Divinity: Original Sin

poruka: 278
|
čitano: 47.022
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Divinity: Original Sin

Živimo u doba cijenom pristupačne kompjuterske opreme velike snage,napredne tehnologije di su mobiteli jaki ko kompovi odprije par godina...sve pristupačno svakom...

A kad ono,igre su velikom većinom shit.

Dafuq happened

16 godina
Rocinante2112 kaže...

Živimo u doba cijenom pristupačne kompjuterske opreme velike snage,napredne tehnologije di su mobiteli jaki ko kompovi odprije par godina...sve pristupačno svakom...

A kad ono,igre su velikom većinom shit.

Dafuq happened

A onda je Larian izbacio Divinity OS {#}

LOL EUNE: slinA
14 godina
suspendiran

ma prehebena igra, dvaput sam je zavrsio i sad si kontam izašli patchevi pa da predjem i treći put, ali kad pogledam kolko mi je trebalo vremena samo za jednom je prijeći odustanem, 6 dana minimum, rekoh no way, pričekat ću expanziju.

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina

Neznam na koju foru si je mogao već 2 puta prijeć {#}

Ja sam jučer završio. Za prvi prelazak mi je trebalo 80+ sati i sad igram ponovo. 

Rogue+Hunter, Hard, lonewolf i radim sve suprotno od prvog prelaska i kradem sve što se stigne. Para ko blata {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 20:04 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
suspendiran
AmonZero kaže...

Neznam na koju foru si je mogao već 2 puta prijeć {#}

Ja sam jučer završio. Za prvi prelazak mi je trebalo 80+ sati i sad igram ponovo. 

Rogue+Hunter, Hard, lonewolf i radim sve suprotno od prvog prelaska i kradem sve što se stigne. Para ko blata {#}

pa igra je izašla prije 15 dana,  neznam šta nije jasno, al nebitno

neznam kolko ćeš se usrećiti sa rouge i hunterom na hard, i još lone wolf,  trebat će ti stvarno velik damage negdje na pol igre pa do kraja, sretno :)

12 godina
protjeran
Nemamo svi viska vremena na pretek da bi 2-3h lutao kuda i kamo u igri.50% vremena u toj igri se odnosi očito na čitanje kuda i kamo.Ništa čudnoga da traje po 80-100h.
13 godina

Nemozes raditi ovakve tvrdnje kad očito nisi igrao igru.

Ako čitaš kao loš osnovnoškolac onda ces igrat i 500 sati. Ak čitaš s razumijevanjem kao svako normalno biće igra ide svojim tokom fino.

15 godina
neaktivan
L3gioNAR00 kaže...
Nemamo svi viska vremena na pretek da bi 2-3h lutao kuda i kamo u igri.50% vremena u toj igri se odnosi očito na čitanje kuda i kamo.Ništa čudnoga da traje po 80-100h.

Neki ljudi vole čitati... Osnovne tekovine civilizacije i slične stvari. Turbofolk-fejsbuk krdo voli slike i capsom napisane vanlajnere. 

SVe je to stvar ukusa.

I'm very large!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 11:38 (Nos).
12 godina

Uf što je igra opsežna. Prvi grad a već ne znam dal da kradem il da budem dobar! :D Kako znaš toš je junk koji mogu prodat. Imam svega a ne znam što je korisno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Misc items su beskorisni i za prodat.

Ingredients su well...za crafting,ak neznas craftat il nezelis prodaj.

Skuzices brzo

I kradi sve što stignes ak te niko ne vidi. Mozes samo profitirat. Ja se valjam u goldu.

16 godina
Azmo kaže...

Uf što je igra opsežna. Prvi grad a već ne znam dal da kradem il da budem dobar! :D Kako znaš toš je junk koji mogu prodat. Imam svega a ne znam što je korisno.

Stisni i drži alt te miša pozicioniraj na predmet koji te zanima. Pojavit će se prozorčić sa informacijama o predmetu a u donjem desnom kutu će se prikazati vrijednost tog predmeta.

17 godina
neaktivan

Ima li se gdje kod nas nabaviti pakirano izdanje? Htio bih imati igru u kutiji.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možda bi se čak isplatilo kupiti CE ove igre.. 

Odluke, odluke...  

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Sprema se nova kampanja od strane igrača. Diablo: Original Sin

http://imgur.com/a/Zp1OP

Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina

Odlična igrica. Ali preteška. Došao sam do nekih knightova koji su immortal. Ok piše treba ih naći nekako ubiti, ali ne piše kako. Da nema interneta nikad nebih skužio da treba tamo negdje naći neki item te kraftati potion uz pomoć kojega oni prestaju biti immortal. I tako tokom cijele igre. Preteško..

0 6 hvala 1
13 godina
neaktivan

old school sinko old school...

a sad vidi kad su takve igre bie na vrhunsu.. a nema interneta bratac :))

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
10 0 hvala 1
16 godina
mirkoj kaže...

old school sinko old school...

a sad vidi kad su takve igre bie na vrhunsu.. a nema interneta bratac :))

Bas tako :) .. evo prosli smo konacno brat i ja u co-op, nekih 120h smo igrali ukupno. Sad smo poceli ispocetka, kao 2 melee-a, isto tako lone wolf, hard mode (2h knight / scoundrel) i moram priznati da opet uzivam kao i kad smo prolazili prvi put, stovise, cak mi je nekako sad jos bolje! Ful zarazna i tako savrseno napravljena igra :)

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn -III- Battle.net Profil - http://eu.battle.net/d3/en/profile/gaap-2615/hero/153335
12 godina

Pa neznan čoviće iman ja 28 godina igraj jebate igrice od 7mog osnovne otkad san dobia kompjuter. Volin i ja izazov ali ovo je baš ono full zakomplicirano. Rijetko tko ovo može prić bez googla. Do sada sam jedno 5 puta pogleda riješenje na googlu a tek san lvl 11 sa likovima.

I da ne spominjem da sam onog Cecil-a ubio te nemogu prić 3,4 questa. :)

13 godina

Ma nije komplicirano,samo treba istrazivati i čitati.

Doslovce samo to dvoje.

12 godina
Rocinante2112 kaže...

Doslovce samo to dvoje.

A jebate ima 1000 papira koje dobiješ i knjiga.

13 godina
Neznalica121212 kaže...
Rocinante2112 kaže...

Doslovce samo to dvoje.

A jebate ima 1000 papira koje dobiješ i knjiga.

velika većina toga je stvarno kratka za pročitat. A i sve šta proCITAS ide u journal,tako da lako mozes do informacije doć kad ti treba,nemoras knjigu trazit il kopat po inventoriju.

Neznam jesam vidio dosad kakvu knjigu s više od par stranica (ingame stranica koje procitas za 10 sec svaku).

14 godina
odjavljen

uzeo gog verziju, mp dolazi sa galaxyijem tamo krajem osmog miseca, ima li itko da zaigramo skupa jel bilo steta ovo solo prasit, priko direct ip-a ak nek oce stari sam fan rpg-a a posebno obozovam ove izometrijske

0 0 hvala 0
16 godina

Trebaš nać nekog tko nije počeo igrat još. Al takvih je malo {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

a valjda ce se nac neko

0 0 hvala 0
15 godina

Tek sam sada skužio da ova igra postoji, zainteresirala me je poprilično.

Samo imam jedno pitanjce. Jel combat baš turn based ili je tipa DA:O? Onaj iz DA:O mi se nije baš sviđao dok klasični turn based obožavam.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
ph3nom_gamer kaže...

Tek sam sada skužio da ova igra postoji, zainteresirala me je poprilično.

Samo imam jedno pitanjce. Jel combat baš turn based ili je tipa DA:O? Onaj iz DA:O mi se nije baš sviđao dok klasični turn based obožavam.

turn based je imas action pointse koje trosis na kretanje i combat,al ima dosta čitanja u igri i kad čitas quest journal nije ti bas jasno gdje se trebas kretati,bar da su rekli koga trebam posjetiti ko sto je napravljeno bilo u morrowindu,ovdje nema nikakvih uputa,questovi kao takvi su zanimljivi,nije nesto sto drzi puno uz komp.Plus je editor koji se dobije uz igru pa se moze sa njim dosta igrati.

11 godina
neaktivan

Jako dobra igra! Odavno me ni jedan rpg nije ovako oduševio. Veoma su pazili na detalje.

Questove možeš obavljati na puno različitih načina što mi je super je te stvarno igra ne vodi za ruku nego sam moraš zaključivati što kako i gdje pa se ponekad stvarno izgubiš, al ako sve pažljivo čitaš i gledaš, sve je tamo :) 

Naravno, trenutno imam 20 neobavljenih questova, ali malo po malo sve dođe na svoje.

Sneaking mode je zakon, s ostalim likovima zapričaš npc-ove, a ti sa jednim kreneš u stealling spree po kući. ima tajnih prolaza, minijaturnih prekidača, ma joj, baš sam si sav hepi zbog ove zabavne igre!!! :)

i uživam pričati sa životinjama :P

odličan rpg sa D&D štihom.. Kao interaktivna knjiga od salvatorea {#}

MPLAB C18
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nakon 4 sata pokušaja i promašaja, napokon uspio ubiti evelyn... najobičnija kiša napravi takvu razliku...  

a i zaj. sam se na početku što si nisam uzeo nikakvog archera. sad nas je četvero, al nemam archera a to mi je stvarno minus. možda ću ispočetka... 

MPLAB C18
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zhUPer_C18 kaže...

Nakon 4 sata pokušaja i promašaja, napokon uspio ubiti evelyn... najobičnija kiša napravi takvu razliku...  

a i zaj. sam se na početku što si nisam uzeo nikakvog archera. sad nas je četvero, al nemam archera a to mi je stvarno minus. možda ću ispočetka... 

Nisam ni ja imao archer pa sam završio igru. nemoraš ispočetka igrat.

11 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
zhUPer_C18 kaže...

Nisam ni ja imao archer pa sam završio igru. nemoraš ispočetka igrat.

pa ok, završit ću je, al ono, život bi mi bio lakši da imam archera 

MPLAB C18
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice