Neznam baš da si ti pogasio sve pomoći, meni neskreće sam !

Neznam baš da si ti pogasio sve pomoći, meni neskreće sam !
Slika broj 4...
kaj s njom
pogledaj lika koji sjedi
Predobro izgleda.
Par postova iznad.
Odnosilo se na slike od igre koje je Pirat stavio.
Ja nisam qoutao pa je stvarno na kraju ispalo ROFL.
baš mi se sviđa ovo što su ubacili ove animacije kod ulaska u bolid i na kraju utrke slavlje vozača,ali stvarno izgleda prelako igrati,nadam se da tako neće igra i na kraju izgledati.
F1 2011 može biti samo bolja od f1 2010, a po viđenom igrat ću je jako dugo.
Sad se stvarno pitam da li su ovi iz Codemastersa ikad gledali trku F1...Pri startu su stavili toliko dima ko da je to DiRT 3 i Blockova Gymkhana, a kad u pravoj F1 taj bi došao iz "wheelspin-a" kojeg pri startu nema jer se pazi da se bolje starta.
ma to je tak na videu pa na f1 2010 niko ne starta tak svi normalno osim mene koji nabijam :D
ma to je tak na videu pa na f1 2010 niko ne starta tak svi normalno osim mene koji nabijam :D
Da, valjda će to popraviti ali, kako mogu u videu koji bi trebao prikazati njihov proizvod u najboljem svjetlu, napraviti takve "početničke" greške?
"If I remember rightly settings were all assists set to off, manual sequential gears, reduced penalties, damage off and the AI was set to hard (one below legendary)."
Koja vam je staza u F1 2010 najlakša?
Meni je Melbourne.
Meni je Melbourne.
ja ih sve znam napamet svaki zavoj tak da su sve lake, al najvise sam igrao melbourne i monaco, mozda su mi teske monaco i valencija jer su uske pa eto znam se izvrtit ili negdje siroko otic
Meni je Melbourne.
Najdraža Spa-Franchorchamps (ako sam dobro napisao).
Meni je Melbourne.
Uglavnom su mi sve staze lagane jer sam ih naučio napamet, ali nekako najviše guštam vozit Montreal i Spa... Staze tipa Valencia, Singapur i Korea su mi nekako najdosadnije. U carrier modu me jedino zna mučit Catalunya nekužim kako je tamo AI brži i Monaco kojeg volim, ali AI isto čudan u kvalifikacijama sam prvi, a na utrci se mučim.
najviše uživam na Spa, one serije zavoja su mi super
Evo neki video,ima i malo gameplaya.
Preduhitril si me za pol minute, no samo tu ;)
Dosta ima u tom videu, intervju sa Paul Jealom.
ovo po kiše izgleda predobro, jedva čekam da dođe :)
Evo nešto novoga,ovaj drugi video je vjerojatno MP.Zadnji video je potpuno novi,Montreal :)
Rekli su i da bi rado stavili Safety Car,ali da prvo trebaju dobiti licencu,a to ćemo saznati na Gamescomu.Nadajmo se da će dobiti licencu :D
Četvrti video po redu je najbolji. Odlično se vidi ponašanje bolida i puno bolji zvuk.