Ima da se sakupi ekipa za 5v5 makljažu? Bilo bi fun :) .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma jedino sam ja uvijek za, nitko se drugi i ne javlja.
dodite svi u Cro-DotA channel, i ostanite tamo i jednom ce nas se skupit 10 ljudi ;)
dodite svi u Cro-DotA channel, i ostanite tamo i jednom ce nas se skupit 10 ljudi ;)
Pa konstantno tamo stojim i pišem, i pišem, i opet se nitko ne javlja.
Ajmo ako ima sad nekoga za gejm neka se javi.
Hrvatski multigaming iQ klan trazi clanove, trenutno trazimo supporty i carrya, tko ima iskustva, neka adda 'sabakunozaara'
Hrvatski multigaming iQ klan trazi clanove, trenutno trazimo supporty i carrya, tko ima iskustva, neka adda 'sabakunozaara'
ja se javio :D pa čemo da vidimo...
Čini mi se da nemate ni svoju stranicu.
Jesam li u pravu? Da li je to neki klančić ili?
Kako u kanale u doti?
Kako u kanale u doti?
U gornjem desnom kutu ispod broja koji pokazuje koliko imaš pobjeda stoji znak plus (+).
Klik na njega.
Igrao sam na Fnatic turniru.
Nažalost, pozvan sam u tim 3 minute prije meča (doslovno: "Igramo, fali nam jedan"), nisam nikom stigao ništa objasniti, bilo je ljudi koji nisu znali da se neke stvari moraju u secretshop-u kupovati i tako...
Šteta, nisam znao da je to takmičenje uopšte postojalo, registrovao bih ja nas (Rikard bi sigurno igrao).
Nakon 16 minuta umiranja, rekao sam na TeamSpeak neka zovu GG...
Jučer nas se 5 skupi i iz fore idemo CM, op pickovi lol
imam ja valjda 50 invajtova, samo mi pmajte adresu
Ima netko 2 unusual essence-a?
Dajem puno jaje (bez unusual-a) i svakakve item-e za njih.
Ima netko još inviteova?
edit: rocker, sori nisam gledo :)
Ima netko još inviteova?
imam ti ja steam giftove ako je to isto??

Jučer nas se 5 skupi i iz fore idemo CM, op pickovi lol
Nisu vaši pikovi OP, već su oni krivo pikali i nisu imali šanse u lategemeu. Nekog disablea isto nemaju, bounty je underfarman totalno. No u svakom slučaju, gg za vas!
Bože, pobijedili ste gejm u kojem je lion išao na daedalus. Koliko loš je protivnički tim morao biti, to se zapitaj.
Evo ljudi da se javim! Tražim klan, vec dugo vremena igram dotu sada i dotu 2 pa ako ima slobodnog mjesta negdje javite mi
https://dotabuff.com/players/78146466 vecinom igram support jer je teze odigrati support nego carrya kao neki dobar gejm istaknuo bih ovaj
https://dotabuff.com/matches/87702222
i ako netko želi zajedno od vas igrati u partyju neka me doda na steam, id: ki11er95
:)
Bože, pobijedili ste gejm u kojem je lion išao na daedalus. Koliko loš je protivnički tim morao biti, to se zapitaj.
Hm da zato je i op build također, mislis da je on tako loš lol
Mislio sam nešto suvislo odgovoriti ali ne vidim smisao :)
Pa gle reko sad da smo iz fore isli igrat, malo se zajebavat pa zato je tako ispalo.
Imam ja Axe rare announcer.
Daj mi link od svog profila da ti vidim inventory.
dajem plavog greevila za unussual essence...il ak netko ima shadow essence mogu nešto drugo ponuditi :)
dajem plavog greevila za unussual essence...il ak netko ima shadow essence mogu nešto drugo ponuditi :)
Ne vride greeveli, gotovo nista, a essence vridi 2-3 kljuca, tako da nitko ti nece to prihvatit.
Je li netko večeras za nekoliko partija? Imamo već Rebelsy i ja, računam i na Onjegina, dakle, trebaju nam dvojica.
Count me in(nadam se).
Count me in(nadam se).
Super, to je 5, House je s nama.