Prodajem DiRT 3 za 75 kn
Zainteresirani pošaljite mi pp
LP, Ivan
Prodajem DiRT 3 za 75 kn
Zainteresirani pošaljite mi pp
LP, Ivan
što napravit da mi igra prepozna joystick,pod controls options nudi mi samo tipkovnicu?
što napravit da mi igra prepozna joystick,pod controls options nudi mi samo tipkovnicu?
stavi xbox360 controller emulator i problem riješen
kako se isključi ona zelena linija? nemogu nigdje naći..
kako se isključi ona zelena linija? nemogu nigdje naći..
before you start a race you have a menu where you can select "difficulty and assists". in that menu, select the "advanced settings" tab at the bottom. here you can select which assists to use. The green line is the racing line so turn off the "dynamic racing line" option.
znam da je zabranjeno pitati, ali zanima me dal je itko uspio staviti DLC monte carlo staze na neoriginal igru?
opet ja...napravio sam offline local profil. igrao malo i izašao iz igre,maloprije opet krenuo ali tamo mi ništa nije ostalo sve morao ispočetka!??
Imam gamepad genius maxfire grandias 12 i nakon što u postavkama namjestim kontrole za njega i ponovo pokrenem igru, one mi se ponište. Vidio sam da je netko ranije reko da kod pokretanja igre ne pritisnem enter nego start na gamepadu, to nisam uspio makar sam na njemu stisko sve gumbe ali ipak nije htio pokrenut bez entera. Jel ima neko riješenje ili ću stalno podešavati kontrole?
jos prije sam instalirao gfwl i offline local profil..i na f1 2010 je normalno radilo.ali sad sam morao napraviti win. id i sve..ali kad upisem serial key (ili kako god) onda mi kaze da je neispravan..ako to preskocim onda nemogu spremit profil...sta da radim? btw.torrent
kako stavit autosave?
Pri pokretanju igre pise mi application load error 5:0000065434.. primjetio sam da dosta ljudi ima problem s tim pa bi vas zamolio da mi pomognete da to rjesim.. hvala
u vezi dirt 3.... kad palim izbaci mi eror no disc.. znam da moram disable anti virus ali mi se to neda radit.. imali drugo rjesenje problema ???
i ja bi se pridružio, koja soba hamachi-a
evo sobe za dirt 3 sa oba patcha, u obzir dolaze samo pravi igrači sa volanom
Network name: DiRT 3-LAN
pass:1234
šta mislite hoćeli se skoro DiRT 3 biti dostupan na seam-u???
jel ima netko da je zainteresiran da igra dirt 3 preko hamachi-a
halo pa nije valjda da nitko ne igra dirt 3 preko hamachi-a, nemojte se zafrkavat
nudim DIRT 3 PROMO COD od AMD vrijedi jos ovaj mjesec......ponuda u pm..........
Evo ja ga igram preko steama, mada ga nema kupiti za nas.
Inače igra ima dosta bugova(gamepad, freeza se kao tipkovnica i sl.), većinom sitnijih, i onaj Windows Live ide na živce, one fore da moraš kupiti pack preko Windows Live da bi vozio neka auta mi idu još više na živce, osjećam se kao da igram neku besplatnu mmorpg igru.
Vožnja i ostalo je dobro, nisam vidio velikog napredka u engineu i grafici od Codemastersovog GRIDA. Osobno mislim da bi trebali radit GRID 2 a ne sljedeći DIRT.
ima tko zainteresiran za dirt 3 gift na steamu, šaljem na vaš account, cijena po dogovoru pitanja na PM
Dolazi novo, očekivano (zbog količine DLC-ova) izadnje igre: DiRT 3 Complete Edition
Pozdrav.
S novom grafom sam dobio steam Dirt 3, instalirao steam i imao nekih manjih problema s GFWL-om, ipak nekako sam napravio acc i sad kada se logam trazi mi key koji sam dobio.
Nakon sto ga upisem javlja mi ''The Windows Live ID you entered does not exist or your password is incorrect''.
Molim pomoć, hvala.
p
pozz, imam problem sa dirt 3 skidrow - naime imam komp : Procesor : AMD Athlon II 3 ghz
Ram : 4 gb
Grafička : 1 GB
I kad stavim sve na medium u postavkama igra mi opet ponekad malo šteka, šta da napravim?
pozz, imam problem sa dirt 3 skidrow - naime imam komp : Procesor : AMD Athlon II 3 ghz
I kad stavim sve na medium u postavkama igra mi opet ponekad malo šteka, šta da napravim?
Smanji jos postavke i vidi kako ce raditi.
O grafičkoj nisi skoro ništa rekao.
Anyway, ugasi AA i vSync ako ih ima pa probaj, ako je i to ugašeno jednostavno sinizi postavke, nema tu neke pameti, ako šteka, smanji.
ma vec jesam i opet isto, a nevjerujem da je nesto sa kompjuterom jer je konfiguracija ok... kad stavim sve na low opet je isto ko i na medium.. rezoluciju sam stavio na 1024 X 7.. neznam kolko..
e, sad je vec bolje.