DiRT 3

poruka: 1.178
|
čitano: 387.403
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Realniji Dirt 3
16 godina
DiRT 3

Update: Stavio sam nove drivere, sad igra radi perfektno

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 17:09 (Xbox360 Modder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: DiRT 3

Eto i moj update :) . Problem kaj sam jedva bio treci na najlaksoj razini, raspo se jadan Speedlink ( R.I.P.) , pokoj mu dusi :) . Za 80KN sam ga imo 2god. , vise nego odlican :) . Danas uzo nesto malo jace :) . Logitech Rumblepad 2 . Svi moji problemi su rjeseni, sad igram na 4. razini samo sa stability controlom i to je sad to :) . Sad je to prava igra :) . Fakat sam se bio vec uplasio da su neke sje... sa upravljanjem auta :) . Nis, da se vas ne zadrzavam :) ,odo ja igrat ;)

Asus P7P55D, i5 760@4GHZ, Tagan BZ800, Noctua NH-U12F,NM-I3 SecuFirm2, 4X2GB Corsair CMX4@1433MHz, MSI GTX 470, Creative Labs X-Fi Xtreme Audio, Chieftec BA-01B-B-B, Razer Copperhead
17 godina
neaktivan
DiRT 3
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DiRT 3

Kad sam instalirao Dirt 3 dobio sam Game for Windows Marketplace, šta je to i mogu to obrisati il imi onda neče raditi igra.

0 0 hvala 0
17 godina
DiRT 3

Kako da osposobim splitscreen s ovim joysticom i dali upce mogu s ovim igrat

Kad udem u splitscreen samo mi stoji da stisnem START,istiscem sve tipke na joysticku ali se nista ne dogodi.

1 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

stisni enter na tipkovnici...

meni u meniju radi sve na tipkovnici za oba plejera, jedino voznja je posebno gamepad, posebno volan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Evo ako niste vidjeli moj oglas di prodajem volan, pa ako kome treba...

Smanjio sam cijenu na 350 kn...
17 godina
RuskeGTT kaže...

meni u meniju radi sve na tipkovnici za oba plejera, jedino voznja je posebno gamepad, posebno volan...

jel mogu na tastaturi i 1 joysticku igrat

17 godina
neaktivan
Ajmo piceki, treba nam rezultata za tablicu...
15 godina
pamark kaže...
RuskeGTT kaže...

mozes bilo kako...

tast+joy

tast+volan

joy+volan

2 joya

2 volana

2 igraca na istoj tastaturi

17 godina
RuskeGTT kaže...
pamark kaže...
RuskeGTT kaže...

mozes bilo kako...

tast+joy

tast+volan

joy+volan

2 joya

2 volana

2 igraca na istoj tastaturi

Aj mi molim te reci kako napravit za 2 igraca na tastaturi,ili kako se joinam sa ovim svojim joystickom

15 godina
DiRT 3

pa rekao samti joystick ne radi u meniju, barem meni ne radi...kad pise player2 press start, samo stisnes enter na tipkovnici...

a ovo na 2 tastature je tesko, em sta imas malo mjesta, em sta pitanje dal tastatura podrzava vise od 3-4 stisnute tipke odjednom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

o daaaa , prikljucit cu vam se kad prodem igru

15 godina
neaktivan
DiRT 3

e, može pomoć?

zašto mi se kontrole ne želiju spremiti?

svaki puta kada uđem u igru moram ih na novo stavljati...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 3

jeli se trebam ulogirati u windows live games da bi mi save radio?

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Da,bez profila nema save-a.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...
Cerina15 kaže...

Da,bez profila nema save-a.

To nije istina, nemoras se logirati u live, napravis si local profile i sejvovi ce ti raditi. Pozz

Sajko
15 godina
DiRT 3

samo cu rec nesto:

napokon odlicna igra! tocka (.)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...

samo cu rec nesto:

kladim se da ćeš za tri dana počet pljuvat po igri

15 godina
DiRT 3

ja pljuvam kad mi se ne svida igra, a kad mi se svida ne pljuvam...nisam toliko dvolican...

da mi se nije svidjela bi poceo odmah

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...
RuskeGTT kaže...

samo cu rec nesto:

kladim se da ćeš za tri dana počet pljuvat po igri

A malo to argumentirat?! Svatko tko je volio DiRT2 će se zabavit i uz DiRT3. A kao što sam već napisao, tko od ovog naslova očekuje kakav RBR ili WRC je omašio ceo fudbal. Ako ti određeni naslov ne paše, zaobiđeš ga u širokom luku, i amen. Vozi RBR, WRC (doslovni, ali doslovni poluproizvod) i amen!

Nikada nisam razumio ekipu kojoj se neka igra ne sviđa i onda dođu prodavat baklave u temu!!!! Kume ne sviđa se tebi, a to ne mora značit da se neće svidjet xy forumašu... (ovo je općenito jer kada čitaš komentare po forumima jednostavno se nasmiješ kako se ljudi, (djeca možda) svađaju oko određenih naslova, (konzola - PC)....

ššššš - možda su u šumi
15 godina
DiRT 3

bla bla bla

uopće ne govorim to na šta ti ciljaš nego poznavajući njegove postove kažem da danas svršava na nešto a  sutra mu je ista stvar sranje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

meni je zasad predobro,za početak vozim samo time trial ili split screen protiv frenda dok se malo ne naviknem,pa cu onda početi dirt tour.igram sa svim isključenim assistovima jer je tako puno realnije i bolje,ali je i teže.koristim xbox gamepad za windowse sa kojim je užitak igrati.najčešće igramo po finskoj i staze su mi odlično napravljene,a grafika odlična i igra super optimizirana,ide sa 40 fps average na max postavkama kvalitete.

moja ocjena zasada: 90/100

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 1:17 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
igram sve na high 4xAAA 1440 900 vrti oko 30 fps-a meni je to ko zvijer, posto ima igara koje rade mi duplo sporije...full je dobro optimizirana...sto nemogu rec za neke druge nove igre (nfs, f1, bla bla)

Ne kuzim zasto palis AA ak ti igra radi na 30 fpsa???

15 godina
kach kaže...
RuskeGTT kaže...
igram sve na high 4xAAA 1440 900 vrti oko 30 fps-a meni je to ko zvijer, posto ima igara koje rade mi duplo sporije...full je dobro optimizirana...sto nemogu rec za neke druge nove igre (nfs, f1, bla bla)

pa zašto ne? 30 fps je sasvim dovoljno i normalno za igru bez štekanja.

16 godina
neaktivan
kach kaže...
RuskeGTT kaže...

zasto ne.... ja bi ga ugasija tek na 25- fps-a

15 godina
DiRT 3

takve su bile postavke kad sam usao u igru i isprobao sam i radilo je ko podmazano...btw. preva frapsu radi debelo preko 30 i ne pada ispod nikako

a glede onog da svrsavam pa pljuvam...nije istina...svaka igra po kojoj sam pljuvao sam pljuvao ispocetka, vidi se da nisi pratio kako treba...

o dirtu3 necu mjenjati misljenje jer mi je barem 3x bolji od 2ojke, a 10x bolji od wrc2010...rbr je naravno skroz druga stvar i nemoze se usporediti...

najbolja stvar u dirt3 su mi dubrovnik-screen i optimiziranost!

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 2:12 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

imam malih problema

to jest instlairo sam igrici i sve kad pokrenem dode mi logo od dirt 3 zacrni se ekran i vrati mi se na desktop.

imam win 7 64bit

i ati 5570 sa driverima 11.4 gore

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

meni je zasad predobro,za početak vozim samo time trial ili split screen protiv frenda dok se malo ne naviknem,pa cu onda početi dirt tour.igram sa svim isključenim assistovima jer je tako puno realnije i bolje,ali je i teže.koristim xbox gamepad za windowse sa kojim je užitak igrati.najčešće igramo po finskoj i staze su mi odlično napravljene,a grafika odlična i igra super optimizirana,ide sa 40 fps average na max postavkama kvalitete.

moja ocjena zasada: 90/100

Kad si već na time trialu pridruži nam se u natjecanju.

Inače, jako sam se iznenadio kako je igra fluidna, šilji mi na 100+ fps-a kod vožnje.

17 godina
odjavljen
DiRT 3

ja prema benchmarku na postavkama high/ultra 1920x1200 imam AVG 45fps a minimum 37fps

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Realniji Dirt 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice