far cry 2 i crysis su mi negdje na istom... crysis ima vrhunsku grafiku i podsjeća me na far cry 1 što je jako dobro, a far cry 2 je realističan (osim što se oružje raspada) a opet brzo dosadi... oba dvije su kvalitetne igre.
Na cyrsisu me najvise privlaci nanosuit i sve njegove mogucnosti,svladavanje neprijatelja bez oruzja i takve stvari.stoga mi je bolji od far cry-a.
Tek sad vidim koje je Crysis , revolucionarno djelo, znači točan odgovor glasi Crysis, nemojte se ljutit fanovi no malo je far cry2 negdje zapeo u usporedbi 1/1 omjeru ta igra je po meni pravo smeće, nasuprot Crysisa.... Al ajde nije ni tolko grozna, nije sve baš tako crno
.
Crysis i to debelo bolji...
FC2 je po meni konzolasko smece.. minimalno 3 godine iza crysisa...
Far Cry 1 je takoder odlican..
Ili recimo STAKER (oba) koji su takodjer 3 koplja ispred FC2..(a da ne pricamo o ARMA)
po meni je FC2 jednostavno smece
Mali zlocesti djecak iz zadnjeg reda poskakuje (da ga primjetite) i pita:
Mogu li i ja ucestvovati u temi, mogu li, mogu li, pliz pliz pliz? :)
Evo, da ucestvujem (ne cekajuci odobrenje):
FC2: Dobra igra, specifican nacin igre i atmosfera, zanimljivo.
Crysis: Average shooter s naj grafikom (mada moram priznati da kad sam zaigrao na dx10 very high, malo sam se razocarao jer sam ocekivao vecu razliku u odnosu na dx9)
@Naxeem i Faerdhur: Pa vi mijenjate avatare ko carape (ili gace, kako hocete, zavisi sta cesce mijenjate :))), kad vidim novi avatar, pitam se: WTF, ko su sad ovi? Onda ugledam jedinstvene nickove i kazem: riiiiiiiightttttttttt. :))

Far Cry 2 definitivno
Nema glupih vanzemaljaca i mutanata i napokon nakon cod-a jedna igra da valja i da je smješena u današnje doba bez glupih futurističnih dodataka.
Ili recimo STAKER (oba) koji su takodjer 3 koplja ispred FC2..(a da ne pricamo o ARMA)

lol daj ne seri
ja sa 8800gts igram crysis na high u dx10 @ 35fps
Dobro kažeš DrNasty.
Ljudi, zašto vas tako puno sve više i više gleda samo grafiku a ne gameplay? Svaka čast Crysisu na grafici ali njegov gameplay je užasan, igra je dosadna i sve se ponavlja. Ciljanje, pucanje, oružja (zvukovi, snaga...), sve loše. Trči vamo tamo po otoku ali da bi došao do cilja ima samo jedna ruta osim ako ne planiraš hodati 2 sata, to nije ono što su najavljivali, FC 2 barem ima tu slobodu i svatko će drugačiju radnju imati ovisno o misijama koje odabere i može se kretati svuda i uvijek ima nešto novo da vidi. Da ne spominjem 100 puta bolju priču u FC2 jer je ova iz Crysisa kopija FC1 samo su osim onih glupih mutanata stavili još gluplje aliene s tim da je su u FC oružja bila puno bolja i općenito je gameplay bio bolji.. U FC 2 napokon imamo igru sa normalnim oružjima, slobodom vrlo slićnom kao u GTA i samo ljudima kao metama sa realnom radnjom i pričom bez budalaština.
I koji k fali grafici od FC???
Grafika je predobra i barem ne zahtjeva brutalni komp da bi se igra pokrenula. Šta je toliko bitno da se koliba raspadne na sastavne dijelove, da se svaka ***ena travka miće, da bude neko uber HDR osvjetljenje (ja UVIJEK gasim to jer samo smeta u doživljaju igre. U FC2 sam maknuo bloom, a na CMR:Dirt sam skinuo hack da mi makne taj užasan HDR i igra je bez njega dvije klase iznad) i sl. gluposti i sitnice? Do prije 5 godina nismo imali grafiku ni blizu ove sada i igre su bile super, sada kad jedna igra ima takvu grafiku sve odjednom postaju smeće jer nemaju istu ili bolju grafiku. Debilizam, ništa više...
Ma evo sam sad još par dana stariji, glava mi je hladnija, ali jel itko od ljudi koji ovdje brane Far Cry 2 igru uopće pokušao odigrati do kraja??? Ili svoje dojmove izvlačite iz prvih pola sata vozikanja okolo sa starim pljucama u ruci??? Kako itko može reć da mu je zabavan FPS u kojem nakon 10-15 sati gameplaya još uvijek stojim u istom Jeepu, sa istom puškom (odmah u startu sam odradio dovoljno "švercer" misija da mogu kupit dragunova i flamethrower), ispod približno istog stabla, promatrajući kroz optiku približno istu kontrolnu točku. Nakon toliko vremena to bi dosadilo i zlatnoj ribici. I ne, nema isprobavanja pljuca kao u početku, jer si jednostavno ne možete priuštit da joj svako 3. metak zapne u cijevi, pa ste osuđeni na istu, uber, vlastitu kombinaciju.
Ma evo sam sad još par dana stariji, glava mi je hladnija, ali jel itko od ljudi koji ovdje brane Far Cry 2 igru uopće pokušao odigrati do kraja??? Ili svoje dojmove izvlačite iz prvih pola sata vozikanja okolo sa starim pljucama u ruci??? Kako itko može reć da mu je zabavan FPS u kojem nakon 10-15 sati gameplaya još uvijek stojim u istom Jeepu, sa istom puškom (odmah u startu sam odradio dovoljno "švercer" misija da mogu kupit dragunova i flamethrower), ispod približno istog stabla, promatrajući kroz optiku približno istu kontrolnu točku. Nakon toliko vremena to bi dosadilo i zlatnoj ribici. I ne, nema isprobavanja pljuca kao u početku, jer si jednostavno ne možete priuštit da joj svako 3. metak zapne u cijevi, pa ste osuđeni na istu, uber, vlastitu kombinaciju.

Cijeli FC2 je jedna velika debilana kakvu jos nisam vidio.
Dr1. i sto onda ako si igro sa 4870x2 ?

Po meni bolja je Morrowind ili Legend of Zelda OCC.Ovo dvoje je debilno usporedivat....mislim nit je jabuka nit je noj.LOL :DD
Ova tema pretvorila se u izmjenjivanje drago7-poruka u kojima tupi jedno te isto i ostalih koji se s njim prepiru, pa ćemo temu i završiti da nebi došlo do bolnog kartoniranja.