Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.960.381
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Dota 2
The_Fichek kaže...

Hoce ko odigrat samnom prvi dota2 game{#}

EDIT: Veteran dote1, pauza 1 god, sad se treba malo naviknut i skupit vrijedno iskustvo u 2014. dok jos stignem.

so laugh forgot to funny

11 godina

Smrc.

16 godina
neaktivan
Dota 2

Ne vidim smisao u bilo kojoj formi potencijalno izmjene igrača:

http://www.joindota.com/en/news/24295-western-heavyweights-looking-to-shuffle

Artour bi vjerojatno volio igrati ponovo sa EEom, ali to bi vjerojatno donijelo više pomutnje zato što je FATA potvrdio da ostaje u C9-u.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2014 13:18 (4ucker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ocu testirat malo heroje itd. Odem lobby, create local lobby, joinam game, stavim botove, dodjem do dijela di trebam pikat heroja, i klikcem ko budala, al ga nece pikat i stavit u game, wtf.

EDIT: Uspio sam nekako, valjda je bug bio ili nesto.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2014 15:58 (The_Fichek).
15 godina
The_Fichek kaže...

Ocu testirat malo heroje itd. Odem lobby, create local lobby, joinam game, stavim botove, dodjem do dijela di trebam pikat heroja, i klikcem ko budala, al ga nece pikat i stavit u game, wtf.

EDIT: Uspio sam nekako, valjda je bug bio ili nesto.

Jeste, glup bug koji je izgleda i dalje prisutan od kad sam ja bio žrtva njega prije 4-5 mjeseci. Mene ALT+ENTER izlječiše.

Say hello to my little friend
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2015 0:34 (Krunoo7).
11 godina

Ja igrao malo, jedno 10 gejmova, ali nije mi to to bez stare ekipe i nekog starog osjecaja kojeg za sada nisam vratio. Ovdje mi je svaki game ili pun noobova, ili pola njih diskonekta, ili pun smurfova, tesko mi je nac nesto normalno da se malo priviknem. Frend mi je pricao da suport nema vise tolku ulogu, da svaki game njemu zavrsi sa ufarmanim kerijima. Nisam pratio patcheve, al meni na nesto slicno isto lice gejmovi, iako sam ih tak malo odigrao. Cak i kad ekipa diskonekta, botovi predstavljaju problem noobovima pa se game oduzi za 15-20minuta. Opcenito imam osjecaj da ljudi uopce ne idu za towerima, barem moj team, neznam. Svi pricaju ko iskusnjare, a mid tower stoji do 30. minute, po meni je to automatski lose jer protivnicki team tolko iskoristi portanje na njega i kontrolu da se tesko vratit. Mozda se to kasnije promjeni ili puno ocekujem od samog pocetka. Ono sto mi je ogroman plus naspram dota1 je open source konzola, ali to je mozda i jedini plus uz naravno ne pucanje veze, tipicno za garenu. I da, drveca su mi preogromna, ako zna neko komandu da ih smanjim u konzoli, nisam to jos trazio. Opcenito su mi i heroji nekak veliki, bilo bi fora da mogu jos vise zoomoutat, al neda igra.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2015 13:56 (The_Fichek).
15 godina

Kad počneš igrat dotu stavi te s apsolutnim početnicima (novi acc). Jedini način da dobiješ bolje igrače jest da stompaš pubove (s herojem koji ti baš leži). Btw open source konzola?

16 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...

Btw open source konzola?

Dobar pun :D

Open source(engine) konzola(~) :PP

11 godina
Krunoo7 kaže...

Kad počneš igrat dotu stavi te s apsolutnim početnicima (novi acc). Jedini način da dobiješ bolje igrače jest da stompaš pubove (s herojem koji ti baš leži). Btw open source konzola?

Prvo vidi ovo:

Zatim ovo do jedno 6. minute:

Zatim ovo:

Znaci neke komande trebaju bit u tom autoexec.cfg ako ih ne zelis kucat svaki puta, dok pokazivanje fps-a i tako neke komande jednom kad ukucas ostanu tamo, ako ih ne mjenjas.

Moje komande u tom autoexec fajlu su:

alias "+toprune" "dota_camera_set_lookatpos -2273.898682 1832.745483"
alias "-toprune" "dota_select_all; dota_select_all"
alias "+botrune" "dota_camera_set_lookatpos 3035.773438 -2472.680176"
alias "-botrune" "dota_select_all; dota_select_all"
bind "t" "+toprune"
bind "g" "+botrune"

dota_force_right_click_attack 1

dota_minimap_hero_size 900

dota_range_display 1200

dota_screen_shake 0

dota_disable_range_finder 0

dota_ability_quick_cast 1

Ovaj dota_range_display kojeg je i Merlini spomenuo u 2. videju izgleda da vise ne pali u samim gejmovima jer je bilo OP za offlane heroje i tako kojima je bitno otkuda kupe EXP, tako sam ja to skonto. Mozda i radi pa mi nije ostalo sejvano.

Runa se moze namjestit i da jednim klikom checkas obje: http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/2e69oo/still_cant_bind_rune_spots_to_keys/ Dr.Defia je to pojasnio u 2. komentaru. I koordinate koje je on stavio i ove koje sam ja stavio su za rune otkako se premjestio Rosh, znaci pravilne su koordinate.

Ovo mi je isto fora, za lako nalazenje nekih komandi: http://nickomang.github.io/Autoexec.cfg-Generator/

Ovdje za sve komande: http://www.gamerconfig.eu/commands/dota-2/

Ja sam to sve u startu gledo, da se nemoram kasnije navikavat jos i na to. Sad mi frend rece da uvjezbam Lycana i ownam, inace kad pocnem MMR da ce me smjestit medju losije i da cu se pol god jos patit sa njubovima xd I da Kruno, u pola gejmova me stavilo sa smurfovima, znaci likovima koji igraju neznam kolko pa naprave acc da se izivljavaju na pocetnicima, a vjerojatno stari acc prodaju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2015 17:12 (The_Fichek).
15 godina

Mislim da si pobrkao malo što znači open source - jasno mi je na što misliš, ali open source je nešto drukčije. No, nebitno.

Range finder radi u offline (i local lobby-ma) koliko znam, a zabranjena je u matchmakingu točno zbog toga.

U autoexceu imam trenutno upaljeno force_preload, najbeskorisnije komande ikad.

No, hvala ti za ove rune, za to nisam znao. Valja probat. Trebalo bi naći i koordinate i za secret shopove da kurira bude lakše poslat među drveće (pretpostavljam da su one brojke koordinate na mapi).

EDIT: Onaj pun je bio slučajan

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2015 18:48 (Krunoo7).
16 godina
neaktivan
Dota 2

Ja sam to open source konzola shvatio kao otvorena "Source konzola", tj ovo open je nepotrebno ako se misli na source engine konzolu..

Bas zato mislim da je stavljeno open da ispadne pun... Mby not? Fichek?

0 0 hvala 0
11 godina

Na konzolu sam mislio. Open source je softver koji se moze besplatno koristit, pa eto tako nesto sam mislio, no valjda je pogresno jer se to nije nit placalo, nego je bilo nedostupno ili je bilo dostupno od samog starta? Kak got bilo dobro je da postoji. Samo da nekako mogu smanjit drveca ili promjenit izgled, ili zoomoutat vise nego sto je po difoltu, sta ja znam, to me smeta malo za sada.

15 godina

Open source je softver kojem je javno dostupan kod pod nekom licencom.

Zoomoutat ne možeš jer je to cheat.

16 godina
neaktivan
Dota 2

Kakav reshuffle.

Nova postava EG-a: 

PPD

Fear

Sumail

Aui_2000

Universe

Team Secret:

Kky

Puppey

Zai

Arteezy

S4

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
4ucker kaže...

Kakav reshuffle.

n0tail bez teama

16 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...
4ucker kaže...

Kakav reshuffle.

n0tail bez teama

N0tail + Misery = Cloud 9 => agresivniji playstyle uz FATU na midu, EE space created, bone7 doing what he usually does.

Ako se poklope profili, bit će to dobar tim. 

Ne znam šta da mislim o Sumailu jer nikad nisam vidio lika što je spreman uraditi. 

14 godina
neaktivan

Pieliedie i pajkat u [A].

11 godina
protjeran
Dota 2
Prijavite se na balkan dota cup hostan od strane cro communitya

http://croatiandotacommunity.cu.cc/index.php?topic=22.0

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Može li i želi li netko sada Dote? (LP sam još dva gejma, ne želim sam izlaziti iz istog)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Sistem: Eyefinity - dva monitora = HyperX finals live + Dota 2 Asian cup >>> Prostor za komičnost = enormna. Entertainment level "NOT EVEN A RANKED GAME"

Btw, S U M A 1 L B O Y S:

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Universe jr.

16 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...

Universe jr.

Miniverse.

16 godina
neaktivan
Dota 2

Magnus r3dd1t thread...

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 22:47 (Dojitza).

8 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Jel gledao tko sad A vs NaVi?

Odlican gejm, 75 minutra, pogledati obavezno. 

Rat doto best doto :)

0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Pogled san ja sad. Zivi uzas. Hovost ima priliku dobit da je isa direktno na cetvrti tower umisto da ih ubija u fontani. I eto naravno izgube :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Otvorim pre 30-ak dana novi nalog u Doti, odigram preko 100 gejmova, sve regularno, bez izlazenja, razloga za banovanje, itd. i juce htedoh da dodam svoje prijatelje i ne moze. Samo mene mogu da dodaju. Hocu da pristupim grupnom cetu, ne moze... Kaze da imam limitiran nalog.
Pronasao sam neke sture informacije po nekim stranim forumima, da se navodno treba kupiiti nesto iz njihovog sopa, pa da onda bude full nalog, ali nista zvanicno, sta da se kupi, da li je tako, itd.
Zna li neko kakva su to sad nova, "pravila" ? :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 13:18 (dalibor.kum.markovic).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Nije uopce rat doto, nego odluke navija ne kuzim..

xboct je imao divine rapier i 9k golda a nije imao buy back, a Alliance je izao na thron, pa što onda nije kupio još jedan divine i izbacio BoT

17 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Ima gdje replay?

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Ramo kaže...

Ima gdje replay?

Here you go:

12 godina
neaktivan
Dota 2

Kad odigras 2 hbena sata mec i mozes u bilo kojem trenutku sve privest kraju, no ne! ocito je gospodi zadovoljstvo farmati u 70 min po sumi.. 

svaki teamfight 3vs5 i gurali smo dobro, naravno sve ima svoju granicu. za push treba 5 

btw nisam vidio odavno neki item, dropovi su proslost??

play2much
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice