Enlisted

poruka: 8
|
čitano: 2.947
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
offline
Enlisted

Od tvoraca War Thunder-a (Gaijin) iduće godine nam dolazi nova MMO igra Enlisted.

Radi se o FPS multyplayer igri sa temom world war 2, kao i u war thunderu, moći će se kupovati premium oružja, premium accounti...itd ali bi igra trebala kao takva ostati free2play...

Nagađa se da će beta biti puštena u drugoj polovici sljedeće godine, a beti će moći pristupiti samo oni koji su trenutno kupili premium oružja, određene kampanje koje će izgleda biti samo za one koji su za njih platili (premium igrači) i tako pomogli developmentu igre...

More info

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moj PC  
3 0 hvala 0
7 godina
online
Enlisted

Igra je izašla u open betu pa ju možete preuzeti na sljedećem linku: https://enlisted.net/en/#!/

 

Igrao sam ju preko vikenda i ovo su moji dojmovi:

1. Grafički je igra prelijepa, a tome se možemo zahvaliti njihovom engineu koji je fantastičan u tom segmentu

2. Zanimljiv način borbe gdje se bori 12 vs 12, ali je hrpetina vojnika na ekranu. Tajna je u tome što imate squad koji se sastoji od 4-5 (moguća nadogradnja i na više) vojnika te kada umrete ili dok ste još živi, prebacujete se na prvog vojnika u svom squadu. Squad vam se računa kao život pa ako izgubite sve vojnike iz tog squada, morate izaabrati drugi squad dok vam prvi ponovno omogući respawn. Imate oko 20 života. Ako ih sve izgubite, možete samo biti promatrač dok runda ne završi.

3. Postoje različite klase poput kalsične pješadije, šok trupa, scouta i slično koje imaju drugačije uniforme, upgrade path i oružja. Možete sami odabrati 5 svojih squadova koje želite vidjeti u rundi.

4. Vozila postoje u timu, ali nemam dojam da su previše snažna, a i kontrole su dosta bugovite. Fizika vozila je malo clunky pa traži privikavanje.

5. Oružja su lijepo modelirana i animacije su pristojne, ali postoji tu i tamo problemi s registriranjem hitaca. Trenutna oružja su pretežno repetirke (Kar98, Springfield, Mosin) koje su precizne i ubojite pa do poluautomata trebate ipak doći do nekog levela.

6. Zvuk je solidan, zvukovi suboraca i neprijatelja koji se deru pri jurišanju i bliskim borbama podižu atmosferu.

7. UI unutar igre je dosta konfuzan. Postoji dosta vrsta i podvrsta mogućnosti pa je potrebno privikavanje.

 

Zanimljiv koncept za koji me jedino brine Gajin koji ga može masakrirati kao što je napravio i s Warthunderom. 

 

Moja 2 centa 

I want to believe
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2021 8:47 (Brki1994).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
Enlisted

Jel to review za PvP ili PvE i jesi li igrao oba moda?

 

Kada vec prevodis onda mozda bolje "Moje dvije lipe"😂

 
0 0 hvala 0
7 godina
online
Re: Enlisted
scipion kaže...

Jel to review za PvP ili PvE i jesi li igrao oba moda?

 

Kada vec prevodis onda mozda bolje "Moje dvije lipe"😂

 

PvP. 

Više je nekakav kratki overview nego recenzija, ali da me pitaš ocjenu na temelju psotojećeg, dao bih 7/10. Najviše me smeta fizika kretanja lika. Okej, lik je malo tromiji pri kretanju, ali nema aniamcija kao skakanje preko zida, a aim down the sight zna biti bugovit. Neke pute sam quickshotao protivnika bez beda, a neke pute neće nikako lijepo ciljati. Hit reg isto neke pute ne zaljepi metak za koji je očito da bi pogodio metu. 

 

Igra ti je neki miks PvP i PvE jer kao što sam naveo, igrač ima squad koji je s njim na mapi i kojima daje naredbe i njima upravlja kompjuter. Igrač može mjenjati vojnika, ali točno vidiš kada ubiješ lika kojeg kontrolira kompjuter od onog s kojim igra igrač. Nešto su interniji, ali moram priznati da znaju vratiti metak u velikom broju slučajeva pa nije baš da su oni "klasični" botovi. 

 

Glede optimizacije, igru vrtim na ultra detaljima na 1440p s RX5700 i r5 2600x. Na ultri mi vti na nekih 65-70 fpsa, a tu i tamo se vidi pad ina 53-54, ali nije dramatično. Zahtijevnija je nego Warthunder koji mi se vrti na 144hz bez beda. Iako igra nije klasčni brzi shooter veće je sporija tako da veliki refresh rate nije nužan da se uživa u igri. Nisam imao niti jedan crash ili bug.

 

Brzo ćemo na euro pa se psihički pripremam 

I want to believe
12 godina
offline
Enlisted

Igram ga zadnjih par dana i moram priznati da je zabavan. Isto prigovor za kretanje općenito, baš je nekako neprirodno, čudno. Grafika je ok ali iskreno za 2021. može to i bolje.

Tenkove nikako da skužim, naciljam direktno u drugi tenk, crosshair crven, opalim i dosta puta ništa, ni kill ni nekakav dmg feed. Najgore mi je kad se prišuljam drugom tenku i ko sivonja pucam po njemu 5 puta bez efekta, i onda se on okrene i s dva shella me uništi 

Svakako treba uzeti i u obzir da je ovo još uvijek beta.

 

U svakom slučaju, poslužiti će do novog battlefielda 

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
online
Re: Enlisted

Ima igra potencijal, ali daleko je to od savršenog. Treba dosta toga ispolirati.

Ciljnik je crven po uzoru na Warthunder gdje je označavao da je oklop neprobojan. Isto mi to nema baš smisla kada sma jučer s Pumom lovio Stuarta i gađam ga frontalno i bočno te ga probijem bez problema. On se okrene i počne bježati, ja ga gađam, a ono samo oštetio isti modul. Nakraju mi je ppozelenio ciljnik ja nekom malom djelu kod motora i uspio sam ga razbiti. 

 

Odličan mi je scenarij Dan D kada se s aerima trebaš izvući iz plaže. Bome smo se namučili...

I want to believe
12 godina
offline
Re: Enlisted

A čekaj crveno je "ne pucaj" a zeleno "pucaj" ja mislio obrnuto   dobro od sad će ići malo bolje onda 

 

Da, plaža je baš zajebana ako tim ne pusha.

7 godina
online
Enlisted

Jučer smo imali odličan meč.

Kao njemac branio gradić i željeznički top, ali ameri nas gaze, ali doslovno gaze. Skužim ja na predzadnjoj zastavici da nitko ne igra tenk/oklopno vozilo i uskočim u Pumu. Razvalim im 2 tenka i pokosim pješaštvo sa strojnicom. Sve lijepo i onda zovu zrakoplovstvo i bok. 

Ponovno uskočim u Pumu i krenem braniti zadnju zastavic., Počnu ju oni osvajati kada skužim da svi dolaze s lijevog boka (močvara i nisk raslinje) i stanem ja tamo i niti jedan nije više prošao. Na mene su se fokusirali s eksplozivima jer nemaju raketne bacače i doslovno smo im iscjedili 300 manpowera na toj zadnjoj točki. 

Bijah prvi na ljestvici i osvojio achivemnt i skoro došao do levela 5!

 

Odlična runda!

I want to believe
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice