Fallout: New Vegas

poruka: 1.020
|
čitano: 360.830
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Imate 5 načina da uđete u BoS bazu:

1. Nađite bilo koju od 3 bos ubijene patrole koje na sebi imaju šifru - odeš na interfon i kažeš je. Kriva je tj. zastarjela ali dobiješ njihovu pozornost :)
  2. Lockpick 100
  3. Imati onu suputnicu koja je bos scribe pa će vas pustiti unutra

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 17:37 (Paolo2612).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Fallout: New Vegas

Sad si mi spoilo quest {#}

hmda
16 godina
protjeran
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Lagano sam puko, pa me zanima, igram igru jedno 20 sati na levelu sam 15, imam verziju "khm khm" sa neta dao sam oba dva updatea što su izašli na netu, te nakon nekog vremena (5 - 10 dana) od kada sam to instalirao više ne mogu loadati zadnjih pet save-ova tj. ono što zadnje igram neki dan nema šanse. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Izbaci me u windows sa porukom errora: FalloutNV stopped working.

Šta da radim!!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To se i meni znalo dogoditi, samo opet uđem u igru nakon crasha i sve radi...

Ako ti se to ponavlja stalno onda si u problemima, probaj sačuvati saveove i opali reinstal.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina

Ne meni se to ponavlja, kao da sam u nekom loop-u, i ne pomaže mi ponovni ulazak jer svaki put kad učitam neki puno stariji save i kad odigram par sati i napravim save, ti zadnji save-ovi ne rade, oko zadnji 5 save-ova ne radi. Poludit ću idem dati nove ATI drivere pošto imam 10.3 (jedini koji valjaju) al eto šta da radim kad hoću ovu igru završit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa kažem ti, jesi li probao reinstall ( ako budeš radio ne zaboravi spremiti saveove ).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan

Igra je prepuna bugova. Meni se zbugao quest dole u bunkeru di su BoS ekipica. Proso sam citav chain i skupio djelove iz vaulta i sad treba onaj lik preuzet kontrolu nad bunkerom, samo lik prica da se vratim kasnije. Cekao sam in game 15 dana onak, izaso uzaso u igru reloadao i ništa. Pa sam izgubio jedno 3 puta kompanjone jer su se jednostavno zaglavili u zidu, pa sam se tako i ja zaglavio jer je skakanje izvedeno kriminalno.

Ali svejedno mi je odlicna igra, iznimno imerzivna i zanimljiva. Bolje mi je legla nego Fallout 3 moram priznat.

16 godina
neaktivan

ubio sam benny-a u tops-u i sad nemam oružja koja sam predao na ulazu, di ih mogu nać?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crokilla kaže...

ubio sam benny-a u tops-u i sad nemam oružja koja sam predao na ulazu, di ih mogu nać?

Kada izađeš iz bilo kojeg kasina automatski ti se vraćaju oružja.

EDIT: Da li je netko uspio riješiti onaj quest s kaplaricom (barem mislim da joj je to rank) Betsy? Uvijek kada želim pričati s njom ona me samo pozdravi i nemam mogućnost razgovora?

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 0:02 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan

ma mislio sam kad sam ih sve ubio u casinu da mi se neće vratit pa sam ih tražio unutra, hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

@ Paolo, gdje si točno zapeo, nakon čega ne želi razgovarati?

Evo kako sam ja riješio:

To ona u mccaranu, što su ju silovali? Ja sam riješio, kada im budeš gun for hire, dobiješ quest da ubiješ tri lika. Nakon što ubiješ jednog od njih, popričaš s njom i možeš ju poslati na liječenje ako imaš visok speech

17 godina
neaktivan
Arto kaže...

@ Paolo, gdje si točno zapeo, nakon čega ne želi razgovarati?

Evo kako sam ja riješio:

To ona u mccaranu, što su ju silovali? Ja sam riješio, kada im budeš gun for hire, dobiješ quest da ubiješ tri lika. Nakon što ubiješ jednog od njih, popričaš s njom i možeš ju poslati na liječenje ako imaš visok speech

Ubio sva 3 lika, nakon toga njihova satnija dobija premještaj u Forlorn Hope i tamo se betsy nalazi s ostatkom ekipe jer je sada manje opasnosti oko mccarana.

Odem u forlorn hope i s cijelom ekipom mogu normalno razgovarati kao i u mccaranu, jedino ne mogu s njom a quest još otvoren.

99% sam sada siguran da je to bug...

15 godina

Jedino da pokušaš pričati s njenom ekipom, malim mucavim i zapovjednikom u mccarranu (ako već nisi) ? Ak ni to ne pomogne, onda je bug vjerojatno.

Predobra je igra, sad završavam sa NCR, a poslije tko zna :D

15 godina

Jel se može ikako istenirat da se fura power armor? Kao što je bilo u 3?

15 godina

Možeš, ako postaneš član BoS-a.

15 godina

Moram se onda primit posla, te riješit questove do kraja za njih...{#}

17 godina
neaktivan
Kvod kaže...

Jel se može ikako istenirat da se fura power armor? Kao što je bilo u 3?

Imaš i drugi način, ali je puno teži (za one koji mrze ili su već poklali BoS{#}).

Moraš ići u Old mormon fort i uzeti Arcade Gannon-a za partnera/kompanjona. Onda moraš obaviti par mislija (nisu njegove nego različite po wastelandu) nakon kojih će on nešto govoriti ako si ih završio na način koji on odobrava. Kada skupiš dovoljno reputacije kod njega on će ti priznati da mu je djed(ili otac) bio član enclave-a i da se oni još nalaze po skrivenim bunkerima oko new vegasa. Onda dobiješ pristup tim bunkerima i ostacima enklave. I naravno još koju misiju obaviš za njih i dobiješ power armor training i tesla armor od tog arcadeovog člana obitelji (unikatni oklop).

I da ti odmah napomenem - nošenje power armora uopće nije kao u F3. U F:NW čim nosiš oklop/odjeću neke frakcije neprijateljske frakcije će te napadati bez obzira koji je tvoj status s njima. Ja sam idolized s NCR, ali čim sam ušao u njihovu bazu s bos oklopom cijela baza se okomila na mene (jer NCR ne podnosi bos). Tako da ako imaš plan nositi power armor svugdje bolje bi ti bilo da si se priklonio frakcijama koje vole BoS.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 11:55 (Paolo2612).
15 godina

Koliko se moze pratitelja imati istovremeno? Imao sam psa i Boona ali kolko sam skuzio nemoze se imati dva ljudska pratitelja.

PS. Ako je itko presao quest I Put a Spell on You moze li mi objasnit kako ga je presao jer kod mene je  valjda glitch-bug u igri. Quest se moze dobit u MCCarran kampu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Strider-X kaže...

Koliko se moze pratitelja imati istovremeno? Imao sam psa i Boona ali kolko sam skuzio nemoze se imati dva ljudska pratitelja.

PS. Ako je itko presao quest I Put a Spell on You moze li mi objasnit kako ga je presao jer kod mene je  valjda glitch-bug u igri. Quest se moze dobit u MCCarran kampu.

Možeš imati jednog ljudskog pratitelja i jednog ljubimca (E-DE ili psa).

I put a spell on you sam ja prošao. Reci od koga si dobio zadatak i gdje si zapeo?

15 godina

SPOILER:

Od onog neznam kako se zove glavnoga  koji mi je rekao da su provale te sad trebam ici u toranj na vecer to sam skuzio te bi trebao cuti kako "lopov" govori na radio da je bomba u vlaku al on to ne kaze nego me odmah napadne. Ako ga ubim i uzmem onaj code te odem glavnome on me posalje do vlaka da defusam bombu.Odma kad dodem do vlaka vlak odjuri. Citao sam da je to glitch. Barem 2 sata sam pokusavo sve  i svasta al uvijek vlak odjuri. Naravno quest je completed al bomba se moze defusat da bi se dobilo vise xp-a.

17 godina
neaktivan
Pa slusas ga kako govori....

ne ubijes ga...

odes do vlaka BRZO...

i vlak te priceka 30 sekundi...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina

On nista ne govori neg samo stoji te sam pokusao da cekam da nesta progovori al nakon nekog vremena on izlazi iz towera te me onda skuzi i napadne te mi preostaje da ga ubim. Tako svaku vecer. samo tam stoji i nista.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Pa slusas ga kako govori....

ne ubijes ga...

odes do vlaka BRZO...

i vlak te priceka 30 sekundi...

Možeš ga i ubiti.  Ja nisam išao nakon toga do glavnoga nego direkt do vlaka i uspio sam razminirati vlak

15 godina

Evo defusao bombu al to sam morao napraviti na jako glup nacini. Upalio sam noclip cheat tako da se nebi glitch upalio kada se tamo pojavim.

EDIT:Ja ne mogu vjerovat koliko igra ima bogova. Sad sam na ne posten nacin defuso bombu te jos pise da sam defuso te da odem Colonelu Hso.Kada dodem do njega nemogu mu reci da sam defuso te sam se vratio do vlaka.Vlak je odjurio i eksplodiro iako sam prije cca 1 min igre defuso bombu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 15:05 (Strider-X).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Haha e ljudi upravo Sam imao poduzi razgovor sa Veronicom ajme meni talk se dobro nisam nasmijao vec duze vrijeme :))) Veronica rulz!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za one koji su završili igru, koji vam se faction najviše svidio?

Meni su najdraži bili Kajzarova legija i Brotherhood.

NCR mi  je bio previše birokratski-američki nastrojen da bi mi bio simpatičan.

Khansovi su mi bili fora jer volim mongolsku kulturu inače.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ipak najvise volim raditi za sebe...

ali... nije mi se previse svidjela igra...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
neaktivan
DžavoŠepard kaže...

Meni su BoS bili najdrazi :D

I zavrsio sam igru sa NCR-om

15 godina
DžavoŠepard kaže...

Završio sa NCR-om, oni mi nekako najsimpatičniji, oni i BoS, šteta što se ne podnose...

Kajzar je gay, House je freak (on silni roboti mi spooky)...

If you can understand the me, than I can understand the you.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 14:14 (The Unforgiven).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice