FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.663.482
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
matekws kaže...
v3cos kaže...

e da i prosjek faulova u utakmici je 1...kriminal teški...kovačić u skoku nadvisi i sruši chielinia...?! giovinco između zapate i gamberinia zabija glavom?!

Ja sam isto na početku krivio samu igru kad sam bio nadmašen sa minijaturnim igračima protiv mrcina.. 
Harsh reality is : Igraj obranu pametnije, fokusiraj se samo na skok igru par tekmi (u obrani), na treningu ili u offline-u, vidjet ćeš da će postavljanje

biti bolje.  

Bas tako, vjezbaj vjezbaj i vjezbaj.

Jedna stvar koju sam skuzio, ako frajer forsira ubacaj, znaci da je jako los u branjenju istog. 

14 godina
neaktivan
Meni su skill gameovi prelagani, bili su 20x tezi u 13, ode sam u 20 min sve diga na skill challenge
Som la gent blaugrana
12 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
alenka kaže...

Prodajem 4 licence za fifa 14 autobuyer, cijena 100k 7 dana, ako ne znate sta je to mozete provjeriti na elitpvpers legitiman je, i cjena je 15 eura 7 dana.

Prodajem isto vps servere 100k 7 dana, ovo vam je siguran nacin da zaradite coinse, nije bas kako pricaju da dnevno mozes milione zaraditi, al kroz nekih  7 dana moze se zaraditi dobro, ja sam za 6 dana zaradio 800k.

Mrš u tri p. materine..

Hahahaha, Đapa care...

13 godina
neaktivan
FIFA 14

ma kakvo vježbanje,jednostavno ako se teži realnosti,jednostavno je nemoguće da jedan kovačić u skoku ,u sendviču između zapate i chiellinia zabija gol,nemože zapati proć lota doslovno kroz glavu samo da bi ovaj zabio gol,dogodilo mi se 30 puta ista stvar,jedan gamepad je već u smeću,u realnosti nekoj kovačić ili giovinco kad bi skočili s njima dvojicom ispred i iza ne bi se ni vidli ,a kamoli golove zabijali.

3 1 hvala 0
13 godina
FIFA 14

I dalje ne znas ocito dobit skok... 

Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
v3cos kaže...

ma kakvo vježbanje,jednostavno ako se teži realnosti,jednostavno je nemoguće da jedan kovačić u skoku ,u sendviču između zapate i chiellinia zabija gol,nemože zapati proć lota doslovno kroz glavu samo da bi ovaj zabio gol,dogodilo mi se 30 puta ista stvar,jedan gamepad je već u smeću,u realnosti nekoj kovačić ili giovinco kad bi skočili s njima dvojicom ispred i iza ne bi se ni vidli ,a kamoli golove zabijali.

Može se desiti - kako ti igraš , tako ti se i igrači ponašaju na terenu (naravno, uvijek ima iznimnih momenata, ali bome ne tako često). Ako ti se to dogodilo 30 puta i bolje da ti je gamepad u smeću. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 13:06 (matekws).
13 godina
FIFA 14

Vidim da su kraljevi poceli i TD stavljat po youtubu... pa kakvi ste vi pacijenti to se niti liječit neda vise...

Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

ajde nas je, nema veze sto cheat-a...

NOT!!!

da nema cheatera i autobuyera cijene igraca bi se normalizirale,

a do izraza bi onda doslo znanje igranja fife jer bi svi skoro

imali podjednako jake momcadi.

svi koji varaju u FIFI su obicni jadnici.

dabogda vam maticne pocrkale.

pozdrav svim normalnim ljubiteljima nogometa i fife.

Moj PC  
13 1 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Volim ove idiote sta mi nalete. Upravo sam gubio 3-0.. doso na 3-2 i lik pocne dodavati loptu u zadnjoj liniji, naravno da je sva tri gola zabio glavom ali nebitno. Sta je najbolje popusio je i euro gol od Dembelea za 3-3. Lik se niti ne zna dodavat kako treba. Takve treba likvidirat sto prije.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 14

nek si ga baš ubio.

btw posto sam abjuzer najgore vrste, ne puščam L1 u napadu kad sam(osim kad šutam).

1 2 hvala 0
13 godina
FIFA 14

L1 bi bio sprint ili ? :D Kod mene je R1 pa pitam...

Najljepse mi je onako igrati i onda samo vidim Dembelea kako ulazi u 16m ile Bentekea kako rusi sve pred sobom i samo roknes preko obrane i lagani lob ili fels. 

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
v3cos kaže...

zasto nije moguce

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 14:26 (CroChef).
17 godina
neaktivan
FIFA 14

L1 je ono za mijenjanje igrača u odbrani, odnosno u napadu; za igranje duplih pasova, odnosno za lob pas, odnosno za early cross

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 14:26 (desarun).

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroChef kaže...
v3cos kaže...

zasto nije moguce

nije to takva situacija,ovaj prvi igrač ni ne skače recimo..mislio sam na to da je doslovno sendvič znači 10 cm jedan iza drugog,zamisli si kao grupnjak ;)  Šaćiri (kak bi reko Ćosić) se ne bi vidio

a u drugoj situaciji..lahm nije ništa niži od mascherana i puyola,kolko je giovinco od zapate i chielinia 

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 14:31 (v3cos).
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja ne mogu vjerovat da mi se i ova fifa pokvarila...

idem uc u igru stisnem start odaberem profil i samo zablokira i izade... isto mi je bilo i sa 13 reinstaliro sam je 3 4 puta i onda je radila normalno donekle...

jeli se ovo ikome dogodilo?

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

ja sinoc popusio 3-2 i mandzo mi utrpo 3 gola glavom... sta je toliko dobar? nisam ni ja bas najbolje reagirao ali svejedno 3 komada glavom? morat cu pocet slagat nesto drugo, u bpl-u nema bas nekih narocitih napadaca... ili ih ja jos nisam pronasao :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Di mogu povoljno key uzet ? S frendom želim rokat 2v2 division pa ono :)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Di mogu povoljno key uzet ? S frendom želim rokat 2v2 division pa ono :)

Key 4 Game (220/265 UT edition) https://www.facebook.com/key4game?fref=ts

definitivno, čovjek je odličan i dostavi key odmah nakon što uplata sjedne na račun, meni došla za 35min od uplate u PBZ poslovnici :D

17 godina
neaktivan
FIFA 14

Imaš na nuuvemu, nadji na 100 stranici ove teme uputstvo.

Meni izašlo nepunih 20 eura.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14
Ne znam je sam li ja zbilja toliko glup il se ne može pošteno zaraditi coins u FUT-u. Sve pare što zaradim od utakmica uglavnom moram dat na ugovore, a sad nemam ni za ugovore ni za fitness -.-
Glupo mi je što su onaj coin booster uklonili iz onog kataloga.
PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
matić_žu kaže...
Ne znam je sam li ja zbilja toliko glup il se ne može pošteno zaraditi coins u FUT-u. Sve pare što zaradim od utakmica uglavnom moram dat na ugovore, a sad nemam ni za ugovore ni za fitness -.-

Osvajanje lige, trpanje protivnika, ne radis bespotrebne faulove i tako dalje. Puno toga utjece na igranje. A ako iams losiju ekipu onako do 300 coinsa. Lako quick sell i kupis novog za 300 coinsa i tako u krug i uvijek si u plusu jer trosis samo od igraca love, ovo sta zaradis ostaje.

15 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

u online divizijama nema zarade dok ne dođes malo dalje... ja zato igram online sa full fitnesima, pa se onda prebacim na offline i igram dok fitnesi ne dođu do 80... onda opet aplajam fitnese, odigram online pa opet 2-3 offline... recimo za 5 diviziju offline mozes dobit 5k ako osvojis+ consumables pack... inace tesko je nesto vise zaradit igranjem, cim moras sve contracte i fitnese kupovati...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
neaktivan
FIFA 14
Najveća pobjeda mi je 10-1 i u toj tekmi sam najviše skillova koristio i opet sam dobio za pobjedu jednako kao i za 1-0
Radi se o dobrom dobrom BPL sastavu
Šteta što ne mogu offline odigrat bez upotrebe ugovora. Moram čekat il da mi neko kupi andersona ili evansa ili sutra da u daily giftu dobijem ugovor.
PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

za kojih 1h ću i ja instalirat pa me dodajte na originu @Krumpirko

0 0 hvala 0
13 godina
matić_žu kaže...
Najveća pobjeda mi je 10-1 i u toj tekmi sam najviše skillova koristio i opet sam dobio za pobjedu jednako kao i za 1-0
Radi se o dobrom dobrom BPL sastavu
Šteta što ne mogu offline odigrat bez upotrebe ugovora. Moram čekat il da mi neko kupi andersona ili evansa ili sutra da u daily giftu dobijem ugovor.

pe yebemu moraš si ostavit 2-3k za ugovore {#}

15 godina
FIFA 14

Hamsik sa Hunter stylom ima pre OP Finesse... znaci sad sam tocno naso poziciju za pucat (negdje oko 35m) i svaka udje.. od njih 5 barem 3 udju

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Odlicni za finess su Hamsik i De Bruyne... De Bruyne je must buy AMC za svakog ko igra BPL, lik ne fula. A Dembele je ubojica ako ga uspijes namjestit na lijevu nogu... Isto tako i Paulinho iz Tottenhama... kraljina u obrani i kad treba opalit iz vana...

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Zašto na marketu postoje samo 3 Serie A managera? Montela i još dva neka panja...

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 14

nezz buraz, al uzmes nekog drugog i apply mu karticu da promjeni ligu.

edit:

Koja je tačno uloga Fitnes, Head Coaches i ostali staff?

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 19:21 (desarun).

0 1 hvala 0
13 godina
Povecaju stats kad stavis trening karticu na igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice