Elite: Dangerous

poruka: 2.518
|
čitano: 378.036
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Elite: Dangerous
Moloch kaže...
Krivo si shvatio 😉

Daj pogledaj na 1:46:00, odprilike. 

12 godina

Gledao sam to, lik se samo nespretno izrazio... bilo bi to spektakularno, ali možda u nekoj sezoni u budućnosti (tipa sezona 7 :D).

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Idem po Linera. Misije su brutalne.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Daj više detalja. :)

Koje su pare i za koju udaljenost?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Moloch kaže...

Daj više detalja. :)

Koje su pare i za koju udaljenost?

Pa dobro nisu sothis misije, ali vidio sam za 2,3k ly 10 milja. Nisam vidio koliko putnika. Ali ako ih nakupiš, dobre pare +  exploration data :)

Više detalja dok kupim mašinu.

Samomrzeći hrvat
12 godina
Jesu to luxury ili vip?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Moloch kaže...
Jesu to luxury ili vip?

Pojma nemam. Idem isprobat brod pa vidjeti kakvih misija ima.

Samomrzeći hrvat
11 godina

In da house:

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
Moloch kaže...
Jesu to luxury ili vip?

Evo ti misije za 18k ly:

Samomrzeći hrvat
12 godina

Daleko je to u božju mater

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Moloch kaže...

Daleko je to u božju mater

Jbg, ali ako voliš explore i tako to, ok je. 

Samomrzeći hrvat
12 godina
Slažem se, ali nije neki izvor zarade. Više hobi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Moloch kaže...
Slažem se, ali nije neki izvor zarade. Više hobi.

Evo sad sam vidio misije od 120 Ly za 2M kredita. Mislim da se može dobro zaraditi ako se odaberu takve misije.

p.s. ship transfer je skup. Upravo prebacivam anacondu 50ly za 2,4 milijuna.

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 18:37 (Entry Point).
12 godina

To moja Anaconda odvali u 2 skoka. :) Mislim da je bolja opcija putovat u velikim brodovima, a prebacivat manje.

Evo je ovdje u novoj Hi Tech stanici - koje baš dobro izgledaju osim što reklame imaju problema s rezolucijom tu i tamo:

http://i.imgur.com/dtsgiZN.png

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 19:10 (Moloch).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Moloch kaže...

To moja Anaconda odvali u 2 skoka. :) Mislim da je bolja opcija putovat u velikim brodovima, a prebacivat manje.

Evo je ovdje u novoj Hi Tech stanici - koje baš dobro izgledaju osim što reklame imaju problema s rezolucijom tu i tamo:

http://i.imgur.com/dtsgiZN.png

To mi je bio samo test 

Za danas mi je dosta, sutra trebam brodove malo srediti i onda dalje inženjere lupat ili možda probat koju misiju sa Linerom.

Samomrzeći hrvat
12 godina

Lovci su mi zakon. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Entry Point kaže...

p.s. ship transfer je skup. Upravo prebacivam anacondu 50ly za 2,4 milijuna.

pa po meni to i nije skupo... mislim, digla se bruka oko cijene ship transfera, ali po meni taj feature je nešto što bi trebao koristiti rijetko ili nikad. Ono, ako baš moraš/neda ti se... ali onda brate plati. Jedna od key mehanika igre je putovanje svemirom i simulacija istog, a da je ship transfer jeftin i trenutačan, mislim da bi to ubilo tu mehaniku igre.
Tak da osobno, cijena i vrijeme transfera su mi OK.

http://www.dd3d-studio.com/
12 godina

Manji brodovi su puno jeftiniji za transfer. Osobno mi se čini da je cijena za velike brodove možda donekle prevelika, ali vjerujem da će to izbalansirati nakon nekog vremena. Uglavnom mislim da je prihvatljivo već sad.

Nisam stigao jučer puno toga isprobati, od onoga što jesam:

• Grafička unaprjeđenja su osjetna boljom kvalitetom i većim FPSom. Hyperspace je mljac, nove stanice su divota, a prstenovi s boljim osvjetljenjem i maglicom mame suzu na oko. :D

• Planete još nisam stigao pogledat, kao ni Passenger misije. Te me niti ne zanimaju previše, ali budući da su znerfali smuggling i trading , stackanje putničkih misija će čini se biti nova "go-to" metoda za vrtit pare. To se odnosi na ove koje te ne šalju u centar galaksije, nego 100injak Ly.

• Novi UI u stanicama - trebati će mi vremena da se naviknem, mislim da su to mogli ergonomski i malo bolje napravit. Nešto od toga je stvar navike, ali na rasporedu nekih elemenata bi se moglo još poraditi. Također mi smeta što dok kupim modul moram kliknuti hrpetinu puta, sad još više nego nakon 2.1. čemu "Buying options" podmeni? Daj mi "buy" i "store" i to je to.

• Ship launched fighters - prva liga. Zasad sam isprobao samo Condora u raznim konfiguracijama (beamovi su mi zasad favoriti). Ludo zabavno. Stil letenja i osjećaj me podsjetio na Tie Fighter / X Wing igre iz 90ih. Anakondu sam nakrcao raznim oružjem i NPC pilota stavio na "Defend". Totalni je gušt zaletit se s Kondorom, napravit par preleta i  onda vidjet kako dolazi tvoj brod "all guns blazing", lete projektili, drma huge MC (nisam siguran, ali mislim da NPC koriste hardpoint grupe koje definiraš)... radio chatter je isto fora, pogotovo kad ti NPC kaže "Good work Commander!" ili "Target destroyed". Detalji, ali detalji čine veliku sliku... 
    Nisam izgubio niti jednog lovca zbog neprijateljske vatre, ali samo dotaknite veći brod i odoše štitovi i pola hulla, tako da sam spljeskao 2 - jedan u nekog Pythona koji se našao na krivom mjestu, a jednog u asteroid(ić).

• Serveri su podosta nestabilni, valjda zbog gužve, tako da je igra pala par puta.

Long story short: vjerovatno mi je ovo najbolji patch do sad. Kakva su vaša iskustva?

Bonus slika: Dockam Condora nazad u Anacondu. Lijepo se može usporediti veličina Condora i Anaconde (vide se motori), a fora je i pozadinska magla uslijed prašine u prstenu:

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 8:22 (Moloch).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Nisam puno proveo igrajući sinoć, možda sat-dva. Passanger misije su definitivno novi sothis (8M za 170Ly) samo što me to baš i ne privlači. Sa space truckera smo prešli na space bus simulator 

Vrijeme sam uglavnom proveo diveći se vizualnom upgrade-u: stanice izgledaju predivno, ringovi su awesome, witch space mi također čini ljepšim. 

Moram probati ship launched fighters iako ne vidim neku extra svrhu osim cool efekta. 

Još da mi je naletiti na elijene 

12 godina
quickr kaže...

Moram probati ship launched fighters iako ne vidim neku extra svrhu osim cool efekta. 

Osim što je cool je i zabavno, ne znam što će ti bolji razlog od toga. :)

11 godina

Skoro sam se lansirao u pm jer sam ušao u particle jet od bijelog patuljka 

105 milja misija. Rekord zasad:

Vidio sam da ima više misija to iste točke, s time da na putu imaš još. Ako bi mi se dalo provesti 2 tjedna leteći po galaksiji mogao bi 300-400 milijuna nabiti samo tako. Praktički isto koliko bi i da kraće misije radim.

Edit: Mislim da Liner ide u prodaju. Ne možeš staviti fuel scoop veći od 4A što znači da bi tank napunio treba mi 15-20 minuta. Užas. Mogli su barem 5 klasu staviti.

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 9:48 (Entry Point).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

i edshipyard je dobio novi update. ja sam uvijek preferirao edshipyard, a ne coriolis. bacite oko. čak su stavili opciju za modificiranje raznih djelova kao kod inžinjera (ova zvjezdica sa strane).

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 12:12 (ervin121).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Entry Point kaže...

Edit: Mislim da Liner ide u prodaju. Ne možeš staviti fuel scoop veći od 4A što znači da bi tank napunio treba mi 15-20 minuta. Užas. Mogli su barem 5 klasu staviti.

Problem je u tome što su po dva slota 5 i 6 rezervirani samo za kabine, cargo ili HRPove. Tako da fuel scoop može ili 4ka, ili 6, ali onda nemaš fightere. Nije mi jasan točan razlog, jer baš Beluga upravo treba i lovce i veliki fuel scoop.

13 godina

NEtrebaš lovce jer lako mos uteć NPC-u a i brze je utec nego se borit. Štoviše fajt oces izbjec jer te sam usporava...

Tako da 6ica i ide unutra.

12 godina

Nije poanta u tome. Naravno da možeš pobjeć uvijek, da li ćeš lansirat svog NPCa u lovcu da se vrti oko pirata/Thargoida je irelevantno. No - što ako ja baš želim stat i borit se u lovcu i brodom koji je predviđen da lansira? Što ako želim na putu od 22.000 Ly lansirat lovca ako naletim na zanimljiv planet (a većina turističkih misija šalje na baš takva mjesta)? Ono, ovo je igra, ne zanima svakog dosadni min-maxing nego zabava. :)

Budući da je već počelo plakanje na forumu i redditu oko ovoga, pretpostavljam da će FD tu još raditi modifikacije.

Stvar je u tome da imašspanky novi brod slabih ofenzivno/defenzivnih mogućnosti, izdan u spanky novom patchu koji uključuje SLFove, brod predviđen za spanky VIP, turističke i long-distance misije( sa SLFovima kao dodatni selling point), namijenjen za tegljenje putnika i gangstera. A onda moraš birat hoćeš li ostavit nove igračke doma ili ćeš gorivo tankati 10 minuta. To je preveliki kompromis. Zaključani moduli su presedan i definitivno su pogrešna dizajnerska odluka, pogotovo stoga što puno ljudi misli da je riječ o bugu a ne o namjernom potezu. Klasični FD.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 15:35 (Moloch).
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina

Uglavnom nove stanice imaju bug-ove gdje ne možete dockat-i u njih. Izgubio sam 20 milijuna vrijednih misija jer nisam mogao dockati. Dođeš iznad plave točke i ne ide i ne ide. Potvrđeno od više igrača.

Čini mi se da nema smisla igrati ništa osim res bounty-a do micro patcha.

Novi wallpaper 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

E kad bi ubacili malo više mogućnosti sa tim lovcima.  Tipa: dođeš sa type9 do outposta, nemožeš sletiti? Fear not, lansiraj lovca koji glumi shuttle i sleti. Ili loviš sa anakondom bjegunca koji te pokušava izgubiti u kanjonima na nekom mjesecu, fear not, lansiraj lovca i nastavi ga natjeravati kroz kanjone. 

12 godina
Entry Point kaže...

Uglavnom nove stanice imaju bug-ove gdje ne možete dockat-i u njih. Izgubio sam 20 milijuna vrijednih misija jer nisam mogao dockati. Dođeš iznad plave točke i ne ide i ne ide. Potvrđeno od više igrača.

Bugova klasično ima hrpa, no moram priznati da nisam imao problema s dockanjem... i to u Anacondi, s kojom jedino znam pipkat oko "hvatanja" centra docking pada kod slijetanja.

quickr kaže...

E kad bi ubacili malo više mogućnosti sa tim lovcima.  Tipa: dođeš sa type9 do outposta, nemožeš sletiti? Fear not, lansiraj lovca koji glumi shuttle i sleti. Ili loviš sa anakondom bjegunca koji te pokušava izgubiti u kanjonima na nekom mjesecu, fear not, lansiraj lovca i nastavi ga natjeravati kroz kanjone. 

Ne bi to bila Elita da ima tako dubinski razrađenu pojedinu gameplay komponentu. :D

Šalu na stranu, možda jednom (kad izađe Panther Clipper?) dodaju i neke mini shuttleove u igru, da možeš dockat...

13 godina

Ovo s mini shuttleovima je tolko dobra ideja :D

Zamisli da mozda to bude u novoj sezoni,kad ubace multicrew. Mislim moraš nekako se ukrcat na brod od svog prijatelja npr...Glupo i lijeno bi bilo da morate sam bit u istoj stanici i da magično se pojaviš kod njega u stolcu kokpita. Da ubace da mogu lansirat fightera s 1 sjedalom i tako uletit njemu u hangar... STARI MOJ. BONER

14 godina

synuefe xr-h d11-102 Planet: 1Ba Coords: -128.9 -31.8

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice