Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.936.945
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

VARKAUS(FINSKA) 

http://en.wikipedia.org/wiki/Varkaus

https://www.google.com/maps/place/62%C2%B019'00.0%22N+27%C2%B053'30.0%22E/@62.316667,27.891667,12z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x0?hl=en

Moj PC  
2 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Stigao update na WOT : http://blog.scssoft.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
suMaper kaže...

Uf, uf, cini se da smo vise nas zaglavili u rl obaveze. Mani jesu uzeli voznju ali temu jos nedam. {#}
Bravo Fele08, samo ti furaj i nedaj se smetati, drzim ti fige ... {#}

TSM osvaja (face lift) istok i sjever Spanjolske ...

ja sam zaglavio sa pravim volanom u rukama, cijeli dan vozim kombi pa nemam bas neke volje a ni snage sjesti za porsceov volan nakon 10-12 sati voznje na dan...al nece jos dugo taj posao pa cemo se lagano vratiti

10 godina
spoonman039 kaže...
skinuo sam najnoviju verziju (1.13.3 gold) s njihove službene stranice (exe file veličine 810 MB). instalirao sam, i kada pokušam pokrenut pojavi mi se poruka: "The game filesystem failed to initialize, aborting now." Također sam primjetio da nije napravljena mapa za save u dokumentima (možda to ima veze s ovom greškom?) Zanima me je li itko imao taj problem i kako ga je moguće riješit.

zna li itko?? google ne pomaže

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Save mapa ti se tek napravi kad pokrenes igru i napravis profil..Nema veze sa tvojom greskom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina

aha, onda barem znam da to nije.. pokušao sam i sa crackovima za tu verziju, ali isti je problem

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nemas original igru?

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
spoonman039 kaže...

aha, onda barem znam da to nije.. pokušao sam i sa crackovima za tu verziju, ali isti je problem

download a free trial of the game here.

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
10 godina
Xperiax1 kaže...

Nemas original igru?

suMaper kaže...
spoonman039 kaže...

imam trial verziju, skinutu s ovog linka http://www.eurotrucksimulator2.com/download_gold.php

12 godina
spoonman039 kaže...
suMaper kaže...

imam trial verziju, skinutu s ovog linka http://www.eurotrucksimulator2.com/download_gold.php

To bi ti samo volio ... {#} 

If you already purchased a product from the Euro Truck Simulator 2 product family and own the appropriate activation key, you can use the following links to download the appropriate product installer:

Do not download and install the following products unless you own the proper keys.
If you did not purchased the game yet, download a free trial of the game here.

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 0:51 (suMaper).
10 godina
Euro Truck Simulator 2

pokušao sam s ovim drugim linkom i pojavljuje se ista greška. čak mi se i čini da je kod ovih instalacija jedina razlika šta ova prva ima Going East dodatak, ali da su obe dvije trial dok se ne upiše aktivacijski ključ..

Moj PC  
0 7 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Samo lagano{#}, btw. dali postoji mod da točak ovako skreće?

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 10:47 (Strm).
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Da li je igra free to play?

Baš me zaboli ljudska glupost..
Moj PC  
0 13 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
5 4 hvala 0
12 godina
Božoo kaže...

Da li je igra free to play?

je nakon sto ju kupis, i onda si free to play cak ti je i server free

10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

znači, gamad sad kupuje modere tako da umjesto kvalitetnih besplatnih modova imamo manje kvalitetne koje plaćamo.

nebi imao ništa protiv da dovedu stručnjake za grafiku i fiziku jer im je to trenutno na dječjoj razini, dao sam rođaku koji ima vlastiti kamion da se malo "provoza", ovaj umirao od smijeha.{#}

4 11 hvala 0
14 godina
neaktivan
apschiha kaže...

znači, gamad sad kupuje modere tako da umjesto kvalitetnih besplatnih modova imamo manje kvalitetne koje plaćamo.

nebi imao ništa protiv da dovedu stručnjake za grafiku i fiziku jer im je to trenutno na dječjoj razini, dao sam rođaku koji ima vlastiti kamion da se malo "provoza", ovaj umirao od smijeha.{#}

A da zaobiđes ovu temu ako ti se igra ne sviđa...???

Ja vozim kamion svaki dan, naravno da fizika nece biti kao zapravo nikada, ali je motor i minjac dobro skriptiran !!

I sto fali tome da dovedu modere koji ce im poboljsati igru, vec sam ATS koji je najavljen za 2015. godinu izgleda daleko naprednije od ETS2...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 13:12 (Kiki287).
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

A kako znaš da je ats napredniji kad nitko još nije imao prilike voziti kamion i igrati. Ili da ti nisi možda vidoviti milan?

btw, palac dolje ti je od mene{#}

sretan praznik

0 13 hvala 0
14 godina
neaktivan
apschiha kaže...

A kako znaš da je ats napredniji kad nitko još nije imao prilike voziti kamion i igrati. Ili da ti nisi možda vidoviti milan?

sretan praznik

Kako ce netko imati priliku voziti ATS koji bi trebao izaci tek za 5-6 mjeseci ??

Na samim slikama je vec daleko bolji od ETS2:

https://www.facebook.com/AmericanTruckSimulatorOne?fref=ts

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 13:20 (Kiki287).
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

OMG!!!!OMG!!! slike!!!!

čekaj malo, svi varaju ne samo sa slikama , već i sa gameplayom. Prikažu gameplay, a kad kupiš skroz druga igra.

Stvarno bi bilo naivno vjerovati nečemu unaprijed.

Uglavno, umjesto dobrih kamiona u ats sad ćeš imati dlc-ove koji će biti kvalitetu ispod. Vidjeli oni da je upalilo sa cargo i skinovima pa vjerujem da i sami kamioni budu u dlcu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 13:35 (apschiha).

5 12 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
apschiha kaže...

sretan praznik

Kako ce netko imati priliku voziti ATS koji bi trebao izaci tek za 5-6 mjeseci ??

Na samim slikama je vec daleko bolji od ETS2:

https://www.facebook.com/AmericanTruckSimulatorOne?fref=ts

Šta je tačno na slikama bolje...čisti reskin ets2...Ako sudiš po slikama i govno možeš upakovati da bude lijepo...

12 godina
neaktivan
apschiha kaže...

OMG!!!!OMG!!! slike!!!!

čekaj malo, svi varaju ne samo sa slikama , već i sa gameplayom. Prikažu gameplay, a kad kupiš skroz druga igra.

Stvarno bi bilo naivno vjerovati nečemu unaprijed.

Uglavno, umjesto dobrih kamiona u ats sad ćeš imati dlc-ove koji će biti kvalitetu ispod. Vidjeli oni da je upalilo sa cargo i skinovima pa vjerujem da i sami kamioni budu u dlcu.

Receno je da kamioni nece dolaziti kao DLC vec besplatno kao update.Meni ATS izgleda po grafici ok,nisam neki ljubitelj americkih kamiona tako da tu moj glas ide za ETS.Isto tako da si i ti napravio igru gledao bi da sto vise zaradis tako da nemozes pljuvat po njima,sad dali ces ti kupiti cargo pack ili neces tvoja stvar,ja nisam kupio ali ako bude neka akcija za bozic kupit cu.

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Inače uz sve ovo što se sad događa, uspio moj Volvo (500KS i to mu je jedina nadogradnja) nadoć do 100 000km, plava mašina.

Teret su Traktori (13t) i voze se iz Poznana/Poznanja u Debrecen.

Kao što i vidite na slici, valute su kuna i uz to neki hard eco mod (nemam pojma koji), još imam neki kredit od 700 tisuća kuna za otplatit.

uz to garaža samo u Liverpoolu, i dvije vozačice, jedna vozi najosnovnijeg MAN-a (320KS), druga starog i još osnovnijeg Iveca (310 KS).

sad se koncentriram samo na otplatu kredita, pa će se onda krenuti na upgrade Volva, i garaže.

i vodim svoju politiku gdje u firmi samo vlasnik (tj. ja) može vozit Volva, drugi mogu sve osim Renaulta (nisam baš zadovoljan s francuzom još dok sam vozio kao vozač za firme) i Volva.

i prije neki dan uzmem DLC High Power Cargo za neku siću, i zadovoljan sam s odrađenim

99999 km i naglo kočenje 99999 km i naglo kočenje
jubilarnih 100 000 km jubilarnih 100 000 km
stao nasred ceste stao nasred ceste

1 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

..{#}

Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
4 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Malo slika sa Mađe {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

Support SCS Software: http://blog.scssoft.com
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Čini mi se da su sve više u SCS-u počeli obraćati pažnju na neke želje korisnika. Jedva čekam update sa ovom opcijom, sviđa mi se. A i ostalo što se najavljuje (potrošnja guma i sl.).

Nadam se da će i neke ostale ideje pretvoriti u stvarnost, prvenstveno ideju o kupnji vlastitih prikolica.

Na SCS-ovom forumu jedan je forumaš iznio detaljno ideju o tome i naišla je na dobar odaziv drugih. Tko zna, možda jednom i to naprave. :D

Bilo bi još fora da se uspije napraviti funkcionalna dolly prikolica (znam, teško vjerojatno, ali smijem se nadati bar :D ) i skretanje osovina na prikolicama. To bi pomoglo kod ovih dužih prikolica sa težim teretima.

Jedini problem je čekanje, ali ponekad se isplati. Još pogotovo sad kad dođu novi kamioni. :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...

Čini mi se da su sve više u SCS-u počeli obraćati pažnju na neke želje korisnika. Jedva čekam update sa ovom opcijom, sviđa mi se. A i ostalo što se najavljuje (potrošnja guma i sl.).

Nadam se da će i neke ostale ideje pretvoriti u stvarnost, prvenstveno ideju o kupnji vlastitih prikolica.

Na SCS-ovom forumu jedan je forumaš iznio detaljno ideju o tome i naišla je na dobar odaziv drugih. Tko zna, možda jednom i to naprave. :D

Bilo bi još fora da se uspije napraviti funkcionalna dolly prikolica (znam, teško vjerojatno, ali smijem se nadati bar :D ) i skretanje osovina na prikolicama. To bi pomoglo kod ovih dužih prikolica sa težim teretima.

Jedini problem je čekanje, ali ponekad se isplati. Još pogotovo sad kad dođu novi kamioni. :D

Dolly nista za sad, ali najavili su da ce biti DLC sa tandem prikolicama i kamionima:

http://blog.scssoft.com/2014/09/the-first-news-about-design.html

I da, patch 1.14.1 donosi također DAF-a Euro 6

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ma znam da ništa od dollya zasad, to je bilo samo moje razmišljanje. :)

A za novi DAF i ovaj novi DLC koji se najavljuje znam. I to planiram upecati na nekoj akciji zajedno sa Skandinavijom. Teško vjerojatno, ali nadam se da će možda biti neka Steam akcija oko Božića sa svim novim DLC-ovima. :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice