Empire-Total War

poruka: 109
|
čitano: 33.761
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Empire-Total War
Supertramp kaže...

neznam dali sam lud ili dobro ne vidim, ali nemogu nigdje naći uninstall da izbrišem igricu ! kak je to moguće ?

Ako imaš original igru možeš deinstalirati iz Steama.

Što se tiče konjice, po meni je dobro iskoristiti je na početku jer što manje pješadije dođe u okršaj to bolje, a s konjicom možeš natjerati u bijeg nekoliko jednica. Naravno, kao što je Napoleon rekao, konjica se može koristiti i u drugim etapama bitke.
16 godina
jastreb kaže...
Supertramp kaže...

neznam dali sam lud ili dobro ne vidim, ali nemogu nigdje naći uninstall da izbrišem igricu ! kak je to moguće ?

nemam original
TOSHIBA Satellite A300D-17F
16 godina
neaktivan
Supertramp kaže...
jastreb kaže...
Supertramp kaže...

nemam original
 ako nema original onda klasika delete....
S.P.Q.R. Senatvs Popvlvsqve Romanvs
17 godina
Empire-Total War

Šteta što nema Hrvatski mod, pa da dobiju Turci po nosu. Tražio sam po netu ali sam samo naiša na Mađarski i to bugovit :(

Edit: Evo nekih modova

Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2009 20:00 (Vakaka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

Šteta što nema Hrvatski mod, pa da dobiju Turci po nosu. Tražio sam po netu ali sam samo naiša na Mađarski i to bugovit :(

Sigurno će netko napravit kad tad. jel tko možda našao neke druge zanimljive modove.
ASUS G1S C2D T7500@2.2; 2GB 667; 8600M GT; Vista Home Premium 32
16 godina
neaktivan
Maus kaže...
Vakaka kaže...

Sigurno će netko napravit kad tad. jel tko možda našao neke druge zanimljive modove.
 vidi ukoliko pogledas istoriju, izlazi da su hrvvati u tom vremenu bili pod madzarskom, austrijom tako da nemoze i biti hrvatsko mod
17 godina
avgvstvscaesar kaže...
Maus kaže...
Vakaka kaže...

vidi ukoliko pogledas istoriju, izlazi da su hrvvati u tom vremenu bili pod madzarskom, austrijom tako da nemoze i biti hrvatsko mod
 Nisi me svatio, nezanima me povjest odnosno kako je točno bilo, jednostavno bi želio zaigrat takav mod, ništa drugo.
Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
16 godina
neaktivan
Empire-Total War

Jel to strategija ili? I jel dobra i jel moe ic na ovoj konf. moga frenda

Athlon 2,0 GHz

512MB RAM

100 GB disk

ATI 9200 Family Grafic C. 

EP45-DS4 Core 2 Quad Q6600 GeForce GTX 260 Corsair TWIN 2x2 GB 500.GB Seagate Disk
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Čisto sumnjam.
17 godina
Empire-Total War

Pitanje: može li se u Empire Total War izabrati rezolucija 1920×1080?

Kupujem monitor i naciljao samo jedan s tom nativnom rezolucijom. Međutuoa, ako ETW ne podržava tu rezoluciju nego npr. 1680×1050, tj. ako ću se morati igrati na nekoj skaliranoj rezoluciji monitora, onda ću radije kupit drugi monitor.

Ke?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
shkval kaže...

Kupujem monitor i naciljao samo jedan s tom nativnom rezolucijom. Međutuoa, ako ETW ne podržava tu rezoluciju nego npr. 1680×1050, tj. ako ću se morati igrati na nekoj skaliranoj rezoluciji monitora, onda ću radije kupit drugi monitor.

naravno...igra se prilagođava tvom ekranu i najvećoj mogućoj rezoluciji, u tvom slučaju 1920*1080( savjetujem da još provjeriš...ja imam 22 inčni monitor na 1680*1050 i ja igram na toj rezoluciji).

P.S. Za naštimavanje novca u igri preporučujem program Artmoney...radi na svim igricama ,a na njemu se mogu naštimati životi, novci, itd( to je za one koji se uhodavaju u igru da im možda bude malo lakše i zabavnije)
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 17:44 (Dominus Johannes).
17 godina
Dominus Johannes kaže...
shkval kaže...

naravno...igra se prilagođava tvom ekranu i najvećoj mogućoj rezoluciji, u tvom slučaju 1920*1080( savjetujem da još provjeriš...ja imam 22 inčni monitor na 1680*1050 i ja igram na toj rezoluciji).

P.S. Za naštimavanje novca u igri preporučujem program Artmoney...radi na svim igricama ,a na njemu se mogu naštimati životi, novci, itd( to je za one koji se uhodavaju u igru da im možda bude malo lakše i zabavnije)
 Ja ne mogu da pokrenem ovu ilegalnu verziju te igre nikako...pa nemam iskustva u ovom novom Total Waru sto se tice ekonomije.
Ali ipak nebi preporucio taj "Artmoney".
Mislim da ipak ako si pravi strateg, ostani do kraja strateg. Sama zezancija oko ekonomije pridonosi cari toj igri, jer i upravljanje ekonomijom je dio strategije, ako ti se naravno ona nudi.
Samo jedan uspjesan primjer, da sam u Kingdomsima krenuo od nule i bilo je veoma tesko! Tesko toliko da se dolazilo do zelje da se ispocetka krene, sto sam na kraju i krenuo jer sam pravio neke greske u vidu upravljanja sa resursima.
Drugi pocetak je bio ispravan te mi je nakon 60-80 turnova vec donio ekonomsku stabilnost, a nakon 100 turnova sam mogao stancati vojsku, i u svim gradovima vise nisam razmisljao sta se pravi, samo nek se pravi jer sam imao uvijek visestruko vecu dobit od gubitka na ulaganju.
Pred kraj kampanje sam imao enormno novca,,,smjesno i za nepovjerovati ali je tako. Imao sam skoro 13 000 000 u resursima a sama izdavanja po turnu su mi bila mizernih 130 000 (najvise na veliku vojsku). Prihod po svakom turnu uz minimalne takse u svim gradovima, je bio oko 500 -600 000, ne sjecam se vise.
Strategija u pravom smislu rijeci je serijal Total War..
Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
Dominus Johannes kaže...
shkval kaže...

Ja ne mogu da pokrenem ovu ilegalnu verziju te igre nikako...pa nemam iskustva u ovom novom Total Waru sto se tice ekonomije.
Ali ipak nebi preporucio taj "Artmoney".
Mislim da ipak ako si pravi strateg, ostani do kraja strateg. Sama zezancija oko ekonomije pridonosi cari toj igri, jer i upravljanje ekonomijom je dio strategije, ako ti se naravno ona nudi.
Samo jedan uspjesan primjer, da sam u Kingdomsima krenuo od nule i bilo je veoma tesko! Tesko toliko da se dolazilo do zelje da se ispocetka krene, sto sam na kraju i krenuo jer sam pravio neke greske u vidu upravljanja sa resursima.
Drugi pocetak je bio ispravan te mi je nakon 60-80 turnova vec donio ekonomsku stabilnost, a nakon 100 turnova sam mogao stancati vojsku, i u svim gradovima vise nisam razmisljao sta se pravi, samo nek se pravi jer sam imao uvijek visestruko vecu dobit od gubitka na ulaganju.
Pred kraj kampanje sam imao enormno novca,,,smjesno i za nepovjerovati ali je tako. Imao sam skoro 13 000 000 u resursima a sama izdavanja po turnu su mi bila mizernih 130 000 (najvise na veliku vojsku). Prihod po svakom turnu uz minimalne takse u svim gradovima, je bio oko 500 -600 000, ne sjecam se vise.
Strategija u pravom smislu rijeci je serijal Total War..
 Tako je...potpuno si u pravu. Pravi strateg to neće učiniti,ali ja sam to naveo za početnike da se malo prilagode igri i vide što treba pa da onda zaigraju pravo.
16 godina
neaktivan
Empire-Total War

Imam Pitanje,

Moze li mi neko pomoci gde mogu da nadzem SAVE u igri, Odonosno gde je Folder u kome se nalaze SAVOVI, trebao bi ih prebaciti sa jednog na drugog kompjutera....

Hvala Unapred

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Empire-Total War

C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\The Creative Assembly

Moraš otkrit skrivene foldereNamigiva

0 0 hvala 0
16 godina
Empire-Total War

dali moja konf. moze drzat to na max?

Dali se moze prek hamachija to igrat (ilegala)?

tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

dali moja konf. moze drzat to na max?

Dali se moze prek hamachija to igrat (ilegala)?

tnx

Naravno da NE! ( mislim na max postavke) Ti vjerojatno nisi nikad igrao nešto iz total war serije. Pri velikim bitkama su dosta zahtjevne. Ni meni neide sve na max pri ogromnim bitkama 2x2 ili 3x3

15 godina
neaktivan

ja i jos jedan Tsar Petar Kresimir IV pravimo  mod za Hrvatsku... mislim da ce biti brzo gotov

pa cete moci igrati na celu hrvata u empire protiv turaka ili osvojiti europu ili pak cijeli svijet!!!

bit ce prezakon!!

15 godina
Empire-Total War

Koji je po tebi najbolji mod trenutno? Nisu mi toliko bitne teksture nego gameplay tj AI(kako u bitci tako i na mapi)

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2009 3:10 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Empire-Total War

igram sad empire i nemam nekih zamjerki ,ali zamislite ,total war(bilo koji) sa grafikom anno 1404 ili nekih sličnih igara,mislim ,je da bi na hard disku zauzimalo dobrih 20 gigi ali isplatilo bi se

http://www.travian.com.hr/?uc=hrx_10501
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Empire Total War instalacija

Evo imam problema sa instalacijom Epire total war-a.. Skinuo sam RAZOR release i kad mountiram image i stisnem install i zapocne neki extract zatim mi trazi neke datoteke, i vidio sam da te datoteke postoje na dvd-u, neke na DVD1 a neke na DVD2... ugl, kada ih sve pronadem na DVD-u i otvorim samo mi se prekine instalacija i dobijem neki .exe ali naravno on ne valja.. Jel mi moze netko pomoc kako da to napravim ?? Jel se mora nesto preko steama instalirat ??

Hvala...

16 godina
neaktivan
Ne može ti nitko pomoći jer je takvo pomaganje zabranjeno na ovom forumu.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Empire-Total War

Ima li itko ideju zašto me izbacuje nakon prve one početne bitke kad krenem u road to indenpendence??

Q----e sad jel ovo zadnja ili predzadnja godina vidit ćemo uskoro...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Empire-Total War

pečiraj igru

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Empire-Total War

Neće ni onda  Neodlučan

Q----e sad jel ovo zadnja ili predzadnja godina vidit ćemo uskoro...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Empire-Total War

ako si ju pečirao da kraja mora bit sve dobro.a ako ni sad ne radi onda kupi original.vjerojatno kreker ne radi

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Empire-Total War

ljudi mozeli iko pomoc oko instalacije imam cetri dvd-a i sve ih prekopiram na hard disk i sta onda ?

---_---
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
oce bit sta od ovog moda za hrvatsku, dosta dobro zvuci???
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
15 godina
neaktivan
ako sam dobro shvatio, u napoleon total war nema "slobodne" skirmish kampanja, dali je isti slucaj u Empire ili sam (nadam se) u krivu???
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
ako sam dobro shvatio, u napoleon total war nema "slobodne" skirmish kampanja, dali je isti slucaj u Empire ili sam (nadam se) u krivu???

O čem ti?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice