Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 850.889
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
17 godina
Fifa 11

Ej Tommy, ti kad igraš FIFU 11 na PC online, je li ima puno igrača s kojima možeš igrati? Pitam zato što ih većina igra na konzolama.

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Fifa 11
crystal6 kaže...

Ej Tommy, ti kad igraš FIFU 11 na PC online, je li ima puno igrača s kojima možeš igrati? Pitam zato što ih većina igra na konzolama.

možeš otići na head to head match.tamo ti on bira protivnika po levelu,zemlji itd..a i imaš online lobies gdje se ljudi skupljaju i igraju..pa možeš s bilo kime igrati;)

16 godina
neaktivan
Fifa 11

... se jos nekome javlja problem sa fifa11.exe has stopped working i to svaki put kad zavrsim tekmu?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fifa 11

Jel riješio netko problem kada nađe igrača i onda nemoš odabrat klub pa te na kraju izbaci??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fifa 11

Kada pokrenem igru nakon EA loga pukne i vrati se na desktop....pomozite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goodie kaže...

Kada pokrenem igru nakon EA loga pukne i vrati se na desktop....pomozite.

hmm..piše ti fifa 11 has stopped working..onda send error report..mogu ti reć na pp kako možeš preskociti to cijelo učitavanje i odmah doc u arenu..ako želiš naravno?

15 godina
neaktivan
Fifa 11

Danas bi navodno trebala izići zakrpa koja ažurira transfere zimskog prijelaznog roka.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 11

"For FIFA 11 owners on the Xbox 360 and PS3, the transfer update will be happening around 5pm GMT, so just under 6 hours to wait around, not too bad we hope. As for those of you who have the game on the PC, the update will be occuring around 7pm-12am according to EA, they couldn’t give a fixed time though strangely enough."

Dakle za PC korisnike update tek uveče (20h-01)

http://www.product-reviews.net/2011/02/23/fifa-11-transfer-update-release-time-for-xbox-360-ps3-and-pc/

http://baguje.com/author/icecold/

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Je li tko koristio "Voice Chat" unutar same FIFA-e?

Kad se tek pokreće FIFA pod Game Setting, Audio... ima Voice Chat gdje treba dodati kvačicu.

Ima li tko iskustva s tim u igri?

0 0 hvala 0
16 godina

digli su ocjene nekim igracima jupi

17 godina
Fifa 11

Bi li neka dobra duša koja ima original htjela uploadat novi squad file i podjelit s nama link?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

To je samo za ekipu koja ima original? Nema skinut patch s neke stranice? {#}

He sees like he's never seen before.. He is light in water..
17 godina
nontryer kaže...

To je samo za ekipu koja ima original? Nema skinut patch s neke stranice? {#}

Pa ovi s originalom sigurno dobiju nove squadove kada upadeaju igru, a mi ostali možemo jedino to dobiti da nam netko uploada pa si sami stavimo. (bilo na forumu ili negdje drugdje) {#}

15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
nontryer kaže...

To je samo za ekipu koja ima original? Nema skinut patch s neke stranice?  {#}

Pa ovi s originalom sigurno dobiju nove squadove kada upadeaju igru, a mi ostali možemo jedino to dobiti da nam netko uploada pa si sami stavimo. (bilo na forumu ili negdje drugdje) {#}

Budem ja kada se vratim;)

16 godina
neaktivan
Fifa 11

nestrpljiv sam :p

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 11

Transfer update je navodno došao no nisam u mogučnosti da isprobam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Evo dečki..uploudao sam:D

http://www.mediafire.com/?87573feqtmkmla2

Uživajte;)

Moj PC  
1 0 hvala 7
15 godina

Kao prvo hvala,kao drugo,kud s tim šta,jel probao tko da li radi?

15 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Kao prvo hvala,kao drugo,kud s tim šta,jel probao tko da li radi?

odi u my documents/fifa 11 i imaš tamo pa zamjeni samo;)

15 godina
neaktivan
Fifa 11

U My Documents vam se nalazi "save data" folder imenom "FIFA 11" i unutar njega već imate svoj "squads 1" fajl.

Ovaj s novim transferima koji ste skinuli preimenujte na način da mu na kraju dodate npr. slovo b tako da glasi "squads 1b" i kopirajte ga u gore spomenuti "FIFA 11" folder.

Pokrenite FIFA-u i odite na "MY FIFA 11" pa na "FIFA 11 PROFILE" i odaberite LOAD (piše SAVE, LOAD, DELETE), zatim izaberite SQUADS i sada vam se nude dva squads fajla, učitajte "squads 1b" i imate transfere. Sad se vratite onamo gdje vam je pisalo SAVE, LOAD, DELETE i odaberite SAVE i snimite preko vašeg "squads 1" fajla (overwrite). Nakon toga "squads 1b" možete obrisati, svejedno da li u FIFA-i opcijom DELETE ili kasnije u My Documents.

(Koji god fajl "squads 1" sa najnovijim transferima skinete, uvijek je netko nešto radio po sastavu ekipa na svoju ruku, tako da sumnjam da ćete naći baš netaknute sastave kako dolaze u igrici jer ne vjerujem da je netko instalirao FIFA-u i napravio "update" transfera minutu kasnije.)

0 0 hvala 2
15 godina
Fifa 11

ja ne znam jel to orginalni roster (ovaj malo povise) ali to je uzas. svi sastavi su pomjesani, hrvatska npr. nema veze sa vezom..nema modrica u prvom sastavu...sve zbrda-zdola...ako je ea sports to napravio onda svaka im cast.. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Igor666 kaže...

ja ne znam jel to orginalni roster (ovaj malo povise) ali to je uzas. svi sastavi su pomjesani, hrvatska npr. nema veze sa vezom..nema modrica u prvom sastavu...sve zbrda-zdola...ako je ea sports to napravio onda svaka im cast.. {#}

a šta si ti očekivao od official rostera? ;)

16 godina
neaktivan
Fifa 11

pa bitni su transferi... fuckas sad postave to si sam izmjenim u par minuta (sto sam i napravio)

bitno mi je da su brojevi na mjestu i igraci u pravim klubovima

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

U ovom "roosteru" (na stranici) je Kalinić u napadu reprezentacije Hrvatske, Džeko je u Manchester Cityju u prvom sastavu, Rakitić u prvom sastavu Seville itd...

A vidio sam i "rooster" u kojem su i Džeko i Rakitić u pričuvama i sl., tako da je pitanje koji je nedirnuti "rooster" od FIFA-e... a koji je već prepravljan, a možda su i oba prepravljana...

Najbitnije je ako su igrači u klubovima u kojima trebaju biti i ako po njima nije ništa diranu u smislu mijenjanja njihovih karakteristika i sl.

:)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Šta mislite hoće li FIFA 12 s konzola biti ista kao i na pc-u?

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 16:25 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fifa 11

Što više igram fifu to sve više vidim koliko su golmani u ovoj igri najgori ikad. šteta.neka to poprave

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Ja mislim da hoće iako se ne bih iznenadio kad bi nam dali port FIFE 11 s konzola.

Kill Frenzy kaže...

Što više igram fifu to sve više vidim koliko su golmani u ovoj igri najgori ikad. šteta.neka to poprave

Animacije golmana su super i nekada stvarno odlično brane, ali slažem se da ima trenutaka kada su katastrofalni. Pogotovo kada se uvjek bace onako sa strane pa ostave rupu između ruku i trupa i uvijek uđe lopta u gol. Samo da takve bugove isprave i super će biti.

15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
Tommy_123 kaže...

Ja mislim da hoće iako se ne bih iznenadio kad bi nam dali port FIFE 11 s konzola.

Kill Frenzy kaže...

Animacije golmana su super i nekada stvarno odlično brane, ali slažem se da ima trenutaka kada su katastrofalni. Pogotovo kada se uvjek bace onako sa strane pa ostave rupu između ruku i trupa i uvijek uđe lopta u gol. Samo da takve bugove isprave i super će biti.

Ja fifu igram od počeka i golmani su odlični,znaju zaribat u ključnim situacijama,ali oke..sigurno bolji od Japanskih..;)

16 godina
Fifa 11

Izletanja golmana su smiješna. Definitivno najlošiji dio igre. 99% izletanja golamna su gol jer golmani neznaju izletit ,idu u na loptu tako da ih lopta preskoči,krivo procjenjuju,dok je u pesu to puno bolje riješeno.Danas sam dobio tri gola pored stative iako je golman bio 10 cm od nje i takvi biseri. Kad je kuvanje u petercu golmani su drvene marije.ma loše.sve ostalo za deset ali golmani se moraju poboljšat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 11

sa Fifa Hybrid gameplayom igrica je predobra..super teska i golmani su sređeni i sve..Obicna fifa je prelagana i golmani su losi..

1 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice