- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pretvorili ste ovu temu u vasu privatnu prciju koja nikoga ne zanima a ovaj lik Farmwithme je idiot na razini rusa , dva put sam igral protiv njega i oba puta je lik samo flameal i kipal cijeli game ko balvac od 13 godina a tu na forumu izigrava da je Dendi daj ga vise netko banaj da imamo mira.
ja kontam dosao techies, yebo vas compendium samo valve hoce para gamad jedna preplacena, ne dam pare dok ne dodje techies, a tek onda netju platim 
Koliko je ljudi napravilo account da se pridruzi ovom razgovoru pa to nisu istine. Svi stari po 1 dan :)
Compendium strech goals su zakon. all random deathmatch mode pls yes! 1v1 mm :D
Pretvorili ste ovu temu u vasu privatnu prciju koja nikoga ne zanima a ovaj lik Farmwithme je idiot na razini rusa , dva put sam igral protiv njega i oba puta je lik samo flameal i kipal cijeli game ko balvac od 13 godina a tu na forumu izigrava da je Dendi daj ga vise netko banaj da imamo mira.
A sto se tice Dendia i mene usporedbe ozbiljnog igranja on je tier 1 ja sam tier 5.
Kad ja kazem negdje da sam priblizno dobar kao Dendi sam cu izbrisat dotu. Ne znam tko si ocito neces stavit svoj pravi nick. ali ne vjerujem a si igrao vs mene, no istina je da sam flejmer i rager. No i dalje ne vjerujem da si igro sa mnom.
neko kupio ovaj compendium..??
xaaxxaaxaxxaxaaxaxaxaxxa
KUL vs BIP AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ajde sad ogranizirajte gejm da svi gledamo ko ce koga pocepat!!
GO marko go !!!
i ovo u vezi igraca ko je bio prije bolji a ko poslje to nema veze s vezom ...
ja znam puno igraca koji su prije bili daleko bolji od mene , a eto ja sam sad bolji od njih ,, i isto ima ljudi od kojih sam ja bio bolji , trazili me da igram s njima a eto sada su puno bolji od mene ...
e sad ide najbolnija istina , prije je se daleko lakse bilo probit u doti nego sada ... sad svi znaju igrat , svi gledaju strimove znaju pikove ...
neko kupio ovaj compendium..??
Ja sam ga kupio...
Pretvorili ste ovu temu u vasu privatnu prciju koja nikoga ne zanima
Ovo.
xaaxxaaxaxxaxaaxaxaxaxxa
KUL vs BIP AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ajde sad ogranizirajte gejm da svi gledamo ko ce koga pocepat!!
GO marko go !!!
i ovo u vezi igraca ko je bio prije bolji a ko poslje to nema veze s vezom ...
ja znam puno igraca koji su prije bili daleko bolji od mene , a eto ja sam sad bolji od njih ,, i isto ima ljudi od kojih sam ja bio bolji , trazili me da igram s njima a eto sada su puno bolji od mene ...
e sad ide najbolnija istina , prije je se daleko lakse bilo probit u doti nego sada ... sad svi znaju igrat , svi gledaju strimove znaju pikove ...
objasnjava covjek dotu !
Da se ne natezem đabe,odo krompire kopat..
zanima me kako se malo iskusniji igrači (sa većim MMR-om, pro, polu-pro itd., ma tko god se pronađe u definiciji iskusnog igrača) snalaze sa micro herojima? kako kontrolirate grupe sa herojima tipa chen/ench etc.? isto tako me zanima kako igrate sa herojem tipa brew i njegovim ultijem? tabate samo između njegovih elemenata ili imate neki drugi način?
pitaj fmw
ajmo sing gazi navija!!!!
http://www.joindota.com/en/live/dreamhack
samo da navi fanbojsi malo rejdzaju!!!
Milion dolara se digo prize pool u 13 sati wtf 0o
Milion dolara se digo prize pool u 13 sati wtf 0o
Samo neka leti gore, xexexe.
htio sam pitati posto sam dosao do lvla 5 compendium a nisam dobio onaj neki treassure kak to dobim i kak to ide..??
Kasne te nagrade izgleda, ja sam 13, a dobio samo couriera.
BTW, jel se sakuplja neka ekipa za fantasy league?
Kasne te nagrade izgleda, ja sam 13, a dobio samo couriera.
BTW, jel se sakuplja neka ekipa za fantasy league?
I mene zanima dali je ko za fantasy league. Od moje ekipe niko nema compendium, pa ako se sta sprema javite.
Šta je i dotični Mr. Fišek neki balkanski oblik Dendija kao što se to tvrdilo za FWM-a?
Nisam igrao puno sa FWM, ali smo se znali kao i sva ostala tzv. "cro pro" ekipa..
taj termin se originalno koristio kao pogrdni naziv za igrace koji nisu imali skilla za hlr1 ili cdl. Pod tim ne mislim da su ti igraci bili noobovi. Jednostavno ta reci cu "vrsta" igraca nije imala dovoljno iskustva da pokrije ogromnu razliku u razini igranja izmedju cro 1 i hrl1/cdl. Uz taj postajali su EU, RO i IHCS "rankovi"
"ALL: Silencer 0/13 ihcs 100%"
"ALL: ro 15 silencer "
U sadasnje vrijeme cro pro rangiranje bih usporedio sa tzv. "elohell" solo mmr.
jednostavno neprogresivno igranje sa igracima nizeg ili slicnog mmra 0/24 i tako 4 godine. ako nisi napravio stack i isao igrati turnire ili u hs sobe, rangirao bi kao kro pro
htio sam pitati posto sam dosao do lvla 5 compendium a nisam dobio onaj neki treassure kak to dobim i kak to ide..??
Ja sam lv 26 i isto sam dobio samo kurira, moraju napraviti update da addaju iteme. Bilo bi im glupo da svkaih nekoliko sati addaju iteme kad prize pool leti u nebo tako da mislim da bi nakokn 4 mil mogli puknut update.
Jel mora biti stack neki za Fantasy League ili mozes sam? Ima li tko za grupu :D
Jel tko uspio zavrsiti 10 hero challenge ?
Nisam bas obracao paznju na fantasy league, a 10 hero challenge proklinjem :P, 4 sam uspio rjesit onda sam rerollo pa sam ih 8 za redom izgubio... 
Može neka stranica ili tutorial kako pickati heroje? Tj ko je protiv koga dobar a tko loš.. hvala
Može neka stranica ili tutorial kako pickati heroje? Tj ko je protiv koga dobar a tko loš.. hvala
nema ti tu nikakvih posebnih pravila ... svaki heroj ima svoje pluseve i minuse ....
samo igraj sto vise i doc ce to samo od sebe ... gledaj malo strimove i uci se
Nije tutorial, ali uzima sa dotabuff-a matchupove i sl. pa moze pomoc. https://onuraslan.github.io/DotaBuffCP/
kakva je poanta igrati fantasy ligu solo? Ako se uopce moze.
A 10 hero zasad ide dobro, 3/3.
Ja sam za to da ovdje organiziramo neku fantasy league skupinu.
+1
+1
+1
#najveci mentalisti dote