EA Sports FC24

poruka: 833
|
čitano: 438.180
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
EA Sports FC24

Pozdrav ljudi, došao sam se ispovjediti.

Došao sam do Div6 i relativno ok gameove sam imao, pobjeđivao redovito, omjer nekih 50-30.

Dođem u kvalifikacije za Champse i doslovno me oderu ko mačku, 2 wina sam mozda skupio, ne znam ni sam više. Užas.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: EA Sports FC24
antimadridista kaže...

Odbijanaca više nego u bilo kojoj FIFA-i ikad, a to nešto govori. Sve čitam, branim, ali uzalud kad se lopta vraća njemu 85 puta u istom napadu. Zanimljivo je da na drugoj strani ja nemam takve sreće. Ne znam jel nešto krivo radim u obrani ali frustrira.

Bilo je toga u prošloj FIFI također.

Uzalud ti čitanje igre kad god presiječeš loptu, ona mu se vrati.

A najjača stvar je kad likovi dodaju napamet iz prve - tu se ne pazi kako je igrač okrenut, noga kojom dodaje, išta - samo stišću dodavanje i svaka jebena lopta dođe do njegovog.

Ili kad igraju šablonski i napamet dodaju, a moj igrač bude ispred njegovog i njegov na kraju dobije loptu - e to je jebena frustracija.

Ovo za golove iz odbijanaca - mislim da tome prvenstveno kumuje presing jer svi do jednog igraju jebeni presing.

Prošlu FIFU sam presing možda upalio 5x sveukupno i to na početku da vidim što je to.

Zato sam i patio svo vrijeme - golove sam dobijao iz odbijanaca, a ja sam morao za svaki gol fantastične akcije odigravati.

Ovu FIFU sam i ja počeo paliti to govno - boli me kurac - nema smisla boriti se s vjetrenjačama.

Jedino što ja ne znam, a bogami niti želim čačkati po tome pa koristim defaulte postavke - stavim samo attack, jer vidim kod nekih njihov presing drugačije radi, više stamine potroše nego moji.

Doduše, smradovi kad gube onda upale onaj totalni presing pa na terenu nastane kaos - ne znaš tko gdje trči, svi su na lopti i svi su na svakom mom igraču.

Jadno i bijedno je to sve skupa, al što da radim kad sam mazohist.

Ipak, osjeti se da mi je pun kurac FIFE jer prošlu sam igrao gotovo za pola manje vremena nego sve ostale prije.

Ovu bih mogao čak i manje od prošle ako se nešto drastično ne promijeni što sumnjam.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Dodinho kaže...

Pozdrav ljudi, došao sam se ispovjediti.

Došao sam do Div6 i relativno ok gameove sam imao, pobjeđivao redovito, omjer nekih 50-30.

Dođem u kvalifikacije za Champse i doslovno me oderu ko mačku, 2 wina sam mozda skupio, ne znam ni sam više. Užas.

Ja sam još divizija 7.

Prošli tjedan sam sa zadnjom utakmicom uspio uloviti WL.

Počeo sam s tri poraza i polako razmišljao da quitam sve do kraja jer ekipe protiv kakvih sam igrao mogu samo sanjati - jednostavno su moji igrači bili inferiorni.

Nakon ta tri poraza sam jedva dobio jednu i onda sljedeću tekmu mi lik izađe na početku partije i za to dobijem poraz - kud sve još i čiter me jebe u guzicu (tako sam i u draftu popušio jer mi u drugoj partiji lik izađe, a meni pisalo poraz).

Tu sam skoro puk'o, ali sam se borio do kraja i na jedvite jade ulovio WL.

Cilj mi je u toj WL uloviti 5 pobjeda :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
EA Sports FC24

Jučer je izašao patch broj 2. Imam osjećaj da je sada igra puno brža. Još sam primjetio da i golmani brane nemoguće i to zna biti frustrirajuće no i dalje primaju glupe golove. Sve u svemu za mjesec dana dobit ćemo isti gameplay kakav je sve ove godine. Pro igračima nedostaje brzine za skillove i mora im se udovoljiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
EA Sports FC24

Kak se aktiviraju obični playstylesi u FUT-u ?

Tipa na Martinelliu koji nema P+...

Za P+ mi se u igri pojavi ikonica kod igrača dok za obične ne pa neznam jesu aktivni ili nisu, baš loše objašnjeno kroz igru.

Da ne kažem kako je svake godine sve više skriptirana igra, užaš. Jbt imam 2gbt brzinu i ping 4 ms a igrači se vuku ko tenkovi i to ne šrot igrači, werner evolution, fati 85 i sl dok protivnik lagano ko nož kroz putar kroz mene zbog delaya.

0 0 hvala 0
17 godina
BioZZG kaže...

Za P+ mi se u igri pojavi ikonica kod igrača dok za obične ne pa neznam jesu aktivni ili nisu, baš loše objašnjeno kroz igru.

Da ne kažem kako je svake godine sve više skriptirana igra, užaš. Jbt imam 2gbt brzinu i ping 4 ms a igrači se vuku ko tenkovi i to ne šrot igrači, werner evolution, fati 85 i sl dok protivnik lagano ko nož kroz putar kroz mene zbog delaya.

Nemaš kaj aktivirati, svi su aktivni a samo pokazuje playstyle +. No njega možeš maknuti da ti ga ne pokazuje ako ti smeta u igri. Nekima je donosio lag pa ga je ekipa masovno stavljala off. Navodno je to riješeno kroz ova dva patcha.

Kupio sam si novi tv samo za PS5. Preporodio sam se. Stari je imao ulazni input lag užasan. Sad je milina igrati. I do sad sam to kužio kad bih se prebacio na oled tv ali zbog mira u kući igrao sam na lošijem tv. Što ti hoću reći. Sve ima ulogu u ovoj hebenoj igri. I tv i net i njihovi serveri i kartice koje koristiš. Simbioza svega i svačega.

8 godina
EA Sports FC24

Jebem se ko mladi majmun da udem u D4, zadnji checkpoint, lag posvuda

Reko idem odigrati Champs kvalifikacije da vidim kako je tamo.

Nema laga, igra milina, 9/10 pobjeda...

Pa koji kurac

1 0 hvala 0
4 godine
movie kaže...
BioZZG kaže...

Nemaš kaj aktivirati, svi su aktivni a samo pokazuje playstyle +. No njega možeš maknuti da ti ga ne pokazuje ako ti smeta u igri. Nekima je donosio lag pa ga je ekipa masovno stavljala off. Navodno je to riješeno kroz ova dva patcha.

Kupio sam si novi tv samo za PS5. Preporodio sam se. Stari je imao ulazni input lag užasan. Sad je milina igrati. I do sad sam to kužio kad bih se prebacio na oled tv ali zbog mira u kući igrao sam na lošijem tv. Što ti hoću reći. Sve ima ulogu u ovoj hebenoj igri. I tv i net i njihovi serveri i kartice koje koristiš. Simbioza svega i svačega.

Ma nije do TVa, igram na TCL C845 mini ledu, ima jako nizak odaziv tj ms.

Jednostavno su im šrot serveri godinama, pa nemre mi bit delay skoro sekundu da mi hebes sve na mojih 4 msa.

17 godina
BioZZG kaže...

Jednostavno su im šrot serveri godinama, pa nemre mi bit delay skoro sekundu da mi hebes sve na mojih 4 msa.

Ne kažem da je do tv, samo hoću reći da sve utjeće po malo. I tvoj davatelj internet usluga može biti razlog zakaj igra laga. Već sam pisao, imao sam problema i stalno zvao i kao sve je ok. Onda jednog dana javi se lik, krenem s njim u spiku i dođemo do toga da i on igra fut. Kaže mi da treba nekaj on na centrali odraditi da me ne kara u igri. Lik odradio i od tada nikavih problema.

8 godina
EA Sports FC24

Gospodo, kroz godine igranja ovog smeća, svašta sam istrpio, svakakve golove primio.

Ovo je nešto potpuno novo.

4 0 hvala 0
13 godina
EA Sports FC24

Kaj su oni nama upakirali ove godine? 

Hypermotion? To postoji vjerovatno samo u SP djelu igre. Jer animacije unutar UT su identicne prosloj godini bez naznaka novih.

Golmani? Kaj toga ima? Kakve su to animacije bacanja na sredini gola? Bacanje unazad sa izbijanjem lopte u stranu, vrh.

Ajmo na market. Devastiran u potpunosti. Untredable caruje. Sve je jasno iz njihovog contenta ove godine, nema ga... pogotovo za igrace koji ne trose lovu. 

Zamisli, platimo da igramo P2W igru. To samo EA moze prodat ovoj generaciji debila.

Gameplay. Genijalan. Di je stamina? Jel to nekaj za dorucak? Oni koji exploitaju imaju tocno sablonu igranja.

Krene s centra. Dva pasa i duga na spicu. Onda ide visoki pressing, konstantan gdje AI u sredini pokriva sve,.doslovno sve. Izgubljena lopta u sredini znaci automatikom protivnik ide 5 v 3 ili 4. Promjena igraca i dalje ne radi kako treba, cak i sa desnim stickom. Odbijanaca vise nego ikad, cak sa Upamencano - Tomori dvojcom.

Gdje je tocno nestalo ono manualno u pucanju? Nisam bas primjetio da "manualno" funkcionira.

Treba mi pobjeda za D5 i quali sam isao 9/1 na PS5, tako da imam vec oko 50-60 tekmi.

Prodali su istu igru ki prosle godine. Ali jedine nove animacije su hypermotion animacije u cut scenu. 

Al dobro, za razbibrigu nije lose... sve dok se ne uleti u neki visi rank.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
3 0 hvala 0
4 godine
movie kaže...
BioZZG kaže...

Ne kažem da je do tv, samo hoću reći da sve utjeće po malo. I tvoj davatelj internet usluga može biti razlog zakaj igra laga. Već sam pisao, imao sam problema i stalno zvao i kao sve je ok. Onda jednog dana javi se lik, krenem s njim u spiku i dođemo do toga da i on igra fut. Kaže mi da treba nekaj on na centrali odraditi da me ne kara u igri. Lik odradio i od tada nikavih problema.

Vjerojatno su ti skinuli (il uključili?) CGNAT, odrađeno to i kod mene jer igram i CoD povremeno.

15 godina
EA Sports FC24

Opet je problem što ne postoji nikakav balans u igri. Znači svi igraju visoki presing jer tome nema negativnih strana. Kakvu god ekipu imao, visoki presing funkcionira i nemaš nikakvih posljedica ako igraš tu taktiku. Niti se igrači brže umaraju, niti ti protivnik zabija više iz kontri jer visoki presing je toliko OP da AI sam osvaja sve jebene lopte i ne možeš izaći preko centra. Imam osjećaj da igram protiv 20 igrača u polju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
antimadridista kaže...

Opet je problem što ne postoji nikakav balans u igri. Znači svi igraju visoki presing jer tome nema negativnih strana. Kakvu god ekipu imao, visoki presing funkcionira i nemaš nikakvih posljedica ako igraš tu taktiku. Niti se igrači brže umaraju, niti ti protivnik zabija više iz kontri jer visoki presing je toliko OP da AI sam osvaja sve jebene lopte i ne možeš izaći preko centra. Imam osjećaj da igram protiv 20 igrača u polju.

Mislim da nove generacije igrača ne bi ni igrale FIFU da nema presinga jer se jednostavno ne znaju ili ne žele braniti.

U napadu nauče par skilleva i izdrkavaju s gličevima, a za obranu im je EA servirao presing i sve moguće superstylove pomoću kojih AI odrađuje obranu umjesto njih.

Još su dodali na neke igrače style Relentless što znači da manje gube staminu pa samo rokaj presing bez penalizacije.

Ustvari, koji kurac još drže staminu u ovoj igri?

Da staminu maknu iz igre, pomiriš se s činjenicom da je presing normalna stvar i ne uzrujavaš se kad igrač s nula stamine prepiša nekog svježeg sa 60-70%.

[19xx] 4ntraks
13 godina

vecina komentara ovdje je negativna u vezi FC i fife opcenito. Pa se covjek zapita jeste li vi svi mazohisti?
Ocigledno nevolite gameplay loop vec neko vrijeme,a i dalje igrate...pa jel moguce ?

4 godine
Rocinante2112 kaže...

vecina komentara ovdje je negativna u vezi FC i fife opcenito. Pa se covjek zapita jeste li vi svi mazohisti?
Ocigledno nevolite gameplay loop vec neko vrijeme,a i dalje igrate...pa jel moguce ?

Nemaš kaj drugo od nogometa igrat, Efootball (PES) je teško smeće tak da nit nemaš nekog izbora.

Zadnje 2 fife ne kupujem nego si uplatim ea play pro sub na 1-2 mjeseca i ako se odlucim na kupnju kupim na božićnoj akciji kad je cijena upola manja.

Ali vecinom ne kupim nego sve to steram u k radi psihofizickog zdravlja 

14 godina
BioZZG kaže...

Nemaš kaj drugo od nogometa igrat

Football manager

13 godina
sexytoiletpaper kaže...

Gospodo, kroz godine igranja ovog smeća, svašta sam istrpio, svakakve golove primio.

Ovo je nešto potpuno novo.

kupio pomocnog fifa pointsima

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
4 godine
quickr kaže...
BioZZG kaže...

Nemaš kaj drugo od nogometa igrat

Football manager

Mislio sam vise u smislu da upravljas igracima direktno, a ne simulacija.

Makar se i FM kupuje uredno svake godine 

13 godina
EA Sports FC24

Nekad treba imat srece. Al je fascinantni kak jucer spajam kraj s krajem jedva. Danas odradim 5-0, osiguram R5 i ostalo podjelim

84+ paketi su prevara zestoka, al eto u 12 84+ meni se pojavi VVD. 

Ovo ostalo je bilo solidno uz par high rated igraca koji idu na market i kupujem Freddia da kompletiram ekipu sa slike.

Toliko prdenja oko obrane. Nista to s mozgom nema veze. Legende uzmu jednog igraca, drze taj famozni R1 i samo cik cak dok moj igrac dok se uopce izravna da trci u smjeru kojem zelim prode vjecnost.

Ne dira me previse. Sljedeca zelja je Modric umjesto Bennacera i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
SimeKZ kaže...
Ajmo na market. Devastiran u potpunosti. Untredable caruje. Sve je jasno iz njihovog contenta ove godine, nema ga... pogotovo za igrace koji ne trose lovu. 

Zamisli, platimo da igramo P2W igru. To samo EA moze prodat ovoj generaciji debila.

Prošle godine sam nostalgije radi kupio MW2, EA je mala maca šta su oni napravili Call of Duty-u... Platiš igricu 600kn i oni apsolutno sve podrede Warzone modu jer je f2p i zivi od mikrotransakcija, ljudima koji su platili igru apsolutno ništa nisu dali.

Uzeo sam i ovo nekidan iako sam se nećkao, mogu reci da mi je osobno osjetna razlika s obzirom na prošlu godinu, pogotovo je dobra fora kad odigraš SP turnir s ekipom uz koje pivo. FUT je klasika, što dalje igra bude išla, bolje kartice izlazile i novi patchevi dolazili gampleay ce biti samo brži, "META" igraci uz pressing ce vladat terenom, ali na to smo sve vec i navikli. I dalje je najbolja nogometna simulacija i odlična igra za odigrat par mečeva kad nemam što pametno za radit, najbitnije je ne navuć se na vikend ligu i gubit živce zbog toga :D

17 godina
SimeKZ kaže...

Nekad treba imat srece. Al je fascinantni kak jucer spajam kraj s krajem jedva. Danas odradim 5-0, osiguram R5 i ostalo podjelim

Ovo ostalo je bilo solidno uz par high rated igraca koji idu na market i kupujem Freddia da kompletiram ekipu sa slike.

Toliko prdenja oko obrane. Nista to s mozgom nema veze. Legende uzmu jednog igraca, drze taj famozni R1 i samo cik cak dok moj igrac dok se uopce izravna da trci u smjeru kojem zelim prode vjecnost.

Za desetak dana igre fino te sere.

12 godina
EA Sports FC24
U igri igram sa formacijom 4-2-3-1 i trebaju mi 2 dobra CDM igraca, no nisam siguran koga bih uzeo na to mjesto.
Mislio sam Musialu zbog chema, no on nije bas nesto "nadaren" u obrani.
Koga biste mi preporučili?
Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Za desetak dana igre fino te sere.

A cekalo se 10ak godina 🤣

12 godina
acmilan2 kaže...
U igri igram sa formacijom 4-2-3-1 i trebaju mi 2 dobra CDM igraca, no nisam siguran koga bih uzeo na to mjesto.
Mislio sam Musialu zbog chema, no on nije bas nesto "nadaren" u obrani.
Koga biste mi preporučili?

mozes rabiota i laimera

15 godina
crorockycro kaže...
SimeKZ kaže...

Prošle godine sam nostalgije radi kupio MW2, EA je mala maca šta su oni napravili Call of Duty-u... Platiš igricu 600kn i oni apsolutno sve podrede Warzone modu jer je f2p i zivi od mikrotransakcija, ljudima koji su platili igru apsolutno ništa nisu dali.

Uzeo sam i ovo nekidan iako sam se nećkao, mogu reci da mi je osobno osjetna razlika s obzirom na prošlu godinu, pogotovo je dobra fora kad odigraš SP turnir s ekipom uz koje pivo. FUT je klasika, što dalje igra bude išla, bolje kartice izlazile i novi patchevi dolazili gampleay ce biti samo brži, "META" igraci uz pressing ce vladat terenom, ali na to smo sve vec i navikli. I dalje je najbolja nogometna simulacija i odlična igra za odigrat par mečeva kad nemam što pametno za radit, najbitnije je ne navuć se na vikend ligu i gubit živce zbog toga :D

Ako se ova igra uopće može nazvati nekakvom "simulacijom", onda nam nema spasa. Igra je čista arkada, budimo realni. Simulacija je u istoj razini kao što je Need For Speed simulacija automobila i utrka.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.10.2023 17:48 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...

Ako se ova igra uopće može nazvati nekakvom "simulacijom", onda nam nema spasa. Igra je čista arkada, budimo realni. Simulacija je u istoj razini kao što je Need For Speed simulacija automobila i utrka.

Prava simulacija nogometa nije nikad napravljena i pitanje je koliko bi imala smisla. Igrao sam sve fife od 1995 i konamijeve nogomete od pojave s različitim imenima. Sve je to jako daleko od simulacije. Argumenata ima i više nego dovoljno da su svi dosadašnji nogometi arkadne igre. No jako malo treba da ovaj nogomet bude nogomet. Onemogućiti da se likovi dodaju i pucaju kontra zakona fizike, da se lopta odbija uvijek napadaču u noge, da nakon osvojene loptu istu uvijek ili gotovo uvijek izgubim, da se obrambeni igrači ponašaju onako kako se ponašaju igrači koji igraju s 4 u liniji, da bočni ne stoje na aut liniji deset metara iza stopera kako bi poništili svako logično zaleđe, da golmani uhvate jednostavnu loptu a ne da je odbijaju u korner, da obranjenu loptu uvijek ne odbiju na noge jedinom napadaču u mojih 16 metara, da ne sjedaju na guzicu kako bi lopta iz mrtvog kuta mogla ući u gol, da se presing adekvatno kažnjava gubitnkom stamine, da je brži igrač brži a jači igrač jači i tako to. Vjerojatno sam nešto izostavio ali to je ono što mene smeta i volio bih da se na tome poradi.

15 godina
EA Sports FC24

Naravno da nitko ne želi poptunu simulaciju jer to nebi imalo smisla, ali nešto realnije od ovog se sigurno može, a da opet bude zabavno. Samo što bi to manje odgovaralo većini, a tu nastaje problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
EA Sports FC24

Nešto realnije?

Ma daj, jučer igram i 2 za redom imam ili istog protivnika (nije bar po nicknameu :D, jer sam gledao u popisu odigranih partija/protivnika), ili je čiter, ili je, točan odgovor - igra retardirana do krajnjih granica ove godine. Grintam svake godine, svake godine opet igram više manje, ali ove godine po viđenom od do sad odigranih 100 tekmi, najmanje ću prepolovit igranje nego prijašnjih godina.

Uglavnom, da se vratim na 'realnost' igre - DVIJE tekme ZA REDOM - griezman s druge strane - prva tekma, lik je pucao lijevom i desnom točno DESET finessea, nebitno odakle, nebitno kako, DEVET je ušlo. Ima upaljene sve pressinge, stamina mu ne pada, ai mi uzima sve lopte, on trči ko debil s jednim igračem - tu mi se uvijek pali alarm za čitersko smeće, ali ovdje je od prve do zadnje minute bio bitan samo taj finesse, i gledao sam i igrao nevjerujući da mu je SVAKI osim zadnjeg ušao, iz okreta, iz koraka, lijeva, desna, 20m, 30m, SVE. Zadnji je golman uhvatio, u mojoj nevjerici kako još jednom nije stajao na 5ercu i pao na leđa.

Druga tekma, vidi čuda, grizman opet, vidi čuda, finesse od svud opet. Ali ovaj je zabio 4 pa stao, pa sam ga stigao, onda je popalio sva čuda pressinga i ai autoplaya, pa zabio još dva kroz sredinu moje ničim izazvane a razmaknute obrane.

Znači, igra je tek krenula, i već ima takve retardacije na ntu potenciju. Uzmi grizmana ili sličnog igrača sa jačim šutem i finesse traitom i šamaraj, a golmani će padat u mrežu, na guzicu i primat golove od bilo kud.

Tragikomedija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EA Sports FC24

Kad želiš da te igra razjebe samo pokreni igrati ove kupove. Krenem danas i prve tri tekme tri pobjede. Dolazi zadnja četvrta tekma. Lik ima podjednaku momčad mojoj, igrački smo isto tu negdje. Razlika je samo što on igra presing a ja ne. Zabijem konačno u 79 minuti gol. Lik krene s centra i dobije korner. Izvađao je kornere od 80 do 90 minute. ne znam koliko? Pet? Šest, nebitno. Bitno je da kod svakog kornera ja osvojim loptu ali je ne mogu niti izbiti niti dodati, baš ništa. Lik uvijek nazad dolazi do lopte i novog kornera. Konačno je u 90 minuti zabio. Krenem ja s centra i hoću dodati prvom do sebe i dodam njegovom igraču u for. Lik doslovce hoda jer mu niti jedan igrač nema stamine ali interesantno, jedva hodaju i moji iako svi igrači imaju još uvijek bar malo zelenog od stamine. Dakle ja od centra ne mogu stići igrača koji hoda prema mome golu. Gol i izgubim. Krećem s centa game over. Eto, zbog ovakvih sranja je igra sranje. Lik je valjda izgubio sve tri prethodne tekme i mora mu se malo vratiti. Prestao sam igru doživljavati kao neko natjecanje jer nema natjecanja u unaprijed napisanom scenariju. Uzeo sam onih 1000xp bodova i brijem da neću igrati ostale tekme svaki dan do kraja tjedna jer nagrade nisu vrijedne živciranja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice