Far Cry 4

poruka: 777
|
čitano: 169.984
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Far Cry 4
1BIT kaže...

uglavnom igra je odlična i zabavna. {#}

Still playin' {#}

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
13 godina
DiRT kaže...

Ovi posteri propagande, stvarno koma, stavili su na nedostupna mjesta na 3 metra visine od tla da nemreš nikak drukčije nego uzet auto i parkirat ispod pa skinut plakat.  Kad se izađe iz Banapura odma lijevo toranj, tj gore, taj poster propagande je na tornju, ali isto na visini cca 2.5 metra i nema šanse da ga skinem, a gore nema nigdje za stat ili sa strane, jedino da ispod stavim neki predmet, a nemrem, probao sam helić parkirat i stat na njega, nema šanse. Izgubio sam više od pol sata na te gluposti. Isto ko i kutija s blagom u osvojenom outpostu s druge strane jezera sjever, u kyra tea factory. Gore je na tavanu i moraš se penjat po policama, dok skužiš kak treba i di, prođe vječnost. Sviđa mi se taj logičan dio igre kako i šta. Podsjetilo me na igru Portal makar su to različite igre u potpunosti.

Pomoć netko kak skinut taj poster s towera na visini 2.5 metra? Ty

probaj zapaljivom strijelom pogodit. Nisam probao ali mi palo na pamet

16 godina
dar01 kaže...
DiRT kaže...

Ovi posteri propagande, stvarno koma, stavili su na nedostupna mjesta na 3 metra visine od tla da nemreš nikak drukčije nego uzet auto i parkirat ispod pa skinut plakat.  Kad se izađe iz Banapura odma lijevo toranj, tj gore, taj poster propagande je na tornju, ali isto na visini cca 2.5 metra i nema šanse da ga skinem, a gore nema nigdje za stat ili sa strane, jedino da ispod stavim neki predmet, a nemrem, probao sam helić parkirat i stat na njega, nema šanse. Izgubio sam više od pol sata na te gluposti. Isto ko i kutija s blagom u osvojenom outpostu s druge strane jezera sjever, u kyra tea factory. Gore je na tavanu i moraš se penjat po policama, dok skužiš kak treba i di, prođe vječnost. Sviđa mi se taj logičan dio igre kako i šta. Podsjetilo me na igru Portal makar su to različite igre u potpunosti.

Pomoć netko kak skinut taj poster s towera na visini 2.5 metra? Ty

probaj zapaljivom strijelom pogodit. Nisam probao ali mi palo na pamet

Idu dolje i sa molotovima!

StariGad_HR @battlefield
15 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
dennocro kaže...

1.4 update je vec vani

Valja kolega i staviti link na vijest - Far Cry 4 Patch 2

Vidim da se sada Fur moze postaviti na SIMULATED. Prije sa 1.03 je bilo samo ono ili off.

17 godina
Far Cry 4

U petak izlazi taj update!

Izbacili su ga pa povukli.

Bokeh DOF + fur

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 10:58 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 4

Far Cry 4 - Graphics Comparison 

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Far Cry 4

Postovanje.

Da li mi moze neko pomoci kako da se resim crnog ekrana pri startu igre.

Hvala.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jel netko ima problema sa zvukom, kad pričaju ništa nemogu čuti, dok zvukovi prirode, oružja i ostalo normalno čujem.
14 godina
neaktivan

ištekaj sve nepotrebne USB uređaje (gamepad, web kamera...itd)... ako i to nije dovoljno, onda ih treba izbrisat u device manageru (uninstall)...

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 14:11 (Aciboy).
10 godina
neaktivan
Far Cry 4

E sad resio se crnog ekrana....ali nmg da save igru nikako.i u toku igre mi izbacuje...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

U petak izlazi taj update!

Izbacili su ga pa povukli.

Bokeh DOF + fur

Snimio sam taj novi update i sve radi normalo. Takodje sam postavio Fur na Simulated. Nisam nikada imao black screen problema. Jedino sto moram sve ponovo igrati, iz pocetka. Ne znam moze li se to rijesiti.

16 godina
Stefan Z. kaže...

E sad resio se crnog ekrana....ali nmg da save igru nikako.i u toku igre mi izbacuje...

Podjeli s nama kako si se riješio crnog ekrana

17 godina
dejo6 kaže...
Stefan Z. kaže...

