DiRT 3

poruka: 1.178
|
čitano: 388.076
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Realniji Dirt 3
13 godina
neaktivan
DiRT 3

Prodajem DiRT 3 za 75 kn

Zainteresirani pošaljite mi pp

LP, Ivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DiRT 3

što napravit da mi igra prepozna joystick,pod controls options nudi mi samo tipkovnicu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: DiRT 3
gb.packers kaže...

što napravit da mi igra prepozna joystick,pod controls options nudi mi samo tipkovnicu?

stavi xbox360 controller emulator i problem riješen

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina
DiRT 3

kako se isključi ona zelena linija? nemogu nigdje naći..

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ph3nom_gamer kaže...

kako se isključi ona zelena linija? nemogu nigdje naći..

before you start a race you have a menu where you can select "difficulty and assists". in that menu, select the "advanced settings" tab at the bottom. here you can select which assists to use. The green line is the racing line so turn off the "dynamic racing line" option.

Music As A Weapon !!
15 godina
DiRT 3

znam da je zabranjeno pitati, ali zanima me dal je itko uspio staviti DLC monte carlo staze na neoriginal igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DiRT 3

opet ja{#}...napravio sam offline local profil. igrao malo i izašao iz igre,maloprije opet krenuo ali tamo mi ništa nije ostalo sve morao ispočetka!??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 3

Imam gamepad genius maxfire grandias 12 i nakon što u postavkama namjestim kontrole za njega i ponovo pokrenem igru, one mi se ponište. Vidio sam da je netko ranije reko da kod pokretanja igre ne pritisnem enter nego start na gamepadu, to nisam uspio makar sam na njemu stisko sve gumbe ali ipak nije htio pokrenut bez entera. Jel ima neko riješenje ili ću stalno podešavati kontrole?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DiRT 3

jos prije sam instalirao gfwl i offline local profil..i na f1 2010 je normalno radilo.ali sad sam morao napraviti win. id  i sve..ali kad upisem serial key (ili kako god) onda mi kaze da je neispravan..ako to preskocim onda nemogu spremit profil...sta da radim? btw.torrent

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kako stavit autosave?

16 godina
DiRT 3

Pri pokretanju igre pise mi application load error 5:0000065434.. primjetio sam da dosta ljudi ima problem s tim pa bi vas zamolio da mi pomognete da to rjesim.. hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DiRT 3

u vezi dirt 3.... kad palim izbaci mi eror no disc.. znam da moram disable anti virus ali mi se to neda radit.. imali drugo rjesenje problema ??? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 3

i ja bi se pridružio, koja soba hamachi-a

dancy_94@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 3

evo sobe za dirt 3 sa oba patcha, u obzir dolaze samo pravi igrači sa volanom

Network name: DiRT 3-LAN

pass:1234

dancy_94@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 3

šta mislite o ovom key-u za dirt jel se isplati

http://base-host.com.hr/dirt/144-dirt-3-cd-key.html

dancy_94@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 3

šta mislite hoćeli se skoro DiRT 3 biti dostupan na seam-u???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 3

jel ima netko da je zainteresiran da igra dirt 3 preko hamachi-a

dancy_94@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 3

halo pa nije valjda da nitko ne igra dirt 3 preko hamachi-a, nemojte se zafrkavat

dancy_94@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DiRT 3

nudim DIRT 3 PROMO COD od AMD vrijedi jos ovaj mjesec......ponuda u pm..........

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo ja ga igram preko steama, mada ga nema kupiti za nas.

Inače igra ima dosta bugova(gamepad, freeza se kao tipkovnica i sl.), većinom sitnijih, i onaj Windows Live ide na živce, one fore da moraš kupiti pack preko Windows Live da bi vozio neka auta mi idu još više na živce, osjećam se kao da igram neku besplatnu mmorpg igru.

Vožnja i ostalo je dobro, nisam vidio velikog napredka u engineu i grafici od Codemastersovog GRIDA. Osobno mislim da bi trebali radit GRID 2 a ne sljedeći DIRT.

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
15 godina
neaktivan
DiRT 3

ima tko zainteresiran za dirt 3 gift na steamu, šaljem na vaš account, cijena po dogovoru pitanja na PM

mijauu

0 0 hvala 0
17 godina
DiRT 3

Dolazi novo, očekivano (zbog količine DLC-ova) izadnje igre: DiRT 3 Complete Edition

Sto mi Darkwoodskih bubnjeva! |CroSimRacing|
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
DiRT 3

Pozdrav.

S novom grafom sam dobio steam Dirt 3, instalirao steam i imao nekih manjih problema s GFWL-om, ipak nekako sam napravio acc i sad kada se logam trazi mi key koji sam dobio.

Nakon sto ga upisem javlja mi ''The Windows Live ID you entered does not exist or your password is incorrect''.

Molim pomoć, hvala.

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DiRT 3

p

Scorpio
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 13:09 (ScorpioM1998).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DiRT 3

pozz, imam problem sa dirt 3 skidrow - naime imam komp : Procesor : AMD Athlon II 3 ghz

Ram : 4 gb

Grafička : 1 GB

I kad stavim sve na medium u postavkama igra mi opet ponekad malo šteka, šta da napravim?

Scorpio

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
ScorpioM1998 kaže...

pozz, imam problem sa dirt 3 skidrow - naime imam komp : Procesor : AMD Athlon II 3 ghz

I kad stavim sve na medium u postavkama igra mi opet ponekad malo šteka, šta da napravim?

Smanji jos postavke i vidi kako ce raditi.

16 godina
neaktivan
ScorpioM1998 kaže...

O grafičkoj nisi skoro ništa rekao.

Anyway, ugasi AA i vSync ako ih ima pa probaj, ako je i to ugašeno jednostavno sinizi postavke, nema tu neke pameti, ako šteka, smanji.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
neaktivan

ma vec jesam i opet isto, a nevjerujem da je nesto sa kompjuterom jer je konfiguracija ok... kad stavim sve na low opet je isto ko i na medium.. rezoluciju sam stavio na 1024 X 7.. neznam kolko..

Scorpio
13 godina
neaktivan
ok idem pokusati
Scorpio
13 godina
neaktivan
DiRT 3

e, sad je vec bolje.

Scorpio

0 0 hvala 0