EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 440.112
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
16 godina
neaktivan
RE: EvE Online : Basics of Incursions (High Sec)

mi smo išli sa 2 logistička i 50% flote je imalo rep dronove. Svi su naravno na watch listi i čim sanshe krenu na jednoga onda lock i repaj.

Logistika je warpala odmah nakon što bi tankeri uletjeli, čime bi dobili malo na vremenu (sanshe mijenjaju targete, pa te kad tad dođe red).

Taktika bez logistike.. mislim da je nema :)

Postave broda moraju biti slične PvP (warp disrupter ne treba, ali je weber itekako poželjan jer ovi mali znaju orbitirati po 2km/s)

U višim razinama (assault i sl.) još nisam bio, ali tamo, koliko čujem, je postotak povratka u jaju poprilično visok ako flota ne funkcionira dobro.

Ako pališ ECM, onda svi navale odma na tebe :)

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

Note to remember:

Ne pali ECM {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: EvE Online : Basics of Incursions (High Sec)

da.. ne pomaže ni to što je damage koji radiš umanjen za 20tak % i svi rezisti također smanjeni.

Također, bez obzira što je flota od "samo" 10 ljudi (za vanguard optimalno) poterbno je imati i FC-a, i WC-a i naravno squad komandera zbog bonusa koji se akumuliraju.

Nama je "gazda od flote" bio ok tip, ali s obzirom da nije imao razvijene FC i WC skilove, imali smo dva druga tipa na tim mjestima, samo zbog bonusa).

Također, zadužili smo jednog koji je dosta dobar PvP-aš da zove targete. Hoću reći, sve može ispasti puno bolje ako se flota prije ulaska u pockete organizira. U Vanguard se još može tolerirati ako flota ne klapa najbolje, ali u ovim drugim jačim pocketima to može biti fatalno.

Napisao (preveo) sam jedan mali zgodni pregled na ovom mjestu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 16:11 (Zura).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
EVE Online

Možda bih mogao probati, sada kako napokon mogu u empire da me ne ganja faction police od nikoga, nebi bilo loše provjeriti.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: A day in the life of an incursion runner...

mrak izgleda.. morat ću probat taj HQ jednom.

U kojem dijelu amarr svemira obitavaš? (mislim da si jednom gore spomenuo da je Amarr)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: A day in the life of an incursion runner...
ludizao kaže...

Nope; Caldari state, Citadel, Otawasa, Oshaima 7-1

ok, ja sam u zadnje vrijeme u Tash-murkon regiji, Pimebeka <-> Providence.

Nešto u zadnje vrijeme high sek incurzije nestanu prije nego se pojave :) ekipa grinda danonoćno :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 9:13 (Zura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Mysuna
ludizao kaže...

...Nekad je taj Mysuna barem bio žilav protivnik...

Ili je on nekad bio žilav ili si ti nekad bio mekan suparnik. Sve je stvar točke gledišta :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Mysuna

evo moj korp rega...

Regrutacije otvorene samo Balkan igračima. 

Zanimacije corpa:

-PvE

-PvP

-Mining

-Research

-Manufacturing

(trenutno smo u c4 wh)

-JEDAN OD OSNOVNIH ZAHTJEVA ZA PRISTUPANJE CORPU-

+18

ozbiljnost i posvećenost

TS3 Client

5 mil SP

Limited API Key

Poznavanje opce kulture u konverzaciji

Sve ostale upite obratiti se na in-game Mail ili Chat:

Azrael CRO

StarJoke

Killboard:

http://gagu.eve-kill.net/?a=home

17 godina
neaktivan
EVE Online

evo slozio mali filmich (prvi ikad) veselog drustva iz BALEX corpa, sve je PvP low-sec pirat akcija, od cistog genkanja (upraznjavanje vremena cekajuci neki posteni fajt), preko hulkagedonna i na kraju ciste makljaze :)  

uplodano na youtube..  720p i pop out se preporuca (ili download filmica se nekim managerom) jer inace se puno toga ne vidi...

Link:

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

pozdrav svima od možebitno novog igrača eve :)

tek sam počeo igru pa imam samo par pitanja za vas stare igrače

naime, nakon par misija za agente (tipa tutorial i onaj military agent) dobio sam novi brodić malko veći od moga početnoga. e sada, kada ga aktiviram na njega ne mogu staviti i top i opremu za majnanje a ne razumijem zašto ?..na onom početnom sam imao i jedno i drugo, na ovom kada hoću staviti drugi kaže mi da nemam mjesta za njega pa ne kontam wtf ?

zatim, kako napravim klona ?..znam da mogu platiti klona da mi sačuva skilove ili nešto drugo (još ne kužim šta) ako me netko raznese skupa s brodom ali još ne znam gdje se klon radi i na koji način

eto, samo ta dva pitanja a poslije ću opet zamoliti za pomoć

zasad u početku učim preko tih početnih misija s tutorijalima i nije loše, volim strategije, hoće li mi se svidjeti vidjet će mo, zasad je zanimljivo :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: EVE Online
Bichar kaže...

naime, nakon par misija za agente (tipa tutorial i onaj military agent) dobio sam novi brodić malko veći od moga početnoga. e sada, kada ga aktiviram na njega ne mogu staviti i top i opremu za majnanje a ne razumijem zašto ?..na onom početnom sam imao i jedno i drugo, na ovom kada hoću staviti drugi kaže mi da nemam mjesta za njega pa ne kontam wtf ?

zatim, kako napravim klona ?..znam da mogu platiti klona da mi sačuva skilove ili nešto drugo (još ne kužim šta) ako me netko raznese skupa s brodom ali još ne znam gdje se klon radi i na koji način

eto, samo ta dva pitanja a poslije ću opet zamoliti za pomoć

zasad u početku učim preko tih početnih misija s tutorijalima i nije loše, volim strategije, hoće li mi se svidjeti vidjet će mo, zasad je zanimljivo :)

Inace niti nemas potrebe stavljati i topove i mining lasere u isto vrijeme.

Imas brod za rudarenje i brod za fajt.

U opisu broda ti pise za sta daje bonuse. Minning ili fajt.

Moze biti da nemas dosta CPU ili Powergrida. Moze biti da vise nemas slobodnih mjesta za topove, nego samo launchere (missiles).

Updateas klona u bilo kojoj stanici koja ima Medical Facility.

Ali se s tim ne moras zamarati u pocetku.

Pogledaj ovaj link i druge tekstove, velika su pomoc.

Obavezno procitaj tutoriale za pocetnike.

http://eve.hotrodhr.com/viewtopic.php?f=22&t=26

Ovo je jedan od jacih za pocetnike, a i ne samo za njih.

ISK 3.0

Ne bih te htio obeshrabriti, ali igra djeluje dosta komplicirana na pocetku i treba par mjeseci da sjedne sve na svoje mjesto.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 11:36 (Chaky).
17 godina
neaktivan
Chaky kaže...
Bichar kaže...

ISK 3.0

Ne bih te htio obeshrabriti, ali igra djeluje dosta komplicirana na pocetku i treba par mjeseci da sjedne sve na svoje mjesto.

bas kao sto je ovdje receno vec..

svaki brod ima svoju ulogu (pise ti u opisu svakoga broda) i treba se fitati prema odredjenim pravilima (naravno uvjek ima mjesta za inovacije) - ovdje ljudi stavljaju svoje fitove jako dobro za pogledati http://eve.battleclinic.com/browse_loadouts.php

takodjer ISK 3.0 neka ti bude biblija.. bez citanja svega toga nema ti vajde :)

nazalost EVE je takav mora se puno puno toga citati.. ali puno se i nauci gubeci brodove :) neka te to ne obeshrabri to samo znaci da nisi dovoljno citao :D

16 godina
neaktivan
Chaky kaže...

ISK 3.0

ISK 3.0 guide je biblija za sve igrače EVE online. Obavezno štivo za imati pri ruci. :)

Ako te muči fitanje brodova, možeš se koristiti sa legendarnim eve fit toolom EFT

A za planiranje učenja ti je jako zgodan švicarski nožić za EVE online, popularni EVEMon (nalazi se na battleclinic stranici pod 'tools').

u početku preporučujem da prođeš sve tutorijal misije jer te vode kroz nekoliko glavnih elemenata u EVE online: borba, rudarenje, proizvodnja itd.

To će ti dati osnovni uvid u sve što možeš raditi unutar EVE, a poslije ćeš već vidjeti što te najviše zabavlja.

Nemoj da te obeshrabri gooomiletina informacija kojima ćeš biti zasipan. :)

16 godina
neaktivan
EVE Online

Na top listi jos uvijek nisu promijenili naziv expansiona.Nakon tri i pol mjeseca{#}.Za igru koja je u zadnje 3 godine na vrhu liste i koja je cijelu proslu godinu bila prva.Sramota.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
machette kaže...

Na top listi jos uvijek nisu promijenili naziv expansiona.Nakon tri i pol mjeseca{#}.Za igru koja je u zadnje 3 godine na vrhu liste i koja je cijelu proslu godinu bila prva.Sramota.

Ma nije to nista. Cini mi se da smo cekali promjenu u Tyrannis i duze {#}

Bitno je da WoW azuriraju redovito {#}

Vjerojatno nitko iz "redakcije" ne igra EVE, pa nisu u toku.

Premda mi se cini da je Miro pocinjao par puta.

16 godina
neaktivan
EVE Online

na ažuriranje za tyranis se čekalo više od pola godine i još su jedno vrijeme imali 2 EVE online-a na listi :)

Al kad ne žele implementirati neki pametniji način interakcije s glasačima.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
ludizao kaže...
Chaky kaže...

Vjerojatno nitko iz "redakcije" ne igra EVE, pa nisu u toku.

Premda mi se cini da je Miro pocinjao par puta.

Miro kaže da se treba desit nešto što će ga povuć da ponovo počne igrat pa predlažem da se organiziramo i kupimo mu neki sitan poklončić kojem neće moći odoljeti, nešto tipa Widowa, Vindicatora i sličnih igrački, plus kakvih par tisućica egzotičnih plesačica da mu na brodu kuhaju i čiste te prave društvo.

ako Miro krene ponovo igrat kupim mu Full fittani  Kronos :D(T2 naravno)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

{#} hehe,samo da se i ja javim Chadjo mi je nick u EvE,pa eto zasad toliko {#} !!!!

0 0 hvala 0
15 godina
RobiTn1 kaže...

{#} hehe,samo da se i ja javim Chadjo mi je nick u EvE,pa eto zasad toliko {#} !!!!

chadjo miner :D Hadanar ovdje :D

16 godina
EVE Online

Evo lista RTM,, ili koji su kupovali ISK.  Našao i par HR igrača koji su na listi:

http://www.evenews24.com/2010/03/09/iskbank-com-client-list/

A još zanimljivije uz sve to da je očito  HR igrač i hakirao stranicu:

http://www.forum.hr/showpost.php?p=32140885&postcount=2860 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

Ovi su izgleda zaradili vise od CCP-a {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
EVE Online

eh,trailer za Trinity expanziju.Opet nostalgija za vremenom kad su D2D i Sparta  branili Deklein i Fade od BoB-a i Triumvirata...bilo je mnogo epic momenata na obje strane...

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 19:05 (Van_Blaster).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

mene vise muci sto mi baca misije 5 sistema dalje od di jesam... di su mi svi crveni :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EVE Online

Pozz ekipi, ja i moj kolega smo od nedavno se prikljucili na EVE online,igra je dosta kompleksna za pocetnika.

Molio bih vas za savjet sta trebam da razvijam od skilova za pocetak i na koje lvl. i postoji li mogucnost da se  ubrzaju ucenja skilova ???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prouci malo ovo ISK 3.0

Imas i ovdje super stvari Vodici. Tu imas preporuke sta skillati za sta.

A mozes razmisliti i o prijavi u CNexus corp, ako zadovoljava tvoje kriterije.

14 godina
neaktivan

Hvala ti na linkovima,rado bih se pridruzio u vasu korporaciju samo me nesto strah  "0.0 prostora".

Bojim sa da cu biti fazan u vrijeme lova he he he {#}

17 godina
neaktivan
Relic CoH kaže...

Hvala ti na linkovima,rado bih se pridruzio u vasu korporaciju samo me nesto strah  "0.0 prostora".

Bojim sa da cu biti fazan u vrijeme lova he he he {#}

Svi su u nuli fazani {#}

Corp je all around. Imas puno toga za radit u high secu dok ne pohvatas konce.

14 godina
neaktivan
EVE Online

Kako se mozemo pridruziti vasoj korporaciji i nije li problem sto smo pocetnici???

Igramo oko 30 dana,pomazemo jedan drugom koliko mozemo i pokusavamo napredovati sto je vise moguce.

Jos jednom hvala na informacijama,one su nam trenutno dragocijene.{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nula

pa ako ces ici solo u nulu, onda ces biti malko usamljen.

Vući sve svoje prnje za sobom i nije baš neka ideja. Ja npr. imam par brodova za određene namjene u stanici na jump od nule + klona.

Također, dovučem tamo sve što mi treba.

Za početak sjedni u jedan brod koji ti nije žao spušiti i malko se provozaj tamo gdje želiš ići, ispitaj okolinu, vidi koji ljudi tamo borave.. eventualno spuši brod i tako to.

eh da.. i nemoj ići sa klonom i +5 implantima. ;)

Alternativno, pridruži se korpu koji ima operacije u nuli. Možeš i kod nas.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
EVE Online

ja bih htio poceti ovu igru igrat jel mi moze neko reci jel ovo free il ne? i zas imam problema sa dowloadanjem ove igre? nije pirat

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice