Cijelo vrijeme trube da igru rade da bude full realistično iskustvo ko prava F1 a nemogu ni napravit autentični HUD? Malo smiješno. Bar su to mogli napravit kak spada.
Ma kad budu pokazali simulation mod ako nebudu sad? 3 mjeseca je do izlaska igre. Ako je ovo arcade mod zakaj ima u opcijama za birat pomoči i zakaj se bolid ponaša totalno isto sa opcijama ON ili OFF????
Rfactor je jako stara igra i ima svojih mana, ali je još kao i takva odlična. To da bolidi prolaze jedni kroz druge je čisti smijeh. To može jedino biti online lag.
Da igra ništa ne valja nebi valjda imala tiolku publiku, i jaaaaaaaako puno online liga i natjecanja.
I još neš, ako rfactor niš ne valja, daj mi reci zakaj su onda na codemastersovom forumu develepori rekli da igraju rfactor F1 modove i uče od njih kak bi to trebalo izgledat???
Daj bože da sam ja u krivu i da je to bila samo arkada, al ovo kaj su pokazali na E3 je smijeh kaj se tiče autotentičnosti sa pravom F1.
Evo jedan video od moda u izradi
sk8 4 life daj mi rally auto i budem. Nebude EA radil ništa zato jer firma koja je radila F1 za EA radi rfactor.
probao sam vise razlicitih f1 modova u rfactoru i u svakom je tako da mozes proci kroz kotac necij, ili nesmijes ni trunku gasa dodat na izlasku iz zavoja i odmah te okrene
mozda je zato full sim ali ako full sim daje tu nestabilnost bolidu onda je to cisto sranje