Stisnuo POWER tipku

15 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
dejo6 kaže...
Stefan Z. kaže...

Stisnuo POWER tipku

Sad se zahvalite covjeku na pomoci. {#}

17 godina
Far Cry 4

Imate problem sa save game, javite se u PP

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 4

ajde ekipa,please help

hoce li btii moguce igrat sa directx 10.1 grafickim karticama ikad?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 4

Jel zna netko kako se rijesiti ovog problema. Kada kliknem na ikonu izbaci mi ovo: "The application was unable to start correctly (0xc0000142).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
live4cro kaže...

ajde ekipa,please help

hoce li btii moguce igrat sa directx 10.1 grafickim karticama ikad?

ako je DX11 only onda ne

http://www.snabbox.org/
11 godina
neaktivan
Far Cry 4

Kako mogu pokrenuti far cry 4 u 32 bitnom sustavu??? 

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
kantar kaže...

Kako mogu pokrenuti far cry 4 u 32 bitnom sustavu??? 

hvala

http://blog.ubi.com/far-cry-4-pc-specs/

Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit versions only)

Minimum

Processor
    Intel Core i5-750 @ 2.6 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz

Memory
    4GB

Video Card
    NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD5850 (1GB VRAM)

Direct X
    Version 11

Hard Drive
    30 GB available space

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 21:15 (Najbrži).
14 godina
Far Cry 4

zna li tko kako da upalim cameru umjesto da uzmem plamenik s kojim popravljam aute? kada stisnem z to mi se pojavi a ne kamera, i nikako je ne mogu koristiti...

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
makaown kaže...

zna li tko kako da upalim cameru umjesto da uzmem plamenik s kojim popravljam aute? kada stisnem z to mi se pojavi a ne kamera, i nikako je ne mogu koristiti...

Stisni Y.

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Dali imate problem sa DOF efektom.. kada izvadim oružje efekt se prebaci na oružje... Patch je instaliran...

Evo našao sam opciju za isključit dof efekt, meni osobno je ljepše bez blura i zamagljenja, neki govore da se čak i dobije 10-ak fpsa kad se isključi, jedina je kvaka što se više ne smije ulaziti u postavke jer one vraćaju postfx postavke na prijašnje, tj automatski se uključuju, postfx postavke inače djeluju na dof efekt...

Evo kako to izgleda na far cry 3

Postupak je u videu prikazan na far cry-u 3, ali za far cry 4 je potpuo isti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 0:23 (1BIT).
11 godina
odjavljen
Far Cry 4

pozdrav svima, daj neka mi neko pomogne kako da resim onaj crash, kada pocnem igru i otvaram ona vrata odma me izbaci. hvalaaaa

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
siick_bubble_gumm kaže...

pozdrav svima, daj neka mi neko pomogne kako da resim onaj crash, kada pocnem igru i otvaram ona vrata odma me izbaci. hvalaaaa

1.04 patch je vani,..

12 godina
Far Cry 4

letim gliderom i iskocim iz njega i predjem na wingsuit, i glider me pogodi i umrem -.- bas imam srece

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
dennocro kaže...

letim gliderom i iskocim iz njega i predjem na wingsuit, i glider me pogodi i umrem -.- bas imam srece

Ili kad izlazim iz onog letećeg čuda, a sletio na neki nagib, onda me propeler uredno raskomada.

12 godina
Far Cry 4

i tu sam poginuo vise puta, jednom se nije ugasio kako treba pa je odletio niz liticu i ubio sve moje ljude...

gledam mp na youtubeu bas je fora igrat sa frendovima, da imam para odma bi kupio...zabava neogranicena

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 4

Na NIGH postavkama (uz iskljucen AA) mi ide dosta dobro, i jako lijepo izgleda. Kako mjerite FPS, obzirom da mi Afterburnerov OSD ne radi u igri, a sa Fraps-om se igra crasha?

I btw kada namjeravaju izbaciti patch koji potpuno uklanja mouse acceleration. Editovao sam cfg fajl ali bez obzira na to akceleracija je jos uvijek prisutna i uvelike narusava igrivost.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Far Cry 4

jel se može ikako igrati na core2duo e7200 i 2 gige rama sa hd 7770 makar na nižoj rezoluciji i detaljima

nećak mi obožava far cry i trojku igra na tome bez problema

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 8:20 (picajzla0707).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice