Dodem ono šolantno kad mene moj stari drug hejta iza leda PDP.Marko,nemas postivanja ni 1%. Prov kao momak i onda tek kao igrac dote. Momak koji je molio da bude samo u obsima dok mi igramo da moze drkice bacat,koji je bio dno dna koga su svi sprdali.. Sine mozes mrzit kul koliko hoces i lagat al neces nista stim postici. Necu nista puno pricat tko je uz mene naucio igrat skim sam igrao nocima da pojasnim i koji danas cak igraju i ownaju. Ti svoj bip stavljas u vrhunsku klasu d1 starog vremena? bip? cek to kad je kul 25cm elite i svi prestali igrat,jedino tad :) To kad sam ja prestao igrati pa suki nastavio kul voditi jel? Pa u bdlu smo bili 4ti,jedini team bez sponzora..smijesno sto tebi njube napuhani uopce pisem. Elite smo nakon uigravanja dobijali,ti nisi bio ni u planu da zaigras sa njima tada. Ja satan ale bruno dino masinko sonny tarik smo tad cepali. Neznam sto ovdje prosipas momcima price da si ti neki gosu. Sine bio si samo prasina i punio slotove po cro2. Mislim ono ej...
Jos nesto,to da si me pitao da igramo onu vecer jest istina. Samo daj ljudima ss sta sam ti odgovorio ? Rekao sam ti lijepo da ne mozemo sada jer igramo joindotu. Valjda to nije strah vec smo bili zauzeti. Ja tarik i zver nemamo 150 winova skupa i ti se nesto furas? Jel te stid marko ? Danas bas sonnyu pricam sto si pisao ovdje lik se odvalio smijat. Lika kojeg nisam cuo da se nasmijao bar 2god se tebi odvali smijat. Kaze jel to onaj sto je molio obse,je sonny to je taj :o
Bolan da imam 2k winova i da se umislim kao ti bio bi na lan turniru u frankfurtu,bio bi neki igrac a ne pubao i prosipao bakine konake sta sam ja i ko sam ja. Imas 20x vise odigranih sati na d2 od cijelog mog teama koji je prije 10-15 dana poceo da igra i tebi je toliko stalo u zivotu da mene ownas da mozes reci da si KUL dobio wow,sine poklopi se. Sve ce vrijeme pokazati :)
@fichek,imas nas i sad na fbu ako te interesuje https://www.facebook.com/kulgamingofficial hvala na respektu ;)
Ne znam sto mi ovaj post samo treba,samo ignore sine i pisi dalje. HF sine marko
Jok bolan, malo si pucao igrica i onda su se neke stvari desile. Šta si ti umišljaš?