Far cry 2 vs. Crysis zaključana tema

poruka: 56
|
čitano: 5.229
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Far cry 2 vs. Crysis

far cry 2 i crysis su mi negdje na istom... crysis ima vrhunsku grafiku i podsjeća me na far cry 1 što je jako dobro, a far cry 2 je realističan (osim što se oružje raspada) a opet brzo dosadi... oba dvije su kvalitetne igre.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Far cry 2 vs. Crysis

Na cyrsisu me najvise privlaci nanosuit i sve njegove mogucnosti,svladavanje neprijatelja bez oruzja i takve stvari.stoga mi je bolji od far cry-a.

Only God will judge me
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2008 21:08 (tommy2103).
17 godina
neaktivan
Far cry 2 vs. Crysis

Tek sad vidim koje je Crysis , revolucionarno djelo, znači točan odgovor glasi Crysis, nemojte se ljutit fanovi no malo je far cry2 negdje zapeo u usporedbi 1/1 omjeru ta igra je po meni pravo smeće, nasuprot Crysisa...Izlanuo se. Al ajde nije ni tolko grozna, nije sve baš tako crnoSmijeh.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far cry 2 vs. Crysis

Crysis i to debelo bolji...

FC2 je po meni konzolasko smece.. minimalno 3 godine iza crysisa...

Far Cry 1 je takoder odlican..

Ili recimo STAKER (oba) koji su takodjer 3 koplja ispred FC2..(a da ne pricamo o ARMA)

po meni je FC2 jednostavno smece

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Mali zlocesti djecak iz zadnjeg reda poskakuje (da ga primjetite) i pita:

Mogu li i ja ucestvovati u temi, mogu li, mogu li, pliz pliz pliz? :)

Evo, da ucestvujem (ne cekajuci odobrenje):

FC2: Dobra igra, specifican nacin igre i atmosfera, zanimljivo.

Crysis: Average shooter s naj grafikom (mada moram priznati da kad sam zaigrao na dx10 very high, malo sam se razocarao jer sam ocekivao vecu razliku u odnosu na dx9)

@Naxeem i Faerdhur: Pa vi mijenjate avatare ko carape (ili gace, kako hocete, zavisi sta cesce mijenjate :))), kad vidim novi avatar, pitam se: WTF, ko su sad ovi? Onda ugledam jedinstvene nickove i kazem: riiiiiiiightttttttttt. :))

E svaka čast na ovom postu Nasty to sam i ja pomislio koji je sad ovi(naxeem) ...neki novi ha, Neodlučan a šta nema čudo vremena da sam mu bagu pohvalioSmijeh.
17 godina
Far cry 2 vs. Crysis

Far Cry 2 definitivno

Nema glupih vanzemaljaca i mutanata i napokon nakon cod-a jedna igra da valja i da je smješena u današnje doba bez glupih futurističnih dodataka.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Genie kaže...

Ili recimo STAKER (oba) koji su takodjer 3 koplja ispred FC2..(a da ne pricamo o ARMA)

Napokon neko sa kime se u potpunosti slažem. Ja bih samo na one 3 godine dodo još dvije.
17 godina
drago7 kaže...
Genie kaže...

Napokon neko sa kime se u potpunosti slažem. Ja bih samo na one 3 godine dodo još dvije.
 da deset godina Neodlučan
Zadovoljan sam sa obadvije, ali posto vise volim tkz "sadasnjost" onda FC2 ima malu prednost.
Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS 320/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/Chieftec AF-1225S,120/Chieftec AF-0925S/Chieftek TK92/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
drago7 kaže...
Genie kaže...

Zadovoljan sam sa obadvije, ali posto vise volim tkz "sadasnjost" onda FC2 ima malu prednost.

Normalno da ti je bolji FC2 jer tvoja graficka je jednostavno preslaba da bi vrtila Crysis u punom sjaju.
Za Crysis u punom sjaju su tek 4870x2 i gtx280 dovoljne, Sve ispod toga je preslabo.
17 godina
neaktivan
Far cry 2 vs. Crysis

lol daj ne seri

ja sa 8800gts igram crysis na high u dx10 @ 35fps

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
drago7 kaže...

Normalno da ti je bolji FC2 jer tvoja graficka je jednostavno preslaba da bi vrtila Crysis u punom sjaju.
Za Crysis u punom sjaju su tek 4870x2 i gtx280 dovoljne, Sve ispod toga je preslabo.
 Ti stvarno ne shvatas neke stvari. Pa jbte, s toliko godina u guzici, tesko da ces i shvatiti ako do sad nisi.
Ti vjerovatno ne mozes doziviti orgazam ako ne gledas u crysis, a i trazis nesto da opravdas sebi tu karticu, pa pljujes po ostalim igrama i ljudima koji ne zele dati platu za karticu jer zbog jedne igre i grafike koja uopce ne odskace toliko od ostalih.
Zbog toga te i FC2 razocarao pa si sav nervozan, jer si obolio od neyebitisa.
Jadan si ti ako ti je samo grafika bitna. Naravno, citajuci tvoje postove, neko ce zakljuciti da je FC2 jadan.
A ustvari, samo je do tebe.

Sta, karton? Ah, dobro...
Sve je dobro KAD se dobro svrši!
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
drago7 kaže...

Ti stvarno ne shvatas neke stvari. Pa jbte, s toliko godina u guzici, tesko da ces i shvatiti ako do sad nisi.
Ti vjerovatno ne mozes doziviti orgazam ako ne gledas u crysis, a i trazis nesto da opravdas sebi tu karticu, pa pljujes po ostalim igrama i ljudima koji ne zele dati platu za karticu jer zbog jedne igre i grafike koja uopce ne odskace toliko od ostalih.
Zbog toga te i FC2 razocarao pa si sav nervozan, jer si obolio od neyebitisa.
Jadan si ti ako ti je samo grafika bitna. Naravno, citajuci tvoje postove, neko ce zakljuciti da je FC2 jadan.
A ustvari, samo je do tebe.

Dobra.
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Ne žderi se. Ostavi toga lika, svi smo različiti, a takvih frikova koji nabriju na jedno i samo jedno ima svugdje. To je njegov problem.

A za karton isto - to ti je kao sveta voda, nit' šteti, nit' koristi.

Crysis i Far Cry 2 su dobre igre. Nekome podjednako zabavne, nekome nisu podjednako, nekome nikako, ova ili ona.

I'm sorry! Sorry! Excuse me for having an opinion! - Simon Cowell
17 godina

Dobro kažeš DrNasty.

Ljudi, zašto vas tako puno sve više i više gleda samo grafiku a ne gameplay? Svaka čast Crysisu na grafici ali njegov gameplay je užasan, igra je dosadna i sve se ponavlja. Ciljanje, pucanje, oružja (zvukovi, snaga...), sve loše. Trči vamo tamo po otoku ali da bi došao do cilja ima samo jedna ruta osim ako ne planiraš hodati 2 sata, to nije ono što su najavljivali, FC 2 barem ima tu slobodu i svatko će drugačiju radnju imati ovisno o misijama koje odabere i može se kretati svuda i uvijek ima nešto novo da vidi. Da ne spominjem 100 puta bolju priču u FC2 jer je ova iz Crysisa kopija FC1 samo su osim onih glupih mutanata stavili još gluplje aliene s tim da je su u FC oružja bila puno bolja i općenito je gameplay bio bolji.. U FC 2 napokon imamo igru sa normalnim oružjima, slobodom vrlo slićnom kao u GTA i samo ljudima kao metama sa realnom radnjom i pričom bez budalaština.

I koji k fali grafici od FC???

Grafika je predobra i barem ne zahtjeva brutalni komp da bi se igra pokrenula. Šta je toliko bitno da se koliba raspadne na sastavne dijelove, da se svaka ***ena travka miće, da bude neko uber HDR osvjetljenje (ja UVIJEK gasim to jer samo smeta u doživljaju igre. U FC2 sam maknuo bloom, a na CMR:Dirt sam skinuo hack da mi makne taj užasan HDR i igra je bez njega dvije klase iznad) i sl. gluposti i sitnice? Do prije 5 godina nismo imali grafiku ni blizu ove sada i igre su bile super, sada kad jedna igra ima takvu grafiku sve odjednom postaju smeće jer nemaju istu ili bolju grafiku. Debilizam, ništa više...

17 godina
neaktivan
Far cry 2 vs. Crysis

Ma evo sam sad još par dana stariji, glava mi je hladnija, ali jel itko od ljudi koji ovdje brane Far Cry 2 igru uopće pokušao odigrati do kraja??? Ili svoje dojmove izvlačite iz prvih pola sata vozikanja okolo sa starim pljucama u ruci??? Kako itko može reć da mu je zabavan FPS u kojem nakon 10-15 sati gameplaya još uvijek stojim u istom Jeepu, sa istom puškom (odmah u startu sam odradio dovoljno "švercer" misija da mogu kupit dragunova i flamethrower), ispod približno istog stabla, promatrajući kroz optiku približno istu kontrolnu točku. Nakon toliko vremena to bi dosadilo i zlatnoj ribici. I ne, nema isprobavanja pljuca kao u početku, jer si jednostavno ne možete priuštit da joj svako 3. metak zapne u cijevi, pa ste osuđeni na istu, uber, vlastitu kombinaciju.

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cika Jova Zmaj kaže...

Ma evo sam sad još par dana stariji, glava mi je hladnija, ali jel itko od ljudi koji ovdje brane Far Cry 2 igru uopće pokušao odigrati do kraja??? Ili svoje dojmove izvlačite iz prvih pola sata vozikanja okolo sa starim pljucama u ruci??? Kako itko može reć da mu je zabavan FPS u kojem nakon 10-15 sati gameplaya još uvijek stojim u istom Jeepu, sa istom puškom (odmah u startu sam odradio dovoljno "švercer" misija da mogu kupit dragunova i flamethrower), ispod približno istog stabla, promatrajući kroz optiku približno istu kontrolnu točku. Nakon toliko vremena to bi dosadilo i zlatnoj ribici. I ne, nema isprobavanja pljuca kao u početku, jer si jednostavno ne možete priuštit da joj svako 3. metak zapne u cijevi, pa ste osuđeni na istu, uber, vlastitu kombinaciju.

Pa ja i govorim da su to dva različita koncepta igranja, ne vidim zašto se netko pjeni na usporedbu Crysis i FC2.

Ako netko voli i treba linearnu FPS debilanu (i ja povremeno imam potrebu za takvom zabavom, OFC!) presvučenu u najbolje teksture današnjice, onda igra Crysis.

Ako netko voli i treba ne-baš-linearno vozikanje naokolo kao plaćenik, napucavati samo ljude u neurednoj afričkoj državi, skupljati dijamante i kupovati opremu, onda će se zabaviti uz FC2.

Čemu tu usporedba? Usporedba čega? Naslov threada je kolega trebao preimenovati iz onog "vs" u "koji vam se više sviđa".

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2008 12:22 (Faerdhur).
17 godina
drago7 kaže...
doktor1 kaže...
drago7 kaže...
Genie kaže...

Slusaj, igro sam Crysis na 4870x2 i zato ne s*ri sa svojim glupim komentarima. Nema smisla.
Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS 320/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/Chieftec AF-1225S,120/Chieftec AF-0925S/Chieftek TK92/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
17 godina
neaktivan
Far cry 2 vs. Crysis

Cijeli FC2 je jedna velika debilana kakvu jos nisam vidio.

Dr1. i sto onda ako si igro sa 4870x2 ?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Cika Jova Zmaj kaže...

Prosao sam ja FC2, isto kao i Crysis i Warhead.
Ne kuzim... Sta je trebalo biti, jedan kraj te drzave u kojoj se radnja odvija, da bude elf world, a drugi da bude dwarf world?
Pa jedna je mapa, u jednoj zamisljenoj drzavi, na istom kontinentu. Normalno je da ce vegetacija biti slicna.
Jos nesto, oruzje mozes novo kupiti, pa ga besplatno mijenjati kad si u blizini dilera. Tako mozes proci igru bez glavljenja i raspadanja oruzja (meni PKM nikad nije ukovao, a uz mene je od pocetka).
Sta je stvar s Jeepom? Mozda je Chrysler trebao ubaciti neki konceptni SUV kao unlock?

Warhead mi je bio toliko dosadan da sam se zabavio editirajuci datoteke na disku i onda pretrcao igru jer odijelo nije trosilo energiju ni u jednom od modova. Ali je opet dosadno bilo.

Stvarno se o ukusima ne treba raspravljati. Ako se zanemari grafika (koja je nekima jedino mjerilo igre) ostaju dva potpuno razlicita koncepta igre koja imaju svoju publiku.

A sto se tice grafike, pa onda Mass Effect se ne bi mogao mjeriti s ove dvije igre, od kojih, iako je drugi zanr, nudio puuuuno vise zabave i definitivno mi je no.1 u ovoj godini, a i inace kotira jako visoko (top 10 mojih naj igri).
Sve je dobro KAD se dobro svrši!
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Cika Jova Zmaj kaže...

Ne kuzim... Sta je trebalo biti, jedan kraj te drzave u kojoj se radnja odvija, da bude elf world, a drugi da bude dwarf world?
Pa jedna je mapa, u jednoj zamisljenoj drzavi, na istom kontinentu. Normalno je da ce vegetacija biti slicna.
Jos nesto, oruzje mozes novo kupiti, pa ga besplatno mijenjati kad si u blizini dilera. Tako mozes proci igru bez glavljenja i raspadanja oruzja (meni PKM nikad nije ukovao, a uz mene je od pocetka).
Sta je stvar s Jeepom? Mozda je Chrysler trebao ubaciti neki konceptni SUV kao unlock?

Warhead mi je bio toliko dosadan da sam se zabavio editirajuci datoteke na disku i onda pretrcao igru jer odijelo nije trosilo energiju ni u jednom od modova. Ali je opet dosadno bilo.

Stvarno se o ukusima ne treba raspravljati. Ako se zanemari grafika (koja je nekima jedino mjerilo igre) ostaju dva potpuno razlicita koncepta igre koja imaju svoju publiku.

A sto se tice grafike, pa onda Mass Effect se ne bi mogao mjeriti s ove dvije igre, od kojih, iako je drugi zanr, nudio puuuuno vise zabave i definitivno mi je no.1 u ovoj godini, a i inace kotira jako visoko (top 10 mojih naj igri).
 Odi na http://www.crymod.com/filebase.php?cat=25 i skini neki od modova za crysis, pa da onda tek vidis zabave.
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Nije problem u tome što je trebalo biti, već u tome da se onda ne odabere takav setting. Ako se iz nečega ne može izvući raznovrsna igra u trajanju od 10-15 sati, to nebi trebala biti tema i mjesto radnje, točka. Zamisli da Spielberg snimi film o prodavaču novina, koji se ne radi o tome kako igrom slučaja spašava svijet, već kako 2 sata prodaje novine. Nekako sumnjam da bi bio zabavan.
Ako si pročitao moj post, onda si shvatio da sam oružje otključao, kupio, i više mi se ne zaglavljuje. Ali samo ono koje uzmem kod dilera, što znači da nema raznovrsnosti i onog osjećaja u akciji, da dok trčim pucam iz svoje pljuce, nestane metaka, bacim je i uzmem prvu s poda. Sprašim par ljudi s njom, i krenem na iduću. Nema toga, nego molim boga da ne ostanem bez metaka, jer se onda moram mučit s puškama koje su gore i od hrvatskih starih Heklera.
A stvar s Jeepom je just wrong. Nije ništa gora nego je bio plakat za Intel procesore u Enter the Matrixu, a i malo bode u mozak da cijela država vozi isti automobil. Niti Česi ne voze toliko Škoda.
Why so serious???
17 godina
neaktivan
Cika Jova Zmaj kaže...
Niti Česi ne voze toliko Škoda.

He, he...

Ja bih već odavno predložio moderatoru da ovakve teme zaključa, ali neka žive, uvijek ima zanimljivih komentara Osmijeh I ne samo ovaj tvoj, već i onaj iznad, i onda negdje još jedan, pa opet iznad... Osmijeh

Nitko i ništa nije savršeno. Najvažnija je zabava u svemu tome. Tko se ne zabavlja kroz igru taj je briše sa diska ili prima plaću od BUG redakcije za svoje recenzije.

Have fun, braćo! Bilo da igrate Crysis ili FC2.

17 godina
drago7 kaže...

Pa vidim da si mi rekao da mi je FC2 bolji od krize jer moja graficka nemoze vrtit, kako ti kazes, u punom sjaju!!! Pa ti samo kazem da ne izjavljujes takve gluposti jer nemaju smisla. Po tebi, igra je bolja jer ima bolju grafiku? WTF? Ubuduce procitaj post i vidjet ces zasto sam rekao da mi je FC2 bolji!!
16 godina
protjeran
doktor1 kaže...
drago7 kaže...

Pa vidim da si mi rekao da mi je FC2 bolji od krize jer moja graficka nemoze vrtit, kako ti kazes, u punom sjaju!!!  Pa ti samo kazem da ne izjavljujes takve gluposti jer nemaju smisla. Po tebi, igra je bolja jer ima bolju grafiku? WTF?  Ubuduce procitaj post  i vidjet ces zasto sam rekao da mi je FC2 bolji!!
  Ma pusti grafiku naj važnija je igrivost
17 godina
neaktivan
Far cry 2 vs. Crysis

Po meni bolja je Morrowind ili Legend of Zelda OCC.Ovo dvoje je debilno usporedivat....mislim nit je jabuka nit je noj.LOL :DD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far cry 2 vs. Crysis

Ova tema pretvorila se u izmjenjivanje drago7-poruka u kojima tupi jedno te isto i ostalih koji se s njim prepiru, pa ćemo temu i završiti da nebi došlo do bolnog kartoniranja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice