Igram naveliko, imam 45h igranja i također nisam izliječil Arla, štoviše, on mi sad stvara probleme.
Naime, pri samom početku igre ubil sam onog brata Genitivia, a kasnije očito i bacil ili prodal kaj sam uzel od njega....
Sad je u Denerimu samo njegova prazna kuća - kraj igranja ili :( ?
Dalje, oklop, imam sad kompletni Blod Dragon oklop, još sam pokupil prstenje za +2 svim atributima i još naveliko mi se povećava snaga i to - ne vidim nikakve velike razilike!
Moj lik opet lako gubi energiju, Alistar je ko neka babica i sad je definitivno gubi moje povjerenje.
Jedina 1000% u svoj misiji je Leliana, svi ostali koji misle i govore vise, štoviše, Stena i Morrigan bi odavno ubil da mogu, da pokažem primjer drugima ko je gazda...i kak se vodi rat.
Ne znam dal se naletjeli ali oni Crownsi (Dark Brotherhood jel!!) imaju vođu koji je također čista kopija Ahila, tj. Brad Pitta, lol!
Naravno da je mrtav i on i svi Crownsi, čak i oni "Portugalci" u Denerimu...
Tak da moja ekipa je Leliana, Wynn, sad bude vjerojatno i Shale (sinoć sam ga dobil) i možda ubacim Stena ili psa.
Detaljno prolazim sve, svaki ali svaki side quest, svaki papirić kompletno pročitam, svako mjesto istražim do posljednjeg kutka...
Valjda budem pronašel rješenje za Ashes i Arla.
Nisam još bil niti kod patuljaka niti elfsa...
Već vidim 100+ sati