Far Cry 2 zaključana tema

poruka: 65
|
čitano: 9.035
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Prvi Far Cry mi je bio odličan do dijela s mutantima. Ne volimigre s mutantima i tim glupostima, ali sam igru ipak prešao. Sjećate se onih mutanata koji na rukama imaju bacače raketa? Kolko sam se tu mučio.

Što se tiče izlaska same igre igra je prvotno trebala izaći 25. 03. 2008. ali je odgođena za treću četvrtinu 2008.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Far Cry 2

vjerujem da će igra biti igriva, lijepa, no isto tako vjerujem da ću je preći za 3-4 sata, jer je sada igraća industrija u banani. strpaju ti lijepu grafiku u 15 GB koju cijelu pređeš tri puta brže nego cijeli cd-1 od jedinice Belji se

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: vase misljenje
Bilo je dosta trailera na Internetu,ja mislim da će biti odlično!
17 godina
neaktivan
RE: Far Cry 2
Captain Mitchel kaže...

Prvi Far Cry mi je bio odličan do dijela s mutantima. Ne volimigre s mutantima i tim glupostima, ali sam igru ipak prešao. Sjećate se onih mutanata koji na rukama imaju bacače raketa? Kolko sam se tu mučio.

Što se tiče izlaska same igre igra je prvotno trebala izaći 25. 03. 2008. ali je odgođena za treću četvrtinu 2008.

Jasno da se sijećamo mutanata , upravo radi toga sam igru malo bacio po strani, pa je to osnovni razlog zašto nije ušla pod moj kriterij naj FPS,SmijehNamigiva nadamo se da dvojka bude ozbiljnija.  Jer sam dugo dvoumio dali su dovoljno zasrali, da ne dobije titlu naj FPS i moram još posebno naglasiti "ventilacije" igrao si znaš o čemu pričam, koja se budala toga sjetila , gmižeš nekih 3mm na sat, ono baš živcira, na kraju sam donio odluku. Nije prošla kod mene kao naj FPS. Možda i zato što mi je negdje oko pola igre ili malo više, počela biti strašno dosadna, monotona.
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Iskreno nisam se bavio tematikom FarCry 2, ali mi se iz trailera cini zanimljivim...

Nadam se da ce biti dzungli ;) stepa, gorila ;) heh

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1kokolo1 kaže...

Meni je jedinica imala fenomenalan shoutgun. Bia je pravi užitak raznositi mutante okolo s njim. E da, meni su mutanti u jedinici baš začinili stvari dodatno.

Pa, ako voliš shotgun i mutante, onda ima izobilje FPS-ova za birati, ni ne triba ti Far Cry.
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Samo neka Far Cry2 bude dobar kao jedinica, a da če izaći do polovice 2008 baš ne vijerujem, super ako bude, uključujući i za PC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Mene zanima kako će oni izvesti ovo, citiram sa stranice stavljene u prvom postu:

"Bitno je istaknuti kako igra neće imati učitavanje pojedinih dijelova  ..."

Kako  oni  misle  napraviti  tih  50  četvornih  kilometara  levela  bez  učitavanja?  Što  će  prvi  loading  biti  20min  i  onda  šibaj  s  igrom...    Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa jednostavno - podijele world map na male dijelove (dovoljno malene da se učitaju za vrijeme igre bez primjetnog zastajkivanja) i onda kako se krećeš, učitava potrebne dijelove (recimo da bude konstantno učitano 30 djelova u krugu sa tobom u centru).
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Hoce to onda imati utjecaj na draw distance?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa koliko ja znam imat će kao u gothic 3 opcije koliki da bude draw distance i koliko detaljan (kvalitetan)
17 godina
Far Cry 2

Ma nadam se da će biti bolji od Crysisa.   Pritom se ne osvrćem iskljucivo na grafiku, već i na igrivost.   Mislim da će ovo biti prva igra koja će pokazati PRAVI odnos snaga XBOX 360, PS3 i današnjih PC-a.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Nadam se da će biti bolja od crysis-a koji me se baš i nije pretjerano dojmio.Igra je dobra(samo zahvaljujući grafici) ali  nije ni blizu onoga šta su obećavali,tresla se brda rodio se miš!?

Far cry je bila i još je odlična igra teško je to nadmašiti,svi znamo da nastavak ne bude ni blizu orginalu.

Malo ga ušminkaju i to je to...

Volio bih,zaista bih volio da sam u krivu ali previše razočaranja vezano za igre u odnosu na njihove najave!!!CoolCoolCool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mjaut kaže...

Mene zanima kako će oni izvesti ovo, citiram sa stranice stavljene u prvom postu:

"Bitno je istaknuti kako igra neće imati učitavanje pojedinih dijelova  ..."

Kako  oni  misle  napraviti  tih  50  četvornih  kilometara  levela  bez  učitavanja?  Što  će  prvi  loading  biti  20min  i  onda  šibaj  s  igrom...    Smijeh

A kako World of Warcraft učitava sve na taj način? :)

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan

Da, ima podosta igara koje učitavaju na taj i sličan način.Koliko se sjećam boilingpoint je učitavao na taj način čini mi se i stalker...

17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Eo ga FarCry konacno najavljen za PC 21. Listopad

E8400--> 2*3.6 ghz, ATI RADEON HD 4870, 4Gb Ram, HD---> WD 640 gb

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Jesam rekao da stiže ove godine Belji se

Novi filmić je fenomenalan i napokon se vidi gameplay u punom svjetlu:  http://www.farcry2-hq.com/

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 2

Zar nisu rekli october 24th, october je 10 mjesec što znaci da igra izlazi za cca 1mj. i 10 dana  u europi ,a u americi 2 dana ranije.

Ja mislim da cemo opet morat kupovat nove grafe,a ja i novi proc!

Igra ce bit odlicna 100%,ali na tih 50km2 na kojima cemo moci palit travu ce biti ogroman broj bugova!

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2008 19:37 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Upravo sam pogledao video ovo je stvarno bolesno, jedva cekam da izajde a taman sam kupio novi monitor WIIIII Cool

E8400--> 2*3.6 ghz, ATI RADEON HD 4870, 4Gb Ram, HD---> WD 640 gb

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Filmic izgleda odlicnoooo!!

Da je bar dobijem za rodendanNamigiva

Kaj mislite kakav ce biti MP?

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2008 22:24 (Lion King).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Evo gledam ovaj zadnji video i, koliko god mi on dobro izgledao, nikako se nemogu oteti dojmu da ovo neće biti ni sjena prvog Far Cry-a.A povrh toga grafika mi se cini losija nego u crysisu. Svi gameplay traileri koje sam gledao bili su "crveni" tj. događa se na istom području (što je donekle i logično al se bojim da bi oko sredine igre moglo postati monotono).

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 2

Ma igra mi djeluje odlična. Samo da ima dobru priču, a ne ko kriza. A čini mi se da ima bolju (realniju) fiziku nego crysis, koliko se da vidjet iz videa. Uglavnom obećava

Gigabyte P35-DS3R // Core 2 Duo e4400 2x2.0 GHz // 4 GB DDR2 800 MHz Kingmax // Gigabyte 8800 GTS // Thermaltake Mini Typhoon // Chieftec AF-1225S, 120mm // Chieftec AF-0925S // CHIEFTEC, GPS-500AB-A //
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Ja se samo nadam da igra neće trajat nekih 10 sati(nekih 40 do 50 h bi bilo sasvim dovoljno), a sve ostalo bi trebalo biti odlično osim upitnog multiplayera.

Kolko sam skužio po trailerima i ostalim glupostima igra će se odvijat na ogromnim otvorenim prostorima(savane, džungle, polja...)

Kad bi se na takvim prostorima igro MP koristili bi se većinom snajperi što je izrazito dosadno i pomalo krumperski. Nema akcije nema uzbuđenja nema onog gušta kao u COD-u gdje je izrazito važna vještina, a ne samo ležanje u visokoj travi i čekanje da protivnik naiđe.

Kad bi se u MP ubacile neke dodatne mape s nekim manjim naseljima gdje se može igrat s automatskim puškama cijela bi igra bila savršena.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Vjerojatno ce smanjiti velicine mape za MP..jer nema smisla trcati po 50km2 i traziti ljude ako ih na serveru ima max 32..Namigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Captain Mitchel kaže...

Ja se samo nadam da igra neće trajat nekih 10 sati(nekih 40 do 50 h bi bilo sasvim dovoljno), a sve ostalo bi trebalo biti odlično osim upitnog multiplayera.

Kolko sam skužio po trailerima i ostalim glupostima igra će se odvijat na ogromnim otvorenim prostorima(savane, džungle, polja...)

Kad bi se na takvim prostorima igro MP koristili bi se većinom snajperi što je izrazito dosadno i pomalo krumperski. Nema akcije nema uzbuđenja nema onog gušta kao u COD-u gdje je izrazito važna vještina, a ne samo ležanje u visokoj travi i čekanje da protivnik naiđe.

Kad bi se u MP ubacile neke dodatne mape s nekim manjim naseljima gdje se može igrat s automatskim puškama cijela bi igra bila savršena.

Ima tu istine, međutim, ne misliš li da je malo glupo što se to "kempanje" snajpera smatra toliko lošim. Ako imaš zadatke u misiji, netko ih mora obaviti, a kada je cijeli tim hrpa snajpera, onda baš i nema tko to obaviti.
Pametno, polagano igranje nije nedostatak vještine, nego upotreba mozga. Zar bi ti u stvarnom sukobu zalijetao se kao luđak pucajući u prostoriju?
Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Potpisujem...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koja makina i grafa je preporučena za ovo???

Carpe Diem
17 godina
neaktivan
supertovar kaže...

Minimum:

Processor: Pentium 4 3.2 Ghz /AMD Athlon 64 3500+

Display Card!: NVIDIA GeForce 6800 256 /ATI Radeon X1650

Memory: 1024MB

Free Disk Space: 12GB

Operating System: Windows XP / Vista

Preporučena:

Processor: Intel Core 2 Duo Family /AMD Athlon64 X2 5200+

Display Card!: NVidia Geforce 8600 GTS 512MB /ATI Radeon X1900 512MB

Memory: 2048MB

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2008 6:28 (Razer_Copperhead).
17 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
supertovar kaže...

Minimum:

Processor: Pentium 4 3.2 Ghz /AMD Athlon 64 3500+

Display Card!: NVIDIA GeForce 6800 256 /ATI Radeon X1650

Memory: 1024MB

Preporučena:

Processor: Intel Core 2 Duo Family /AMD Athlon64 X2 5200+

Display Card!: NVidia Geforce 8600 GTS 512MB /ATI Radeon X1900 512MB

Memory: 2048MB

Pa ova preporučena nije niš posebna čak GTA IV traži malo više xD
E7200 2*3.0 ghz, ATI RADEON HD 4850 512 mb, 2*2Gb G.Skill Ram, HD WD 320 GB, Gigabayte EP45-DS3R, Corosair VX 550 W, Samsung 2220LM
17 godina
neaktivan
Far Cry 2

Kempanje i snajperi su zabavni onima koji čekaju u zasjedi. Onima koji padaju ko kruške priej nego uopće shvate što se dogodilo stvar počne ići na živce.

Sječam se jedne mape u CoD-u 2 gdje nisam mogao ni nos promoliti iz zatvorenog prostora bez da odjednom ne zalegnem pogođen od vještog snajperista. Nakon nekoliko pokušaja tu mapu više nisam igrao Namigiva

Najstrašnije od svega je što se ekipa ne umori od takvog načina igre i spremno čeka i po 15tak minuta kad će netko proviriti iz zaklona da ga 'skinu' ko vrapca, dok meni nije zabavno niti čekati sa snajperom niti čekati u zatvorenom kad će nekom dojaditi pa da naleti. To su igre živaca koje po meni dosta ubijaju gušt pravog MP FPSa.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice