EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 440.022
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
15 godina
neaktivan
Re: EVE Online
Gajotres kaže...

Sry čitam i ne vidim nikakav problem. 

Ovo ti je s foruma:
- For the umptenth time for those that don't understand.

- ATM if you buy a ship with isk/plex, that ship was produced by an industrialist with minerals mined (or reprocessed from loot)

-MT ships cut out the manufacturing bit and produce the ships out of thin air. negating the job done by industrialists/miners/mission runners/ratters therefore screwing with the player driven economy that EvE is built upon and a selling factor used for   EvE by CCP.

Znači, trenutno stanje. Kupiš za pravu lovu plex. Pretvoriš u isk i kupiš brod, opremu itd... Sve to je netko napravio od mininga, explorationa, bla, bla, sve do onog industrijaliste. Kod MT kupiš plex za pravu lovu, pretvoriš u aurum i kupiš brod, opremu itd od CCP. Zaobilaziš cijeli jedan proces gameplaya, ekonomije cijele igre. Razumiješ sad? Plus toga, ta oprema i brodovi će vjerojatno bit superiorniji od onih što ćeš moć kupit na marketu. Znači da će neka budala sa puno love bit u prednosti nad nekim tko nema puno love ili ne želi dat pravu lovu. Plaćaš jebe*u pretplatu i još nemaš pristup svemu u igri i moraš trošit dodatnu lovu. Tebi je to ok? Sry, meni nije. Bilo bi ok da je EVE f2p.

To je samo jedan dio. Da ne pričamo o kupovini faction standinga ili sovereigntyja, što je totalna glupost. Opet uništavanje samog gameplaya.

Jedino što će u tom slučaju bit zabavno skupit ekipu i lovit tipove u MT brodovima, pa da vidiš plača kad ostane bez broda za koji je dao 100-150$. {#}

17 godina
EVE Online

Moon minerals. čisti primjer koji je odavno u eve, stvaranje nečega iz ničega, generira trilijune iska koji se dobar dio koristi u RMT svrhe. Samo je stvar što će sada pobrati kajmak CCP a ne rusi ili Vuk (našeg balknana izdanak)

A glede gubitka, izgubio sam brod od 3 bill prošli tjedan i umirao sam od smijeha, barem mi drago da su tipovi koji su me ubili bili siromasi pa da su imali koristi a imali su i dobar drop. Nije mi problem izgubiti brod pošto znam da imam iska za usrat se (živio moon goo šta da ti kažem iz ničega nešto)

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 21:22 (Gajotres).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moon goo NE GENERISE ISK u igri, moon goo ga sam presipa iz dzepa u dzep! Ocigledno si ti onaj tip igraca koji misli da su minerali u igri free pa se ne uzimaju u ukupnu racunicu!

17 godina
EVE Online

NAJGORI  mmo-i su takozvani "free to play" mmo-i sa mikrotransakcijama

iako ne igram eve biti ce mi zao ako se  pretvori u takvu nakazu od mmo-a

u free to play mmo-ima sa mikrotransakcijama NIKAD neces imati najbolju opremu nego ce ona vrlo brzo zastarijevati jer ce prokleti idioti stalno uvoditi nove iteme i stvari koje ce biti bolje o postojecih i time primoravati da ljudi stalno moraju davati pare

igrao sam takvu igru (runes of magic) ali nisam dao ni kune za takve gluposti, hvala Bogu pa vise ne igram jer su je unistili sa time

a ovo je jos gore od toga em sto placas pretplatu em sto idiotu razmisljaju o mikrotransakcijama.

nikad im dosta para

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 22:38 (crozoki).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 23:31 (Moncho).

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
crozoki kaže...

NAJGORI  mmo-i su takozvani "free to play" mmo-i sa mikrotransakcijama

To je to, tako je, nešto što bi te koštalo mjesečnu pretplatu i naravno sati igre ali i zabave, i da budeš sasvim dobar u onome što igraš i što ti pruža zadovoljstvo i zabavu,  sada je ching-ching - izvolite broj kreditne kartice. Bljuje mi se od free to play mikrolopovluka.

