F1 2012 (Codemasters)

poruka: 1.159
|
čitano: 188.009
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)
ne vrijedi jer ne mozes biti brz na tipkovnici, dok savladas volan i manual shifting, puno si brži nego na tipkvonici
League of Legends EU West: Dmanz
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
F1 2012 (Codemasters)
Imam joystick, ali bez gljiva

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

ne moze usput u mene je windows xp

0 0 hvala 0
14 godina
F1 2012 (Codemasters)

spojio sam joystick i u igri sam pod opcijama stavio da igram pod gamepad.

Što moram dalje napraviti da igram sa joystickom jer ovo nije dovoljno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Can confirm the understeer problem, it's less so when you have a decent setup but handling is more difficult then in 2011. Legend mode is much more difficult so you can't be first in a backmarker car, in torro rosso you have actually a slower car then force India.

You can choose fuel strategy, aggressive, intermediate, heavy and so on. Graphics are quite Nice here on xbox. tires can be managed by smooth driving (as little steering inputs as possible) and can vary from one lap till 20 laps (prime) you have more wheel spin even with tc on in corners and setup options have more effect on your tires (options are still the same and quick car setups are still silly with intermediate setup ride height of 5/5 rule changes if you cross the white line when you exit the pit lane you get a drive through penalty, asks becareful when you touch someone you probably get a penalty. Overall the game is great but i think the understeer problem is really annoying, this afternoon some more playing, if you have any questions please ask. I'll try to make some pictures this afternoon and put them here.

evo osvrt jednog igrača koji je skinuo xbox360 verziju igre.

0 0 hvala 2
17 godina
Re: F1 2012 (Codemasters)
Đapa club kaže...

Can confirm the understeer problem, it's less so when you have a decent setup but handling is more difficult then in 2011. Legend mode is much more difficult so you can't be first in a backmarker car, in torro rosso you have actually a slower car then force India.

You can choose fuel strategy, aggressive, intermediate, heavy and so on. Graphics are quite Nice here on xbox. tires can be managed by smooth driving (as little steering inputs as possible) and can vary from one lap till 20 laps (prime) you have more wheel spin even with tc on in corners and setup options have more effect on your tires (options are still the same and quick car setups are still silly with intermediate setup ride height of 5/5 rule changes if you cross the white line when you exit the pit lane you get a drive through penalty, asks becareful when you touch someone you probably get a penalty. Overall the game is great but i think the understeer problem is really annoying, this afternoon some more playing, if you have any questions please ask. I'll try to make some pictures this afternoon and put them here.

evo osvrt jednog igrača koji je skinuo xbox360 verziju igre.

Bold - ako je to sve ljepo spakirano, vać sa time igra je bolja od prethodnika, (sitno ali bitno), a već sam iskusio mogućnost vraćanja pozicije nakon ilegalnog pretjecanja...

ššššš - možda su u šumi
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Meni je najbitnije da je AI na legendu brži, a i ove sitnice mi znače.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Evo par videaa:

Formula 1 2012 Codemasters - Gameplay GP de Gran Bretaña ( Silverstone ) - HD 720p

Formula 1 2012 Codemasters - Gameplay GP de Alemania ( Hockenheim ) - HD 720p

Formula 1 2012 Codemasters - Gameplay GP de China ( Shanghai ) - HD 720p

Formula 1 2012 Codemasters - Gameplay GP AUSTRALIA - HD 720p

Formula 1 2012 Codemasters - Gameplay GP de Bahrein ( Shaki ) - HD 720p

Crosimracing-James Hunt
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 15:16 (Đapa club).

2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)
glupo mi je kad ljudi igraju s tom kamerom

ili cockpit ili T-cam, drugo nista ne priznam.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dmanz kaže...
glupo mi je kad ljudi igraju s tom kamerom

ili cockpit ili T-cam, drugo nista ne priznam.

Ja isto preferiram cockpit cam, daje največi realizam i odlično izgleda na mom lcd monitoru.{#}

Crosimracing-James Hunt
17 godina
F1 2012 (Codemasters)

IGN Review - 9/10  - The overall difficulty could be placed somewhere between the brutal F1 2011 and the challenging F1 2010. - {#}{#}{#}{#}{#}

EDIT:

Kakvo sranje od recenzije!!! -- Da argumentiram; nigdje niti riječi o voznom modelu, o ponašanju bolida na početku, sredini, kraju utrke, o novim kaznama, kako funkcioniraju gume - ima li veze sa ovogodišnjom brzom potrošnjom...i neda mi se više nabrajat.. Oni cijeli jedan odlomak daju je*enoj kiši sa kojom su već dosadni i Marsovcima!!

InsideSimRacing ili VirtualR.... ovdje je rečeno ništa!!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 15:47 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
17 godina

..........

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 15:56 (doktor1).
17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Kao što rekoh igrajući F1 2011 da neću kupiti F1 2012, evo jedan od razloga:
"THE UGLY

Save games are still being corrupted from time to time"

Codemasters se kao cijeli prebacio na racing igre jer misle da ih znaju raditi zbog djece koja kupuju arkade s kišom, ROFL. Neznam... Probat ću valjda kao veliki F1 fan, žalosno je što nema novosti tipa da na početku karijere biraš arcade mod (ono što je vozni model na 2011) i sim mod (da su proklizavanja realističnija, da se bolid ponaša u skladu s izgubljenim krilom, više utjecaja od strane stanja guma, telemetrija, da bolid djeluje kao objekt s određenom masom, a ne kao if speed<200 kroz ovaj corner all is ok, else arkadni zanošaj bez osjećaja kilograma ili realističnog postupnog gubitka gripa kako gume/downforce popuštaju). Bez zezancije, ali F1 2001 za PSX ima bolji vozni model u championship modu, da ne govorim o boljem damage-u... (iako je grafički ograničena igra) 

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 16:09 (Lovac).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
smrad06 kaže...
briatore kaže...

Nema to veze koliko treba vremena da se napravi acc, poanta je da te se prisiljava na nešto bez razloga. Zašto bih ja morao imati Steam Account da bi igrao online, zašto se cd-key mora vezati za njega? To je totalni

Zato što te se ne pita....Ak ti ne paše nemoj igrat i rješen problem....

Oh budem, ali na PS3 gdje nisam vezan takvom glupošću.

14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

http://www.twitch.tv/capzone

ovdje pratite livestream, trenutačno lik vozi SPA po kišnim uvjetima.

Crosimracing-James Hunt

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)
jel izasla igra?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dmanz kaže...
jel izasla igra?

Tek za Australiju, 21.9 dolazi u Europu.

Crosimracing-James Hunt
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Igra je došla {#}

Crosimracing-James Hunt

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)
da al nije dosao kcarc citaj odiza
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
dmanz kaže...
da al nije dosao kcarc citaj odiza

U krivu si.

Uglavnom lijepo vas molim da ne pričate o tome,jer ću vam morati podijeliti kartone.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

FYI izbacili su FP1 i FP2 ove godine u karijeri (potvrdio targa na twitteru). Bit će samo FP3 ali i njega su skratili na sat vremena. Znači samo sat vremena za nać kolko tolko dobar setup, a ako se promijeni vrijeme itd...

Ma bezveze, ne možeš više igrat ni 100% sezonu kako treba {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dax_22 kaže...

FYI izbacili su FP1 i FP2 ove godine u karijeri (potvrdio targa na twitteru). Bit će samo FP3 ali i njega su skratili na sat vremena. Znači samo sat vremena za nać kolko tolko dobar setup, a ako se promijeni vrijeme itd...

Ma bezveze, ne možeš više igrat ni 100% sezonu kako treba {#}

pa sta ce ti vise od 1h da si slozis setup,neznam kako vi al ja vise manje koristim neki univerzalni,i onda samo po potrebi kad osjetim da nesto smeta promjenim.

15 godina
neaktivan
crack kaže...

pa sta ce ti vise od 1h da si slozis setup,neznam kako vi al ja vise manje koristim neki univerzalni,i onda samo po potrebi kad osjetim da nesto smeta promjenim.

Tako i ovi u cm-u razmišljaju. Njihov odgovor je bio da 99,9% igrača to ne koristi, ne vjerujem baš da je to istina.

Ne znam, ja uvijek odvozim barem dva treninga. Treba vremena za sve poštelat, svaka staza je drugačija, testiranje s punim i lakšim bolidom itd.

