Baš sam pronašao cijeli Juggernaut armor, ali niti on nije mi nije bolji od kombinacije sa Blood Dragon Armorom. Hm....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Indian Jones XD and the last crusade!
Btw, koja je kombinacija na zadnjem screenu?
hehe
ja u inat nisam tražio pomoć po netu ni walkthroughe nikakve
skicirao msa na papiru tu prostoriju
i s jendim likom isao polje po polje i brojevima označavao
znači..4 ona "nevidljiva" sam označio brojeivma 1-4
platoe slovima
a
b
c
d
e
f
...
i kak sam na koji stao ... npr na b..i pojavila mi se 2 platoa 3 i 4 ... i staivo sam kraj b 3,4 ..
i tak redom
i onda na kraju jednostavno iščitao kad sam sve ih prošao "dobitnu kombinaciju"
i tak sam bil ponosan na sebe
hehe
hehe
ja u inat nisam tražio pomoć po netu ni walkthroughe nikakve
skicirao msa na papiru tu prostoriju
i s jendim likom isao polje po polje i brojevima označavao
znači..4 ona "nevidljiva" sam označio brojeivma 1-4
platoe slovima
a
b
c
d
e
f
...
i kak sam na koji stao ... npr na b..i pojavila mi se 2 platoa 3 i 4 ... i staivo sam kraj b 3,4 ..
i tak redom
i onda na kraju jednostavno iščitao kad sam sve ih prošao "dobitnu kombinaciju"
i tak sam bil ponosan na sebe
hehe
Pravi Nick Praskaton, svaka čast.
A u pi.. Evo počeo EA sa svojom politikom :
Dragon Age: Origins -- Return to Ostagar
The first episode pack for Dragon Age: Origins, Return to Ostagar allows players to exact their revenge and embark on a quest for the mighty arms and armor of the once great King Cailan when they revisit Ostagar, the site of the Grey Wardens' darkest hour, to reclaim the honor and learn the secrets of Ferelden's fallen king.
Release Date: December 2009
http://pc.gamespy.com/pc/dragon-age-origins-return-to-ostagar/
I WTF is Episode Pack.
I WTF is Episode Pack.
Preveliko da bude reklamiran kao "običan" DLC, a premaleno da bude punokrvna ekspanzija Prevedi kao: Mlaćenje love i mužnja igrača
Ovako, koknuo sam par srednjih (po veličini) zmajeva i jednog velikog zmaja. Pa me sad zanimame kako izgleda oklop od zmajevih ljuski (može screenshot) i da li se isplati?
high dragon armor je najbolji u igri (barem onaj massive, predpostavljam da su i medium i heavy takodjer u svojo kategoriji)
drake i improved drake amor (ako skupis 6 ljuski tj. 4 iz templa i 2 iz random encountera onda mozes ta 2 napravit, treba ti 3 za 1, prvi koji ti napravi wade u denerimu je nesto losiji, drugi put napravi improved, oba daju fire resistance, nisam siguran koji je armor bonus) nisu losi za light armor usere
Još par pitanja. Budući da imam original sa dva DLC-a koja su došla sa igrom, ja konstantmo moram biti online da ih igram. Odnosno, moram biti online da dobijem neke specijalne iteme iz DLC-ova (koliko sam pohvato što ekipa priča po netu). Da li je ovo istina? Da li se mogu dobivati ti specijalni itemi i da nisam konstantno online?
Btw, koknuo sam High Dragona i većinu fighta je odradila Morrigan, a moj je tenk samo vezao zmaja.
Cone of cold radi čuda (mali tip za sve).
TIP!!
učinkovitije od Cone of Cold ... i za higher level čuda ... Petrify od Wyne...milina
petrify je odlican, ali je single target, svi ti spellovi na hard i nightmare ne traju dugo na boss monsterima pa je svejedno, a za crowd controll je cone imba. single target prvo morigan one hex-ove koji spustaju resistance, tek onda cone, petrify itd...
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovako, nisam jos skupio svu vojsku (jos patuljke moram) i Arl Eamon je zdrav... Krenuo sam ubiti Flemeth, a kad ono nje nema doma...
Na wiki-u pise da nakon Landsmeeta (ili cak i prije) quest se ne moze rijesiti... Je li to istina?
Imam save prije nego je Arl ozdravio, ako to ista znaci...
Hvala
moguci blagi spoiler
koliko ja znam ako je arl zdrav a jos nemas svu vosjku da Landsmeet jos nije sazvan i Flemeth bi trebala biti tamo, ne smijes doduse ici sa Morrigan, nju moras ostavit u kampu
ako ti nije tamo probaj load pa onda prvo do flemeth a onda dat Arl-u pepeo
moguci blagi spoiler
koliko ja znam ako je arl zdrav a jos nemas svu vosjku da Landsmeet jos nije sazvan i Flemeth bi trebala biti tamo, ne smijes doduse ici sa Morrigan, nju moras ostavit u kampu
ako ti nije tamo probaj load pa onda prvo do flemeth a onda dat Arl-u pepeo
Ajoj da, ne smije Morrigan biti tamo... Uf dobro, mislio sam da vise ne mogu rijesiti...
Hvala
I WTF is Episode Pack.
Preveliko da bude reklamiran kao "običan" DLC, a premaleno da bude punokrvna ekspanzija Prevedi kao: Mlaćenje love i mužnja igrača
Ma znam, to je bilo retoričko pitanje
Predugo sam upoznat sa EA-om da bi me začudilo (Proklete žene i njihovi Simsi )
TIP!!
učinkovitije od Cone of Cold ... i za higher level čuda ... Petrify od Wyne...milina
Bah..
Glyph of Repulsion+Glyph of Paralyzation
AoE Paralyzation od aprox 30 sec na normalnim Mobovima, duplo manje na jakim. Nisam primjetio da ga je moguće Resistnut.
ma znas ti neki spellovi su cool, ali zahtjevaju dobro planiranje.
s jedne strane mi se svidjaju ti spell comboi i stvaranje novih spelova kroz njih, s druge jos su izbugani.
ima taj kao perfect stomr: inferno, tempest, blizzard... tocno, da, ali ja sam ta 3 spella koristio uvijek skoro od kako sam ih dobio, samo problem je sto wynn ima inferno, a morigan preostala 2, i igra to ne detektira ko combo, kasnije sam sazno da jest, bilo mi je bedasto kaj ga nikad nisam imo, ne znam ni ima li kakve razlike, kazu da je prejak... moram priznat na hard se ovo jako sojetilo, jos ak ga je detekritani combo pojaco svaka cast
meni se iskreno ne svijda igru igrat po principu powerplaya, tj. da unaprijed isplaniras igraca do u detalj sa svim skillovima itd. jer dok sve saznas po guidovima kakvih comboa ima, sto gdje pokupit, di je koji item, spell, trainer... vec si sazno o igri ko da si ju odigro, pogotovo dragon age si nisam htio tako unistit, nego fino uso ja u igru, poceo radit lika, u tom trenu sam nakon malo experimentiranja skuzio da mi se igra bas dwarf commoner, fora je imo background i onda sam reko bolje war nego rogue i necu tenka... krenuo tako, preso igru da nisam nista cito, nego po forumima za iteme koje nisam znao koristit (one blank scrolove i privatne documente i slicno, ali to tek predkraj igre, vec sam na landsmeetu bio i nije mi bilo jasno zakaj ih cijelu igru nosim) i stvari tipa gdje se vidi armor set bonus sta daje i tako
Prima guide je u krivu..
Storm of the century se dobije tak da castas Tempest i Blizzard s tim da onaj koji castas zadnji mora biti pojačan Spell Might-om..
Inferno je pogreška..
I da, combo spellovi mogu imat više castera..
Onda ok, onda nije greska u igri, to je Morrigan mogla sama kastat... znam samo da je graficki tempest, blizz i inferno predobro nesto, a po dmg... heh, skida im hp strasno, blizz im ne dozvoljava da se micu preve, hp pada nemilo... jos ako sam bio posebno inspiriran iskastat earthshake... ma lol, pa fireball.... ovisno kaj se dogadjalo na fronti, dal su melee pokusali proc kroz tenkove do ostatka teama, ali to je cone sredio.... opcenito sam bio zadovoljan opsegom spellova koji sam imao i group fightovi nisu bili toliko teski... dodje mi da ponovo zapocnem, prejaka je igra, ali nemam vremena sad ju opet igrat, a znam da jednom kad zapocnem necu stati, a volio bih biti arcane mage i probat 3mage combo, koliko citam arcane ako ga dobro buildas je najaci tenk na igri, solo surviver koji je u stanju izbjec vecinu udaraca
Dakle ovo je pitanje za one koji su prešli igru ili barem došli blizu kraja. Da li Dark Spawnovi unište još koji grad/ mjesto? Da li će biti kakvog napada na neki grad gdje ću ja trebati pomoći ili barem gdje ću imati mogućnost da pomognem ili ne?
Pa ustvari i da:
SPOILER:
Darkspawn se siri, to si moguce primjetio kako napredujes sa questovima. Nakon Landsmeeta napadnu Redcliffe i mora ih pocistit i spasit dvorac, to su ponovno fightovi u Redcliffeu xD, kao da nema drugih gradova za branit. Jednom kad ga obranis (ne znam doduse zasto sam buduci se cijela vojska tamo smjestila) Shvatite zajedno da je to bio samo manji dio vojske, da je vecina krenula na Denerim, koji se ne moze obraniti. Vi jurite na Denerim, ali necete stici na vrijeme, kada dodjete tamo darkspawn je vec napao Denerim i probili su se u grad, slijedi animacija jako nalik na onu iz LOTR-a kada Rohan dolazi na vrata Ozgiliatha u koji je vojska Mordora vec provalila... ah, sjecanja.
Zatim je tvoj posao naravno uletit u grad, cistit kvart za kvartom (nisu svi obavezni, ali korisno ih je sve pocistit), krecuci se na vrh najvise zgrade (citaj onaj zatvor u kojem si bio nepravedno zatvoren) i tamo se na vrhu najvise kule boris sa archdeamonom
Dakle da, branit ces 2 grada
Hehe, Sten je ok, ali Wynn koja ga kupa? hahaha, ili Morrigan kojoj pas donese prozvakanu slinavu hranu u krevet(tj u sator)? Za umrijet
Hehe, Sten je ok, ali Wynn koja ga kupa? hahaha, ili Morrigan kojoj pas donese prozvakanu slinavu hranu u krevet(tj u sator)? Za umrijet
Ma najbolje kada morrigan kaže da je joj pas stavio strvinu baš tamo gdje drži donje rublje, a ti joj odgovoriš: Znači sada će barem lijepše mirisati
Ali prežestoko mi je kada u denerimu odjuri i vrati se nazad s dječakom. Kako nabaci tužan cvilež kada mu kažeš da ne može dječaka zadržati kao svog ljubimca.
hehe, da, bila je strvina neka, ne hrana, zaboravio sam vec xD
ovo s djecakom mi se nije desilo, u denerimu mi nije nista naso, al nisam ga bas puno ni koristio. ipak donio mi je onu prozvakanu tortu koju sam dao stenu, njega je to odusevilo jer obozava kolace... iako malcice rabljene
Uf, ovaj viken bio je obilježen DA:O stvarno sam puno igrao, mislim da nisam ništa drugo ni pokrenuo.
Idem prilično detaljno kroz kvestove i istražujem sve živo, tako da sam na 40+ sati a nisam ni zalječio Arl Eamona. :) Svaki side quest radim i svaki kutak svake mape pregledam detaljno nebi li našao nešto zanimljivo. Baš sam jučer sakupio cijeli Juggernaut armor, woo hoo, baš je guba. :)
Skupina mi se prilično povećala (mislim da nemam samo tajnog člana) i sad je samo teže odabrati 'ko će samnom. Jedini siguran član je Morrigan a ostale po potrebi. :)
Nego, definitivno je Mage klasa najjača, i sigurno ću za drugi play odigrati Magea.
Već sanjam DA:O, i samo jedva čekam kraj radnog vremena pa da opet posjetim Ferelden.
P.S. Možete i zamisliti, cura je presretna. :)
Uf, ovaj viken bio je obilježen DA:O stvarno sam puno igrao, mislim da nisam ništa drugo ni pokrenuo.
Idem prilično detaljno kroz kvestove i istražujem sve živo, tako da sam na 40+ sati a nisam ni zalječio Arl Eamona. :) Svaki side quest radim i svaki kutak svake mape pregledam detaljno nebi li našao nešto zanimljivo. Baš sam jučer sakupio cijeli Juggernaut armor, woo hoo, baš je guba. :)
Skupina mi se prilično povećala i sad je samo teže odabrati ko će samnom. Jedini siguran član je Morrigan a ostale po potrebi. :)
Već sanjam DA:O, i samo jedva čekam kraj radnog vremena pa da opet posjetim Ferelden.
P.S. Možete i zamisliti, cura je presretna. :)
teško se odvajaš od Morrigan, nije ni čudo kad ona prva "legne" pa svi vole s njom igrati ...
ja jučer krenuo u lov na Whiterfanga il kak se zove već...(ubio sam Hermita onog...valjda nisam pogriješio)
jako zanimljivo...još samo su mi elfovi ostali...riješio sam Arl-a, patuljke i Circle ... kokno Flemeth... cca 35 sat igre...
imam prek dvadeset runa .. baš fino ide...nekoliko finih armor setova...
i jedan problem..čudno, ali ljuti me prevelik izbor likova...neznam kog više povest s sobom...Leilana slaba al ima lockpick...morrigan je "osrednja" .. Alistair predobar tenk...Sten damage dealer...HEALER Wyne...đukela isto čudno, ali puuno puta zna biti dobar...
zevran je peder...nikaj nemre otključat, brzo gine i još prima u dupe...užas...fakat je višak
Pa ustvari i da:
SPOILER:
Darkspawn se siri, to si moguce primjetio kako napredujes sa questovima. Nakon Landsmeeta napadnu Redcliffe i mora ih pocistit i spasit dvorac, to su ponovno fightovi u Redcliffeu xD, kao da nema drugih gradova za branit. Jednom kad ga obranis (ne znam doduse zasto sam buduci se cijela vojska tamo smjestila) Shvatite zajedno da je to bio samo manji dio vojske, da je vecina krenula na Denerim, koji se ne moze obraniti. Vi jurite na Denerim, ali necete stici na vrijeme, kada dodjete tamo darkspawn je vec napao Denerim i probili su se u grad, slijedi animacija jako nalik na onu iz LOTR-a kada Rohan dolazi na vrata Ozgiliatha u koji je vojska Mordora vec provalila... ah, sjecanja.
Zatim je tvoj posao naravno uletit u grad, cistit kvart za kvartom (nisu svi obavezni, ali korisno ih je sve pocistit), krecuci se na vrh najvise zgrade (citaj onaj zatvor u kojem si bio nepravedno zatvoren) i tamo se na vrhu najvise kule boris sa archdeamonom
Dakle da, branit ces 2 grada
Pa zapravo nisam primjetio da se darkspawnovi šire. Pazi ja ovdje ne računam random encountere. Redcliffe ne braniš od darkspawnova nego od zombija, nemrtvih itd....... Oni su produkt opsjednutnog klinca, a ne uber demona (glavni baja na protivničkoj strani) koji vodi darkspawnove. E sad, jedino ako se nešto kasnije ne pojavi, ali onaj fight u Redcliffu nema veze sa darkspawnovima. Pazi, ja pitam zato, jer dosta grindam (tona side questova) i imam dojam da se ništa ne događa (hodam po mapi itd....). Zapravo cijela ta galama sa darkspawnovima me podsjeća na "krizu" u Oblivionu. Znači, ništa se nedogađa, nemam osjećaj da mi netko puše za vratom, a ja moram pod hitno skupiti ekipu za fight itd.......
Zamisli da nakon nekog vremena moraš, ali baš moraš odlučiti hoćeš li braniti Redcliff ili Denerim? Znači da je to posljedica tvog, mog ili bilo čijeg grindanja itd.......
Btw, ovo je za one koji ne znaju. "Kriza" u Oblivionu je bila jedna od većih zamjerki koju su igrači imali prema igri.
teško se odvajaš od Morrigan, nije ni čudo kad ona prva "legne" pa svi vole s njom igrati ...
LOL :) ma ne, nekako mi njen lik najviše paše.
ja jučer krenuo u lov na Whiterfanga il kak se zove već...(ubio sam Hermita onog...valjda nisam pogriješio)
jako zanimljivo...još samo su mi elfovi ostali...riješio sam Arl-a, patuljke i Circle ... kokno Flemeth... cca 35 sat igre...
imam prek dvadeset runa .. baš fino ide...nekoliko finih armor setova...
Taj lov je jako zanimljiv. To i patuljci su mi bili najbolji.
i jedan problem..čudno, ali ljuti me prevelik izbor likova...neznam kog više povest s sobom...Leilana slaba al ima lockpick...morrigan je "osrednja" .. Alistair predobar tenk...Sten damage dealer...HEALER Wyne...đukela isto čudno, ali puuno puta zna biti dobar...
zevran je peder...nikaj nemre otključat, brzo gine i još prima u dupe...užas...fakat je višak
Morrigan sam razvijao kao healera tako da my Wyne u principu ne treba. Često uzmem i Golema... Alistaira uzmem ali mi nije baš drag... :)
danas idem riješit whiterfanga...
neznam dal da ubijem ili ne...jer vidim da likani više nisu zvijeri...a mrze ove pederčine(preljubazni su), elfove iz pitaj boga kojeg razloga...moram to preispitati...
bilo mi je žao onog Grand Oaka...makar mi "zlo" izgleda...
ova igra me tjera ponovo Witchera igrati...oboje imaju jednu stvar identičnu...NEMOŽEŠ SE ODVOJIT od njih...maknut iz tog svijeta
Niti sam ubio Witefanga, možeš ih i 'pomiriti' pa sve bude ok. :)
Niti sam ubio Witefanga, možeš ih i 'pomiriti' pa sve bude ok. :)
Nego da li ih se sve može koknuti? Elfovi su mi nekako pič...ti, a vukodlaci mi djeluju kao da imaju bjesnoću. Pa profilakse radi, da se i njih riješim (vukodlaka).