ovako se završi kad nepazite
S čime ćeš sada to platit?
imam na računu 700.000.000-e valjda ču moči
ovako se završi kad nepazite
S čime ćeš sada to platit?
imam na računu 700.000.000-e valjda ču moči
Ti graš sigurno ovo več nekih 10 godina, da si zaradio 700.000.000€... 
Prvi puta igram TSM, pljunio sam 97500€ za ČOVJEKA od 400ks. Prva tura 16t iz rudnika u Stuttgardu preko Italije i mora jadranskog do grčke..
Moram se ponovo zahvalit vrinho-u na "eko modu" jer da ga nema davno bi mi dosadila.
Prvi puta igram TSM, pljunio sam 97500€ za ČOVJEKA od 400ks. Prva tura 16t iz rudnika u Stuttgardu preko Italije i mora jadranskog do grčke..
Moram se ponovo zahvalit vrinho-u na "eko modu" jer da ga nema davno bi mi dosadila.
Juce u ovo vrijeme si "uspio pokrenut" TSM mapu a sada "pljunio sam 97500€ ...", kakav je to eko mod ... 
Ja sam Sotona.
Ekipa,sad baš krenio malo nabacit ETSa i sad imam 1 problem,zadnji patch,imam HD4870x2 i samo mi koristi gpu1,njega gura na 100% cpu mi radi na cca 35-40%,gpu2 mi radi na 2-3%,dali postoji rješenje koje će omogućit ovoj igri da koristi oba grafička procesora?
igram več jako jedno 3g ali novce sa ubacio
igram več jako jedno 3g ali novce sa ubacio
Igraš 3 godine a igrica je izašla prije godinu i kusur.... 
Juce u ovo vrijeme si "uspio pokrenut" TSM mapu a sada "pljunio sam 97500€ ...", kakav je to eko mod ... 
Radi se i danju i noću, nema subote, nema nedjelje, nema praznika, godišnjeg ni pauze...
Meni treba tjedan dana po par sati vožnje dnevno da bi uspio napravit 100 tisuća.. A ti u 24 sata napraviš 100 tisuća.. Lol dobar economy mod..
Možda čovjek prevozi samo zlato i dijamante pa ima odlično plaćene ture šta ste sad zavidni 
Radi se i danju i noću, nema subote, nema nedjelje, nema praznika, godišnjeg ni pauze...
Aaa ... eh, vidis to sam sasvim smetnuo s´ uma ... 
Možda čovjek prevozi samo zlato i dijamante pa ima odlično plaćene ture šta ste sad zavidni 
hahaha ...
... eh, doobar ... 
Pozdrav ljudi,imam verziju igre 1.8.2.5s.
Htio bih da mi mapa bude ona s dijelom Hrvatske,Danske,Tunisa.
Zna li itko mod za to ?
Je li moram novi profil praviti ako nadograđujem mapu ?
Pozdrav ljudi,imam verziju igre 1.8.2.5s.
Htio bih da mi mapa bude ona s dijelom Hrvatske,Danske,Tunisa.
Zna li itko mod za to ?
Je li moram novi profil praviti ako nadograđujem mapu ?
mapa se zove tsm potrazi malo da moras napraviti novi profil
Ne mora novi profil ako mapu prvi puta dodaje profilu samo sa osnovnom SCS mapom (ets2+DLC) ...
Ja nisam morao radit novi profil kad sam stavljao TSM mapu...
Ni ja, samo mi je poništilo trenutnu turu koju sam vozio, samo ukljuci u opcijama profila mapu i to je to, nije potrebno da pravi novi profil
Ne mora novi profil ako mapu prvi puta dodaje profilu samo sa osnovnom SCS mapom (ets2+DLC) ...
Ja nisam morao radit novi profil kad sam stavljao TSM mapu...
Ni ja, samo mi je poništilo trenutnu turu koju sam vozio, samo ukljuci u opcijama profila mapu i to je to, nije potrebno da pravi novi profil
Ja sam imao problem ako bih nastavio da kad zovnem vučno i kad me spawna u gradu letim okolo, clipa kamion itd, a otkad sam počeo novi profil toga više nema.
......
...
Vidi, vidi, tko je to zalutao u Rumuniju ...
... 
Koji ti je to mod za ove interijer te urice koje imaš... ? ako nije tajna ? 
Ekipa zar još uvijek nema mod s duplom prikolicom?
Ako ima bio bih zahvalan da se posta link.HVALA!
Koji ti je to mod za ove interijer te urice koje imaš... ? ako nije tajna ? 
http://ets2.lt/en/scania-r2009-blackbeige-interior-with-dashboard/
BDF Tandem Truck Pack v14.0 (11 Trucks NOW)
Download here: Devil Tandem Truck Pack
BDF Tandem Truck Pack v14.0 (11 Trucks NOW)
Download here: Devil Tandem Truck Pack
Hvala,tražim ovakvu no i to ću iskoristiti :)