Itko ? Plz decki
Moraš redeemat vjerovatno.
Ovak dobio sam Dirt 3 s grafičkom i nikako da mi prizna key, prvo sam skinuo igru pa me pita za serial al ima XXXXX(5) a moj key ima 4(XXXX) ..Probo sam i na Steam al također ne želi, može pomoč?!
key sta dobijes sa igrom upises u onu stranicu gdje se registriras i slikas kupon... nakon toga dobijes id key koji se upisuje u steam...
Ovak dobio sam Dirt 3 s grafičkom i nikako da mi prizna key, prvo sam skinuo igru pa me pita za serial al ima XXXXX(5) a moj key ima 4(XXXX) ..Probo sam i na Steam al također ne želi, može pomoč?!
key sta dobijes sa igrom upises u onu stranicu gdje se registriras i slikas kupon... nakon toga dobijes id key koji se upisuje u steam...
U koju stranicu, ako znate plz napišite :)
pise ti na kuponu... tu upises... ispunis neku registraciju, nakon toga te pita da slikas kupon, i kad sve to rijesis za 5-6 dana ti posalju ID key koji upises u steam
pise ti na kuponu... tu upises... ispunis neku registraciju, nakon toga te pita da slikas kupon, i kad sve to rijesis za 5-6 dana ti posalju ID key koji upises u steam
Ne piše ništa o:
Ne piše ništa o:
ma ja od gajbu pive da pise.... al kad se vratim doma za koju uru posaljem ti link za svaki slucaj....... iovako se ceka nekoliko dana da ti odgovore...
LOOK DEEP!
Oke budem pogledo opet, molim te ako budes imo vremena posalji mi link di da to upišem na pp il ovdije :)
Kolega našo, bilo je sprijeda lol.. ovaj ugl. to je ova stranica www.AMD.com/Dirt3promo sad samo čekam da mi dođe pa bum aktivirona stem-u, hvala!
Kolega našo, bilo je sprijeda lol.. ovaj ugl. to je ova stranica www.AMD.com/Dirt3promo sad samo čekam da mi dođe pa bum aktivirona stem-u, hvala!
ja nisan tija bit nepristojan i rec da okrenes stranu, racunajuci da ces se uvridit al eto....
BTW. ĐURĐA 4 PANA!
Nisam igro par mjeseci pa se malo zazelio. Ima li kakvih novosti od patcheva.poboljsanja?
Da li ga netko igra aktivno? Mislim prvenstveno na multi dio.
ništa novo, danas sam pokrenuo i nije mi nikakav patch skidalo
To ces ukrast onaj moj koji si odbio posto rekao da zelis steam? - Pitam iz puke znatizelje,ne optuzujem tako da se nemoj uzbudivati radi pitanja
To ces ukrast onaj moj koji si odbio posto rekao da zelis steam? - Pitam iz puke znatizelje,ne optuzujem tako da se nemoj uzbudivati radi pitanja
Joj ne, reko sam da ne želim key jer se ne može aktivirat, ugl. ne vjerujš? probaj aktivirat i vidit češ da nema nikakvih problema btw. WTF s tim ukro? bio je dogovor mislio sam da ču moći odma aktivirat na Steam.
Ma nista samo izraz,napomenuo sam bez uzbudenja. samo sam pitao
Dali postoji ikakav nacin da se dirt 3 igra na macu a da se nemora imat 2 os-a.
Koi Kqrac čekam več 4-5 dana da mi key stigne na mail .. kad če to više ? ><
skinuo sma igru preko steam 11gb dobio sam key sa grafickom i sad kad idem na steamu play nista se ne desi..kako da ju pokrenem?
ja sam isto imao problema pokrenit je priko steam-a tj. nije tilo pokrenit... pokrenija san je preko ikone na desktopu tek iz 2-3 puta.... nakon toga nije bilo problema....
meni nece nikako ni iz steama ni sa desktopa
zadnji put da kupujem od AMD-a, poslo sam svoj kupon (i to još 6.10.2011..sliku i key) na http://www.amd4u.com/dirt3promo/ i jos mi nisu poslali key stvarno nisu okej, đubrad, jos im saljem mail na support i nista, nisu u stanju odgovorit.
imali neki patch za dirt 3..
niko nista
dal je jogurt ili original ??
daj malo informacija, ne ovako pa da si mislimo što imaš i kako
jesam brate trazi na google i poludio.pokusao rijesit i nista.opet isto.skino sa torrenta Dirt 3 skidrow.budala sam sto sam vratio xp sistem.posteno se zezno
niko nista
Daj da vidimo log. Uploadaj negdje pa linkaj, ako je original, možeš log poslati i supportu.
eto napisao sam gore.torrent je.nema veze.vratim ja win7 pa ce bit uredu :)