Igra još nije izašla?
Ne!
Igra još nije izašla?
Ne!
odličan komentar na jedan od videa:
" do not pirate this game. It will destroy this little company ".
Što je najgore,ovo je istina,ovo će većina ljudi piratizirati,dok neke kompanije na svojim škart igrama koje su iste iz godine u godinu zarađuju beskonačnu količinu novca.
Hoće li biti nekog multyplayera, natjecanje tipa onog na "Kraljevima leda" u prevezenoj robi i novcu?
Kad bi recimo izbacivali patcheve s novim cestama, državama, sve vecim sadržajem po mapama i okolišu mapa, ja bi kupio original..:)
odličan komentar na jedan od videa:
" do not pirate this game. It will destroy this little company ".
Što je najgore,ovo je istina,ovo će većina ljudi piratizirati,dok neke kompanije na svojim škart igrama koje su iste iz godine u godinu zarađuju beskonačnu količinu novca.
Hoće li biti nekog multyplayera, natjecanje tipa onog na "Kraljevima leda" u prevezenoj robi i novcu?
Kad bi recimo izbacivali patcheve s novim cestama, državama, sve vecim sadržajem po mapama i okolišu mapa, ja bi kupio original..:)
meni to ne treba u ovakvoj igri,izgubio sam vremena u prvom ETS-u više nego u bilo kojoj Multiplayer igri ikad.
E pa vidiš multyplayer bi svakako dobrodošao. Jos jedan razlog da se kupi igra
Još davno je SCS objavio na blogu da neće biti multiplayer-a,to im je kao problem za napravit zbog kompleksnosti igre i veličine mape - tako nešto je pisalo,ne sjećam se više.A ima i mnogo drugih stvari koje trebaju napravit da bi igra uopće zaslužila imati riječ "simulator" u svom imenu.
ak ce biti normališe cijena, možda kupim..:)
Mercedes-Benz Actros
Kako kaze SCS na svom blogu, pregovori s Daimlerom (zastupnik za Mercedes) jos nisu zavrseni, i u iducih nekoliko tjedana ce znati dali ce im dopustiti da kamioni budu licencirani sa stvarnim nazivom u igri. Kazu da bi im moglo pomoci ako na ovom videu bude puno view-ova .
Zato navalite na ovaj video
Actros je odličan kamion, vozio sam i njega i Mana TGX, i mogu vam reći da je bolji user-expirience voziti Mana sa TGX kabinom, bolje vuče, brže dostiže optimalnih 60 km/h, no Actros je udobniji, ali taj primjerak Actrosa je imao kožu, a bio je 12. mjesec, gu*ica mi je otpala.
je a ja sam vozio voyager salim se i kakav je filing vozit tu ogromnu zvijer?
Idem popravit volan! Možda i kupim igricu :D
Cekajte malo, hoce li ta igra biti nesto slicno kao King of the Road i sl. igre (mislim misije, zaposljavanje ljudi, vremenski uvjeti itd)? ako da, e onda jedva cekam.....
Cekajte malo, hoce li ta igra biti nesto slicno kao King of the Road i sl. igre (mislim misije, zaposljavanje ljudi, vremenski uvjeti itd)? ako da, e onda jedva cekam.....
Slično, ali puno bolje.
Bus il' kamion?
Pa meni to nije bio neki osobiti gušt, više, to mi je bio summer job, pa teško je na rikverc ako ima šlepa, tj. prikolica, po gradu je malo teško, blokiraš promet.
Bitno se naviknut, u početku je bilo teško, i zabavno, kasnije rutina, pa dosadi, ne bih bio all time šofer, no kada bi morao,...
Hoću moći ja ovo pokrenit
Jedva čekam da izađe, kupujem
nazalost,neces moci...
potreban je i7 barem,12 gb radne memorije i dvije GTX 580 u SLI.
nazalost,neces moci...
Da nisi možda malo pretjerao?
nazalost,neces moci...
inace to su ti MINIMALNI sistemski zahtjevi...
nazalost,neces moci...
ne,specificnost igre je sto je hibrid tj.spoj Frostbite 2 enginea i Cryenginea 3 pa su utrostrucili zahtjevi...
budi sretan ako nakon 3-4 patcha budes mogao igrati na najnizim postavkama...
zao mi je,mozes misliti kako je meni sa x3 8650 i hd 4850 :(
ne,specificnost igre je sto je hibrid tj.spoj Frostbite 2 enginea i Cryenginea 3 pa su utrostrucili zahtjevi...
ja mislio da ce mi komp vrtit na high posto imam 8 gb rama i grafu 2 gb a kad ono... necu ga moc igrat niti na very low.. ;(
nazalost,neces moci...
sto mislis kako je meni sa PENTIUM D koji bottlenecka MSI 4850 i to debelo?
ne! idi gore i citaj imas jedno 20+- postova o tome kad izlazi ;)
Ja sam kod strica vozio Mercedes labudicu,imaš osječaj da si glavni na cesti tj. svi su oko tebe mravi(osim kamiona,autobusa,traktora i takvih) i puno je po meni udobnije nego u autu.
Stric mi ima radne strojeve,2 kamiona,par utovarivača,gusjeničara,valjak i tako to.
prodo bi bubreg da mi neko da par sati z***cije sa šleperom..:D
fascinantni su mi haha..:D
namjeravam si jednog dana, kad ću bit pun para, platiti vozački za šlepera iz zaj**ncije radi...
Ja sam kod strica vozio Mercedes labudicu,imaš osječaj da si glavni na cesti tj. svi su oko tebe mravi(osim kamiona,autobusa,traktora i takvih) i puno je po meni udobnije nego u autu.
Stric mi ima radne strojeve,2 kamiona,par utovarivača,gusjeničara,valjak i tako to.
kamion je mercedes, a ne labudica..:P
labudica je prikolica, tj naziv za spec. prikolicu za teške terete...
ak ja to dobro kužim ;)
jao kamioni u krvi nam teku,pokojni dida je prošao pola Europe u haubi Mercedasa,Man i tamića ( kratke relacije unutar Slavonije )
svaki tjedan drugi kamion parkiran pred kucom...kad se sjetim zvuka koji je to bio a teko voznje :)
nazalost,nisam nijedanput vozio kamion,i nekako me strah zbog velicine a eto stari ima kategoriju za kamione a kako je stanje u nasoj drzavi,nema posla.
ali biti ce prilika da provozam neku grdosiju,dotada imam Eurotruck hehe
kasnije stavim par slika ako nadjem , mozda je netko od starijih vozio te kamione
Ja nisam stariji, ali sam vozio sve i svašta.
ak ja to dobro kužim ;)
Mi to u obitelji opčenito kažemo labudica jer svi mislimo na isto kamon mečka s prikolicom straga i gusjeničarom na njoj,morat ću ovih dana kad budem kod njega išao poslikat malo strojeve.
ak ja to dobro kužim ;)
Mi to u obitelji opčenito kažemo labudica jer svi mislimo na isto kamon mečka s prikolicom straga i gusjeničarom na njoj,morat ću ovih dana kad budem kod njega išao poslikat malo strojeve.
aj aj, par real life slika ..:D
Jos samo 2 meseca do izlaska igre. Nadam se da ce me ovoga puta oduseviti i da ce se igra malo blize primaci realnosti.