F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.017.227
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
16 godina
RE: F1 2010 uskoro
pirat kaže...
emerik kaže...

Zna se možda ako bude bio Coop Mode,ono da se igra jedan protiv drugoga?Hvala.

Nezna se,al mislim da neće biti co-op moda..

To mi je bezveze,nije bilo toga ni u DiRT-u 2,a ako neće ovdje biti,nije mi jasno,pa zar je to tako teško napraviti?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
15 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

pa kakav co-op u racingu? mislis na split screen multiplayer?

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
emerik kaže...

To mi je bezveze,nije bilo toga ni u DiRT-u 2,a ako neće ovdje biti,nije mi jasno,pa zar je to tako teško napraviti?

Ma šta će ti to,ideš s frendom MP ubaciš još AI i utrkujete se.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
16 godina
pirat kaže...
emerik kaže...

Ma šta će ti to,ideš s frendom MP ubaciš još AI i utrkujete se.

A,hoće li se te moći na PS3?A za PC će se morati imati originalna kopija?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina
moderator
emerik kaže...

A za PC će se morati imati originalna kopija?

Pa da....ili hamachi i onaj program od teknogods-a,isto kao u dirtu.

17 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

Ne kužim smisao uspoređivanja grafike rFactora i F1 2010. I još stave RFT mod... Neodlučan

rFactor ne može konkurirati F1 2010 po pitanju grafike, a kako bi i mogao kad je star 5 godina. rFactorov glavni adut je njegova prilagodljivost i fizikalna optimiziranost za sve vrste vozila, nešto što jedan F1 od Codemastersa nikad neće imati. rFactor je ultimativna racing igrica, F1 će biti ograničen samo na ono što nam CM dade.

Pravednija usporedba bi bila s rFactorom 2 za koji se nije podigao toliki hype kao za F1 2010.

~~~ Hur tycker du om dem applen??? ~~~
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
i_rambo_plache kaže...

Pravednija usporedba bi bila s rFactorom 2 za koji se nije podigao toliki hype kao za F1 2010.

Ni sa rF 2 nema usporedbe po pitanju grafike.

Sa F1 2010, Codii su EGO doveli do vrhunca, eventualno ga možda još mrvicu uspiju popraviti za DiRT 3.

Nego, rFactor 2, pa ISI ne daje apsolutno nikaj van, nekoliko skrinsa u tak puno vremena.

Ovi jadnici moraju WSGT 2 prikazivati na rF 1 bazi, a siguran sam da im je mod pri kraju i itekako spreman za prave trailere/videe na rF 2 bazi.

CTDP je čak odustal od F1 2009 moda...

ISI se malo pravi bahat

Kaj se tiče hypa, recimo o Hearts of Iron 3 ili East India Company ni riječi, dok o Starcraftu 2 vrapci pjevaju "deset" godina

A obje su strategije puno kompleksnije od SC-a ali to je tak...

Isto ko da se sad ide uspoređivati Forza i Gran Turismo, mogu oni bacati usporedbe kolko hoćeju ali GT bude uvjek digel veći hype.

Ne govorim ja niti navijam u ovom tekstu za ikoga, samo nekak hoću predočiti kak stoje stvari

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
15 godina
odjavljen
F1 2010 uskoro

Armor, shvati jednom da je EGO Engine prosječan, ali doslovno prosječan engine. Ništa spektakularno neće imati F1 2010.   EGO Engine se ni po čemu neistječe posebno.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
i_rambo_plache kaže...

Ni sa rF 2 nema usporedbe po pitanju grafike.

Sa F1 2010, Codii su EGO doveli do vrhunca, eventualno ga možda još mrvicu uspiju popraviti za DiRT 3.

Nego, rFactor 2, pa ISI ne daje apsolutno nikaj van, nekoliko skrinsa u tak puno vremena.

Ovi jadnici moraju WSGT 2 prikazivati na rF 1 bazi, a siguran sam da im je mod pri kraju i itekako spreman za prave trailere/videe na rF 2 bazi.

CTDP je čak odustal od F1 2009 moda...

ISI se malo pravi bahat

Jesi li vidio kako će izgledati rFactor 2, izuzev onih 10-ak SS-a? Nisi, nisam ni ja. Samo kažem da ako će itko ići uspoređivati igrice (ne mora to biti samo F1 2010.) bilo bi realnije da razmak ne bude 5 godina.

Što se tiče EGO-a, tek ćemo vidjeti je li doveden do vrhunca, puno je više toga u igri osim grafike. Bit će zanimljivo vidjeti kakav će osjećaj biti pod prstima, F1 su najbrže motorsport utrke, a meni se čini kao da EGO nikad nije bio previše precizan što se tiče upravljanja.

A što se tiče ISI-a, oni su old-school developeri. Prije se nikad nije dizao takav hype oko nadolazeće igrice, a to šta kažeš da su bahati... Mogu ti samo postaviti pitanje, a što je s CM-om? Nema demoa, smiju se prikazivati samo cam videi (Button i Spa only!), a dev diaryji imaju isječke iz pre-alphe s 2009. bolidima. SS-ovi su frizirani, većinom s 2009. bolidima. Ko je sad bahat?

16 godina
moderator
Weky kaže...

Armor, shvati jednom da je EGO Engine prosječan, ali doslovno prosječan engine. Ništa spektakularno neće imati F1 2010.   EGO Engine se ni po čemu neistječe posebno.

A pogledaj kako se pjesak ljepi za gume,kako se staza suši kad se voze.
Pa npr vremenski uvijeti,kiša može počet na sredini utrke.A ne kao do sad ako je kazalo kišu,
cijela utrka je bila kišna.

Al dobro svatko ima svoje mišljenje...

i_rambo_plache od sljedečeg dev diary-a (5/6) će bit auti iz 2010,a nakon tih 6 dev diary-a će dat još 5 videa gameplay-a.

15 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

jedva čekam sjećam se kad sam igrao f1 na ps1

1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
pirat kaže...
Weky kaže...

Pa npr vremenski uvijeti,kiša može počet na sredini utrke.A ne kao do sad ako je kazalo kišu,

Al dobro svatko ima svoje mišljenje...

i_rambo_plache od sljedečeg dev diary-a (5/6) će bit auti iz 2010,a nakon tih 6 dev diary-a će dat još 5 videa gameplay-a.

Sve je to imao 10 godina star F1 Challange... Morali su unutar tih 10 godina ubacit malo shadera da se voda sjaji, i da dobije dinamički efekt...

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
16 godina
moderator
Weky kaže...
pirat kaže...

Sve je to imao 10 godina star F1 Challange... Morali su unutar tih 10 godina ubacit malo shadera da se voda sjaji, i da dobije dinamički efekt...

Nije imao,a što se vode tiće to nemožeš ti vidjeti na videima koji su snimani kamerom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 18:28 (pirat).
15 godina
odjavljen
F1 2010 uskoro

Imao je promjenjive vremenske uvjete tjekom utrke, reakcije vozača na takve uvjete (u box odmah po gume), izmjeni kiše i dana, sušenje staze, mokrenje staze vodom, sve je to imao...

Samo bez shadera...

Ovdje su sada ubacili ništa više nego par shadera za vodu, blooming, Motion Blur, napredni particle sistem za realno simuliranje prikaza raspadanja bolida i efekte dima, eto jedino te stvari su nove.

Ostalo nije ništa inovativno u svjetu F1 Igara. Sve su to igre implementirale prije 10-ak godina.

Naravno, standardno su ubacili svoje gluposti poput flashbacka i neke svoje priče i načina natjecanja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

Na GTR-u 2 može početi padati kiša usred utrke, isto tak i na Race-ima na kojima mislim da ima i sušenja staze.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Shai Hulud kaže...

Na GTR-u 2 može početi padati kiša usred utrke, isto tak i na Race-ima na kojima mislim da ima i sušenja staze.

Mislio sam na F1 igre,al dobro...

Weky imaš neki video o tome o čemu pričaš?

15 godina
odjavljen
F1 2010 uskoro

Nazalost ne, ali pokusat cu ti snimit pa uplodat na neki servis. Nema na youtubeu ni jedna video, stara je to igra.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
Shai Hulud kaže...

Mislio sam na F1 igre,al dobro...

Weky imaš neki video o tome o čemu pričaš?

Aha. Ma brijem da je Grand Prix 4 isto imal takve promjenjive uvjete tokom utrke, možda je već to bilo i na Grand Prix-u 3.

Al uglavnom, interesantno izgleda ova nova Formula, hvala bogu da su maknuli ono žutilo, inače zbog toga ne bi ni prismrdil igri.

16 godina
moderator
Shai Hulud kaže...

Al uglavnom, interesantno izgleda ova nova Formula, hvala bogu da su maknuli ono žutilo, inače zbog toga ne bi ni prismrdil igri.

Slažem se,ono žutilo je baš smetalo(i u driftu je smetalo)

Al kad su mislili stavit i u F1 žalilo im se pol foruma,pa su nasreću odlučili maknut.

15 godina
F1 2010 uskoro

Maknuli su žutilo...al još uvijek se čuje cviljenje guma u zavoje....ono wtf...pogledajte onaj video one lap on spa....koma jbt...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pa rekli su da ce do konacne verzije to biti izbaceno,zar ne?
Death has a thousand faces,evil only one.
16 godina
moderator
SolidSnakeCRO kaže...

Maknuli su žutilo...al još uvijek se čuje cviljenje guma u zavoje....ono wtf...pogledajte onaj video one lap on spa....koma jbt...

Već su popravili taj bug,

lik iz simracinga igra "build 4" u kojem je vecina tih bug-ova ispravljeno...

Taj video o kojem ti govoris je verzija iz 3mj i to je prikazano na E3..

17 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

Grand Prix 3 je već imao odličan dinamičan sustav vremena. I to ne da kiša počne pa cijela staza bude mokra, nego je na jednom dijelu staze znala malo padati kiša, a na jednom dijelu je sjalo sunce. Ako me sjećanje ne vara, bilo je 4 različitih jačina kiše s popratnim grafičkim efektima. Na prvoj su se vidjele samo kapljice na stazi, na zadnjoj se dizala vodena prašina s reflectionom objekata na stazi.

Nakon što je kiša prestala padati i nakon što su bolidi napravili par krugova, staza bi se počela sušiti, počevši naravno od racing linije.

Igrica je iz 2000. godine. F1 2010 će vjerojatno imati bolje razrađen vremenski sustav, ali ništa što već nismo vidjeli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pirat kaže...
SolidSnakeCRO kaže...

Već su popravili taj bug,

lik iz simracinga igra "build 4" u kojem je vecina tih bug-ova ispravljeno...

Taj video o kojem ti govoris je verzija iz 3mj i to je prikazano na E3..

Moj zaheb onda.Drago mi je da su to riješili.

16 godina
moderator
F1 2010 uskoro

Da malo osvježimo temu evo interview od IGTV-a....

Dečki voze i ližu sladoled...lol Dečki voze i ližu sladoled...lol
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.7.2010 1:18 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2010 uskoro

Novi(stari) video,ovdje se vidi kako lik vozi..

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 0:45 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...

Da malo osvježimo temu evo interview od IGTV-a....

Lol jel piše dal je to ledo sladoled?Belji se

BC2 ingame nick: Kuky90
16 godina
moderator
F1 2010 uskoro

Novi video..

The new video takes viewers behind the scenes at F1 2010 developers, Codemasters Birmingham, and shows how all of the cars and circuits from the exhilarating 2010 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP™ have been painstakingly recreated in the game.

Remember though that the game build on show in this video will be the same one as the build shown in the regular version, so none of things we've confirmed as now fixed will be different in this video.

Fake,lol Fake,lol
http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 20:52 (pirat).
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

ako ste slucajno mislili da vi neznate voziti formulu ;)

http://max.tportal.hr/Formula-1----2010-GAMEPLAY-Video_7762.aspx

mislim da gore od ovog ne moze...

nadam se da nije bio video vec

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
rtzuiop kaže...

ako ste slucajno mislili da vi neznate voziti formulu ;)

http://max.tportal.hr/Formula-1----2010-GAMEPLAY-Video_7762.aspx

mislim da gore od ovog ne moze...

nadam se da nije bio video vec

Ovo nije video sa E3,kao što je napisano na tom videu.

A i video je već postan prije dosta stranica.

Al slažem se lik jako loše vozi

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice