neznam dali sam lud ili dobro ne vidim, ali nemogu nigdje naći uninstall da izbrišem igricu ! kak je to moguće ?
neznam dali sam lud ili dobro ne vidim, ali nemogu nigdje naći uninstall da izbrišem igricu ! kak je to moguće ?
Šteta što nema Hrvatski mod, pa da dobiju Turci po nosu. Tražio sam po netu ali sam samo naiša na Mađarski i to bugovit :(
Edit: Evo nekih modova
Šteta što nema Hrvatski mod, pa da dobiju Turci po nosu. Tražio sam po netu ali sam samo naiša na Mađarski i to bugovit :(
Jel to strategija ili? I jel dobra i jel moe ic na ovoj konf. moga frenda
Athlon 2,0 GHz
512MB RAM
100 GB disk
ATI 9200 Family Grafic C.
Pitanje: može li se u Empire Total War izabrati rezolucija 1920×1080?
Kupujem monitor i naciljao samo jedan s tom nativnom rezolucijom. Međutuoa, ako ETW ne podržava tu rezoluciju nego npr. 1680×1050, tj. ako ću se morati igrati na nekoj skaliranoj rezoluciji monitora, onda ću radije kupit drugi monitor.
Kupujem monitor i naciljao samo jedan s tom nativnom rezolucijom. Međutuoa, ako ETW ne podržava tu rezoluciju nego npr. 1680×1050, tj. ako ću se morati igrati na nekoj skaliranoj rezoluciji monitora, onda ću radije kupit drugi monitor.
Imam Pitanje,
Moze li mi neko pomoci gde mogu da nadzem SAVE u igri, Odonosno gde je Folder u kome se nalaze SAVOVI, trebao bi ih prebaciti sa jednog na drugog kompjutera....
Hvala Unapred
C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\The Creative Assembly
Moraš otkrit skrivene foldere
dali moja konf. moze drzat to na max?
Dali se moze prek hamachija to igrat (ilegala)?
tnx
dali moja konf. moze drzat to na max?
Dali se moze prek hamachija to igrat (ilegala)?
tnx
Naravno da NE! ( mislim na max postavke) Ti vjerojatno nisi nikad igrao nešto iz total war serije. Pri velikim bitkama su dosta zahtjevne. Ni meni neide sve na max pri ogromnim bitkama 2x2 ili 3x3
ja i jos jedan Tsar Petar Kresimir IV pravimo mod za Hrvatsku... mislim da ce biti brzo gotov
pa cete moci igrati na celu hrvata u empire protiv turaka ili osvojiti europu ili pak cijeli svijet!!!
bit ce prezakon!!
Koji je po tebi najbolji mod trenutno? Nisu mi toliko bitne teksture nego gameplay tj AI(kako u bitci tako i na mapi)
igram sad empire i nemam nekih zamjerki ,ali zamislite ,total war(bilo koji) sa grafikom anno 1404 ili nekih sličnih igara,mislim ,je da bi na hard disku zauzimalo dobrih 20 gigi ali isplatilo bi se
Empire Total War instalacija
Evo imam problema sa instalacijom Epire total war-a.. Skinuo sam RAZOR release i kad mountiram image i stisnem install i zapocne neki extract zatim mi trazi neke datoteke, i vidio sam da te datoteke postoje na dvd-u, neke na DVD1 a neke na DVD2... ugl, kada ih sve pronadem na DVD-u i otvorim samo mi se prekine instalacija i dobijem neki .exe ali naravno on ne valja.. Jel mi moze netko pomoc kako da to napravim ?? Jel se mora nesto preko steama instalirat ??
Hvala...
Ima li itko ideju zašto me izbacuje nakon prve one početne bitke kad krenem u road to indenpendence??
pečiraj igru
Neće ni onda
ako si ju pečirao da kraja mora bit sve dobro.a ako ni sad ne radi onda kupi original.vjerojatno kreker ne radi
ljudi mozeli iko pomoc oko instalacije imam cetri dvd-a i sve ih prekopiram na hard disk i sta onda ?
O čem ti?