Sve te igre sa mikrotransakcijama, koje imaju na prodaju iteme koji utječu na sam gameplay i daju prednost igračima koji jedostavno puno troše zaobilazim. Čista, neskrivena pohlepa.

Mikrotransakcije ce ubiti online igre-

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
16 godina
neaktivan
Moncho kaže...

Da, ovo je odličan članak, moja preporuka za odvojiti vremena i pročitati također.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
17 godina
Moncho kaže...

Moon goo NE GENERISE ISK u igri, moon goo ga sam presipa iz dzepa u dzep! Ocigledno si ti onaj tip igraca koji misli da su minerali u igri free pa se ne uzimaju u ukupnu racunicu!

Minerali dolaze od botova afkors. Gledam cijene brodova pa mogu samo i reči da su free. Nekada se moglo živjeti od majnanja prije dosta godina sada je to žalosno. Moon goo je ISK generator koji napaja RMT. Iz beskonačnog izvora kreira ISK. Ovo što je napravio CCP je samo nastavak borbe protiv RMT odnosno CCP-ovo uzimanje kolača. Zašto misliš da rusi zauzimaju sjever, počeli su ga napadati nakon prvog ozbiljnog pokušaja napada na bottove(lol to unholy rage). Rivirini mi je pokazao prvotni plan kako je CCP drukčije mislio izvesti  MT, plan istrebljenja RMT-a. Dosta dugo sam mislio da je luđak koji svugdje vidi teoriju zavjere, on je ovo znao dosta dugo samo u drukčijem obliku

Radije će playeri kupiti CNR od CCP-a za manju cijenu nego od sitea kao što je iskbank. Na onom linku za forum koji je maloprije stavljen se vidi računica za CNR. 

Veči je problem što je novi add on contentles za space ship igru. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 0:10 (Gajotres).
17 godina
neaktivan

Moon go nije generator ISK. Genaratori ISKa u EVEu su:

1. Bounties - sto u misijama sto u beltovima sto u anomalijama sto u sanctumima ili pak bilo gdje drugdje gdje unistite NPC ship sa bountijem. Tu se jednostavno ISK generise od strane CCPa

2. Ingame ship osiguranje - nakon unistenja broda dobijas odredjenju svotu ISKa za to.

3. Mission rewords su takodjer generatori iska..

Recimo ti prodajes taj moon go, ti nikada neces imati ISK u svome dzepu sve dok ja ne dodjem sa ISK om i kupim od tebe taj moon goo, napravim T2 ship i prodam ga. Ali instant ces dobiti ISK u igiri ako odes na lvl4/lvl5 misiju ili anomaliju, sanctum, belt  i pobijes sve te rats. i Eto ti instant para. To je generator ISKa.

Ti si proizveo moon go ( moon majning) prodao ga meni, ti dobio ISK, ja dobio moon go sada ja ulozim u proizvodnju T2 shipa ili cega vec. Treci igrac u EVEu kupi od mene ship, ode i neko ga raznese, svi ti moon minerali su sada unisteni, tj vraceni CCP u. Zatvorio se krug, u cijelom tom krugu ISK je samo kretao se iz walleta u wallet, nikako nije generisan!

Druga su prica Rusi i njihov RMT, ovo sto se trenutno desava uopce nema veze sa RMTom.

15 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Radije će playeri kupiti CNR od CCP-a za manju cijenu nego od sitea kao što je iskbank. Na onom linku za forum koji je maloprije stavljen se vidi računica za CNR. 

Veči je problem što je novi add on contentles za space ship igru. 

Hm.. meni se čini da ti i dalje ne razumiješ o čemu se ovdje radi.

Što se tiče sadržaja, oni će dodavat sadržaj s vremenom. To mi je manja briga nego MT.

16 godina
neaktivan
EVE Online

Ukoliko budu uveli da mikrotransakcije mijenjaju gameplay na takav način koji će ostale pretplatnike dovesti u podređen položaj, ja prekidam s EVE jer me takvi neki shortcut-i u igranju smetaju. Čemu onda igra postoji, hoćemo li se igrati zbog zabave ili što?

Ukoliko sve ostane na kozmetičkoj strani, b*m*k*, nek prodaju majice s znakom quafe-a kome god hoće, što se mene tiče.

vezano uz gornju raspravu oko nepresušnog izvora novaca: tko je ikad podignuo POS s namjerom prodaje moon minerala, vrlo brzo je došao do zaključka da to baš nije "free money". Logistika točenja POS-a gorivom je solidno komplicirana i nimalo jeftina. Slično vrijedi i za PI.

Free money je samo za onoga koji nikakvim uloženim trudom pobire svu korist na štetu nekog drugog.

Općenito sam protiv mining botova, jer uzimaju "kruh" ljudima koji to žele raditi. Sada je miningom moguće zaraditi u rangu s L4 misijama samo ako rudariš ABC rudu u nul seku.

Mining je osnova industrije i CCP definitivno treba poraditi na tome da se rješi botova, ali mi se čini da je MT krivi način hvatanja u koštac s tim problemom (ako je uveden zbog toga, u što sumnjam - prije bih rekao da je to zbog pohlepe).

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 12:41 (Zura).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

A baš sam počeo hvaliti CCP po forumu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EVE Online

Vidim da se spominju neki drone bonusi kao novost ali ne uspijevam nigdje na ofišl forumu to naći...zna li netko više?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

Ako se ovo obistini ode EVE u k****.Bas me zanima sta ce rec u pon poslije sastanka sa CSM.Makar od csm nemozes nesto ocekivati al mozda ih ovo podizanje glasa eve community opameti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da se prica o tome kako je Incarna 1.0 mnoge bonuse zeznula, pa tako i drone bonuse. Pa su stvari nakdnadno kroz patchove ispravili.

17 godina
Mlitavi kaže...

Znam o ćemu pričaš :), samo je stvar u tome što item koji nastaju iz ničega i dolaze na market in ničega postoje odavno i nisu do sada uništili market. Dobar dio trade-a je več uništen s trade botovima. Samo neke stvari pogađaju nekog. Svi pričaju joj odustajem joj odustajem. Tako sam ja pričao nakon što su uveli mega lag u fightove nakon dominiona. Svakom nešto smeta i gunđa zbog nečega. Stvar je što se bura digne zbog nečega što ljudima ne paše, ljudi se pobune CCP recimo nešto napravi, uz par We are sory dev blogoa i to tako godinama ide. To je tako duže vrijeme, samo ljudi u EVE znaju da mogu nešto napravit.

Mene osobno ponavljam ni malo ne tepe taj MT. Vrlo vjerojatno će vrijediti da moraš dovesti svoj brod i onda uz plačanje promjeniti paintjob. Treba se radije okomiti na one ljude koji ga koriste kao i na one koji kupuju isk, da nema potražnje nebi bilo ni ponude. Strašno je koliko ljudi iz hrvatske kupuje isk, to je meni poražavajuće. 

17 godina
protjeran
Gajotres kaže...

Treba se radije okomiti na one ljude koji ga koriste kao i na one koji kupuju isk, da nema potražnje nebi bilo ni ponude. Strašno je koliko ljudi iz hrvatske kupuje isk, to je meni poražavajuće. 

koliko, imaš li neki okvirni broj barem ?

Hedonism Is My LifeStyle
15 godina
neaktivan
Gajotres kaže...
Mlitavi kaže...

Znam o ćemu pričaš :), samo je stvar u tome što item koji nastaju iz ničega i dolaze na market in ničega postoje odavno i nisu do sada uništili market. Dobar dio trade-a je več uništen s trade botovima. Samo neke stvari pogađaju nekog. Svi pričaju joj odustajem joj odustajem. Tako sam ja pričao nakon što su uveli mega lag u fightove nakon dominiona. Svakom nešto smeta i gunđa zbog nečega. Stvar je što se bura digne zbog nečega što ljudima ne paše, ljudi se pobune CCP recimo nešto napravi, uz par We are sory dev blogoa i to tako godinama ide. To je tako duže vrijeme, samo ljudi u EVE znaju da mogu nešto napravit.

Mene osobno ponavljam ni malo ne tepe taj MT. Vrlo vjerojatno će vrijediti da moraš dovesti svoj brod i onda uz plačanje promjeniti paintjob. Treba se radije okomiti na one ljude koji ga koriste kao i na one koji kupuju isk, da nema potražnje nebi bilo ni ponude. Strašno je koliko ljudi iz hrvatske kupuje isk, to je meni poražavajuće. 

Koji su to itemi koji nastaju iz ničega? I ne radi se tu samo o uništenju marketa. Radi se i o kupovanju prednosti nad drugima koji plaćaju pretplatu. Ja ne kužim kak je to tebi ok. Stvarno ne razumijem kak ti može bit u redu plaćat pretplatu i onda još opremu u tom shopu, kupovat faction standing i ostale stvari koje su dio gameplaya. Mislim, jebe* ga. Onda ne trebamo ni igrat. Samo se spojim pokupujem standinge, brodove i ostalo što mi treba i letim okolo. Ostale stvari poput mininga, explorationa, industrije, trgovine, istraživanja BP, proizvodnje... itd mogu zanemarit. Sry, meni je to totalni debilizam.

Misliš da će MT stati na samo kozmetičkim itemima? Sry, bez ljutnje, ali ti si ili naivan ili preoptimističan. Kad zamiriši lovica teško se oduprijet. CCP radi dvije igre uz EVE. Treba im lova za sve to financirat. DUST i WoD će imat MT na ne kozmetičke iteme. Šta misliš da uz te dvije igre jedino EVE neće imat MT? Ne budi lud. Sad su vidjeli način na koji bi mogli zaradit i ne vjerujem da će MT stat na kozmetičkim itemima. Uostalom jesi pročitaoi njihov interni newsletter? Misliš da bi oni šutili već tjedana dana od igrača da ne misle s vremenom uvest MT i na ne kozmetičke iteme? Volio bi da si upravu ali mislim da nisi.

17 godina
neaktivan
Mlitavi kaže...
kupovat faction standing i ostale stvari koje su dio gameplaya.

Slažem se s tobom, to je kao da kupiš single player igru i onda platiš još toliko da odgledaš kraj igre jer ti se ne da cijelu prelaziti.

Ali i cijene su strava, ako je jedna majica 30-40 $ koliko će onda koštati farbanje broda veličine naselja?

17 godina
EVE Online

Vidio sam to da traže da stave BPO od T2 brodova, da se ekipi koji ih ima makne monopol sa njihovih isk tiskara što nije tako ni loša ideja, ali vam kažem sve će to iči kao i s pirate shipovima, dovezi brod, plati LP + ISK i imaš faction BS, tako će i ovdje iči. I naravno da će ljdu to raditi. U igrio je i onako previše iska i prebogatih ljudi, ako ljdi mogu iči na romati u Machariel fleetovima mogu i tako. Biti će jako ljepi ukrasi na KB-u. 

Za kupovinu SP i faction standinga nisam za, ali i to več postoji u igri dosta vremena. Nesviđa ti se lik kupi novog sve pod pokroviteljstvom CCP-a.  Zaradi isk i odi na market kupi lika ili zaradi isk pretovri ga u arum i kupi SP

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 18:27 (Gajotres).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ti ocigledno nisi svhatio/procitao o cemu je rijec uopce!

Ovaj novi nacin, MT nacin, sa njima CCP zaobilazi cijelu igru i dajte ti PW dugme! Jesi procitao interni memo koji je dospio u javnost pa da vidis o cemu sve developeri razmisljaju da ugrade u Store... Gold ammo, selling faction standinga..., ships... i sve to direktno iz CCPa, prodaja SP. Tvoj primjer prodaje SPa uopce nije validan. To chara je neko mora da skilluje da ugradi vrijeme u njega, isk u njega, real life cash u njega i na kraju ga prodao.

Ukratko>

Do sada je bio ovaj ciklus CCP-> EVE Online-> igraci EVEa-> korisnici itema u EVE u

OD sada CCP zeli ovaj ciklus CCP-> korisnici itema u EVEu.

Potonji ce da unisti EVE ako CCP toliko bude smjeo i uradi ovo sto su planirali!

15 godina
neaktivan
Moncho kaže...

Ovaj novi nacin, MT nacin, sa njima CCP zaobilazi cijelu igru i dajte ti PW dugme! Jesi procitao interni memo koji je dospio u javnost pa da vidis o cemu sve developeri razmisljaju da ugrade u Store... Gold ammo, selling faction standinga..., ships... i sve to direktno iz CCPa, prodaja SP. Tvoj primjer prodaje SPa uopce nije validan. To chara je neko mora da skilluje da ugradi vrijeme u njega, isk u njega, real life cash u njega i na kraju ga prodao.

Ukratko>

Do sada je bio ovaj ciklus CCP-> EVE Online-> igraci EVEa-> korisnici itema u EVE u

Potonji ce da unisti EVE ako CCP toliko bude smjeo i uradi ovo sto su planirali!

Ajd dobro da si ti ovo napisao. Meni se više ne da objašnjavat i ponavljat jedno te isto. Ljudi nikako da shvate razliku između nečega stvorenog od strane igrača kroz gameplay i onog naštancanog iz koda CCP programera u neograničenim količinama.

17 godina
EVE Online

Lol pa jel moram pisati koji se itemi na marketu generiraju iz ničega, zar igrate eve mjesec dana :)

U ostalom industrialci koji se žale na to sve su nebitni, fejk i smaraju

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 22:38 (Gajotres).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mlitavi kaže...
Moncho kaže...

Ukratko>

Ajd dobro da si ti ovo napisao. Meni se više ne da objašnjavat i ponavljat jedno te isto. Ljudi nikako da shvate razliku između nečega stvorenog od strane igrača kroz gameplay i onog naštancanog iz koda CCP programera u neograničenim količinama.

Moja replika je bila okrenuta ka Gejotresu, ne tebi :)

17 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Lol pa jel moram pisati koji se itemi na marketu generiraju iz ničega, zar igrate eve mjesec dana :)

Cuj industrijalci su nebitni u igri. Pitam se ko ti napravi brod i modove i ti okolo ides pew pew!

17 godina
Moncho kaže...
Gajotres kaže...

Cuj industrijalci su nebitni u igri. Pitam se ko ti napravi brod i modove i ti okolo ides pew pew!

Eto sada napokon dolazimo negdje u ovoj raspravi, dakle vi svi cijelo vrijeme divljate da će se te stvari moči kupiti u MT storu, dakle da će se zaobiči industrijalci, a ovdje me pitaš odkale mi brod bez industrijalaca, pa iz MT po vama svima. Ajd sada da rezimiramo. Itemi koji dolaze iz ničega postoje odavno u EVE-u. Čak i da  budu kreirani MT itemi iz ničega (što se neće dogoditi) market se neče srušiti,  ameri redovito štancaju novac da financiraju ratove. Dvije stvari zbog kojih je vrijedilo prekinuti  eve su

1. Nano nerf

2. Dominion

Mene su naučili da jeključ opstanak  prilagodi se i iskoristi situaciju u svoju korist. Ovo im je taman dobro došlo da opet stave pod tepih da dodaju contentles addonove u EVE.

15 godina
protjeran

ti si ili presao s wow-a pa su svi jaci od tebe buhuuu ,,,,  ili stvarno nekuzis sta je eve online (a nekuzis)

aj oki prilagoditi se znacilo bi ovo

svi mineri/indiji/rp-asi/lp-asi/bpo-asi/trejderi se ubiju s tim mt

sta ostane ?

pvp  -oki

kaboom trebam novi brod  **cc peglanje** trebam bolji brod **cc peglanje** trebam neki cool modul **cc peglanje**

ako je ovo igra sto zelis igrati odu u u neku drugu igro poput lotro il runes od neznam ceg

eve igra kazes ima mnogo iz nist u isk -aj da vidimo

beltovi (da se moze kopati ruda ) -eee ovo je iz niceg u isk  .ak nisi nikad majnao (a nisi ) muci

treba raditi da se iskopa ruda ,procesira da bi isk dosao RADITI

pi        (uvedeno nekidan) -eee ovo je isto iz niceg u isk  .ak nikad nisi radio pi

(a ocito nisi) zato muci                        

paz ovo 20 milja investicije ,tjedan 2 skilanja i potrosis prilikom "stancanja"

"i onda ide samo od sebe sam klikaj i eto isk "  je munu ,treba nosati sad na ovu pa onu   

planetu ,i onda to treba i prodati ,znaci moras za to  RADITI

rp /(lp .on je slican)        (ok on ide stalno iz niceg u isk bes da is radis)  .ak nisi nikad imao rp agenta

(a nisi ) zato muci

za svakog agenta trebas standing ,a on se dobije misijanjem i to mnogooo misijanja

al i to nije dosta pa moras iskilati bar 30tak dana ,znaci RAD

moon mining (oki pasivno ide lova )   .ak nikad nisi imao pos s tim

(a nisi ) muci

kao prvo trebas imati grupu ljudi ,pa moras osvojiti (rentati) 0.0 sistem

pa ga osigurati i osiguravati , pa postaviti module (nekoliko bilja iska) ,pa napokon pos

oki i onda ide lova ko luda yeee .mauna

posevi imaju neki cudan obicaj da trose gorivo ,koje se vidi cuda dobije majningom icea

aj oki sta je to , par stotina tisuca m3 mjesta u kargu nije problem jf-u / nije

(oko godine skilanja je potrebno za njeg il 3-4 mj al samo njeg sto je jako dugo )

amo dalje par skokova s jf-om (pod uvjetom da osiguras cyno) i bum imas gorivo

puf pun pos  moon smeca ,oki ajmo to prevesti jf bum tras i eto ga lova

jel iz niceg u nest  je ali moras RADITI i to MNOGO

i eto nema niceg vise sta ide iz niceg u isk    a za ovo sve gore je potrebno skilanje i RAD -to je bit eve-a

nije to amo kupiti gold dat nekom ma mi nastanca najbolji oklop oruzje i juris ja faca

tu mozes kupiti isk (plex /rmt)  al nevrjedi ti nist manje il vise neg da ga nema (oki pomaze ali )

da bi mogo ici u pvp trebas skilla a za njeg trebas vrjeme ne isk

ovi sad zele uvesti sve te gluposti (kojim se pegla cc vise neg RADI) kojim bi nobovi i ti uber wow-asi mogli isto biti face 

jar kak osad radi ide ovako

ja ocu pvp-at  moram imati tange (uh yeaa) jer kazu to najbolji pps radi i jako cudo 

**peglanje cc-a* oki imam 5 bilja iska  ja frajer jos da kupim tangicu  klik eto jeee 

hmm neda mi da unidjem kaze fali neki skill ,,ah glupe igree (/ trk na eve forum i placnjava (ala wow forum) 

ja ocu da pvp-am ja faca razbijam sve proo imam cak 3 tenka lvl 86xx67 aha

a nedaju mi  da pvp-a,m u ovoj igri jer mi kazu nema skila

buhuhuuuu

i sta sad ti isti zele (kolko vidim ti drzis fige da to i uvedu) MT

peglaj brale cc  kolko te volja 

eve uvede mt  ode to na vjecna lovista kao sto odlaze i te lotro/rune/etc igre

igrace ju krkani koji imaju svoju ljepu (jeli tek friski dzem pa se poljepili) facu u banki

kao faca godine i super duper platinum cc s detaljima iz igara di rasturaju(tu istu cc)

eto ukratko objesnjeno bez skila i rada u eve nemos nist (skoro nist /majnje, misije lvl 1-2+ mos )

ak uvedu mt  moces sta ti dusa zeli dok god peglas cc

aj vise kad ce taj sw:tor

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 9:42 (ccfly).
17 godina
neaktivan
EVE Online

a) MT = hibernacija 2 lika (koja uredno placam CCPu)

b) ne nauce se pameti ne maknu MT = delete ili prodajem likove ..

c) X3

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EVE Online

Lol to much rage, obožavam te, emo rage best rage, živim od toga, još jedan dan ispunjen.

Jel treba da napišem koji item nastaju iz ničega, meni je trebalo par klikova na marketu da nađem. Ako me ljepo zamolite ja ću napisati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dude ti nikako ne kapiras jbt!

Naravno da postoje itemi koji se prodaju od strance NPC corps!!! To nije nikakvo cudo. Ali se ti itemi do sada mogli kupiti samo putim ISKa i uopce nisu narusavali balans igre! Jedini razlog zasto postoje itemi koji prodaju NPC stores je isk sink!!! CCP zna to, igraci znaju to i sve je OK, vishe nego OK. Jednostavno mora tako biti, da se unisti ISK iz igre na isiti nacin na koji se generise putevima koje sam naveo u prijasnjim postovima!

S druge strane pitas se zasto su cijene drugacije sada nego prije. Upravo zbog toga sto se u igru ubaciju trilijoni ISKa a samo djelimicna svota toga se izbacuje vani, dolazi do pada vrijednosti ISK a u igri!

Ovaj trenutni fijasko podjesca na T20 aferu. U sustini radi se o ISTOJ stvari! U t20 aferi developeri aka CCP su u igru ubacivali T2 BPOs svojim korporacijama ili aliancama, ubacivali su tonu officer modova i slicnih goodisa svoji jaranima iz korporacija, namjestene lutrije dobijanja T2 BPO i slicno! I svi znamo kako je sve to zavrsilo.

Sada CCP pokusava da uradi ISTU stvar, ali ovaj put zeli za to suskave novcanice! Zeli da prodaje sve te stvari koje pokusao da progura u t20 aferi i zeli da zaobidje cijeli proces koji tolike godine postoji u EVE u -  ekonomiju u EVEu. EVE jeste PVP igra, ali taj PVP nuzno nije orjentisan samo na borbu izmedju 2 shipa u EVEu. PVP je i market trziste u Jiti, Rensu, HEKu i inim trade hubovima u igri. PVP je i rat cijena minerala na trzistu koje mineri majnaju i kasnije prodaju... EVE je kompleksna igra, sastavljena je od dosta mali dijelova, igara koje za sebe mogu da postoje. Ukoliko se zezne jedan dio, zezne se cijeli EVE

CCP je zaboravio jednu veoma bitnu cinjenicu u cijeloj ovoj prici! EVE nije WoW niti ce ikada biti. Ja sam EVE poceo da igram na nagovor jarana, kasnije sam otvorio jos 3 accaunta ( imam 4 ukupno), kasnije sam ja zovnuo 2 prijatelja, oba su otvorili po 2 accounta i svaki dan vrbujem nove prijatelje da igraju EVE. Ukoliko CCP izgubi mene, on gubi moja 4 accouta, gubi 4 accounta od moja 2 prijatelja gubi mogucnosti novih igraca koje bih ja doveo u EVE.

EVE je organizovan u corpove i Alliance, i ljudi u korporacijama cvrsto vjeruju svoji CEOvima, ukoliko CEO jedne korporcije bude pogodjen ovim, i unisti corp, mnogo igraci iz korpa ce jednostavno prestati da igraju, CCP opet gubi. Isto vrijedi i sa Alliancama,svi znamo sta se desava kada se odradi disband alliance i kada se ne plate SOV bills kakav haos nastane... Jednostavno sudbina mnogih igraca u EVE lezi u ruci ili klicku jednog covjeka ili par njih!

Stoga ovih 5000 accounta koje vec uradilo unsub se mora gledati kao na 5000 ljudi koji ce sa sobom povuci barem po 5 accounta. CCP je toga svjestan, nadam se da ce izvuci pouku iz svega ovoga!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice