba sve bit 99 a obrana 60 na TOTY i nemojte molim vas počet kako messi triba dobit IF jer ću povraćat
Oprostite ali zbilja mi se ne da listat 200+ stranica od kojih je 100 spam/prepucavanje, da dobim konkretan odg.
Jel mi može netko reći REALNE prednosti FIFA 14 nad PES 14?
Ovak, PES igram od ISS-a, FIFA me nikad nije privlačila, ali naravno da nisam bolestan i da kukam kak je PES bolji zato jer ga ja preferiram, igram PES jer mi je više odgovaral, nikad nisam zbog toga pljuval FIFU, zato sad molim samo objektivne ljude da se jave, ako tu ima takvih.
Pljunul sam 250kuna za PES14 i treba stići svaki dan, igram na PS3-jki...
Eto, ak ima neko volje da mi u par crtica veli po čemu je to FIFA u prednosti nad PES-om, igral sam sad DEMO na PS3 od fife i nisam nešto oduševljen...ali neki me uvjeravaju da sam fulal i da sam trebal kupiti FIFU umjesto PES-a...
Zahvaljujem se.
Oprostite ali zbilja mi se ne da listat 200+ stranica od kojih je 100 spam/prepucavanje, da dobim konkretan odg.
Ovak, PES igram od ISS-a, FIFA me nikad nije privlačila, ali naravno da nisam bolestan i da kukam kak je PES bolji zato jer ga ja preferiram, igram PES jer mi je više odgovaral, nikad nisam zbog toga pljuval FIFU, zato sad molim samo objektivne ljude da se jave, ako tu ima takvih.
Eto, ak ima neko volje da mi u par crtica veli po čemu je to FIFA u prednosti nad PES-om, igral sam sad DEMO na PS3 od fife i nisam nešto oduševljen...ali neki me uvjeravaju da sam fulal i da sam trebal kupiti FIFU umjesto PES-a...
Zahvaljujem se.
PES je prešao na novi engine i ima dosta problema. Recimo gurneš igraču u for, i nema veze koji je igrač, i da ima speed 20 stiči će ga i uć u duel. To je najveća mana pesa. Zbog toga sam ja odustao od njega. Online je totalno u banani što se tiče pesa2014, ima ponovo pun qurac čitera. Udarci su solidno odrađeni, mada, je skoro pa nemoguće zabit s +20m.
Fifa je dosta usporila tempo i to sad na nešto liči. Dodani su noviji pokreti, tipa pucanje, građenje lopte, i najviše mi se sviđa što igrač ima "masu" recimo kad radiš lažnjak, zanese ga malo u stranu kak je inače u stvarnosti, ili promjena smjera pa onako prokliže. Online je dosta dobar, naletio sam an jednog čitera i zasada je dobro. Ja bi ti preporučio da uzmeš fifu ali pošto si pes već uzeo jbga.
Zahvaljujem se.
Dobro ti vele da si fulo jer PES nazalost nema nikakav posteni Online feature koji te moze zadrzat na njemu a k tome kako je naveo kolega gore pun je citera, vise of FIFE...
Naravno da nisi odusevljen FIFOM jer si cijeli zivot na PES.u (isto kao i ja do FIFE 12 )... Kupis si igru, odigraj season online, FUT i vidjet ces da je to prava stvar...
KUPUJEM COINSE !
PONUDE U PM !!!
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Zahvaljujem se.
Dobro ti vele da si fulo jer PES nazalost nema nikakav posteni Online feature koji te moze zadrzat na njemu a k tome kako je naveo kolega gore pun je citera, vise of FIFE...
Naravno da nisi odusevljen FIFOM jer si cijeli zivot na PES.u (isto kao i ja do FIFE 12 )... Kupis si igru, odigraj season online, FUT i vidjet ces da je to prava stvar...
Ma dobro sad da sam fulal, odigral si bum PES kak spada, al ok ak naletim na fer cijnu za fifu negdje ozbiljno bum razmislil...ali velim, sudeći po DEMO verziji nisam nekaj jako fasciniran, najviše me se dojmilo pucanje vanjskim felšom, kaj je baš naglašeno, pucanje penala mi je puno bolje nego na PES-u...
Ali opet je tu nerealna FIFINa verzija nogometa, nekak mi ne trče prirodno i ne kreću se tak uglađeno ko recimo na PES-u(mada moram priznati puno je bolje nego recimo na fifi12 koju sam zadnju igral), dok je ostalo na razini. A o licensama ne želim trošiti rijeći..to je svima znano razočarenjenje bez premca!
Imate još koju novost u vezi FIFe a da je došla sa 14 verzijom?
Ma dobro sad da sam fulal, odigral si bum PES kak spada, al ok ak naletim na fer cijnu za fifu negdje ozbiljno bum razmislil...ali velim, sudeći po DEMO verziji nisam nekaj jako fasciniran, najviše me se dojmilo pucanje vanjskim felšom, kaj je baš naglašeno, pucanje penala mi je puno bolje nego na PES-u...
Ali opet je tu nerealna FIFINa verzija nogometa, nekak mi ne trče prirodno i ne kreću se tak uglađeno ko recimo na PES-u(mada moram priznati puno je bolje nego recimo na fifi12 koju sam zadnju igral), dok je ostalo na razini. A o licensama ne želim trošiti rijeći..to je svima znano razočarenjenje bez premca!
Ne znam je li trolaš ali ono skakutanje u pesu nazvati realnijim trčanjem pa govoriti o fifinoj verziji nerealnog nogometa što automatski povlači da podrazumijevaš realnu verziju konamievog nogometa...? Stari, drš se ti pesa i uživaj... pusti fifu, vidiš da to nije za tebe i sve pet..
Svaki pokušaj objašnjavanja nema smisla i gubljenje je vremena i tebi i onom tko ti objašnjava. Ako je tommy napisao nekoliko afirmativnih rečenica o fifi i ostavio pes onda je sve jasno..
edit: potvrđen pes za jednu konzolu nove generacije. U svakom slučaju veseli... možda sada konačno krene pravo rivalstvo...
http://www.hcl.hr/vijesti-pro-evolution-soccer-2015-potvrden-za-playstation-4-10063-27.html
Zanima me jel ima koga da hoće igrati sa mnom 2v2 seasons? Možemo i ozbiljno a možemo i malo iz zezancije da se opustimo, kako hoćete.
Ako ima tko da hoće neka me doda na origin: junkieHD
Ne znam je li trolaš ali ono skakutanje u pesu nazvati realnijim trčanjem pa govoriti o fifinoj verziji nerealnog nogometa što automatski povlači da podrazumijevaš realnu verziju konamievog nogometa...? Stari, drš se ti pesa i uživaj... pusti fifu, vidiš da to nije za tebe i sve pet..
Svaki pokušaj objašnjavanja nema smisla i gubljenje je vremena i tebi i onom tko ti objašnjava. Ako je tommy napisao nekoliko afirmativnih rečenica o fifi i ostavio pes onda je sve jasno..
edit: potvrđen pes za jednu konzolu nove generacije. U svakom slučaju veseli... možda sada konačno krene pravo rivalstvo...
http://www.hcl.hr/vijesti-pro-evolution-soccer-2015-potvrden-za-playstation-4-10063-27.html
A ti vidim jako produktivno koristiš svoje vrijeme provedeno na forumu, vjerojatno ni loptu ne znaš pravilno lupit, a kamo li trčat...odi se šepurit tamo klincima iz kvarta nemoj meni maglu prodavat, ja ne znam kaj tebi i sličnima FIFA plača da se durite po forumima u njezinu korist..jer ja mogu živeti s tim da je napokon FIFA 2014 nakon svih tih verzija barem u jednoj bolja, a pod bolja podrazumijevam sličnija stvarnom nogometu, a ne kak je bila do sad, jedina dodirna točka sa stvarnim nogometom je bila licensa...
Meni dosta, kad uhvatim priliku uzet ću FIFU14, nadam se da će mi se svidit, a hoće ako je tolko dobra kao kaj pričate! Živeli!
A ti vidim jako produktivno koristiš svoje vrijeme provedeno na forumu, vjerojatno ni loptu ne znaš pravilno lupit, a kamo li trčat...odi se šepurit tamo klincima iz kvarta nemoj meni maglu prodavat, ja ne znam kaj tebi i sličnima FIFA plača da se durite po forumima u njezinu korist..jer ja mogu živeti s tim da je napokon FIFA 2014 nakon svih tih verzija barem u jednoj bolja, a pod bolja podrazumijevam sličnija stvarnom nogometu, a ne kak je bila do sad, jedina dodirna točka sa stvarnim nogometom je bila licensa...
Meni dosta, kad uhvatim priliku uzet ću FIFU14, nadam se da će mi se svidit, a hoće ako je tolko dobra kao kaj pričate! Živeli!
evo ja sam probao pes 2014 i fifu 14 (pes samo na ps3) i razlika je nebo i zemlja. Trenutno je fifa puno,puno bolja. uostalom, ako si iz zagreba, otidi u avenue mall i isprobaj fifu 14 na ps4.