F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.015.951
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
15 godina
neaktivan
RE: F1 2010 uskoro
SolidSnakeCRO kaže...

Cijelo vrijeme trube da igru rade da bude full realistično iskustvo ko prava F1 a nemogu ni napravit autentični HUD? Malo smiješno. Bar su to mogli napravit kak spada.
Ma kad budu pokazali simulation mod ako nebudu sad? 3 mjeseca je do izlaska igre. Ako je ovo arcade mod zakaj ima u opcijama za birat pomoči i zakaj se bolid ponaša totalno isto sa opcijama ON ili OFF????
Rfactor je jako stara igra i ima svojih mana, ali je još kao i takva odlična. To da bolidi prolaze jedni kroz druge je čisti smijeh. To može jedino biti online lag.
Da igra ništa ne valja nebi valjda imala tiolku publiku, i jaaaaaaaako puno online liga i natjecanja.
I još neš, ako rfactor niš ne valja, daj mi reci zakaj su onda na codemastersovom forumu develepori rekli da igraju rfactor F1 modove i uče od njih kak bi to trebalo izgledat???

Daj bože da sam ja u krivu i da je to bila samo arkada, al ovo kaj su pokazali na E3 je smijeh kaj se tiče autotentičnosti sa pravom F1.

Evo jedan video od moda u izradi

sk8 4 life daj mi rally auto i budem. Nebude EA radil ništa zato jer firma koja je radila F1 za EA radi rfactor.

probao sam vise razlicitih f1 modova u rfactoru i u svakom je tako da mozes proci kroz kotac necij, ili nesmijes ni trunku gasa dodat na izlasku iz zavoja i odmah te okrene

mozda je zato full sim ali ako full sim daje tu nestabilnost bolidu onda je to cisto sranje

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 15:22 (dmanz).
15 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Ovo za HUD se slazem. Volio bih da bude isti onakav kao na TV-u. Fora su im ove godine, onako ukoseno i nekako modernije izgledaju. Oku ugodno. Barem meni. To bi stvarno bio daleko bolji ugodaj da stave taj isti HUD, no opet je pitanje smiju li to stavit jer je za to LG zaduzan, pa sad ne znam kako stvari idu oko toga, trebaju li im neke licence ili nesto, ili mogu samo tako ubacit. Nemam pojma kako to krece.

Ali se potpuno slazem s tobom, da stave taj HUD, bilo bi super.

Da glupo je da HUD izgleda ko u GRID-u i da na kraju trke sve izgleda ko u GRID-u ili DIRT-u pa ovo je f1. Inače ja volim simulacije, ali nevolim baš sva pomagala isključiti u rfactoru off jer tako nije u stvarnosti ljudi nisu svjesni koliko dobar grip ima f1 bolid.

BC2 ingame:Croat-hunter
15 godina
dmanz kaže...
SolidSnakeCRO kaže...

Cijelo vrijeme trube da igru rade da bude full realistično iskustvo ko prava F1 a nemogu ni napravit autentični HUD? Malo smiješno. Bar su to mogli napravit kak spada.
Ma kad budu pokazali simulation mod ako nebudu sad? 3 mjeseca je do izlaska igre. Ako je ovo arcade mod zakaj ima u opcijama za birat pomoči i zakaj se bolid ponaša totalno isto sa opcijama ON ili OFF????
Rfactor je jako stara igra i ima svojih mana, ali je još kao i takva odlična. To da bolidi prolaze jedni kroz druge je čisti smijeh. To može jedino biti online lag.
Da igra ništa ne valja nebi valjda imala tiolku publiku, i jaaaaaaaako puno online liga i natjecanja.
I još neš, ako rfactor niš ne valja, daj mi reci zakaj su onda na codemastersovom forumu develepori rekli da igraju rfactor F1 modove i uče od njih kak bi to trebalo izgledat???

Daj bože da sam ja u krivu i da je to bila samo arkada, al ovo kaj su pokazali na E3 je smijeh kaj se tiče autotentičnosti sa pravom F1.

Evo jedan video od moda u izradi

sk8 4 life daj mi rally auto i budem. Nebude EA radil ništa zato jer firma koja je radila F1 za EA radi rfactor.

probao sam vise razlicitih f1 modova u rfactoru i u svakom je tako da mozes proci kroz kotac necij, ili nesmijes ni trunku gasa dodat na izlasku iz zavoja i odmah te okrene

mozda je zato full sim ali ako full sim daje tu nestabilnost bolidu onda je to cisto sranje

1. ja sam probao taj mod igrati s volanom i puno bolje ide, s tipkovnicom se dešava da se bolid okreće na zavoju i nikakve postavke ne pomažu osim mijenjanja datoteka staze, ja sam sebi podesio taman toliko da se može igrati

2. nisu svi zagrijani za simulacije i ako bi ovo bila totalna simulacija dosta igrača bi ju odbacilo, zbog toga treba ostaviti mogućnost podešavanja od arkade do simulacije

16 godina
kejbl kaže...
Prison Breaker kaže...

Ovo za HUD se slazem. Volio bih da bude isti onakav kao na TV-u. Fora su im ove godine, onako ukoseno i nekako modernije izgledaju. Oku ugodno. Barem meni. To bi stvarno bio daleko bolji ugodaj da stave taj isti HUD, no opet je pitanje smiju li to stavit jer je za to LG zaduzan, pa sad ne znam kako stvari idu oko toga, trebaju li im neke licence ili nesto, ili mogu samo tako ubacit. Nemam pojma kako to krece.

Ali se potpuno slazem s tobom, da stave taj HUD, bilo bi super.

Da glupo je da HUD izgleda ko u GRID-u i da na kraju trke sve izgleda ko u GRID-u ili DIRT-u pa ovo je f1. Inače ja volim simulacije, ali nevolim baš sva pomagala isključiti u rfactoru off jer tako nije u stvarnosti ljudi nisu svjesni koliko dobar grip ima f1 bolid.

Prije nekih godinu dana je bilo da je na nekakvom redbull "izlaganju" popularni vozač naskara sjeo u bolid f1 krenuo i završio u zidu nakon tri metra. Zašto? Iznenadilo ga koliko je to drugačije od svega i koliko je to sve osjetljivo. On ima dobar grip u zavoju ali na gas je osjetljiv samo tako prema tome kad malo jače daš gas naravno da se vrtiš....:D

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
17 godina
F1 2010 uskoro

Tko je god igrao rFactor ili GTR2 samo sa padom ili tastaturom nema pojma kakva je to igra. Kada se to igra sa volanom i pedalama to postaju dva potpuno različita svijeta!

Ovo jednostavno djeluje kao GRID/DIRT sa F1 bolidima. Po kiši na Spa uleti u onaj zavoj i prolazi kao po trčnicama! I onda još se hvale kako se isključuju pomoći...

Uskoro dolazi rFactor2 koji će ispraviti sve mane prethodnika i kada mi jedan CTDP izbaci F1 mod to će biti to. A vikend igrači neka lete kroz zavoje sa 280 km/h bez ikakvih problema...

Netko je rekao kako F1 ima odličan grip. Blago njemu kada je imao priliku vozit F1 bolid i doživit to iskustvo. Meni to nije pošlo za rukom, ali zato pretpostavljam da se prilikom dodavanja puno gasa na izlsku iz zavoja bolid izvrti, (šta se događa kada igraš sa tastaturom jer nemožeš dozirat gas kao sa papučicom) jer gledajući sve filmiće i priče vozača kada objašnjava stazu i kaže nešto tipa "lagano na gasu da ne izgubim bolid"...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 19:17 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
F1 2010 uskoro

Hvala bogu  komentari od ljudi koji razumiju kaj je F1 i kaj je simulacija.Baš to kaj sam pričal, lik kao ugasi sve pomoči i uletava na spa ko kiši ko idiot u zavoje i nabija gas do daske.i sad nek mi netko veli da to nije kak je napisano mod za grid ili dirt.Tolko seru stalno o toj kiši  i odvlače pažnju ljudi od onoga kaj je bitno, a to je da to nema veze sa simulacijom.Stalno samo pričaju o grafici i nezz čemu i ljudi to  puše, zato sam napisal da pravi racing fanovi nebudu baš igrali ovaj F1.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

. Meni to nije pošlo za rukom, ali zato pretpostavljam da se prilikom dodavanja puno gasa na izlsku iz zavoja bolid izvrti, (šta se događa kada igraš sa tastaturom jer nemožeš dozirat gas kao sa papučicom) jer gledajući sve filmiće i priče vozača kada objašnjava stazu i kaže nešto tipa "lagano na gasu da ne izgubim bolid"...

Možda bi i prošlo sa maksimalnim traction controlom i stability assistanceom... No, to u današnjoj F1 sezoni nema.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
16 godina
moderator
doktor1 kaže...

Tko je god igrao rFactor ili GTR2 samo sa padom ili tastaturom nema pojma kakva je to igra. Kada se to igra sa volanom i pedalama to postaju dva potpuno različita svijeta!

Ovo jednostavno djeluje kao GRID/DIRT sa F1 bolidima. Po kiši na Spa uleti u onaj zavoj i prolazi kao po trčnicama! I onda još se hvale kako se isključuju pomoći...

Uskoro dolazi rFactor2 koji će ispraviti sve mane prethodnika i kada mi jedan CTDP izbaci F1 mod to će biti to. A vikend igrači neka lete kroz zavoje sa 280 km/h bez ikakvih problema...

Netko je rekao kako F1 ima odličan grip. Blago njemu kada je imao priliku vozit F1 bolid i doživit to iskustvo. Meni to nije pošlo za rukom, ali zato pretpostavljam da se prilikom dodavanja puno gasa na izlsku iz zavoja bolid izvrti, (šta se događa kada igraš sa tastaturom jer nemožeš dozirat gas kao sa papučicom) jer gledajući sve filmiće i priče vozača kada objašnjava stazu i kaže nešto tipa "lagano na gasu da ne izgubim bolid"...

Ja igram taj rfactor od 2006g pa do sad(sa volanom),večinom igram f1 modove.I sve što se tu može igrat je da sam vozim,

jer ako idem vozit sezonu sa ostalim vozačima to je čista glupost.AI je tako glup da je to smiješno,

jer ako malo žešče zakočim oni me tako jako naguze da mi razbiju pol bolida.A nema ni nekih posebnih pravila,možeš

svaki zavoj izrezati bez da netko pomisli da te kazni....

A što se tiče što je neki lik prošao "280" kroz zavoj,pa to je arkada jbt.I još ti lik govori da ak imas nekog klinca doma

sigurno se nebude zamaral kak treba gas držat,nego full gas i lijevo-desno.A to što lik tamo uključuje-isključuje to je tak bezveze,

treba vidjet onaj pravi options(u meniu)

A i oni su sami rekli da su arkada i simulacija potpuno različiti,ako si igrao

onda znaš kako je velika razlika između arkade i simulacije...

Evo ovih dana dolazi video iz http://www.insidesimracing.tv/ koji če sigurno sve isključit i igrat s volanom ovu pre-alpha verziju igre koju prikazuju..

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
15 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

Daj molim vas čekajte da izađe f1 2010 pa onda kritizirajte ili barem čekajte demo pa tek onda objasnite što ne valja i nemojte neki od vas govoriti da igru nečete igrati, a nemožete ju dočekati.

0 0 hvala 0
15 godina
F1 2010 uskoro

Ajd ok kejbl, budemo pričekali demo...i nakon ovog kaj sam vidjel za sada uopče me više ne dira kad izlazi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2010 uskoro

Što se onog HUD-a tiče,bilo bi dobro kad bi stavili al to je skoro pa najmanje bitno.

Netko je govorio da nije realno ako ne stave takav HUD kakav je dolje na slici.

Pa realno bi bilo da nemaš ništa na ekranu i da gledaš u volan koja ti brzina(bar tako gledaju vozačiOsmijeh)

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 21:05 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...

Ajd ok kejbl, budemo pričekali demo...i nakon ovog kaj sam vidjel za sada uopče me više ne dira kad izlazi.

Nisam ni ja ljubitelj Codmastersa niti GRID-a niti DIRT-a, ali mislim da moramo malo smanjiti tenzije te da je najbolje da pričekamo izlazak demo verzije no i ja nisam očaran viđenim, ali treba uzet u obzir da su na prikazanim videima sami kreteni vozili i da su često letili izvan staze.

16 godina

Ja sumnjam da će igra biti loša,nije me briga da li je arkada ili simulacija,ja ću ju igrati jer obožavam F1 i već zbilja dugo je nije bilo za PC.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina
moderator
F1 2010 uskoro

Evo

o kojem sam vam govorio par postova prije iz "Inside Sim Racing-a"

I još jedan report sa E3(LazyGamer)...

Codemasters have secured the rights to create the new series of official Formula One games and have set out to create a game that is very different from their latest titles.

Grid was loved by some and hated by others for its strange driving physics that didn’t agree with everyone. Codemasters hopes to bring their flair to a franchise that has all but faded over the last half-decade, but have they managed to maintain to keep it realistic for the hardcore sims fans as well?

I can summarize my thoughts of Codemasters’ Formula One in one word:

Phenomenal.

Needless to say that I am incredibly impressed with this game, in almost every single way. I played a one lap race of the Spa-Franchorchamps track a couple of times over and also managed to try each time with different weather.

Codemasters have really nailed down a driving physics system that is highly enjoyable to play, and is true to the real cars. The cars feel fast, and you can almost feel the traction and rubber under your tires when steering the car through corners .

In my first race, the track was bone dry and I hammered the car around the track as fast as I could, with a few close calls here and there as I dodged an AI car that had spun out in the middle of a corner.

The second race had rain pouring down from the skies by the bucket load. Some of the best water and camera effects I have ever seen kept my jaw firmly planted to the floor as I cruised around the circuit with water splashing around on the screen, waving in the high speed winds, just as it would on a racing helmet visor.

What really impressed me was the race after that, where the track was dry, but it had been raining just before. I raced around the circuit at first thinking that it was dry, only to find that one major section of the track was still a little wet and had puddles on the track. Once past that section the track dried up again, mimicking real life scenarios that racers would actually face.

The water isn’t just for show either. When racing in the wet, lines will dry up on the track over time after the rain has stopped and the water itself maintains temperature properties that work together with other properties like track temperature. You can actually drive your car off of the racing line in the wet areas of the road to cool down your tires, but beware because if you do it in the wrong places you may just find yourself spinning out.

I am incredibly impressed with Codemasters for what they have achieved. They have somehow managed to create the coolest, most atmospheric and intense Formula One game ever made, but at the same time made it completely accessible to newcomers and as deep and realistic as any sim buff could ever hope for.

The game looks great, plays incredibly well and looks set to put some very large smiles on Formula One fans the world over.

I simply cannot wait to get my hands on the final version of this game.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.6.2010 18:34 (pirat).
Moj PC  
3 0 hvala 6
15 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

Svaka čast I.P.M na novom Fsone-u 2009, ali nakon f1 2010 neču ni pogledati fsone jedino ako me f1 2010 razočara u što sumnjam jer rfactor je grafički star koliko god se trudili nadoknaditi modovima da ga pomlade, nije to više to, a i nema kiše te mnogih drugih tehnikalija.

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2010 uskoro

Evo šta kaže lik u jednom trenutku:

That was not in full sim mode.. Trust me, those cars are hard to drive in sim, especially in wet weather

BTW Nije valjda da nitko nije primijetio kako dobru sisu ima Jessica Lopez

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
pirat kaže...

That was not in full sim mode.. Trust me, those cars are hard to drive in sim, especially in wet weather

Zapravo to sam prvo primjetio :P

...something diabolic
15 godina
neaktivan
Lovac kaže...
pirat kaže...

Zapravo to sam prvo primjetio :P

JEDNU????

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
F1 2010 uskoro

Pa da i meni ljeva nekako ljepša od desne.

Zato valjda veli sisu.Belji se

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.6.2010 1:54 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pa da i meni ljeva nekako ljepša od desne.

Zato valjda veli sisu.Belji se

i meni se lijeva čini nešto veća

ali da ne bude totalni offtopic moram reći da je video jako zanimljiv iako malo predug

btw,koji qrac svi voze sa McLarenom ??

Nek malo provozaju i Ferrari ili neki drugi bolid

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.6.2010 10:15 (patch123).
15 godina
odjavljen
F1 2010 uskoro

čini mi se ima silikone

nadrkala sise ko balone

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
patch123 kaže...

Najvjerojatnije svi igraju demo - samo Button i Spa.

~~~ How do you like them apples? ~~~
15 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
patch123 kaže...

Najvjerojatnije svi igraju demo - samo Button i Spa.

zato jer je ovaj u interviewu rekao da navija za Gumbica :D

16 godina
moderator
F1 2010 uskoro

i
-dva nova videa...

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 1:12 (pirat).
Moj PC  
2 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

i
-dva nova videa...

Dok gledam ovog digića kak vozi jasnije mi je zašto proizvođači bolje zarađuju na arkadama.

15 godina
neaktivan

Pozdrav svima....dali je izasla Igra formula1 za windows7????

16 godina
moderator
Bikas23 kaže...

Pozdrav i tebi,igra izlazi 24.9.2010g...

15 godina
neaktivan
Bikas23 kaže...

Cool

16 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

kad ce izaci demo?

Muthaphuckk Dre Muthaphuckk Snoop Muthaphuckk Death Row Yo, and here comes my left blow 'cuz i'm the E-A-Z-Y-E and this is the season to let the Real muthafuckin G's in

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
al zagorec kaže...

kad ce izaci demo?

i mene to zanima

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice