Da ,to je stari,malo je bezveze jer je od siline udarca bolid pukao na pola :D
pozdrav
dajte mi recite vasa vremena na nakim stazama (bilo kojim) da vidim kako igrate tj. kakvi ste vozaci (prije da vidim kakav sam ja vozac da se usporedim sa vama). dali koristite volane (ako da koje)? i dali imate ukljucen tracking control?
Igra izlazi 23.09.2011.
Imaš temu o F1 2010...LINK
I link za F1 2010 patch...LINK
daj mi reci to ce patch samo za orginale ili moze i za kopije?
daj mi reci to ce patch samo za orginale ili moze i za kopije?
Imaš temu o F1 2010 i tam pitaj sve što te zanima o F1 2010.
Ovo je tema o F1 2011,koja izlazi 23.09.2011!
Mislim da sam do sada pogledao svaki video koji je vezan za f1 2011 i nešto mi fali.Prvo.Čini mi se prelagano.
Drugo.Nešto fali.Nedostaje mi osjećat težine,osjećaj da formula stvarno leži na asfaltu,da ju vuku g-sile.Pokreti su mi nekako mlaki,spori.Bolid kao da ide po šinjama.
Kad gledaš na tv-u kad bolid prođe preko pasice pa sve se nekako giba,miče,savija.Ovdje kao da lebdi iznad svega toga i nema kontakta s neravninama niti one utječu na bolid .

Mislim da sam do sada pogledao svaki video koji je vezan za f1 2011 i nešto mi fali.Prvo.Čini mi se prelagano.
Drugo.Nešto fali.Nedostaje mi osjećat težine,osjećaj da formula stvarno leži na asfaltu,da ju vuku g-sile.Pokreti su mi nekako mlaki,spori.Bolid kao da ide po šinjama.
Kad gledaš na tv-u kad bolid prođe preko pasice pa sve se nekako giba,miče,savija.Ovdje kao da lebdi iznad svega toga i nema kontakta s neravninama niti one utječu na bolid .
Ma većinu ovih videa voze jazavci sa svim uključenim pomoćima, a još k tome nemaju dume o virtualnoj vožnji!
Pa u F1 2010 je već drastična razlika sa TC-om na medium i OFF. Kada letiš po pasicama i kada daješ maksimum gasa.
A ovo sve šta gledam kako voze i šta rade dođe mi da zaplačem. A mogu se kladit da im takvi jazavci i testiraju igru!!
Jedini koji mi pokaže pravu sliku nekog trkaćeg naslova prije nego ga se dohvatim je TeamVVV
I neznam dali je bio ovaj njegov video, pa eto....
EDIT: boje mi definitivno djeluju življe nego u F1 2010 (naravno bez modifikacija)

EDIT: boje mi definitivno djeluju življe nego u F1 2010 (naravno bez modifikacija)
a i defalut kamere(bez modifikacija) mi se čine bolje ovaj put.malo udaljenije i pod boljim kutem
a i defalut kamere(bez modifikacija) mi se čine bolje ovaj put.malo udaljenije i pod boljim kutem
Još kada bi u onu kokpit kameru stavili opciju Look To Apex i možda malo G sile na kočenju... Mrak film. Iako F1 2010 vozim sa TV kamere...(slika)
uh, ovaj zadnji video je katastrofa. 2010 je bila arkadna, a ovo je...nemam rijeci. lik vozi 330kmh na monzi i koci 20m prije prvog zavoja i odvozi zavoj bez problema, ne mogu vjerovati.
taman da ima ukljucena sva pomagala, pa i vanzemaljsku tehnologiju, ovo nema veze sa formulom. steta..nadam se samo da ce ipak nesto popraviti..o damage modelu da ne govorim, treba se sa 200kmh zabiti u zid da bi se jedva krilca slomila.
I ja sam skeptičan u vezi Damage modela. Mogu oni fantazirat da je ovo WIP i da će biti nešto novo, ali ne vjerujem.
I ja sam skeptičan u vezi Damage modela. Mogu oni fantazirat da je ovo WIP i da će biti nešto novo, ali ne vjerujem.
Slažem se ,za sad svi govore da će pokazat novi damage na gamescomu.
Baš me zanima dal će bit nešto novo il će opet bit sve isto.
grafika je odlicna! +5
sto se tice tih nekih detalja oko voznje slazem se sa vama.
zanima me kako ce se ukljucivati kers i dsr. (mislim kako su to napravili).
jedino sto me jako zivciralo u 2010 su bila vremena,razmak između bolida (kada je netko ispred mene a ne vidim ga pa makar da mi napisu koliko je sek ispred mene)
Koliko ti je već puta rečeno da instaliraš patch 1.01?!? Jesi ti šta ti je?!? I to je rješeno sa zakrpom kao i oni boksevi šta te muče...
ali patch je samo za orginal igre. sada mi se ne isplati kupiti orginal 2010 vec pricekati 2011 pa se onda mozemo naci online na stazi
ali patch je samo za orginal igre. sada mi se ne isplati kupiti orginal 2010 vec pricekati 2011 pa se onda mozemo naci online na stazi
Patch ti radi i na piratima.
Evo koga zanima,na Base Hostu piše da uskoro dolazi preorder za F1 2011,cijena će biti 159 kn.
Koliko ti je već puta rečeno da instaliraš patch 1.01?!? Jesi ti šta ti je?!? I to je rješeno sa zakrpom kao i oni boksevi šta te muče...
Ova mi slika izgeda kao da je uslikana s TV, baš izgleda kao da je s pravog TV prijenosa. Zakon.
Ova mi slika izgeda kao da je uslikana s TV, baš izgleda kao da je s pravog TV prijenosa. Zakon.
zato što on ima onaj Ultimate Textures mod koji još poboljšava teksture i grafiku i još par raznih modova za poboljšanje igre,i jas sam ih sve instalirao i igra predobro izgleda.
To je moj video sa youtubea raširen preko cijele stranice....
I btw, sve u svemu mislim da će F1 2011 ispasti odličan naslov! F1 2010 nakon šta sam ga izmodao ,(blaženi PC) i zakrpao je druga igra.
A ako u ovo ubace mehaničke kvarove, safety car, malo živosti itd, kada se moding zajednica dočepa ispravaka nekih grešaka dobit ćemo odličnu igru! I po meni, (koji sam bio ljuti fan rFactora i GTR2 naslova) nema zabavnijeg (ne realnijeg; zabavnijeg) naslova koji može pružit karijeru vozača u F1.
Ako F1 2011 doda još malo živosti u to imamo hit.
P.S. - što se tiče damage modela neka puste stari jer i ovako dobijem slom živaca kada nakon sat i dvadeset perfektne vožnje i čuvanja sedme pozicije puknem zid tri kruga prije kraja i malo izgubim na gubitku djela krila. Još da mi nos otpadne ili slučajno odustanem, pa bacio bih volan kroz prozor (šala naravno, ali ako i ne poprave dmagae model, (a volio bi da ga unaprijede malo) ja igru nabavljam).
koliko vas planira kupiti igru? ja nisam 100% siguran jer moram još uzeti Battlefield 3 i FIFU 12 ,to sigurno uzimam,ali uzeti ću i F1 vjerojatno,159 kuna stvarno nije skupo.
Evo koga zanima,na Base Hostu piše da uskoro dolazi preorder za F1 2011,cijena će biti 159 kn.
instalirao sam ga ali onda mi nece igru pokrenuti!
koliko vas planira kupiti igru? ja nisam 100% siguran jer moram još uzeti Battlefield 3 i FIFU 12 ,to sigurno uzimam,ali uzeti ću i F1 vjerojatno,159 kuna stvarno nije skupo.
imam 3 igrice instalirane na kompu a to su bfbc2, f-1 2010, fifa 11! mislim kupiti orginal battlefield 3 i f-1. fifu cu naravno skinuti.
instalirao sam ga ali onda mi nece igru pokrenuti!
znas zasto ti ne zeli igru pokrenut...... fali ti ono nesto sto si koristio poslije obicne instalacije......
a to je? mislim sta mi fali? daj pomagaj!
e daj mi reci koliko je sigurno kupovati preko base-host-a?1
jel ima tko kakva iskustva?
i jos nesto znam da ne spada pod temu f-1 ali usput kada vec pisem da i to pitam, koja je razlika izmedu:
Battlefield 3 i Battlefield 3: Limited Editiona to je? mislim sta mi fali? daj pomagaj!
e daj mi reci koliko je sigurno kupovati preko base-host-a?1
jel ima tko kakva iskustva?
i jos nesto znam da ne spada pod temu f-1 ali usput kada vec pisem da i to pitam, koja je razlika izmedu:
Battlefield 3 i Battlefield 3: Limited Editionnezelim rec i dobit karton, razmisli sto je zabranjeno....