Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.961.119
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
StreetOMFG kaže...

Dodem ono šolantno kad mene moj stari drug hejta iza leda  PDP.Marko,nemas postivanja ni 1%. Prov kao momak i onda tek kao igrac dote. Momak koji je molio da bude samo u obsima dok mi igramo da moze drkice bacat,koji je bio dno dna koga su svi sprdali.. Sine mozes mrzit kul koliko hoces i lagat al neces nista stim postici. Necu nista puno pricat tko je uz mene naucio igrat skim sam igrao nocima da pojasnim i koji danas cak igraju i ownaju. Ti svoj bip stavljas u vrhunsku klasu d1 starog vremena? bip? cek to kad je kul 25cm elite i svi prestali igrat,jedino tad :) To kad sam ja prestao igrati pa suki nastavio kul voditi jel? Pa u bdlu smo bili 4ti,jedini team bez sponzora..smijesno sto tebi njube napuhani uopce pisem. Elite smo nakon uigravanja dobijali,ti nisi bio ni u planu da zaigras sa njima tada. Ja satan ale bruno dino masinko sonny tarik smo tad cepali. Neznam sto ovdje prosipas momcima price da si ti neki gosu. Sine bio si samo prasina i punio slotove po cro2. Mislim ono ej...

Jos nesto,to da si me pitao da igramo onu vecer jest istina. Samo daj ljudima ss sta sam ti odgovorio ? Rekao sam ti lijepo da ne mozemo sada jer igramo joindotu. Valjda to nije strah vec smo bili zauzeti. Ja tarik i zver nemamo 150 winova skupa i ti se nesto furas? Jel te stid marko ? Danas bas sonnyu pricam sto si pisao ovdje lik se odvalio smijat. Lika kojeg nisam cuo da se nasmijao bar 2god se tebi odvali smijat. Kaze jel to onaj sto je molio obse,je sonny to je taj :o

Bolan da imam 2k winova i da se umislim kao ti bio bi na lan turniru u frankfurtu,bio bi neki igrac a ne pubao i prosipao bakine konake sta sam ja i ko sam ja. Imas 20x vise odigranih sati na d2 od cijelog mog teama koji je prije 10-15 dana poceo da igra i tebi je toliko stalo u zivotu da mene ownas da mozes reci da si KUL dobio wow,sine poklopi se. Sve ce vrijeme pokazati :)

@fichek,imas nas i sad na fbu ako te interesuje https://www.facebook.com/kulgamingofficial hvala na respektu ;)

Ne znam sto mi ovaj post samo treba,samo ignore sine i pisi dalje. HF sine marko

Jok bolan, malo si pucao igrica i onda su se neke stvari desile. Šta si ti umišljaš?

15 godina
Dota 2

Ovaj update sam cekao zadnjih mjesec dana :D

Dosao je !

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
Dota 2

Pretvorili ste ovu temu u vasu privatnu prciju koja nikoga ne zanima a ovaj lik Farmwithme je idiot na razini rusa , dva put sam igral protiv njega i oba puta je lik samo flameal i kipal cijeli game ko balvac od 13 godina a tu na forumu izigrava da je Dendi daj ga vise netko banaj da imamo mira.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 10:23 (dad0r).
Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina
Ghost777 kaže...

Ovaj update sam cekao zadnjih mjesec dana :D

Dosao je !

ja kontam dosao techies, yebo vas compendium samo valve hoce para gamad jedna preplacena, ne dam pare dok ne dodje techies, a tek onda netju platim {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
neaktivan
Dota 2

Koliko je ljudi napravilo account da se pridruzi ovom razgovoru pa to nisu istine. Svi stari po 1 dan :)

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Compendium strech goals su zakon. all random deathmatch mode pls yes! 1v1 mm :D

12 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Pretvorili ste ovu temu u vasu privatnu prciju koja nikoga ne zanima a ovaj lik Farmwithme je idiot na razini rusa , dva put sam igral protiv njega i oba puta je lik samo flameal i kipal cijeli game ko balvac od 13 godina a tu na forumu izigrava da je Dendi daj ga vise netko banaj da imamo mira.

FarmWithMeee kaže...

A sto se tice Dendia i mene usporedbe ozbiljnog igranja on je tier 1 ja sam tier 5.

Kad ja kazem negdje da sam priblizno dobar kao Dendi sam cu izbrisat dotu. Ne znam tko si ocito neces stavit svoj pravi nick. ali ne vjerujem a si igrao vs mene, no istina je da sam flejmer i rager. No i dalje ne vjerujem da si igro sa mnom.

13 godina
Dota 2

neko kupio ovaj compendium..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Dota 2

xaaxxaaxaxxaxaaxaxaxaxxa

KUL vs BIP AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ajde sad ogranizirajte gejm da svi gledamo ko ce koga pocepat!!

GO marko go !!!

i ovo u vezi igraca ko je bio prije bolji a ko poslje to nema veze s vezom ...

ja znam puno igraca koji su prije bili daleko bolji od mene , a eto ja sam sad bolji od njih ,, i isto ima ljudi od kojih sam ja bio bolji , trazili me da igram s njima a eto sada su puno bolji od mene ...

e sad ide najbolnija istina , prije je se daleko lakse bilo probit u doti nego sada ... sad svi znaju igrat , svi gledaju strimove znaju pikove ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 15:44 (banee).

2 0 hvala 0
15 godina
tomislavivic kaže...

neko kupio ovaj compendium..??

Ja sam ga kupio...

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
15 godina
FarmWithMeee kaže...
dad0r kaže...

Pretvorili ste ovu temu u vasu privatnu prciju koja nikoga ne zanima

FarmWithMeee kaže...

Ovo.

Say hello to my little friend
11 godina
neaktivan
banee kaže...

xaaxxaaxaxxaxaaxaxaxaxxa

KUL vs BIP AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ajde sad ogranizirajte gejm da svi gledamo ko ce koga pocepat!!

GO marko go !!!

i ovo u vezi igraca ko je bio prije bolji a ko poslje to nema veze s vezom ...

ja znam puno igraca koji su prije bili daleko bolji od mene , a eto ja sam sad bolji od njih ,, i isto ima ljudi od kojih sam ja bio bolji , trazili me da igram s njima a eto sada su puno bolji od mene ...

e sad ide najbolnija istina , prije je se daleko lakse bilo probit u doti nego sada ... sad svi znaju igrat , svi gledaju strimove znaju pikove ...

objasnjava covjek dotu !
Da se ne natezem đabe,odo krompire kopat..

čača oldskul
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 18:37 (StreetOMFG).
11 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...

zanima me kako se malo iskusniji igrači (sa većim MMR-om, pro, polu-pro itd., ma tko god se pronađe u definiciji iskusnog igrača) snalaze sa micro herojima? kako kontrolirate grupe sa herojima tipa chen/ench etc.? isto tako me zanima kako igrate sa herojem tipa brew i njegovim ultijem? tabate samo između njegovih elemenata ili imate neki drugi način?

pitaj fmw

čača oldskul
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 18:38 (StreetOMFG).
11 godina
neaktivan
a
čača oldskul
11 godina
protjeran
Dota 2

ajmo sing gazi navija!!!!

http://www.joindota.com/en/live/dreamhack

samo da navi fanbojsi malo rejdzaju!!!

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Milion dolara se digo prize pool u 13 sati wtf 0o

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...

Milion dolara se digo prize pool u 13 sati wtf 0o

Samo neka leti gore, xexexe.

13 godina
Dota 2

htio sam pitati posto sam dosao do lvla 5 compendium a nisam dobio onaj neki treassure kak to dobim i kak to ide..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Kasne te nagrade izgleda, ja sam 13, a dobio samo couriera. 

BTW, jel se sakuplja neka ekipa za fantasy league? 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dota 2

Nije da kurim frku...

Marko &  Žamal voli vas tata!

btw ekipica evo, tko ima vremena i zanima ga ovako nesto.  LINKIĆ

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 8:23 (LoKibug).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Kasne te nagrade izgleda, ja sam 13, a dobio samo couriera. 

BTW, jel se sakuplja neka ekipa za fantasy league? 

I mene zanima dali je ko za fantasy league. Od moje ekipe niko nema compendium, pa ako se sta sprema javite.

11 godina
neaktivan
The_Fichek kaže...
4ucker kaže...

Šta je i dotični Mr. Fišek neki balkanski oblik Dendija kao što se to tvrdilo za FWM-a?

Nisam igrao puno sa FWM, ali smo se znali kao i sva ostala tzv. "cro pro" ekipa.. 

taj termin se originalno koristio kao pogrdni naziv  za igrace koji nisu imali skilla za hlr1 ili cdl. Pod tim ne mislim da su ti igraci bili noobovi. Jednostavno ta reci cu "vrsta" igraca nije imala dovoljno iskustva da pokrije ogromnu razliku u razini igranja izmedju cro 1 i hrl1/cdl.  Uz taj postajali su EU, RO i IHCS "rankovi" 

"ALL: Silencer 0/13 ihcs 100%"  
"ALL:
  ro 15 silencer "

U sadasnje vrijeme cro pro rangiranje bih usporedio sa tzv. "elohell" solo mmr.
jednostavno neprogresivno igranje sa igracima nizeg ili slicnog mmra 0/24  i tako 4 godine. ako nisi napravio stack i isao igrati turnire ili u hs sobe, rangirao bi kao kro pro

15 godina
tomislavivic kaže...

htio sam pitati posto sam dosao do lvla 5 compendium a nisam dobio onaj neki treassure kak to dobim i kak to ide..??

Ja sam lv 26 i isto sam dobio samo kurira, moraju napraviti update da addaju iteme. Bilo bi im glupo da svkaih nekoliko sati addaju iteme kad prize pool leti u nebo tako da mislim da bi nakokn 4 mil mogli puknut update.

17 godina
Dota 2

Jel mora biti stack neki za Fantasy League ili mozes sam? Ima li tko za grupu :D

Jel tko uspio zavrsiti 10 hero challenge ?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Dota 2

Nisam bas obracao paznju na fantasy league, a 10 hero challenge proklinjem :P, 4 sam uspio rjesit onda sam rerollo pa sam ih 8 za redom izgubio... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Može neka stranica ili tutorial kako pickati heroje? Tj ko je protiv koga dobar a tko loš..  hvala

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Schweini7 kaže...

Može neka stranica ili tutorial kako pickati heroje? Tj ko je protiv koga dobar a tko loš..  hvala

nema ti tu nikakvih posebnih pravila ... svaki heroj ima svoje pluseve i minuse ....

samo igraj sto vise i doc ce to samo od sebe ... gledaj malo strimove i uci se

14 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...

Nije tutorial, ali uzima sa dotabuff-a matchupove i sl. pa moze pomoc. https://onuraslan.github.io/DotaBuffCP/

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 17:08 (Ravenclaw92).
17 godina
Dota 2

kakva je poanta igrati fantasy ligu solo? Ako se uopce moze. 

A 10 hero zasad ide dobro, 3/3. 

Ja sam za to da ovdje organiziramo neku fantasy league skupinu. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ramo kaže...

kakva je poanta igrati fantasy ligu solo? Ako se uopce moze. 

A 10 hero zasad ide dobro, 3/3. 

Ja sam za to da ovdje organiziramo neku fantasy league skupinu. 

+1

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice