- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ljudi molio bi pomoc oko save-a,izbacuje mi windows live kako da to preskocim a da mi snima..tako sam imao i u dirt2 ali sam tamo rijesio nekako,sada neznam kako..Hvala:))
pomagate ljudi,zasto nemogu ici na save..??
EDIT:igra je original,samo da se razumijemo..!!
da ti nije do toga ako igraš preko steama ??
jer ja igra preko GFWL i nisam imao tako problema...
sve normalno radi
..sve rijeseno,sad snima i mogu online..
eeee instaliro dns dirt 3 ,radi smothely... prejebno...
ugl al samo me zaniam zasto mije sunce onako kockasto crveno,bas pixelasto...
xD
a sva ostala garfika mi ej nromalna... prejebna....
lol
sumnajam da je zbog garficke jer imam
HD5500 ati radeonovu....
hvala!
p.s. u opcijama u igri mi je sve na garfici namjesteno na "high"i da igru sam skino sa neta...
lol iako to nebi smio ovdje pisat,al ajd... nemoje odma ko neki cinkeri me prijavljivat adminu...
zasto mije sunce onako kockasto crveno,bas pixelasto...
nisam nikad zagledao u sunce, nemam vremena dok vozim
šta da se razbijem, pa da auto mogu odmah na smetlište bacit
eeee instaliro dns dirt 3 ,radi smothely... prejebno...
ugl al samo me zaniam zasto mije sunce onako kockasto crveno,bas pixelasto...
xD
a sva ostala garfika mi ej nromalna... prejebna....
lol
sumnajam da je zbog garficke jer imam
HD5500 ati radeonovu....
hvala!
p.s. u opcijama u igri mi je sve na garfici namjesteno na "high"i da igru sam skino sa neta...
lol iako to nebi smio ovdje pisat,al ajd... nemoje odma ko neki cinkeri me prijavljivat adminu...
moj brat, ista graficka, isto crveno sunce...jesi mozda stavljao nove drivere? jer mi se cini da njemu nije bilo crveno sunce dok nije stavio nove drivere...pogledaj malo
e
Ja isto imam problema kod save igara kod dirta3 kako si uspio :D?
namjesti na autosave.....
druagcie nemozes osim ak ias offline account na windowslive-u....
Ja sam imao isti problem, samo što novi driveri nisu pomogli, ali je zato pomoglo pokretanje igre u directx9.
user/my documents/my games/dirt 3/hardwaresettings/hardware_settings_config - config otvoriš s notepadom i nađeš dio <directx forcedx9="false"> i jednostavno false promijeniš u true
u slučaju da novi driveri ne pomognu
moze mi netko objasniti ko hosta online utrke, pise matchmaking, to isto funkcionira ko i na codu mw2?
i kako da popravim ono ghost car i dirnet stalno nesto o tome pise -.-
moze mi netko objasniti ko hosta online utrke, pise matchmaking, to isto funkcionira ko i na codu mw2?
i kako da popravim ono ghost car i dirnet stalno nesto o tome pise -.-
igru hosta onaj igrač koji u lobby-u kraj levela ima oznaku krune, to znači da je taj igrač pokrenuo lobby, a igra sama bira tko hotsta ako igrač koji hosta ode van iz lobby-a
isto tako ako i napraviš svoj lobby tada si ti host dok ne napustiš sesion, tada se host sa tebe prebacuje na sljedećeg igraća sa najboljom konekcijom
ja sam znao koliko puta hostati, glavni lik za lobby ode van i igra mene samog odabere za hosta
a ovo za dirtnet, to imam i ja problem, ali se ne obazirem previše na to jer ne uploadam filmiće na youtube i ghostove, tako da mi to ne predstavlja neki važni dio igre, glavno da mi mp radi
ajde ekipa koja ima oriđiđija neka dođe u igru da malo zavozimo, ja idem unutra pa dođite
ajde ekipa koja ima oriđiđija neka dođe u igru da malo zavozimo, ja idem unutra pa dođite
Ja imam ali nemam kompa OMG
Ajde sad sam nabavio G25 tako da čim drugi tjedan osvježim komp, idemo..
Pozdrav, imam problem, podesim igru na rezu monitora 1680x1050, sejvam postavke, i kad ono crni ekran, zvuk imam al nemam slike, predhodno je bila na 800x600 i sve je ok bilo, al na 1680 neće.U čem je problem, ak je ko imal taj slučaj?tnx
Pozdrav, imam problem, podesim igru na rezu monitora 1680x1050, sejvam postavke, i kad ono crni ekran, zvuk imam al nemam slike, predhodno je bila na 800x600 i sve je ok bilo, al na 1680 neće.U čem je problem, ak je ko imal taj slučaj?tnx
Spusti refresh rate i skini detalje i vidi dal ce ti onda radit na toj rezi, ak nece onda ti je grafa preslaba
EDIT: pogledo moj pc...pc je dovoljno jak, spusti refresh rate
Spusti refresh rate i skini detalje i vidi dal ce ti onda radit na toj rezi, ak nece onda ti je grafa preslaba
EDIT: pogledo moj pc...pc je dovoljno jak, spusti refresh rate
Tako je spusti refresh rate i skini detalje, ako radi onda diži detalje, ako ne radi onda ti nije sigurno pre slaba grafička nego postoji neki problem kojeg treba riješit..
Ja imam ali nemam kompa OMG
Ajde sad sam nabavio G25 tako da čim drugi tjedan osvježim komp, idemo..
daj i meni nabavi jedan :( xD
isprike odmah na duplom postu
evo moje podešenje unutarnje kamere, helmet cam, da bude bolje za vozit i preglednije iz auta na cestu, da nije pola slike volan i tako to
prvo si skinite programčić Dirt3FovChange-v0.2
uglavnom programčić dozvoljava promijene fov-a, položaj kamere na svim raspoloživim koje se nalaze u igri, ja sam mijenjao samo na helmet cam-u jer samo sa tim vozim
ovo kako sam ja stavio, podešenja na zadnjoj slici, je po meni sasvim dovoljno, gotovo kod svih automobila taj položaj odgovara, možda kod nekih će one reklame na vjetrobranskom staklu na vrhu zaklanjati pogled, auti tipa Ford Focus PRO clasa i Toyota Celica iz 90-ih, ali to je po meni manji problem, alternativa je bumper cam
moje postavke su tako da sam podigao FOV na 60, kamera ide malo unatrag, bolji osječaj brzine, te sam ju i malo podigao gore, bolja preglednost iz automobila, bolje vidiš cestu, manje smeta unutrašnjost automobila
volan i to sve je vidljivo, nije toliko pomaknuto da se ne vidi te nije ni jako straga da izgleda kao da vozite iz bunkera, a meni osobno sa tim podešenjem, vožnja iz cockpita je puno bolja, zabavnija i vidim po sebi da sam slobodniji i da brže i lakše vozim
kod pokretanja programa, potrebno je prvo ga navesti do mape igre, to ćete već skužiti kako, nakon što unesete željene brojeve i označite na koje kamere želite promjene, samo kliknite na start i program će sam sve napraviti i podesiti
ako ćete htjeti promjeniti postojeće postavke u neke druge, kako bi vama bolje odgovaralo, tada morate uvijek u programu prvo kliknuti restore, jer ako to ne napravite, tada će program raditi promjene na već postojeće promjene i shebati vam kameru
ako se dogodi situacija da i nakon klikanja na restore kamera se ne vraća u originalno stanje, tada zatvorite program, ponovno ga pokrenite, navedite do mape igre i kliknite restore bez da dirate postavke, tada će vam se kamera vratiti iz shebane na originalnu poziciju
slike koje se nalaze u prilogu pokazuju original smještaj kamere i moj modani pogled, prvo su slike originala, zatim moje postavke
nadam se da će nekome ovaj programčić pomoći u stvaranju boljeg pogleda na igru i lakše vožnje, jer kao što sam rekao, meni je program to napravio u par klikova te vozim brže, bolje, preglednije i viže se zabavljam u samoj igri
pozdrav i uživajte
DiRT 3 je na ljetnom popustu na Base-Hostu i sada košta 100 kn:
http://base-host.com.hr/dirt/144-dirt-3-cd-key.html
idealna prilika za one koju su mislili kupiti igru.
ovo mi se jako svida:
Improvements to input system, supporting multi-device action maps. The user can now set button configurations to span multiple devices; previously a bug would cause these settings to be lost upon game restart.
nego, jel tamo nema linka? ima li gdje linka za skinut patch?
gdi se vidi koja je opce verzija igre?
nego, jel tamo nema linka? ima li gdje linka za skinut patch?
meni igra još nije se ni sama update-ala, a igrao sam do kojih pola sata
znači da patch još nije vani, tokom dana bude
isprika za dupli
stigao patch, ulazim u igru i pokazuje da je vani, upravo se skida
ekipa sa originalom, dali imate problema sa stavljanjem patcha, jer ja sam danas po neznam koji put kod ulaska u igru skinuo patch i kad izađem van iz igre trebao bi se pokrenut update, instalacija patch-a
ali uvijek kad izađem van iz igre ne pokazuje ništa, a neznam gdje je direktorij od GFWL za downloade da vidim dal ima tamo patch skinut, a isto tako još nema ni patcha negdje sastrane za skinut
edit: riješeno, našao sam folder gdje GFWL skida patcheve i tamo sam ga ručno pokrenuo i update-ao igru