Meni je gušt simulirat pravi f1 vikend.

15 godina
F1 2012 (Codemasters)

jasno, ako zelis simulirat ok,al po meni ono netreba ti stvarno vise od toga da si slozis dobar setup.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
F1 2012 (Codemasters)

***riječ vražije je jedanko je*eno)

Više neću imati komentara na Codemasters i nihovu "postotnu politiku", (samo 5% koristi kokpit u gridu, samo 0.01% koristi Long Race Weekend, samo 20% koristi potrošnu goriva i guma) nakon rečenog....

Neka daju/prodaju licencu ISIu, SimBinu, ekipi šta je napravila iRacing, ali neka više ne amerikaniziraju sve svoje vražije igre...

Zahvaljujući kolegi sa foruma sam dozano zašto Team VVV nije dobio ove godine primjerak za testiranje, (i odmah sam krenuo u istraživanje i to je tako) - jer im je primarno američko tržište --- i šta više očekivat; NASCAR - četiri ljeva zavoja; Football - budale u kacigama se tuku na terenu....

Najtragičnije od svega...... Kažu - Codemasters se okreće samo racing naslovima..... WTF; Ljeni su napravit kokpite za nadolazeći GRID 2 i onda kakaju o postocima; nisu u stanju tri godine riješit vražiji corrupt save game u F1 naslovu; nisu u stanju maknut invisible walls iz F1 igre!!! imaju vražiju licencu za F1 i oni izbacuju FP1, FP2, odnsno vikend formule jedan... Sram ih može biti

Presravaju se sa tom vražijom kišom već tri vražije godine sa kojom su već dosadili i sami sebi i predastavljau nam YOUNG DRIVER TEST!!!?? WTF.... Ma šta je to? - Ništa osim vražijeg tutorijala za amerikanca da nauči osnovne kontorole. Izbace Tyre scaling i ubace - YDT!! - Sigurno je Bianchi sada kada je obarao krugove u Ferraiu i Force Indiji  učio kočit i stiskat DRS/KERS kao da je neki retkec koji niti biciklu nije vozio..

Užas...

P.S.

Da... sada će doći Crvenkapica i reći mi: "Pa ima nas koji samo hoćemo debilirat po stazi" - Pošteno, ali, ALI zašto, ako je F1 2011 bio nnogo bolji od F1 2010, izrezat iz njega recimo fre practice, tyre scaling i slično!?!?!? Zašto ne to ostavit uz naravno opciju da onaj tko to ne želi može isključiti kao i do sada? Tko je lud

I da; zašto u NITI JEDNOM videu nisu rekli da su izbacili te stvari iz igre? Zašto Team VVV, (kojeg prati mnogo virtualnih vozača na Nogripa, VirtualR-a i RaceDepartmenta) prvi put nije dobio primjerak? Team VVV nije dobio desed dana prije igru jer bi sve to rekao šta su rekli korisnici u roku dva, tri sata i preorder bi im pao za 70%,(karikiram).... A tu se možemo dotaći i pratstva; znači uredu je sada šta je kod Codemasters šutio o tim rezanjima, ali nije u redu piratizirati igru??)

Recenzija od IGN-a  - 9/10

Ako netko nije to pročitao neka pročita i onaj tko voli racing žanr će odmah vidjet da to nema veze sa RECENZIJOM, (usporedit recenziju od recimo RaceDepartmenta i IGN-ovu)..

Ispričavam se na dugom postu, ali Codemasters uništava racing žanr....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 23:48 (doktor1).
Moj PC  
9 0 hvala 1
13 godina
F1 2012 (Codemasters)

kaj je tyre scaling..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

kaj je tyre scaling..??

degradacija guma

13 godina
F1 2012 (Codemasters)

nemoguce da su izbacili potrosnju guma..:O

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tomislavivic kaže...

nemoguce da su izbacili potrosnju guma..:O

A da.. Jučer sam pratio izlazak igre u americi na službenom foumu i ptičici i tako je to... - SLIKA

Kada je Steven Hood dobio jako puno pitanja, odnosno da objasni zašto to sve fali rekao je da je umoran i ide spavat i da će to sutra/danas reći; ali naravno nije rekoa....

ššššš - možda su u šumi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice