kak te sluzi taj formula force ex?
kak te sluzi taj formula force ex?
Mene pitas?Ako da ja ti igram s G27 a formuli FFB ne radi pa je dajem nekome za djelove ako treba.Btw kako nemam rucnu ko Dama pro koristim shifter kao rucnu,ko moze stave se lastike da vraca u sredinu i dobijete pravu rucnu,milijun puta bolje nego na dugme pa ko ima mogucnosti neka proba
evo cini se da je liga gotova
prva slika pro igraca bez assista a druga maminih sinova i turčina s assistima
zanimljivo je to da samo jedan lik igra s assitima pa izbacite uljeza....
Blade je na drogama.... bravo
To je sada samo event 1 gotov, nije cijela sezona. sada ide Event 2 sa 1970 autima.
Sljedeća sezona će biti smislenije napravljena, samo kada mi dozvoli stranica da usnimim postavke.
Još par sati i stiže nova verzija
Da probamo malo i tu fiziku 2.0
dolaze i finski stageovi + novi auti (igra je vec poskupila na steamu - srecom sam je uzeo dok je bila "tek" 25€)
osobno se najvise radujem sweden updejtu u 11mj - nema boljeg od voznje po snijegu :)
Sljedeća sezona će biti smislenije napravljena, samo kada mi dozvoli stranica da usnimim postavke.
Ostavi se posla,zene i djece i sredi event,ipak je to najvaznije od svega :)
Zahebao sam sa prvim eventom, bio ga resetirao i nisam imao vremena odvoziti ga ponovo. Sad mi neda da uđem idućih 23 sata u novi event, jer je to OK?
Zahebao sam sa prvim eventom, bio ga resetirao i nisam imao vremena odvoziti ga ponovo. Sad mi neda da uđem idućih 23 sata u novi event, jer je to OK?
Event 1 je gotov. Event 2 počinje za 23 sata pa ćeš moć ući tada.
DiRT Rally - Flying Finland Update > 4.7gb
release notes na
https://steamcommunity.com/app/310560/discussions/0/483366528900761143/
izmedju ostalog:
So here is what’s new:
12 new rally stages near Jämsä, Finland
All new 2000s vehicle class
2 new cars - Subaru Impreza 2001 and Ford Focus RS Rally 2001
DiRT Rally - Flying Finland Update > 4.7gb
release notes na
https://steamcommunity.com/app/310560/discussions/0/483366528900761143/
izmedju ostalog:
So here is what’s new:
12 new rally stages near Jämsä, Finland
All new 2000s vehicle class
2 new cars - Subaru Impreza 2001 and Ford Focus RS Rally 2001
Upravo krenuo staviti da je 0.8 live.....
http://crosimracing.hcl.hr/dirt-rally-flying-finland-update-v0-8-je-vani/4909
Evo prva vožnja
38.24€ na Steamu, sniženje 15%.
meni je ffb komedija nakon patcha,pisalo je nesto da ce bit slabiji i sta sad...opet podesavat?
Sinoć probao Finsku sa H šifterom. Koji gušt
Ali mi vrmena nisu nešto li me nije briga baš uživam.
Edit
Je li iko probao upravljanje sa mišem, kako to sad izgleda je li imalo lakše?
A kakav vam je FFB,meni je ful slab nekako
Mislim da je počeo Event 2 lige.
Go go go
Koje su ti postavke ffb-a u igri za volan?
Koje su ti postavke ffb-a u igri za volan?
A neznam sad tocno jer nemogu vidjet ali s istima s kojima sam bio zadovoljan vise nisam,imas ti svoje da vidim?
Igra je odlična, vuče prema simulaciji, suprotno od svih prijašnjih dirt-ova. Izvrstan model automobila,izvrsne staze,stvarno super. Igra li netko one online lige možda?
Igramo ligu. Imas 2. stranice ispred.
meni je postala igra smece,ffb je otpor na asfaltu isto koda sam na ledu,nema ga a auti na asfaltu klize koda gume nemaju,nezz
Ajmo!!!
Nisam se baš iskazao sa 1970 serijom, ali sreća, može se resteirati
meni je postala igra smece,ffb je otpor na asfaltu isto koda sam na ledu,nema ga a auti na asfaltu klize koda gume nemaju,nezz
? Meni sve isto ko i ranije.
trebao si probat Lanciu prije patcha na toj stazi,milina za vozit a sad koda gume nema a ffb isto uzas,osjetim rupe i to al otpor volana 0 a prije patcha je bilo ok al dobro za fiziku mozda navika ali ffb me ubija to sto nema otpor volana a pogotovo kad nakon project cars sjednem dirt vozit
EDIT-Vratio se ffb nakon sto sam napravio verify files,svasta....
Ajmo!!!
Hoćemo se dogovoriti da za ovaj put stavimo svi bez assista ili da ostavimo po slobodnom izboru?
Dama vidim lijepo radi novi gadget
Ajmo!!!
Hoćemo se dogovoriti da za ovaj put stavimo svi bez assista ili da ostavimo po slobodnom izboru?
Dama vidim lijepo radi novi gadget
A po meni s volanima bez assista a ostali kako hoce,eto to ja mislim a sad kako cemo nezz.Ja mislim da bi taj gadget puno bolje imao koristi recimo na nekom velikom tv ispred sebe di stvarno moras malo glavu okrenut za zavoj,na monitoru ipak sve pratis ocima i ovo se glava ustvari na silu okrece no nisam probao pa neznam ali imajuci na umu na kom principu radi na velikom monitoru ili tv bilo bi super ali sve u svemu cini se zabavna stvarcica
Znat sta sam primjetio kod FFB a moza se to i kod vas zna desiti pa imajte na umu.Recimo igram Project cars i ko ugasim ga pa nesto sljakam na kompu itd itd i opet ga upalim i drugaciji ffb,uglavnom losiji,nema trenja guma dok stojis,pa se volan ponasa koda je ono cudo central spring upaljeno i tako...ugl nikakav FFB i kad se komp restarta,upali igra radi normalno.To sam i sa Dirtom primjetio pa eto da znate kada idete vozit a cudno je nesto probajte komp restartat prije nego kopate po FFB
Ajmo prolazi vrijeme. Ako ostane ovako, ja sam prvi
Ja sam 2 dana na Dayz,maknuo sam volan pa za 2 dana odigram
Znat sta sam primjetio kod FFB a moza se to i kod vas zna desiti pa imajte na umu.Recimo igram Project cars i ko ugasim ga pa nesto sljakam na kompu itd itd i opet ga upalim i drugaciji ffb,uglavnom losiji,nema trenja guma dok stojis,pa se volan ponasa koda je ono cudo central spring upaljeno i tako...ugl nikakav FFB i kad se komp restarta,upali igra radi normalno.To sam i sa Dirtom primjetio pa eto da znate kada idete vozit a cudno je nesto probajte komp restartat prije nego kopate po FFB
Dok se skidao novi patch i ja sam malo upalio pCars, pa se ovo i meni desilo, ali nakon što sam promijenio FFB u Dirtu na više, proradilo je.
Btw ovi RWD iz 70 su katastrofa :)