F1 2011 (Codemasters)

poruka: 1.765
|
čitano: 307.469
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: F1 2011 (Codemasters)
emerik kaže...

Evo,jedan sudar,vidi se damage model.

Kolko znam to je stari damage model,novi će bit prikazan sad na gamescomu.

سمندری ڈاکو
16 godina

Da ,to je stari,malo je bezveze jer je od siline udarca bolid pukao na pola :D

HTC Desire Android
14 godina
neaktivan
emerik kaže...

Ljudi!!!25 minuta gameplaya iz Turske!!! :)

Dobar video no loš vozač..

16 godina
moderator
lange kaže...

pozdrav

dajte mi recite vasa vremena na nakim stazama (bilo kojim) da vidim kako igrate tj. kakvi ste vozaci (prije da vidim kakav sam ja vozac da se usporedim sa vama). dali koristite volane (ako da koje)? i dali imate ukljucen tracking control?

Igra izlazi 23.09.2011.

Imaš temu o F1 2010...LINK

I link za F1 2010 patch...LINK

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

daj mi reci to ce patch samo za orginale ili moze i  za kopije?

16 godina
moderator
lange kaže...

daj mi reci to ce patch samo za orginale ili moze i  za kopije?

Imaš temu o F1 2010 i tam pitaj sve što te zanima o F1 2010.

Ovo je tema o F1 2011,koja izlazi 23.09.2011!

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 14:25 (pirat).
16 godina
F1 2011 (Codemasters)

Novi video :)

HTC Desire Android
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

Mislim da sam do sada pogledao svaki video koji je vezan za f1 2011 i nešto mi fali.Prvo.Čini mi se prelagano.

Drugo.Nešto fali.Nedostaje mi osjećat težine,osjećaj da formula stvarno leži na asfaltu,da ju vuku g-sile.Pokreti su mi nekako mlaki,spori.Bolid kao da ide po šinjama.

Kad gledaš na tv-u kad bolid prođe preko pasice pa sve se nekako giba,miče,savija.Ovdje kao da lebdi iznad svega toga i nema kontakta s neravninama niti one utječu na bolid .

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 11:23 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Ma znam.Onaj Anthony Davidson nema pojma,mogli su uzeti nekog drugog.Ako je vozio formulu,onda bi je*emu trebao znati nešto im prenesti.Ali svejedno,ja ću kupiti.Na Basehostu je rekao da će cijena biti oko 150 kuna.
HTC Desire Android
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Mislim da sam do sada pogledao svaki video koji je vezan za f1 2011 i nešto mi fali.Prvo.Čini mi se prelagano.

Drugo.Nešto fali.Nedostaje mi osjećat težine,osjećaj da formula stvarno leži na asfaltu,da ju vuku g-sile.Pokreti su mi nekako mlaki,spori.Bolid kao da ide po šinjama.

Kad gledaš na tv-u kad bolid prođe preko pasice pa sve se nekako giba,miče,savija.Ovdje kao da lebdi iznad svega toga i nema kontakta s neravninama niti one utječu na bolid .

Ma većinu ovih videa voze jazavci sa svim uključenim pomoćima, a još k tome nemaju dume o virtualnoj vožnji!

Pa u F1 2010 je već drastična razlika sa TC-om na medium i OFF. Kada letiš po pasicama i kada daješ maksimum gasa.

A ovo sve šta gledam kako voze i šta rade dođe mi da zaplačem. A mogu se kladit da im takvi jazavci i testiraju igru!!

Jedini koji mi pokaže pravu sliku nekog trkaćeg naslova prije nego ga se dohvatim je TeamVVV

I neznam dali je bio ovaj njegov video, pa eto....

EDIT: boje mi definitivno djeluju življe nego u F1 2010 (naravno bez modifikacija)

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 12:19 (doktor1).
16 godina
Da,F1 2011 zbilja super izgleda.Btw. bili su već njegovi videi.
HTC Desire Android
15 godina
doktor1 kaže...

EDIT: boje mi definitivno djeluju življe nego u F1 2010 (naravno bez modifikacija)

a i defalut kamere(bez modifikacija) mi se čine bolje ovaj put.malo udaljenije i pod boljim kutem

17 godina
Kill Frenzy kaže...
doktor1 kaže...

a i defalut kamere(bez modifikacija) mi se čine bolje ovaj put.malo udaljenije i pod boljim kutem

Još kada bi u onu kokpit kameru stavili opciju Look To Apex i možda malo G sile na kočenju... Mrak film. Iako F1 2010 vozim sa TV kamere...(slika)

ššššš - možda su u šumi
14 godina
F1 2011 (Codemasters)

uh, ovaj zadnji video je katastrofa. 2010 je bila arkadna, a ovo je...nemam rijeci. lik vozi 330kmh na monzi i koci 20m prije prvog zavoja i odvozi zavoj bez problema, ne mogu vjerovati.

taman da ima ukljucena sva pomagala, pa i vanzemaljsku tehnologiju, ovo nema veze sa formulom. steta..nadam se samo da ce ipak nesto popraviti..o damage modelu da ne govorim, treba se sa 200kmh zabiti u zid da bi se jedva krilca slomila. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
F1 2011 (Codemasters)

I ja sam skeptičan u vezi Damage modela. Mogu oni fantazirat da je ovo WIP i da će biti nešto novo, ali ne vjerujem.

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
doktor1 kaže...

I ja sam skeptičan u vezi Damage modela. Mogu oni fantazirat da je ovo WIP i da će biti nešto novo, ali ne vjerujem.

Slažem se ,za sad svi govore da će pokazat novi damage na gamescomu.

Baš me zanima dal će bit nešto novo il će opet bit sve isto.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 13:29 (pirat).
13 godina
emerik kaže...

Novi video :)

grafika je odlicna! +5

sto se tice tih nekih detalja oko voznje slazem se sa vama.

zanima me kako ce se ukljucivati kers i dsr. (mislim kako su to napravili).

jedino sto me jako zivciralo u 2010 su bila vremena,razmak između bolida (kada je netko ispred mene a ne vidim ga pa makar da mi napisu koliko je sek ispred mene)

17 godina
lange kaže...
jedino sto me jako zivciralo u 2010 su bila vremena,razmak između bolida (kada je netko ispred mene a ne vidim ga pa makar da mi napisu koliko je sek ispred mene)

Koliko ti je već puta rečeno da instaliraš patch 1.01?!? Jesi ti šta ti je?!? I to je rješeno sa zakrpom kao i oni boksevi šta te muče...

ššššš - možda su u šumi
13 godina

ali patch je samo za orginal igre. sada mi se ne isplati kupiti orginal 2010 vec pricekati 2011 pa se onda mozemo naci online na stazi {#}

15 godina
lange kaže...

ali patch je samo za orginal igre. sada mi se ne isplati kupiti orginal 2010 vec pricekati 2011 pa se onda mozemo naci online na stazi {#}

Patch ti radi i na piratima.

Evo koga zanima,na Base Hostu piše da uskoro dolazi preorder za F1 2011,cijena će biti 159 kn.

http://base-host.com.hr/f1/154-f1-2011-cd-key.html

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
lange kaže...

Koliko ti je već puta rečeno da instaliraš patch 1.01?!? Jesi ti šta ti je?!? I to je rješeno sa zakrpom kao i oni boksevi šta te muče...

Ova mi slika izgeda kao da je uslikana s TV, baš izgleda kao da je s pravog TV prijenosa. Zakon.

F.C LIVERPOOL
15 godina
Praetorian1 kaže...
doktor1 kaže...
lange kaže...

Ova mi slika izgeda kao da je uslikana s TV, baš izgleda kao da je s pravog TV prijenosa. Zakon.

zato što on ima onaj Ultimate Textures mod koji još poboljšava teksture i grafiku  i još par raznih modova za poboljšanje igre,i jas sam ih sve instalirao i igra predobro izgleda.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Praetorian1 kaže...
doktor1 kaže...

To je moj video sa youtubea raširen preko cijele stranice....

I btw, sve u svemu mislim da će F1 2011 ispasti odličan naslov! F1 2010 nakon šta sam ga izmodao ,(blaženi PC) i zakrpao je druga igra.

A ako u ovo ubace mehaničke kvarove, safety car, malo živosti itd, kada se moding zajednica dočepa ispravaka nekih grešaka dobit ćemo odličnu igru! I po meni, (koji sam bio ljuti fan rFactora i GTR2 naslova) nema zabavnijeg (ne realnijeg; zabavnijeg) naslova koji može pružit karijeru vozača u F1.

Ako F1 2011 doda još malo živosti u to imamo hit.

P.S. - što se tiče damage modela neka puste stari jer i ovako dobijem slom živaca kada nakon sat i dvadeset perfektne vožnje i čuvanja sedme pozicije puknem zid tri kruga prije kraja i malo izgubim na gubitku djela krila. Još da mi nos otpadne ili slučajno odustanem, pa bacio bih volan kroz prozor {#} (šala naravno, ali ako i ne poprave dmagae model, (a volio bi da ga unaprijede malo) ja igru nabavljam).

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 16:01 (doktor1).
15 godina
F1 2011 (Codemasters)

koliko vas planira kupiti igru? ja nisam 100% siguran jer moram još uzeti Battlefield 3 i FIFU 12 ,to sigurno uzimam,ali uzeti ću i F1 vjerojatno,159 kuna stvarno nije skupo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Ja uzimam 100 %,već imam novce.
HTC Desire Android
13 godina
antimadridista kaže...
lange kaže...

Evo koga zanima,na Base Hostu piše da uskoro dolazi preorder za F1 2011,cijena će biti 159 kn.

instalirao sam ga ali onda mi nece igru pokrenuti!

13 godina
antimadridista kaže...

koliko vas planira kupiti igru? ja nisam 100% siguran jer moram još uzeti Battlefield 3 i FIFU 12 ,to sigurno uzimam,ali uzeti ću i F1 vjerojatno,159 kuna stvarno nije skupo.

imam 3 igrice instalirane na kompu a to su bfbc2, f-1 2010, fifa 11! mislim kupiti orginal battlefield 3 i f-1. fifu cu naravno skinuti.

15 godina
neaktivan
lange kaže...
antimadridista kaže...
lange kaže...

instalirao sam ga ali onda mi nece igru pokrenuti!

znas zasto ti ne zeli igru pokrenut...... fali ti ono nesto sto si koristio poslije obicne instalacije......

Dirt 3 -> Dino Bzik
13 godina

a to je? mislim sta mi fali? daj pomagaj!

e daj mi reci koliko je sigurno kupovati preko base-host-a?1

jel ima tko kakva iskustva?

i jos nesto znam da ne spada pod temu f-1 ali usput kada vec pisem da i to pitam, koja je razlika izmedu:

Battlefield 3 i Battlefield 3: Limited Edition
15 godina
neaktivan
lange kaže...

a to je? mislim sta mi fali? daj pomagaj!

e daj mi reci koliko je sigurno kupovati preko base-host-a?1

jel ima tko kakva iskustva?

i jos nesto znam da ne spada pod temu f-1 ali usput kada vec pisem da i to pitam, koja je razlika izmedu:

Battlefield 3 i Battlefield 3: Limited Edition

nezelim rec i dobit karton, razmisli sto je zabranjeno....

Dirt 3 -> Dino Bzik
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice