Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.932.109
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Dota 2

Ima li jos tko problem sa trazenjem servera?

Naime, stoji mi na "Finding server" i nista se ne dogada.

S time da mi game nade za dvadesetak sekundi, sto se nikad prije nije dogadalo (obicno po 2 minute cekanja).

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
12 godina

Da,prije nego što kreneš tražit nekakav game bude ti obavijest(barem meni).Isto na početku runde(kada se odbroji 30s,dođe obavijest).

@rocker55555

Kod mene isti slučaj :/

EDIT:
Evo iz 3. pokušaja uspjelo.

[3. sreća :D ]

http://boss-game.com/forum2/index.php
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 15:40 (Paradox1).
16 godina

Meh, poslije 2 minute napokon nade server i onda netko lijepo klikne decline pa sve ispocetka.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
14 godina

ako netko jos nema dotu 2 nek se javi pa ce dobit invite ;)

16 godina
neaktivan
Dota 2

Trebalo bi jednostavno uvesti opciju da igru odpauzirati može ujedno onaj tko je pauzirao, te da ona traje recimo 5 (ili 6) minuta nakon čega bi se igra, ako igrač ne odpauzira, nastavila, a on ako se nije vratio kickao iz partije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Trebalo bi jednostavno uvesti opciju da igru odpauzirati može ujedno onaj tko je pauzirao, te da ona traje recimo 5 (ili 6) minuta nakon čega bi se igra, ako igrač ne odpauzira, nastavila, a on ako se nije vratio kickao iz partije.

I onda na kraju runde dok rušiš protivničku bazu nađu se neke budale na drugoj strani i namjerno ti pauziraju igru na 20-25 minuta... Nije to baš tako jednostavno

Uostalom u ranijoj fazi bete je postojao određen delay prije nego su protivnici mogli prekinuti pauzu. Pa su se događale upravo takve stvari. Zato su to i maknuli.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
14 godina
Dota 2

Pa onda neki sistem tipa kad netko pauzira da tek nakon 45 sek npr se može odpauzirat. ali ako ide odpauzirat itko osim onog ko je pauzirao ide na vote i svi dobiju unpause ili wait buttone.

ako je preko 8 igrača za onda se odpauzira ili tako nešto.

Ali trebalo bi sistem razradit, žalosno je kad gazimo i onda nam nešto iskrsne, sruši se igra, netko mi zvoni na vrata ili nešto što moraš obavit na par sek a ekipa odmah unpauze i onda dobiju jer jedan naš ode afk 3 min.

također forfeit system je must. Sjevali bi mi hrpu živaca i vremena.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
3n3m1 kaže...
...Jos se nazalost trazi invite key.Tko mi posalje,istog trena se pridruzujem k vama?

A gle stari, ja sam vidio da barem 20 ljudi na ovoj temi ima viška keyeva, a ti se niti ne potrudiš proći kroz temu i u pm kontaktirati ljude koji besplatno nude invite. Da mi svaki dan pratimo forum gdje svako dijete napiše oću invite i wajna jer nije odma dobio? Potrudi se malo

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 2:51 (sweeth).
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
...

Da, znam.

Ali to su ljudi koji konstantno leave-aju, a ja leave-am u prosjeku svaku dvadesetu partiju (i to se vratim nakon 6 minuta, toliko mi treba da se rekonektam, jednu pišljivu minutu previše, uvijek odigram partiju do kraja kao budala). Najbolje bi bilo da se uvede da moraš odigrati 5 čistih partija nakon one koju si leave-ao, bez diskonektovanja i afk-ovanja.

Postoji pauza? Jesi li ikad pauzirao? Kažem Pls wait 5 min. Iste sekunde netko odpauzira i kaže nešta u stilu: От южных морей до полярного края, Раскинулись наши леса и поля.

Pauza zapravo ne postoji, to je laž.

6 minuta je puno vremena, jebiga. Ako netko pauzira makar na minutu, stigneš se vratiti.
I jesam, pauzirao sam, i da, ljudi su čekali.
To je očito problem tvog MMR-a, i tu se ništa ne može. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
13 godina
neaktivan
Dota 2

Pozdrav ljudi..dobio sam od nekih dobrih ljudi x2 gifta za Dotu 2..jel mogu ja sad taj jedan gift nekome drugome poslati i kako?

Battlelog: Login_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bruno_K!ng kaže...

Pozdrav ljudi..dobio sam od nekih dobrih ljudi x2 gifta za Dotu 2..jel mogu ja sad taj jedan gift nekome drugome poslati i kako?

Porbaj ga sad prodati na njuškalu...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan

lol molim lijepo

Teško je naći svjetlo, ako ni ne znaš da živiš u mraku
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Bruno_K!ng kaže...

Porbaj ga sad prodati na njuškalu...

Ma htio bi ga dat mojem frendu al neznam dali se može tako.

Battlelog: Login_HR
13 godina
neaktivan
Dota 2

tko zeli, neka me doda na Steam.....Althorien mi je username

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bruno_K!ng kaže...

Ma htio bi ga dat mojem frendu al neznam dali se može tako.

Ja mislim da bi se trebalo moci vise puta giftati.

Odi u svoj inventory na steamu i vidi ima li tamo "Dota 2".

Ako ima, klikni na nju i u donjem desnom kutu bi se trebala nalaziti "Send gift" opcija.

14 godina
Bok dali još imaš Dota 2 key invite?
14 godina
Greška,ovo gore što sam napisao je zabunom trebalo biti poslano na PP poruci.
12 godina
Dota 2

Ako neko treba Dota 2 invite,javite mi se na Steamu.

Imam 6 komada,a sve koje znam imaju.Tak' da mi nepotrebno stoje u Inventory-u kao i Hitman i ostalo(al to ne dajem {#} )

Steam profil

Slobodno mi se možete i ovak javit/dodat pa da odigramo koji game.

{#}

http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Ako ima tko CS GO/Complete, a zeli iteme iz dote, neka me adda na steam ''SabakuNoZaara'' Hvala :)

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

imam 1 gift dotu 2 ak ko zeli neka kaze na pm

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

zar je moguce dao vako puno ima livera pa nisam danas gamea zavrsio a da netko nije livao

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...

zar je moguce dao vako puno ima livera pa nisam danas gamea zavrsio a da netko nije livao

vjerojatno ne,recimo meni se dosta cesto igra zna crashati ili me igra disconnecta (doduse ja se vratim)

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
17 godina
Dota 2

Ako jos kome treba dota nek se javi na pm

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Logigamer kaže...
dreadmoore kaže...

vjerojatno ne,recimo meni se dosta cesto igra zna crashati ili me igra disconnecta (doduse ja se vratim)

Ma da ali ima ljudi da se nece da vrate u game  razumijem ja kad ti dobijes dc da se mozes vratit i tebi svaka cast na tome ali kad bi svi takvi bili puno bi bilo zanimljivije igrati.

Ja evo igram vec 4-5 dana dobio od prijatelja gift dotu 2. Prije nisam igrao ali znao sam od prilike kako to ide malo sam lol-a igrao pa mi je sve slicno noob sam u ovome.Pa ako me tko zeli dodati u frend listu dreadmoore24 mi je nick

14 godina
Dota 2

Problemi sa leavanjem, nažalost, ostaju u većini slučajeva rezervirani za niželevelaške partije... Ja se doista ne sjećam više od jednog leavera u posljednja dva mjeseca i odigranih minimalno 100 partija. 1 leaver na 100 partija je zadovoljavajući omjer. Uglavnom, hoću reći da samo morate dostići neki određeni level u kojem su igrači ozbiljniji i to je to...

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina

Istina, na high/very h ima stvarno malo livanja a kad se dogodi to je obicno radi stompa jedne od ekipa :)

E da, ako netko još uvik trazi beta key imam ih još 6 komada pa se slobodno javite na pm ili steam, potato magnet.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 17:13 (chipina).
17 godina
Dota 2

Danas podijelio 5 keyeva, 6 ostalo, pa se javite u PM ili na steamu:  ramo16

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Ljudi sta ja mogu uraditi sa ovim itemima koje dobijem nekad na kraju igre, imam ih 15-ak, uglavnom su common, jedan rare anouncer i onaj jazavac courier mythical, jel se to moze giftat nekome, kako sta {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
harell kaže...

Ljudi sta ja mogu uraditi sa ovim itemima koje dobijem nekad na kraju igre, imam ih 15-ak, uglavnom su common, jedan rare anouncer i onaj jazavac courier mythical, jel se to moze giftat nekome, kako sta {#}

Ako imas announcer možeš promijeniti announcer-a.

Ako imas odjecu, možeš promijeniti odjeću heroja.

Možeš i gift-ati i trade-ati.

14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
harell kaže...

Ako imas announcer možeš promijeniti announcer-a.

Ako imas odjecu, možeš promijeniti odjeću heroja.

Možeš i gift-ati i trade-ati.

Aha, a znam da mogu promijenit, ali koristim mozda samo 2-3 heroja a ovo ostalo mi i ne treba, pa me interesovalo sta mogu s tim uradit da mi ne skuplja prasinu {#} Hvala {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice