DiRT 3

poruka: 1.178
|
čitano: 388.166
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Realniji Dirt 3
15 godina
protjeran
DiRT 3

Itko ? Plz decki

Poštenje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 3

Moraš redeemat vjerovatno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: DiRT 3
Frle1 kaže...

Ovak dobio sam Dirt 3 s grafičkom i nikako da mi prizna key, prvo sam skinuo igru pa me pita za serial al ima XXXXX(5) a moj key ima 4(XXXX) ..Probo sam i na Steam al također ne želi, može pomoč?!

key sta dobijes sa igrom upises u onu stranicu gdje se registriras i slikas kupon... nakon toga dobijes id key koji se upisuje u steam...

15 godina
protjeran
Abomb kaže...
Frle1 kaže...

Ovak dobio sam Dirt 3 s grafičkom i nikako da mi prizna key, prvo sam skinuo igru pa me pita za serial al ima XXXXX(5) a moj key ima 4(XXXX) ..Probo sam i na Steam al također ne želi, može pomoč?!

key sta dobijes sa igrom upises u onu stranicu gdje se registriras i slikas kupon... nakon toga dobijes id key koji se upisuje u steam...

U koju stranicu, ako znate plz napišite :)

Poštenje!
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 15:52 (Frle1).
16 godina
neaktivan

pise ti na kuponu... tu upises... ispunis neku registraciju, nakon toga te pita da slikas kupon, i kad sve to rijesis za 5-6 dana ti posalju ID key koji upises u steam

15 godina
protjeran
Abomb kaže...

pise ti na kuponu... tu upises... ispunis neku registraciju, nakon toga te pita da slikas kupon, i kad sve to rijesis za 5-6 dana ti posalju ID key koji upises u steam

Ne piše ništa o:

Poštenje!
16 godina
neaktivan
Frle1 kaže...
Abomb kaže...

Ne piše ništa o:

ma ja od gajbu pive da pise.... al kad se vratim doma za koju uru posaljem ti link za svaki slucaj....... iovako se ceka nekoliko dana da ti odgovore...

LOOK DEEP!

15 godina
protjeran
DiRT 3

Oke budem pogledo opet, molim te ako budes imo vremena posalji mi link di da to upišem na pp il ovdije :)

Poštenje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DiRT 3

Kolega našo, bilo je sprijeda lol.. ovaj ugl. to je ova stranica www.AMD.com/Dirt3promo sad samo čekam da mi dođe pa bum aktivirona stem-u, hvala!

Poštenje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Frle1 kaže...

Kolega našo, bilo je sprijeda lol.. ovaj ugl. to je ova stranica www.AMD.com/Dirt3promo sad samo čekam da mi dođe pa bum aktivirona stem-u, hvala!

ja nisan tija bit nepristojan i rec da okrenes stranu, racunajuci da ces se uvridit al eto....

BTW. ĐURĐA 4 PANA!

15 godina
DiRT 3

Nisam igro par mjeseci pa se malo zazelio. Ima li kakvih novosti od patcheva.poboljsanja?

Da li ga netko igra aktivno? Mislim prvenstveno na multi dio.

http://tragumjetnosti.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 3

ništa novo, danas sam pokrenuo i nije mi nikakav patch skidalo

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Frle1 kaže...

To ces ukrast onaj moj koji si odbio posto rekao da zelis steam? - Pitam iz puke znatizelje,ne optuzujem tako da se nemoj uzbudivati radi pitanja

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 19:05 (Xeroth).
15 godina
protjeran
Xeroth kaže...
Frle1 kaže...

To ces ukrast onaj moj koji si odbio posto rekao da zelis steam? - Pitam iz puke znatizelje,ne optuzujem tako da se nemoj uzbudivati radi pitanja

Joj ne, reko sam da ne želim key jer se ne može aktivirat, ugl. ne vjerujš? probaj aktivirat i vidit češ da nema nikakvih problema btw. WTF s tim ukro? bio je dogovor mislio sam da ču moći odma aktivirat na Steam.

Poštenje!
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 19:18 (Frle1).
14 godina
DiRT 3

Ma nista samo izraz,napomenuo sam bez uzbudenja. samo sam pitao

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DiRT 3

Dali postoji ikakav nacin da se dirt 3 igra na macu a da se nemora imat 2 os-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DiRT 3

Koi Kqrac čekam več 4-5 dana da mi key stigne na mail .. kad če to više ? ><

Poštenje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DiRT 3

skinuo sma igru preko steam 11gb dobio sam key sa grafickom i sad kad idem na steamu play nista se ne desi..kako da ju pokrenem?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam isto imao problema pokrenit je priko steam-a tj. nije tilo pokrenit... pokrenija san je preko ikone na desktopu tek iz 2-3 puta.... nakon toga nije bilo problema....

14 godina
neaktivan
DiRT 3

meni nece nikako ni iz steama ni sa desktopa {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 3
a cuj sad ovo meni nestala igra dirt 3 sa librarya poslo mail na support valjda cce odogovorit do bozica
Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DiRT 3

zadnji put da kupujem od AMD-a, poslo sam svoj kupon (i to još 6.10.2011..sliku i key) na http://www.amd4u.com/dirt3promo/ i jos mi nisu poslali key stvarno nisu okej, đubrad, jos im saljem mail na support i nista, nisu u stanju odgovorit.

Poštenje!
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 15:57 (Frle1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 3

imali neki patch za dirt 3..  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 3

imam problem prilikom instalacije.molim vas za pomoc.izbaci mi eror 0x800b0109.sistem je xp sp3

eror eror
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 1:34 (moRtal_ze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 3

niko nista {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pa si probao guglat malo ??
dal je jogurt ili original ??
daj malo informacija, ne ovako pa da si mislimo što imaš i kako
15 godina
neaktivan
DiRT 3

jesam brate trazi na google i poludio.pokusao rijesit i nista.opet isto.skino sa torrenta  Dirt 3 skidrow.budala sam sto sam vratio xp sistem.posteno se zezno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hbg neznam kako to ide na xp, jer nisam igru uopće instalirao na xp-u, samo na win7 i nisam nikad imao problema nikakvih
15 godina
neaktivan
moRtal_ze kaže...

niko nista {#}

Daj da vidimo log. Uploadaj negdje pa linkaj, ako je original, možeš log poslati i supportu.

15 godina
neaktivan
DiRT 3

eto napisao sam gore.torrent je.nema veze.vratim ja win7 pa ce bit uredu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Realniji Dirt 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice