Ak ko ima problem kak pobjec od 1-2 k mmr nek mi se javi : Mislim da sam naso rjesenje:D
Na pocetku igre kazes igracima da ces kerijat i to se naucis ono fulll full dobro ( ucite od purge i ostalih pro igraca).
Nemojte nikako igrat supporta u tom ranku jer niko to nezna cijenit i iskoristit(svaka cast iznimkama) i jos mozda dobite report od tih noobara.
Pricajte s mikrofonom sa svojim timom makar sam... i govorite im sto da rade jer vecina njih nista nezna... a ak neznaju engleski onda ste malo najeb.. :D
Glavni problem kod tog ranga da svaki igra sam za sebe i neznaju napadat timski. To je bio jedan od mojih glavnih problema .
A kad izgubite ,a solidan ste keri sigurno ste nes pogrijesili i naucit cete nesto novo
Ja sam npr bil keri (jugger) za tim i pusili smo skorom 60-30 al su me lijepo slusali da samo branimo, dobimo teamfight i push... i tako smo ih pobjedili 3 puta ,al taj 3 put svi su se tp(kao sto sam im reko) al ja budala nisam znao da ak aktiviram onaj q spin i tp da mi nemogu nista... a ja samo tp usred njihove baze ovi me stun i ubili... ovi moji nisu nista mogli i gg... sve zbog te jedne pogreske. Al to mi se bas svidja kod dote... pogreske se skupo placaju.
+ ak vas muci sta da izaberete ja koristim http://dotapicker.com/teammate.php# jos sam noob (lvl 17) pa....
Kad pročitam nešto ovako od početnika skontam ustvari koliko je ova igra zahtjevna i koliko se ustvari razumijem u nju, nevjerovatna je dubina ove igre.
Pa naravno:D Eto sad prije odigrao meč koji je trajao 1 h sa anti mageom... dobio sam battlefuryu razumnom vremenu, i onda pogledam ukupni score 5-20... ono jedva smo uspijeli pobjedit

ToniK